Ebyyy görüştünmü fiyat konusunu ne dedilerÇok değilmi fiyat( yarın bi görüşeyimde bakalım ne kadar..ama doktorda çok önemli bence
yeni ciciklerin hayırlı olsun canımmm hemen toparlanırsın inşallah:))Ameliyatımı oldum sonundaaa mentor 325 cc mod profil kullanmıs doktorum.3 gibi odama geldim.yarım saat önce su içtim bişeyler yedimm.ağrım var ama katlanılmıcak bi ağrı değill sizinle paylasmak istedim hemennn
Öncelikle çok geçmiş olsun güle güle kullanman dileği ile:) hangi yöntemle takıldığını sorabilirmiyim ?Ameliyatımı oldum sonundaaa mentor 325 cc mod profil kullanmıs doktorum.3 gibi odama geldim.yarım saat önce su içtim bişeyler yedimm.ağrım var ama katlanılmıcak bi ağrı değill sizinle paylasmak istedim hemennn
Geçmiş olsun cnm çabucak iyileşirsin inş
Çok geçmiş olsun Canim ve hayırlı olsun. Inşallah kısa sürede toparlarsn sendeAmeliyatımı oldum sonundaaa mentor 325 cc mod profil kullanmıs doktorum.3 gibi odama geldim.yarım saat önce su içtim bişeyler yedimm.ağrım var ama katlanılmıcak bi ağrı değill sizinle paylasmak istedim hemennn
Çokkk geçmişolsun canım hayırlı uğurlu olsun yuvarlakmı damlamı konuldu aynı gün taburcu oldunmu yazarsan sevinirim birde fiyat ne kadarAmeliyatımı oldum sonundaaa mentor 325 cc mod profil kullanmıs doktorum.3 gibi odama geldim.yarım saat önce su içtim bişeyler yedimm.ağrım var ama katlanılmıcak bi ağrı değill sizinle paylasmak istedim hemennn
İmpilantını hangi bölgeden yerleştirdiler ?Kızlar bugün 4. Ayım ve his kayıplarım düzelmedi dikiş izlerim de çok belirgin sizlerin nasıl geçmişti bu süreçler his ve dikiş olarak?
Meme ucumu oldunuz?Kızlar bugün 4. Ayım ve his kayıplarım düzelmedi dikiş izlerim de çok belirgin sizlerin nasıl geçmişti bu süreçler his ve dikiş olarak?
Slm, ameliyatın üzerinden 5-6 ay kadar zaman geçirmiş kızlar. Nasıl oldunuz, süreç nasıl ilerledi sizde..... tam 6 ay olunca resim ekleyeceğim geri77CEYLAN @sejnap kontes1535 C cancanan2738 Winter2016 miraculous sera2724 S sukufe90 CharmAddict Aleph87 ve diğerleri
Annabelo canım çokk uyguna yaptırmışsın ağrıları dert etme geçecek inş en zorunu başarmışsın hangi şehir hangi hastane yazarmısın çokkkk geçmiş olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?