Hahaha ne manyak olduğum tescillendiAman bacım sakın sonra o bantın olduğu yer beyaz kalır bu kezde ona takılırsın sen
merhabaa :) ben de ameliyat olmak istiyorum, meme büyütme ameliyatı. ameliyatı izmirde yaşıyorum fakat çeşitli sebeplerden istanbulda olacağım .. haftalardır burada yazılanları okumaktan gözlerim bozulduokudukçaiyice kararsızlaştım, daha doğrusu büyüklük, yöntem vs konularda her şeyi doktora bırakma kararındayım şu an , tek sıkıntı doktor seçimi gidip tek tek gezmek için çok vaktim olmayacak, en azından 3-4 kişiden oluşan bi doktor listesi çıkarabilsem onlarla görüşüp ameliyata girerim diye düşünüyorum. doktor tavsiyesi istiyorum yani mümkünse :) bir de genelde 1 hafta içinde ameliyat günü alınabiliyor mu bilginiz var mı
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun darısı başıma amaliyat için sporcu südyeni alacam ama model çok fazla kafam karışık lütfen bir resmini çekip özelden atarmısın.görsellerden bulsanda olur
Bence hastane masraflari farkli farkli oldugu icindir canım..Arkadaslar gecen haldun beyin fiyati 12bucukmus demisim ama 10bin civariymis sanirim. Ben yanlis ogrenmisim, yanlis bilgi vermis olmayim.
Bu arada fiyatlar neden bu kadar fark ediyor acaba doktordan doktora.
Cnm bu kezde bantların malzemeleri ısıyı fazla emip zarar verirse cildine yinede bi sor bence dr una ve solaryum yaptıracağın yere. Belki güneş ışınları gibi izler üzerinde kalıcılık yapma gibi bir etkisi vardırHahaha ne manyak olduğum tescillendiYok canım aslında ona takmam da acaba sıcaktan gevşetip düşer mi erir mi bant diye emin olamadım girmediğimden daha önce. Silikon bantımın üzerine bi de yara bandı geçireyim ben en iyisi:)
Fiyat 10600 herşey dahil. Bence fiyat farkı hastaneden kaynaklı hastane gibi değil 5 yıldızlı otel gibiArkadaslar gecen haldun beyin fiyati 12bucukmus demisim ama 10bin civariymis sanirim. Ben yanlis ogrenmisim, yanlis bilgi vermis olmayim.
Bu arada fiyatlar neden bu kadar fark ediyor acaba doktordan doktora.
Ameliyat sonrasi kontroller de dahil di mi? Bi de her ay kontrol oluyor mu. Kontrol araliklari nasi ameliyat sonrasi?Fiyat 10600 herşey dahil. Bence fiyat farkı hastaneden kaynaklı hastane gibi değil 5 yıldızlı otel gibi
Evet cnm. İlk ay 2 haftada bir sonra ayda bir şeklinde devam ediyor..Ameliyat sonrasi kontroller de dahil di mi? Bi de her ay kontrol oluyor mu. Kontrol araliklari nasi ameliyat sonrasi?
Merhaba bende Yeni ameliyat oldum bugün tam 1 ay oldu. Senin gibi araştırdım birkaç ay, büyüklüğü nasıl olmalı damlamı yuvarlak mı olsun binlerce soru vardı kafamdaSonra sevgili doktorum T.Gökhan Haytoğlu ile tanıştım. Sorularıma hiç sıkılmadan cevap verdi ve beni tüm olumsuz düşüncelerimden kurtardı. Büyüklük ve şekil konusunda size en uygun olanı birlikte kolayca seçebilirsiniz. Ameliyat sonrası hiçbir ağrım sızım olmadı normal hayatıma dönmem 1 hafta sürdü ve şu an halimden çok memnunum herkese tavsiye ediyorum Gökhan Haytoğlu bir numarasın
Kontroller vs dahil ilk kontrol 2 hafta 1 ay 2. Ay 3. Ay 6.ay 1 seneye ldr bu şekilde devam ediyor 1 seneden sonra 6 ayda bir yada yılda 1 di şu an taö hatırlamıyorum ama zaten sana düzenli kontrole geleceğini tahattüt ettiğine dair bir kağıt imzalatıyor orda kontrol tarihleri yazıyorAmeliyat sonrasi kontroller de dahil di mi? Bi de her ay kontrol oluyor mu. Kontrol araliklari nasi ameliyat sonrasi?
Lutfen veni de izlemeye alirmisin bende rqmazanda olacaktim fakat refaktci sorunu oldu buyuzden bayramdan hemen sonraya kaldi
Evet koltUkaltı kesisi isteme sebeplerimden biri , profesyonel bir elle yapıldığında daha az doku tahribatı olduğunu duymamdıMerhaba ben de koltukalti kesisi ile oldum. Agri durumun neydi ilk haftalar merak ettim. Benim biraz agrisiz gibi. Koltukalti kesisiyle ilgisi var mi merak ettim. Hatta bu yuzden yani agri olmadigindan 2 yasindaki cocugumu mecbur kaldikca kucagima almak zorundayken alabiliyorum kucagima. Bi taraftan da korkuyorum bisey olur mu diye. Bi de sen de sutyen yerine bant mi kullandin
Yine de kendini zorlama. Ben sol kolumu biraz fazla kaldırdığım için 15. Gün sol kolumda uyuşma olmuştu. Panikle dr umu aramıştım VE 90 dereceden fazla kaldırma demiştiMerhaba ben de koltukalti kesisi ile oldum. Agri durumun neydi ilk haftalar merak ettim. Benim biraz agrisiz gibi. Koltukalti kesisiyle ilgisi var mi merak ettim. Hatta bu yuzden yani agri olmadigindan 2 yasindaki cocugumu mecbur kaldikca kucagima almak zorundayken alabiliyorum kucagima. Bi taraftan da korkuyorum bisey olur mu diye. Bi de sen de sutyen yerine bant mi kullandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?