Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende hacettepeden fiyat aldım sadece büyütmek için 400 500 arası dediler.hoca yaparsa fiyat artar dediler

Öncelikle çok geçmiş olsun güle güle kullanman dileği ile:) hangi yöntemle takıldığını sorabilirmiyim ?

Çok geçmiş olsun Canim ve hayırlı olsun. Inşallah kısa sürede toparlarsn sende

Çokkk geçmişolsun canım hayırlı uğurlu olsun yuvarlakmı damlamı konuldu aynı gün taburcu oldunmu yazarsan sevinirim birde fiyat ne kadar

Kızlar bugün 4. Ayım ve his kayıplarım düzelmedi dikiş izlerim de çok belirgin sizlerin nasıl geçmişti bu süreçler his ve dikiş olarak?

O ozzy7674 fatrec cok tesekkur ederimm bayanlar şuan sürünüyorum ama gecici biliyorum

elmasmete cok tesekkur ederim mentor yuvarlak orta profil 325 cc . Meme altı kesisi kasaltı.hastanedeyim suan yarın öğlene doğru evde olucam inşallah. Devlette oldum hastaneye 1800 protezlere 2000 verdim

Kızlar meme ameliyatindan sonra göğüs arası cok ayrık olup da sonradan birlesen var mi aranizda

Annabelo canım çokk uyguna yaptırmışsın ağrıları dert etme geçecek inş en zorunu başarmışsın hangi şehir hangi hastane yazarmısın çokkkk geçmiş olsunnn

annabelo çok geçmiş olsun canım, sen damla düşünüyorsun diye biliyordum.
D Derman_derman bak bizim gibi üstü çok zayıf ve yuvarlak 325 moderate takılmış arkadaşımıza, takip edebilirsin. 25cc milim fark eder. Ve de moderate.

Son düzenleme:
Bugün itibariyle tam 5. Ayıma girmiş bulunuyorum. Sizce solaryuma girebilir miyim. 1-2 aydan sonra girebilirsiniz ama kesi izinde yine de leke oluşma ihtimali var gibi birşey okudum bilemedim. Silikon bant takılı kalsa korumuş olur mu iz bölgesini. Daha önce solaryuma hiç girmedim emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…