Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bu sonbaharda ben de ameliyat olmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Bir araştırma yapmaya başladığım zaman en ince ayrıntısına kadar vakıf olmam gerekiyor ki ikna olayım. Şimdi oturup insan anatomisine kadar girmekten korkuyorum... Öyle bir sorunum var. Birşey hakkında bilgi sahibi olmazsam onu yaptıramıyorum. Çok titizim ve bu yüzden doktorlara da güvenemiyorum. Benim ilk önce düşünce olarak bu sürece girmem gerekiyor. Yaptırıp memnun kalanları görünce onların adına seviniyorum.

Benimkiler yuvarlak aslında ama hiç öyle top top durmuyor. Üst kısmı aşağıya daha çok iner diye endişeliyim. Yumuşaklığı üç aydan itibaren bana göre iyiydi. Devam yumuşamazsa sevinirim valla. İlk zamanlar olduğu gibi hala , ah bi tık daha büyük olsaydı diyorum :)))) bendeki durumda böyle canım

Kızlar silikonlar ağırlık yapıyor mu? yani bişey taşıyormuş gibi hissediyor musunuz ? eskiden nasılsa öyle mi hissediyorsunuz varlıklarını ?

Orta profilayni zamanda 25 cc milim farkederse takmaya gerek yok o zaman ya ama moderate olmasi ilginc .

Korumus olmazsin bence cunku konu isinmasi herhalde sicakliktan oyle karariyo bence ama sadece gunesten mi herhangi isi mi onu bilemedim

Arkadaslar hayirli geceler bende bir hafta icinde karin gerne lipo ve goguslere yag enjeksiyonu yaptiriyorum. Fakat kafam cok karisti yag enjeksiyonunun buyuk bi kismi eriyorumus. Aranizda yag enjekte ettiren varmi. Bende bugun doktoruma yagdan vazgecip silikonmu yapsak dedim. Dr da yagda kalici bi miktari eriyor once bi enjeksiyonu deneyelim dedi ama ben sanirim silikonda israrciyim ama maliyeti artar dedi ve ucret konusinda anlasamiyoruz. Sizin fikriniz nedir

Ben zaten kocaman olsun istemiyorum suan 75takiyorum 80 85olsun yuvarlak ve dik olsun istiyorum

Kombin olanlar varsa kac gunde toparlanmaya basladiniz agrilariniz nezaman azaldi nolur benide bilgilebdirin. Tahlillerimi falan full yaptirdim sadexe operasyon sirami bekliyorum dr bikac gune yapacaz dedi cok heyecanliyim

Beden ölçünüz ne kaçalım taktılar

Bende hacettepeden fiyat aldım sadece büyütmek için 400 500 arası dediler.hoca yaparsa fiyat artar dediler
Ben devletlere görüştüm. Fiyat farketmiyor. Onun için özele karar verdim.ünüversite ve devlet hastanesinin yoğunluğunun karmaşasını yaşamaya deymez . İnşallah güzel géçecek.

bizim dönemden düzenli foto yükleyen bir ben varım sanırım.Ben de artık göğüs aram tam oturunca bir de 1 yıl şerefine foto koyucam.
Canım çok geçmiş olsun sizlere sorum doktorum sporcu südyenini siz alın bize pahalıya geliyo dedi bunun bir bedeni ölçüsü varmı nereden kaça alayım yardımcı olurmusunuz

Merhaba bende Yeni ameliyat oldum bugün tam 1 ay oldu. Senin gibi araştırdım birkaç ay, büyüklüğü nasıl olmalı damlamı yuvarlak mı olsun binlerce soru vardı kafamda Sonra sevgili doktorum T.Gökhan Haytoğlu ile tanıştım. Sorularıma hiç sıkılmadan cevap verdi ve beni tüm olumsuz düşüncelerimden kurtardı. Büyüklük ve şekil konusunda size en uygun olanı birlikte kolayca seçebilirsiniz. Ameliyat sonrası hiçbir ağrım sızım olmadı normal hayatıma dönmem 1 hafta sürdü ve şu an halimden çok memnunum herkese tavsiye ediyorum Gökhan Haytoğlu bir numarasın

Canim daha ameliyat olmadim insallah sonbahar gibi düşünüyorum..ama nickimin gecmesine sevindim bu bir isaret olmali
Canm aklımda nickim kaldı benim ama. Belki o zamanlar yorumlar yaptın bilgi almak felan. Sende sonra yazarsın sürecini, hayırlısı ile olsun bitsinde ameliyatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…