Evet canım ilsun hanimi düşünüyorum . Inşallah yaz tatilinde. Ağustos gibi. Bilgilendirdigin için çok teşekkür ediyorum. Tamam canım önerilerini dikkate alacağım ve koltukaltı kesisi istemeyecegim :) haklısın ne gerek var deneme tahtası olmaya. Ama belki bu yöntem de de eli iyidir. Bi sorarım yine de :) tekrar teşekkür ederimCanım sanırım İlsun hanım a olacaksın. Bildiğim kadarıyla o memealtı kesisi tercih ediyor. Memealtını tercih eden bir dr dan koltukaltı kesisi isteme. Kimsenin deneme tahtası olma
mutluluk2015 sakıncası yoksa izlemeye aldım sizi yeni ameliyat oldum bende :)
[/QUOTE]Sevgili fatrec benim de bir yıl önce Melike Erdim tarafından ameliyatım gerçekleştirildi. Koltuk altı kesisini pek tercih etmiyor. Silikonların simetrik olarak yerleştirilmesi sanırım daha güç oluyor. Göğüs altından yapılan kesileri daha sağlıklı buluyor. Bu konuda yaptığı açıklamalar da çok tatmin ediciydi. Zaten kesi izi de meme altında kalıyor ve karşıdan bakınca hiç görünmüyor. Meme dokunuz az olduğundan muhtemelen ya kas zarı altı olur ya da bir ihtimal dual plan tercih edilir. En iyi kararı yine doktor kendisi verecektir. İstanbul'da iseniz mutlaka benim doktorumla görüşün derim. Çok iyi bir şekilde bilgilendiriyor ve kafanızda hiç soru işareti kalmıyor. Olabilecek olumlu ve de olumsuz herşey hakkında dürüstçe bilgilendiriyor. Hastasını titizlikle takip ediyor. En ufak bir sıkıntı yaşanmaması için gerekli olan hiçbirşeyi atlamıyor. Bir sürü insanın ameliyat sonrası morluklardan söz ettiğini duydum. Benim vücudum çok hassas olmasına rağmen zerre kadar morluk olmadı. Benim doktorum drene de gerek duymadı.Ameliyat öncesi sütyen alma telaşına da girmedim. Çünkü doktorum o işi halletmiş ameliyat sonrası üzerimdeydi. İnanın bir doktora ilk kez bu kadar güvendim. Ticari kaygı hiç hissetmedim. Hatta kendisiyle ilk görüşmemde senin ihtiyacın yok diyerek silikonun olumsuz yanlarını da uzun uzun anlatıp beni ikna etmeye çalıştı. Evime gidip üzerinde düşünmemi önerdi.
Yalnız başınıza düşünmeyin derim ben. Her insanın ağrı eşiği farklı . Yataktan kalkıp tekrar yatarken bile birkaç gün yardım almanız gerekebilir. Ben çok ağrı çekmeyen bir hasta olmama rağmen eve dönüşümde bile her yerimden terler boşaldı. Eşimin en ufak bir çukurdan bile kaçarak ve kaplumbağa hızıyla araba kullanmasına rağmen. Hastanede de mutlaka bir refakatçi olmalı yanınızda. Mutlaka yardıma ihtiyacınız olacak. Burun ameliyatı gibi değil illaki azımsanmayacak derecede belki de çok daha fazla ağrılarınız olacak.Nerede, kime oldunuz? Ben de aynı şeyleri planlıyorum ama çok zor olmalı tek başına kalmak
Ben pek böyle bir his hatırlamıyorum ameliyat sonrası ama bir doktorunuzla paylaşın istersiniz. Çok fazla ödem var şuanda vücudunuzda ayrıca bedeninizin o yabancı cisimleri kabullenme süreci . Dokunduğunuzda çok normal bir his yaşamazsınız zaten. Olağan akışın bir parçası da olabilir. Özellikle çıplak elle fazla dokunmayın meraklılara da dokundurmayın . Yaraya dokunmasanız da mikrop kapabilirsiniz.Dekoltemi elliyorum böyle derimin altında baloncuklar varda patlıyomuş gibi hissediyorum bugün 4. Günüm nedenini bilen var mı bayanlarr
Ben pek böyle bir his hatırlamıyorum ameliyat sonrası ama bir doktorunuzla paylaşın istersiniz. Çok fazla ödem var şuanda vücudunuzda ayrıca bedeninizin o yabancı cisimleri kabullenme süreci . Dokunduğunuzda çok normal bir his yaşamazsınız zaten. Olağan akışın bir parçası da olabilir. Özellikle çıplak elle fazla dokunmayın meraklılara da dokundurmayın . Yaraya dokunmasanız da mikrop kapabilirsiniz.Dekoltemi elliyorum böyle derimin altında baloncuklar varda patlıyomuş gibi hissediyorum bugün 4. Günüm nedenini bilen var mı bayanlarr
[/QUOTE]Sevgili fatrec benim de bir yıl önce Melike Erdim tarafından ameliyatım gerçekleştirildi. Koltuk altı kesisini pek tercih etmiyor. Silikonların simetrik olarak yerleştirilmesi sanırım daha güç oluyor. Göğüs altından yapılan kesileri daha sağlıklı buluyor. Bu konuda yaptığı açıklamalar da çok tatmin ediciydi. Zaten kesi izi de meme altında kalıyor ve karşıdan bakınca hiç görünmüyor. Meme dokunuz az olduğundan muhtemelen ya kas zarı altı olur ya da bir ihtimal dual plan tercih edilir. En iyi kararı yine doktor kendisi verecektir. İstanbul'da iseniz mutlaka benim doktorumla görüşün derim. Çok iyi bir şekilde bilgilendiriyor ve kafanızda hiç soru işareti kalmıyor. Olabilecek olumlu ve de olumsuz herşey hakkında dürüstçe bilgilendiriyor. Hastasını titizlikle takip ediyor. En ufak bir sıkıntı yaşanmaması için gerekli olan hiçbirşeyi atlamıyor. Bir sürü insanın ameliyat sonrası morluklardan söz ettiğini duydum. Benim vücudum çok hassas olmasına rağmen zerre kadar morluk olmadı. Benim doktorum drene de gerek duymadı.Ameliyat öncesi sütyen alma telaşına da girmedim. Çünkü doktorum o işi halletmiş ameliyat sonrası üzerimdeydi. İnanın bir doktora ilk kez bu kadar güvendim. Ticari kaygı hiç hissetmedim. Hatta kendisiyle ilk görüşmemde senin ihtiyacın yok diyerek silikonun olumsuz yanlarını da uzun uzun anlatıp beni ikna etmeye çalıştı. Evime gidip üzerinde düşünmemi önerdi.
Gogus alti bedeniniz neydi 325 guzel oturdu mu? Benim 300 high da gozume kucuk gelio oldukca suanBen de tecrübemi paylaşmak ve fikir almak istiyorum kızlar. Aralık 2016'da Dr. Kubilay Özdil'e muayene olarak mentor marka 325 cc high profile silikon implantı yaptırdım. Ankara'da yapılan operasyondan sonra ilk 2 haftam biraz zor geçti ancak gayet başarılı bir operasyon oldu. Daha 6.haftada görünüm mükemmele yakındı. Bu kadar harika olabileceğini düşünmemiştim. Sizlere tavsiyem eğer bünyenize uygunsa biraz büyük silikon koydurmanız çünkü 3-4 ay içinde 10-15% küçülme oluyor. Şuanda aynaya her baktığımda gülümsüyorum. Yarın tekrar Dr. Kubilay Bey'e kontrole gidip fotoğraf çekimine gireceğim. Sormak istediğiniz sorular varsa cevaplarım ama Türkçe'ye çok hakim değilim. Bu yazıyı 20 dakikada yazdım :)
Derman_derman ben de seni merak ediyorum ameliyattan sonra asimetri falan var yazmıştın nasıl oldun.ben seni izlemeye aldım.Gogus alti bedeniniz neydi 325 guzel oturdu mu? Benim 300 high da gozume kucuk gelio oldukca suan
Derman_derman ben de seni merak ediyorum ameliyattan sonra asimetri falan var yazmıştın nasıl oldun.ben seni izlemeye aldım.
Antalyada gokhan ozerdeme oldum. Oldukca zordu evet. Ama cabuk iyi oluyor insan. Gunden gune farkediyor. Bugun 12 gun olduNerede, kime oldunuz? Ben de aynı şeyleri planlıyorum ama çok zor olmalı tek başına kalmak
Benimde ayniydi. Hatta bugun yarin ses bile gelecek oradan. 10 gunden sonra neredeyse tamamen gececek. EndiselenmeDekoltemi elliyorum böyle derimin altında baloncuklar varda patlıyomuş gibi hissediyorum bugün 4. Günüm nedenini bilen var mı bayanlarr
Ben de katiliyorum. İmkaniniz varsa birileri olsun yaninizda. Benim secenegim yoktu. Annem kalabilecek durumda degildi endiselenmesin diye soylemedim ameliyat olacagimi.Yalnız başınıza düşünmeyin derim ben. Her insanın ağrı eşiği farklı . Yataktan kalkıp tekrar yatarken bile birkaç gün yardım almanız gerekebilir. Ben çok ağrı çekmeyen bir hasta olmama rağmen eve dönüşümde bile her yerimden terler boşaldı. Eşimin en ufak bir çukurdan bile kaçarak ve kaplumbağa hızıyla araba kullanmasına rağmen. Hastanede de mutlaka bir refakatçi olmalı yanınızda. Mutlaka yardıma ihtiyacınız olacak. Burun ameliyatı gibi değil illaki azımsanmayacak derecede belki de çok daha fazla ağrılarınız olacak.
Bugün yok mesela cok ilginc ezdim heralde hepsiniBenimde ayniydi. Hatta bugun yarin ses bile gelecek oradan. 10 gunden sonra neredeyse tamamen gececek. Endiselenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?