Bende perşembe Gazi de oldum muayenemi..tabi insan çekiniyor biraz ama daha önce de aynı doktora burun ameliyatı olduğum için tanıyorum ya Alperen beyi çok seviyorum inanılmaz kaliteli ve çok bilgili bir doktor iyiki onu tanıdım..fiyat 5500 civar dedi bana fotoğraflar gösterdi anlatı ilgilendi her zamanki gibi ameliyat günümü aldım çok heycanlıyım Ameliyat sonrası isteyen olursa özelden foto atabilirimCanım çok değil arkadaşımız aynı anda diklestirme de yaptıracakmış yani hem silikon hem diklestirmenin fiyatı bu. Sen sadece silikon yaptıracak isen daha aşağı olur fiyat
Mod plus benimkisi high güzel durmamıs zayıf oldugum için 325 i uygun görmüş doktorum biraz iyi olunca fotograf paylasıcamOrta profilayni zamanda 25 cc milim farkederse takmaya gerek yok o zaman ya ama moderate olmasi ilginc .
Geçmiş olsun cnm hadi gözün aydın. Bundan sonrası sabır artık. Umarım ağrısız sancısız atlatırsınAmeliyatımı oldum sonundaaa mentor 325 cc mod profil kullanmıs doktorum.3 gibi odama geldim.yarım saat önce su içtim bişeyler yedimm.ağrım var ama katlanılmıcak bi ağrı değill sizinle paylasmak istedim hemennn
Bırakmadım cnm sadece 45. Günü bekliyorum 26 günlükken koymuştum artık değişim önceki kdr hızlı drğil. Sadece sabahları biri anyaya diğeri konyaya bakıyor ama öğleye kdr düzelmiş oluyor.45. Günde yeni fotolar ekleyeceğim
Aman bacım sakın sonra o bantın olduğu yer beyaz kalır bu kezde ona takılırsın senBugün itibariyle tam 5. Ayıma girmiş bulunuyorum. Sizce solaryuma girebilir miyim. 1-2 aydan sonra girebilirsiniz ama kesi izinde yine de leke oluşma ihtimali var gibi birşey okudum bilemedim. Silikon bant takılı kalsa korumuş olur mu iz bölgesini. Daha önce solaryuma hiç girmedimemin olamadım.
Canım çok geçmiş olsun sizlere sorum doktorum sporcu südyenini siz alın bize pahalıya geliyo dedi bunun bir bedeni ölçüsü varmı nereden kaça alayım yardımcı olurmusunuz
mod plus high profil vs bunlar ne farkıdır kızlarMod plus benimkisi high güzel durmamıs zayıf oldugum için 325 i uygun görmüş doktorum biraz iyi olunca fotograf paylasıcam
mod plus high profil vs bunlar ne farkıdır kızlar
sağol canımm bilgi verdiginn için inşallahh istedigin gibii olurr iyi düşün sonradan küçük oldu diyip pişman olmaPinkish mod plus daha yassı yüksekliği olmayan silikon yüksekligine göre mod profil, orta yüksek profil ve high profil (high profil yassı olmayan daha dik ve yüksekliği olan bir profildir. Banada salı günü high profil takılacak hem gögüsümü dikleştirmesi için hemde doldurması için bunu uygun gördük doktor 300cc ile 350cc deneyecek ameliyat sırasında karar verip uygun cc yi takacak
İnşallah canım teşekkür ederim doktor daha büyük cc olmaz dedi sanırım bildiği şeyler var diye düsünüyorumsağol canımm bilgi verdiginn için inşallahh istedigin gibii olurr iyi düşün sonradan küçük oldu diyip pişman olma
Sagol kuzucumm sonunda katıldım aranıza incecik dediğin belimi bi gör yanii nasıl sistimmmGeçmiş olsun cnm hadi gözün aydın. Bundan sonrası sabır artık. Umarım ağrısız sancısız atlatırsın
http://www.elektronmedikal.com.tr/id20/meme-protezleri.php Bu adresten bakabilirsiniz ölçüleremod plus high profil vs bunlar ne farkıdır kızlar
Anabel canım inş geçecek allah yardımcın olsun.sana sorum doktorum sporcu südyeni sen al bize pahalı getiriyorlar dedi bende bir kaç yere bakdım hepsi ayrı model hangisidir doğrusu bilemedim lütfen görsellerden doğru resmi bulup atabilrmisiniz.arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun darısı başıma amaliyat için sporcu südyeni alacam ama model çok fazla kafam karışık lütfen bir resmini çekip özelden atarmısın.görsellerden bulsanda olurMerhaba bende Yeni ameliyat oldum bugün tam 1 ay oldu. Senin gibi araştırdım birkaç ay, büyüklüğü nasıl olmalı damlamı yuvarlak mı olsun binlerce soru vardı kafamdaSonra sevgili doktorum T.Gökhan Haytoğlu ile tanıştım. Sorularıma hiç sıkılmadan cevap verdi ve beni tüm olumsuz düşüncelerimden kurtardı. Büyüklük ve şekil konusunda size en uygun olanı birlikte kolayca seçebilirsiniz. Ameliyat sonrası hiçbir ağrım sızım olmadı normal hayatıma dönmem 1 hafta sürdü ve şu an halimden çok memnunum herkese tavsiye ediyorum Gökhan Haytoğlu bir numarasın
Tesekkur ederim canım benim doktorum medikaldekini alma herhangi bi sporcu sutyeni olur sutyen eski bi bilgi dedi . Bende evde olan birtane normal straplez büstiyer seklinde olanı giyiyorum şimdilik dısarı cıkabilecek noktaya gelince önden kopçalı daha sıkı bi sutyen bakıcamAnabel canım inş geçecek allah yardımcın olsun.sana sorum doktorum sporcu südyeni sen al bize pahalı getiriyorlar dedi bende bir kaç yere bakdım hepsi ayrı model hangisidir doğrusu bilemedim lütfen görsellerden doğru resmi bulup atabilrmisiniz.arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Meme büyütme ameliyatı sonrası sütyenler şunlar canım.Anabel canım inş geçecek allah yardımcın olsun.sana sorum doktorum sporcu südyeni sen al bize pahalı getiriyorlar dedi bende bir kaç yere bakdım hepsi ayrı model hangisidir doğrusu bilemedim lütfen görsellerden doğru resmi bulup atabilrmisiniz.arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Allah işini gücünü rast getirsin binlerce teşekkürlerMeme büyütme ameliyatı sonrası sütyenler şunlar canım.
http://www.elektronmedikal.com.tr/id22/sutyenler.php
Amin. Rica ederimAllah işini gücünü rast getirsin binlerce teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?