Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aman bacım sakın sonra o bantın olduğu yer beyaz kalır bu kezde ona takılırsın sen
Hahaha ne manyak olduğum tescillendi Yok canım aslında ona takmam da acaba sıcaktan gevşetip düşer mi erir mi bant diye emin olamadım girmediğimden daha önce. Silikon bantımın üzerine bi de yara bandı geçireyim ben en iyisi:)

Son düzenleme:
Arkadaslar gecen haldun beyin fiyati 12bucukmus demisim ama 10bin civariymis sanirim. Ben yanlis ogrenmisim, yanlis bilgi vermis olmayim.
Bu arada fiyatlar neden bu kadar fark ediyor acaba doktordan doktora.

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun darısı başıma amaliyat için sporcu südyeni alacam ama model çok fazla kafam karışık lütfen bir resmini çekip özelden atarmısın.görsellerden bulsanda olur

Cnm bu kezde bantların malzemeleri ısıyı fazla emip zarar verirse cildine yinede bi sor bence dr una ve solaryum yaptıracağın yere. Belki güneş ışınları gibi izler üzerinde kalıcılık yapma gibi bir etkisi vardır

Arkadaslar gecen haldun beyin fiyati 12bucukmus demisim ama 10bin civariymis sanirim. Ben yanlis ogrenmisim, yanlis bilgi vermis olmayim.
Bu arada fiyatlar neden bu kadar fark ediyor acaba doktordan doktora.
Fiyat 10600 herşey dahil. Bence fiyat farkı hastaneden kaynaklı hastane gibi değil 5 yıldızlı otel gibi

Fiyat 10600 herşey dahil. Bence fiyat farkı hastaneden kaynaklı hastane gibi değil 5 yıldızlı otel gibi
Ameliyat sonrasi kontroller de dahil di mi? Bi de her ay kontrol oluyor mu. Kontrol araliklari nasi ameliyat sonrasi?

Kesi yeri göğüs kıvrımının üstünde olan var mı benim göğüslerimi biraz aşağı almıs doktor o yüzden kesi yerim tam kıvrımda degil kafama takıldı bu durum biraz

Bende Gökhan beyi düşünüyorum. Çok sevindim sizi bulduğuma. Gökhan bey kesi yerini nasıl çalışıyor? Kol altı uyguluyor mu? Sizin ki nasıl oldu???

Ameliyat sonrasi kontroller de dahil di mi? Bi de her ay kontrol oluyor mu. Kontrol araliklari nasi ameliyat sonrasi?
Kontroller vs dahil ilk kontrol 2 hafta 1 ay 2. Ay 3. Ay 6.ay 1 seneye ldr bu şekilde devam ediyor 1 seneden sonra 6 ayda bir yada yılda 1 di şu an taö hatırlamıyorum ama zaten sana düzenli kontrole geleceğini tahattüt ettiğine dair bir kağıt imzalatıyor orda kontrol tarihleri yazıyor

founda burda birbirimizi iki tarafta fotograf ekleyince takip ediyoruz gizlilik ve güven acısından.Malum çıplak fotograf atıyoruz.Fotograf yüklerseniz ederim tabiki :)

Evet koltUkaltı kesisi isteme sebeplerimden biri , profesyonel bir elle yapıldığında daha az doku tahribatı olduğunu duymamdı hiç ağrım olmadı, ağrı kesici bile içmedim. Sadece baskı VE gerginlik hissi fenaydı. Ben de 4. Gün otomatik vites araba sürmeye başlamıştım.

Evet ben de ameliyat sütyeni takmadım. Sadece 30 gün kadar memenin üstüne elastik bandaj sardım

Yine de kendini zorlama. Ben sol kolumu biraz fazla kaldırdığım için 15. Gün sol kolumda uyuşma olmuştu. Panikle dr umu aramıştım VE 90 dereceden fazla kaldırma demişti

Herkese merhaba ben yeni üye oldum.Bende dıktor konusunda kararsızım.Güncel Öztürk ve Akın Demiralay arssında kaldım.ikisinin arasında fiyat olarak iki kat fark var.Güncel bey 4500 euro istiyor Akın bey 9000 civarı.Bu doktorlara daha önce ameliyat olmuş olan veya yorumu olan var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…