Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok var
Bakın yukarıda arama butonu var. Doktor ismini yazıp aratın,tüm yorumlar çıkacaktır :)

Ameliyat icin gun alacagim sanirim haldun beyden. Tek sorun ettigim sey su an ameliyat sonrasi surec kaldi. Kimseye soylemeden olmayi dusunuyorum ameliyati ama ailemle yasiyorum. Nasil yapacagima karar versem hemen gun almak istiyorum:/

Cevabin icin sagol. Bende de o banttan var ve gogus uclarim cok aciyor sutyen olmadigi icin. Bi ay sonra tatile gidiyorm ve merak ettim bu bant cikinca ne kullanacagim?
Bir de sen hep sirtustu mu yattin? Agrim yok diye hafiften yana donuk yatiyorum da bisey olur mu ki

Arkadaşlar doktorlarınız kimdi?

Bu arada ben her yerde İrem dericinin doktorunu arıyordum çünkü geçen bikinili bir video paylaştı. Çok doğal simetrik duruyordu. Şans eseri buldum, şimdi burada ismini duyduğum güncel öztürkmüş

Bulduğuma sevindim Ama fiyatı o zaman 18bin mi neden bu kadar çok ki

Izledim simdi soylediginiz vidyoyu. Ama sanki cok mu cansiz duruyor gogus kismi. Cok hareketsiz duruyor gibime geldi, normal gogus hani hareket ettikce o da hareket eder ya. Yani tum silikon ameliyatlari boyle mi oluyor. Ben mi cok sey istiyorum acaba biraz hareketli olur diye umuyodum normal gogus gibi:)

Ameliyat icin gun alacagim sanirim haldun beyden. Tek sorun ettigim sey su an ameliyat sonrasi surec kaldi. Kimseye soylemeden olmayi dusunuyorum ameliyati ama ailemle yasiyorum. Nasil yapacagima karar versem hemen gun almak istiyorum:/
Ben de kimseye soylemedim. İki gun hastanede yattim ucuncu gun annemlere gittim. Annem anladi ama zaten soylemistim ameliyat olacagimi. Sonradan vazgectim erteledim demistim. Beni gorunce anladi. Ama babam anlamadi. Sirtim tutulmus klima acikti dedim. Sonra bi daha anneme sormus nesi var niye boyle duruyo diye. Annem de babam daha fazla sormasin diye karni agriyomus demis ve konu kapanmis.

Evet ben işin o kısmına dikkat etmedim biraz hareket gerekli bencede:)))

Nerede, kime oldunuz? Ben de aynı şeyleri planlıyorum ama çok zor olmalı tek başına kalmak

İlsun aka doktorum sakaryadan . Ameliyati izmit akademi hastanesinde yapiyor. yarin tahliller var bu cumartesi de ameliyat. Hayatimda bayilmadim bile ben valla cok korkuyorum :)
Merhaba. Bende inşallah agustos gibi ilsun aka yi düşünüyorum meme büyütme için. Mesajınızı tesadüfen okudum ve yazmak istedim. Memnun kaldınız mi sizde acaba.? Bu forumda ilsun hanim dan memnun kalan bir kaç arkadaşla daha görüştüm. Sizin de fikrinizi almak istedim

:)Kas alti miydi peki sizin. Cesaretlendim biraz simdi ben de

Bende de aynı durum var bi arkadaşım hatta buna bir ad koydu "netleşme sendromu"
Hamile kaldım jinekolog oldum, Doğum yaptım çocuk dr U oldum, bebek ek gıdaya geçti diyetisyen oldum, meme büyütme oldum plastik cerrah oldum..... beni ilgilendiren her konuya, aklımın yettiğince, vakıf olmam lazım

Bende Gökhan beyi düşünüyorum. Çok sevindim sizi bulduğuma. Gökhan bey kesi yerini nasıl çalışıyor? Kol altı uyguluyor mu? Sizin ki nasıl oldu???
Canım sanırım sen koltUkaltı istiyorsun. Senden ricam şu: KESİ YERİNE GÖRE DR SEÇ

Neden dersen: koltUkaltı kesisi farklı bir teknik. Her dr un ilgilenip kendini geliştirdiği bir alan DEĞİL. "İlgilenip" dedim çünkü: bazı dr lar sadece meme altı seviyor. Bazıları meme ucunda başarılı. Ama bazı dr lar da koltUkaltı kesisini avantajlı bulup bu yönde pratik yapıp, araştırıp, uluslararası yayınları takip edip kendilerini geliştiriyor. Yani koltUkaltı kesisini de an az memealtı kesisi kadar, hızlı VE başarılı yapanlar var. Bu yüZden, başarılı olduğu halde koltUkaltı kesisini tercih etmeyen çok dr da var.

Önce kararArını vermelisin, istediğin yer koltUkaltı ise, buna göre dr Aramalısın. Mesela ben Ankara'da onlarca başarılı plastik cerrah adı aldım. Ama araştırmamı kesi yerine göre daralttığında sadece 2 işime ulaştım.

Canim maşallah sana ya ne kadar da bilgi sahibisin öyle :) bende sana bi soru sormak istiyorum izninle :) koltuk altı kesisi yada kas zarı altı en az ağrısız yöntemler diye okudum hep. Sorum şu: bu iki yöntem için meme dokusunun ne kadar olmasi gerekiyor. Yani ben gibi neredeyse sadece uclari olan birine bu iki yöntem den biri uygulanabilirmi acaba. Doktor neye göre karar veriyor hangi yöntemi kullanacagina

Cesaret

Canım estağfurullah bu bilgilerin çoğu görüştüğüm dr lardan kalan da forumdan

Memealtı kesisi çoğu dr un avantajlı bulduğu bir kesi. Bu kesi ile hem kas altı hem de kasüstü yapılabilir. Meme ucu kesisi de aynı şekilde, yine bir çok dr tarafından uygulanan yine hem kas altı hem kasüstü yerleşim sağlanan bir kesi yeri. Bu iki kesi yeri dr ların en sık tercih ettiği kesi yerleridir. Yine doğru ellerde çok başarılı sonuçlar alınır.

Ama koltUkaltı kesisinde sadece kasaltı veya dual plan kasaltı olabilir. Çünkü koltukaltındaki katlantı çizgisinden yapılan kesiyle göğüs kasının altından memeye doğru bir kanal açılıyor, o kanaldan sokulan kamerayla protez için kasın altında cep açılıyor. Ve protez oraya o kanaldan sokuluyor. Sonuçta koltukaltındaki tüylü bölgedeki katlantı yerine saklanmış 3-4 cm'lik bir kesi oluyor.

Bu kesi yeri ciddi tecrübe ve pratik gerektiriyor. Yani bu keside başarılı dr iyidir diğerleri beceriksizdir demek değil bu. KoltUkaltı kesisi hiç bir dr un ilk tercihi değildir. Memealtı varken ne gerek var diyebilirler. Ama dr bu kesi yerinin uzun vadedeki avantajlarına inanmışsa kendini bu kesi yerinde geliştirir ve ilk tercihi bu olur.

Kasaltı ,kas üstü, kas zarı altı yerleşim yeri de var olan dokuyla ilgilidir. Dokun yoksa kasaltı önerilir. Dokun varsa kasüstü veya kas zarı altı tercih edilir.

Benim hiç dokum yoktu. Sadece 2,5 cm idi dokum. Bu yüzden görüştüğüm dr lar kasaltı uygun gördü. Ama benim dr um protezin yeri kadar kesi yerinin de çok önemli olduğunu söyledi. KoltUkaltı kesisinin daha az ağrılı olduğunu, izin sıfıra yakın olduğunu VE daha az doku tahribatının yapıldığını belirtti. Bir de ben dümdüz olduğum için memealtı kesisinde kesi yeri kabak gibi ortada olur dedi. Aynaya her baktığında göreceksin onları dedi. Ama koltukaltında olursa sen bile unutursun dedi bak şu DA çok önemliydi, hiç dokum olmadığı için protez kesi yerini gerer bu DA iyileşmeyi geciktirir dedi. Ben deeeeee, inandım VE tamam dedim iyi ki de tamam demişim çok şükür çok memnunum. sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun???

Canım sanırım İlsun hanım a olacaksın. Bildiğim kadarıyla o memealtı kesisi tercih ediyor. Memealtını tercih eden bir dr dan koltukaltı kesisi isteme. Kimsenin deneme tahtası olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…