Ben resimleri neden açamıyorumbizim dönemden düzenli foto yükleyen bir ben varım sanırım.Ben de artık göğüs aram tam oturunca bir de 1 yıl şerefine foto koyucam.
Nasıl oldun sen canım, aslında resim olmadan insan çokta birşey diyemiyor. Resim ekleyelim bizim dönemdekilerbizim dönemden düzenli foto yükleyen bir ben varım sanırım.Ben de artık göğüs aram tam oturunca bir de 1 yıl şerefine foto koyucam.
geçmiş olsun inşallah gönlünce olur.
benim söylememe gerek yok çünkü durmum herkesinkinden farklı biliyorsunSlm, ameliyatın üzerinden 5-6 ay kadar zaman geçirmiş kızlar. Nasıl oldunuz, süreç nasıl ilerledi sizde..... tam 6 ay olunca resim ekleyeceğim geri @77CEYLAN @sejnap @kontes1535 @cancanan2738 @Winter2016 @miraculous @sera2724 @sukufe90 @CharmAddict @Aleph87 ve diğerleri
Cok tesekkur ediyorum inşallahhgeçmiş olsun inşallah gönlünce olur.
Pek sanmam geçen bir bayanı gördüm 2 ay olmuş hala ayrıntı fakat gayet hoştuSelam kızlar. Ben de 10 gün önce ameliyat oldum. Kas altı 345 cc konuldu. Kol altından oldum ben. İlk günler kadar sert değil ama yine de yanlara doğru şişlik var ve ortası biraz ayrık. Ben 2 buçuk hafta sonra tatile gidicem. Sizce o zamana kadar daha doğal görünür mü? Yada ortası biraz daha birleşir mi?
Ayyy çok güzel bende cuma oluyorum.fakat inanılmaz korkuyorumAmeliyatımı oldum sonundaaa mentor 325 cc mod profil kullanmıs doktorum.3 gibi odama geldim.yarım saat önce su içtim bişeyler yedimm.ağrım var ama katlanılmıcak bi ağrı değill sizinle paylasmak istedim hemennn
benimki iki işlem sadece silikon daha uygun ben cumaya ameliyat günümü aldımCanım çok değil arkadaşımız aynı anda diklestirme de yaptıracakmış yani hem silikon hem diklestirmenin fiyatı bu. Sen sadece silikon yaptıracak isen daha aşağı olur fiyat
Ben de eklicem yakinda. Ben henuz sutyen kullanmiyorum ama sadece ustte bi bant var. Korse gibi siki siki saran bi bant. Ayrica likir likir sanki ici memelerimin. Arada ses bile geliyor sanki hava barmis gibi icerde. Bugun bi hafta oldu. Cok ayriklar zamanla birbiriyle daha yakin olacaklar diye umuyorum.bizim dönemden düzenli foto yükleyen bir ben varım sanırım.Ben de artık göğüs aram tam oturunca bir de 1 yıl şerefine foto koyucam.
Merhaba ben de koltukalti kesisi ile oldum. Agri durumun neydi ilk haftalar merak ettim. Benim biraz agrisiz gibi. Koltukalti kesisiyle ilgisi var mi merak ettim. Hatta bu yuzden yani agri olmadigindan 2 yasindaki cocugumu mecbur kaldikca kucagima almak zorundayken alabiliyorum kucagima. Bi taraftan da korkuyorum bisey olur mu diye. Bi de sen de sutyen yerine bant mi kullandinBen de koltUkaltı kesisi ile olmuştum.hangi kesi ile olursan ol 3-6 aydan önce istediğin kıvama gelmezler. Eğer doğal meme yapın ayrıksa, ne kadar Yumuşarsa yumuşasın sıfıra sıfır çatalın olmazdr un masaj önerdiyse düzenli yapmanı tavsiye ederim
Bu arada bugun bir hafta oldu ameliyat olaliMerhaba ben de koltukalti kesisi ile oldum. Agri durumun neydi ilk haftalar merak ettim. Benim biraz agrisiz gibi. Koltukalti kesisiyle ilgisi var mi merak ettim. Hatta bu yuzden yani agri olmadigindan 2 yasindaki cocugumu mecbur kaldikca kucagima almak zorundayken alabiliyorum kucagima. Bi taraftan da korkuyorum bisey olur mu diye. Bi de sen de sutyen yerine bant mi kullandin
Anladım canım iki işlem ise fark olur şimdiden hayırlı olsun tarih yakınmış benimde bu salı son 4 günbenimki iki işlem sadece silikon daha uygun ben cumaya ameliyat günümü aldım
Nasıl oldun sen canım, aslında resim olmadan insan çokta birşey diyemiyor. Resim ekleyelim bizim dönemdekiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?