Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım çok değil arkadaşımız aynı anda diklestirme de yaptıracakmış yani hem silikon hem diklestirmenin fiyatı bu. Sen sadece silikon yaptıracak isen daha aşağı olur fiyat
Bende perşembe Gazi de oldum muayenemi..tabi insan çekiniyor biraz ama daha önce de aynı doktora burun ameliyatı olduğum için tanıyorum ya Alperen beyi çok seviyorum inanılmaz kaliteli ve çok bilgili bir doktor iyiki onu tanıdım..fiyat 5500 civar dedi bana fotoğraflar gösterdi anlatı ilgilendi her zamanki gibi ameliyat günümü aldım çok heycanlıyım Ameliyat sonrası isteyen olursa özelden foto atabilirim

E Ebh korkmayın sadece sonrası sürec birazcık sıkıntılı hergün yeni bişeye uyanıyosun ama gecicek insallah zamanla

founda şimdiden geçmiş olsunn sizede.tesekkur ediyorumm.toparlanmaya calısıyorum ikinci günüm ağrılarım ama süründürmüyo :)

Geçmiş olsun cnm hadi gözün aydın. Bundan sonrası sabır artık. Umarım ağrısız sancısız atlatırsın

Kızlar fotoğraf eklemeyi niye bıraktınızzzzzzzzz @ozzy7674 Xyz123xyz
Bırakmadım cnm sadece 45. Günü bekliyorum 26 günlükken koymuştum artık değişim önceki kdr hızlı drğil. Sadece sabahları biri anyaya diğeri konyaya bakıyor ama öğleye kdr düzelmiş oluyor.45. Günde yeni fotolar ekleyeceğim

Aman bacım sakın sonra o bantın olduğu yer beyaz kalır bu kezde ona takılırsın sen

Canım çok geçmiş olsun sizlere sorum doktorum sporcu südyenini siz alın bize pahalıya geliyo dedi bunun bir bedeni ölçüsü varmı nereden kaça alayım yardımcı olurmusunuz

Beden ölçünüz nasıl, ben s beden kullanıyordum ama üst bedenim baya zayıf ve protez de 300cc ortalamaydı yani. Eğer bedeniniz 75 ve yukarısı ise M beden daha iyi olur sanırım. Doktorunuza da sorun. Bu doktorlar da bi alem, al demesini biliyorlar hiç yönlendirmiyorlar

mod plus high profil vs bunlar ne farkıdır kızlar
Pinkish mod plus daha yassı yüksekliği olmayan silikon yüksekligine göre mod profil, orta yüksek profil ve high profil (high profil yassı olmayan daha dik ve yüksekliği olan bir profildir. Banada salı günü high profil takılacak hem gögüsümü dikleştirmesi için hemde doldurması için bunu uygun gördük doktor 300cc ile 350cc deneyecek ameliyat sırasında karar verip uygun cc yi takacak

sağol canımm bilgi verdiginn için inşallahh istedigin gibii olurr iyi düşün sonradan küçük oldu diyip pişman olma

Anabel canım inş geçecek allah yardımcın olsun.sana sorum doktorum sporcu südyeni sen al bize pahalı getiriyorlar dedi bende bir kaç yere bakdım hepsi ayrı model hangisidir doğrusu bilemedim lütfen görsellerden doğru resmi bulup atabilrmisiniz.arkadaşlar lütfen yardımcı olun

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun darısı başıma amaliyat için sporcu südyeni alacam ama model çok fazla kafam karışık lütfen bir resmini çekip özelden atarmısın.görsellerden bulsanda olur

Tesekkur ederim canım benim doktorum medikaldekini alma herhangi bi sporcu sutyeni olur sutyen eski bi bilgi dedi . Bende evde olan birtane normal straplez büstiyer seklinde olanı giyiyorum şimdilik dısarı cıkabilecek noktaya gelince önden kopçalı daha sıkı bi sutyen bakıcam

Allah işini gücünü rast getirsin binlerce teşekkürler
Amin. Rica ederim
İletişim bilgilerinden ulaşıp sipariş verebilirsin. Yada sana yakın bir yer varsa gidip alabilirsin .
Genelde kullanılan Voe marka olan. Yinede almadan önce doktoruna göster sor,öyle al. Çok ucuz sütyenler değil bunlar çünkü.
Aslında doktorun tedarik etseydi daha ucuz olurdu. Birçok doktor ameliyat ücretinin içinde türüyor bu sütyenleri,hasta sütyen bulmayla uğraşmıyor. Doğru olanıda doktorun tedarik etmesi ama olabiliyor farklı durumlar tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…