Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

L limette şekil ve nihayet boyut olarak çok memnunum canım. sütyen denemeye gittiğimde yardımcı kadınlar hep siz söylemeseniz asla silikon demem diyo bi mutlu oluyorum. göğüs aram hala tam oturmadı. geçen ayki krizimde adet öncesi gerginliğiyle büyümüş ve derim aşırı gerilmiş, adetten sonra göğüs aram bi tık daha oturdu böyle böyle sanırım 1 yılda oturacak gibi. yumuşaklık olarak da her ay belirgin bi şekilde farkediyo ama bence o da tam değil. damla olduğu için de çok merak ediyorum ne kadar yumuşayacak tatmin edecek mi, yumuşaklık yüzünden protez değiştirmek ister miyim istemez miyim. çok değişik yorumlar var, bazısı diyo ki evet sert bazısı ben sorunca öğreniyor damla en sert protez miymiş bilmiyordum, sert falan değil gayet meme kıvamı. bilemedim ben de bekliyorum:) dün bir arkadaşıma ellettim, silikon falan hissedilmiyo bence kıvamı da iyi dedi ki değil henüz tam yumuşadı.
ya koymuycam dedim gaza geldim, bir iki foto daha koyuyorum bugün bir arkadaş daha sorunca çekmiştim hazır.

3. ayımda şişti hala, 4. ayımda bariz küçüldüler ama daha yuvarlak protez gibi duruyordu, 5. ayımda boyut olarak artık değişmez sanırım ve şekil olarak yine daha damla gibi duruyor gibi geldi bana. bende böyle bi değişim oldu.

Pek sanmam geçen bir bayanı gördüm 2 ay olmuş hala ayrıntı fakat gayet hoştu

Canım çok değil arkadaşımız aynı anda diklestirme de yaptıracakmış yani hem silikon hem diklestirmenin fiyatı bu. Sen sadece silikon yaptıracak isen daha aşağı olur fiyat
benimki iki işlem sadece silikon daha uygun ben cumaya ameliyat günümü aldım

bizim dönemden düzenli foto yükleyen bir ben varım sanırım.Ben de artık göğüs aram tam oturunca bir de 1 yıl şerefine foto koyucam.
Ben de eklicem yakinda. Ben henuz sutyen kullanmiyorum ama sadece ustte bi bant var. Korse gibi siki siki saran bi bant. Ayrica likir likir sanki ici memelerimin. Arada ses bile geliyor sanki hava barmis gibi icerde. Bugun bi hafta oldu. Cok ayriklar zamanla birbiriyle daha yakin olacaklar diye umuyorum.

Merhaba ben de koltukalti kesisi ile oldum. Agri durumun neydi ilk haftalar merak ettim. Benim biraz agrisiz gibi. Koltukalti kesisiyle ilgisi var mi merak ettim. Hatta bu yuzden yani agri olmadigindan 2 yasindaki cocugumu mecbur kaldikca kucagima almak zorundayken alabiliyorum kucagima. Bi taraftan da korkuyorum bisey olur mu diye. Bi de sen de sutyen yerine bant mi kullandin

Bu arada bugun bir hafta oldu ameliyat olali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…