Çok varHerkese merhaba ben yeni üye oldum.Bende dıktor konusunda kararsızım.Güncel Öztürk ve Akın Demiralay arssında kaldım.ikisinin arasında fiyat olarak iki kat fark var.Güncel bey 4500 euro istiyor Akın bey 9000 civarı.Bu doktorlara daha önce ameliyat olmuş olan veya yorumu olan var mıdır?
Cevabin icin sagol. Bende de o banttan var ve gogus uclarim cok aciyor sutyen olmadigi icin. Bi ay sonra tatile gidiyorm ve merak ettim bu bant cikinca ne kullanacagim?Evet koltUkaltı kesisi isteme sebeplerimden biri , profesyonel bir elle yapıldığında daha az doku tahribatı olduğunu duymamdıhiç ağrım olmadı, ağrı kesici bile içmedim. Sadece baskı VE gerginlik hissi fenaydı. Ben de 4. Gün otomatik vites araba sürmeye başlamıştım.
Evet ben de ameliyat sütyeni takmadım. Sadece 30 gün kadar memenin üstüne elastik bandaj sardım
Evet koltUkaltı kesisi isteme sebeplerimden biri , profesyonel bir elle yapıldığında daha az doku tahribatı olduğunu duymamdıhiç ağrım olmadı, ağrı kesici bile içmedim. Sadece baskı VE gerginlik hissi fenaydı. Ben de 4. Gün otomatik vites araba sürmeye başlamıştım.
Evet ben de ameliyat sütyeni takmadım. Sadece 30 gün kadar memenin üstüne elastik bandaj sardım
Izledim simdi soylediginiz vidyoyu. Ama sanki cok mu cansiz duruyor gogus kismi. Cok hareketsiz duruyor gibime geldi, normal gogus hani hareket ettikce o da hareket eder ya. Yani tum silikon ameliyatlari boyle mi oluyor. Ben mi cok sey istiyorum acabaBu arada ben her yerde İrem dericinin doktorunu arıyordum çünkü geçen bikinili bir video paylaştı. Çok doğal simetrik duruyordu. Şans eseri buldum, şimdi burada ismini duyduğum güncel öztürkmüş
Bulduğuma sevindimAma fiyatı o zaman 18bin mi neden bu kadar çok ki
Göğüs altı kıvrımından yerleştirildiİmpilantını hangi bölgeden yerleştirdiler ?
göğüs altı oldummMeme ucumu oldunuz?
Ben de kimseye soylemedim. İki gun hastanede yattim ucuncu gun annemlere gittim. Annem anladi ama zaten soylemistim ameliyat olacagimi. Sonradan vazgectim erteledim demistim. Beni gorunce anladi. Ama babam anlamadi. Sirtim tutulmus klima acikti dedim. Sonra bi daha anneme sormus nesi var niye boyle duruyo diye. Annem de babam daha fazla sormasin diye karni agriyomus demis ve konu kapanmis.Ameliyat icin gun alacagim sanirim haldun beyden. Tek sorun ettigim sey su an ameliyat sonrasi surec kaldi. Kimseye soylemeden olmayi dusunuyorum ameliyati ama ailemle yasiyorum. Nasil yapacagima karar versem hemen gun almak istiyorum:/
Izledim simdi soylediginiz vidyoyu. Ama sanki cok mu cansiz duruyor gogus kismi. Cok hareketsiz duruyor gibime geldi, normal gogus hani hareket ettikce o da hareket eder ya. Yani tum silikon ameliyatlari boyle mi oluyor. Ben mi cok sey istiyorum acababiraz hareketli olur diye umuyodum normal gogus gibi:)
Ben de kimseye soylemedim. İki gun hastanede yattim ucuncu gun annemlere gittim. Annem anladi ama zaten soylemistim ameliyat olacagimi. Sonradan vazgectim erteledim demistim. Beni gorunce anladi. Ama babam anlamadi. Sirtim tutulmus klima acikti dedim. Sonra bi daha anneme sormus nesi var niye boyle duruyo diye. Annem de babam daha fazla sormasin diye karni agriyomus demis ve konu kapanmis.
Merhaba. Bende inşallah agustos gibi ilsun aka yi düşünüyorum meme büyütme için. Mesajınızı tesadüfen okudum ve yazmak istedim. Memnun kaldınız mi sizde acaba.? Bu forumda ilsun hanim dan memnun kalan bir kaç arkadaşla daha görüştüm. Sizin de fikrinizi almak istedimİlsun aka doktorum sakaryadan . Ameliyati izmit akademi hastanesinde yapiyor. yarin tahliller var bu cumartesi de ameliyat. Hayatimda bayilmadim bile ben valla cok korkuyorum :)
Ben de kimseye soylemedim. İki gun hastanede yattim ucuncu gun annemlere gittim. Annem anladi ama zaten soylemistim ameliyat olacagimi. Sonradan vazgectim erteledim demistim. Beni gorunce anladi. Ama babam anlamadi. Sirtim tutulmus klima acikti dedim. Sonra bi daha anneme sormus nesi var niye boyle duruyo diye. Annem de babam daha fazla sormasin diye karni agriyomus demis ve konu kapanmis.
Benimki, Dr Volkan Tayfur, Ankara.Arkadaşlar doktorlarınız kimdi?
Bende de aynı durum varBu sonbaharda ben de ameliyat olmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Bir araştırma yapmaya başladığım zaman en ince ayrıntısına kadar vakıf olmam gerekiyor ki ikna olayım. Şimdi oturup insan anatomisine kadar girmekten korkuyorum... Öyle bir sorunum var. Birşey hakkında bilgi sahibi olmazsam onu yaptıramıyorum. Çok titizim ve bu yüzden doktorlara da güvenemiyorum. Benim ilk önce düşünce olarak bu sürece girmem gerekiyor. Yaptırıp memnun kalanları görünce onların adına seviniyorum.
Canım sanırım sen koltUkaltı istiyorsun. Senden ricam şu: KESİ YERİNE GÖRE DR SEÇBende Gökhan beyi düşünüyorum. Çok sevindim sizi bulduğuma. Gökhan bey kesi yerini nasıl çalışıyor? Kol altı uyguluyor mu? Sizin ki nasıl oldu???
Canim maşallah sana ya ne kadar da bilgi sahibisin öyle :) bende sana bi soru sormak istiyorum izninle :) koltuk altı kesisi yada kas zarı altı en az ağrısız yöntemler diye okudum hep. Sorum şu: bu iki yöntem için meme dokusunun ne kadar olmasi gerekiyor. Yani ben gibi neredeyse sadece uclari olan birine bu iki yöntem den biri uygulanabilirmi acaba. Doktor neye göre karar veriyor hangi yöntemi kullanacaginaCanım sanırım sen koltUkaltı istiyorsun. Senden ricam şu: KESİ YERİNE GÖRE DR SEÇ
Neden dersen: koltUkaltı kesisi farklı bir teknik. Her dr un ilgilenip kendini geliştirdiği bir alan DEĞİL. "İlgilenip" dedim çünkü: bazı dr lar sadece meme altı seviyor. Bazıları meme ucunda başarılı. Ama bazı dr lar da koltUkaltı kesisini avantajlı bulup bu yönde pratik yapıp, araştırıp, uluslararası yayınları takip edip kendilerini geliştiriyor. Yani koltUkaltı kesisini de an az memealtı kesisi kadar, hızlı VE başarılı yapanlar var. Bu yüZden, başarılı olduğu halde koltUkaltı kesisini tercih etmeyen çok dr da var.
Önce kararArını vermelisin, istediğin yer koltUkaltı ise, buna göre dr Aramalısın. Mesela ben Ankara'da onlarca başarılı plastik cerrah adı aldım. Ama araştırmamı kesi yerine göre daralttığında sadece 2 işime ulaştım.
Canım estağfurullahCanim maşallah sana ya ne kadar da bilgi sahibisin öyle :) bende sana bi soru sormak istiyorum izninle :) koltuk altı kesisi yada kas zarı altı en az ağrısız yöntemler diye okudum hep. Sorum şu: bu iki yöntem için meme dokusunun ne kadar olmasi gerekiyor. Yani ben gibi neredeyse sadece uclari olan birine bu iki yöntem den biri uygulanabilirmi acaba. Doktor neye göre karar veriyor hangi yöntemi kullanacagina
Canım sanırım İlsun hanım a olacaksın. Bildiğim kadarıyla o memealtı kesisi tercih ediyor. Memealtını tercih eden bir dr dan koltukaltı kesisi isteme. Kimsenin deneme tahtası olmaCanim maşallah sana ya ne kadar da bilgi sahibisin öyle :) bende sana bi soru sormak istiyorum izninle :) koltuk altı kesisi yada kas zarı altı en az ağrısız yöntemler diye okudum hep. Sorum şu: bu iki yöntem için meme dokusunun ne kadar olmasi gerekiyor. Yani ben gibi neredeyse sadece uclari olan birine bu iki yöntem den biri uygulanabilirmi acaba. Doktor neye göre karar veriyor hangi yöntemi kullanacagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?