Beni izler misin ben seni izlemeye aldim fotograflarini gormek istiyorum musadenleEvet koltUkaltı kesisi isteme sebeplerimden biri , profesyonel bir elle yapıldığında daha az doku tahribatı olduğunu duymamdıhiç ağrım olmadı, ağrı kesici bile içmedim. Sadece baskı VE gerginlik hissi fenaydı. Ben de 4. Gün otomatik vites araba sürmeye başlamıştım.
Evet ben de ameliyat sütyeni takmadım. Sadece 30 gün kadar memenin üstüne elastik bandaj sardım
Anabellllll meme büyük geldide şimdi patlatmayamı çalışıyorsunBugün yok mesela cok ilginc ezdim heralde hepsiniçok tesekkur ederimm bilgi verdiğin içinn :)
Ahahahahaha malum alışkın değilimm bunlar ne ya oluyorum sürekliiiAnabellllll meme büyük geldide şimdi patlatmayamı çalışıyorsun
Anabellllll meme büyük geldide şimdi patlatmayamı çalışıyorsun
Anabellllll meme büyük geldide şimdi patlatmayamı çalışıyorsun
Ayyyyy bende büyük ihtimalle yarın olacam ama hala kaç ss olsun karar veremedim boyum 1.67 kilom 63 üst tarafım bayağı geniş ve hiç meme yok resmen deri sallanıyo.sen kaç taktırmışdın ağrıların biraz geçdimi
Ayyyyy bende büyük ihtimalle yarın olacam ama hala kaç ss olsun karar veremedim boyum 1.67 kilom 63 üst tarafım bayağı geniş ve hiç meme yok resmen deri sallanıyo.sen kaç taktırmışdın ağrıların biraz geçdimi
Hah hahhhh allah neytmesinDr una soyle alabildigi kadar koysun elini korkak alistirmasin
Hem gecmis olsun hem hayirli olsunKızlar sonunda bende ameliyatımı oldum sargılar yarın açılacak ve taburcu olacağım. o zaman paylaşacağız sizlerle.. henüz ben bile görmedim 375cc mentö yuvarlak round high profil takıldı. Ağrım bayağı oldu halada üstlerde ve kaslarımda ağrı mevcut şimdi kendine gelip yazdım.serum ağrı kesici vs
Kızlar sonunda bende ameliyatımı oldum sargılar yarın açılacak ve taburcu olacağım. o zaman paylaşacağım sizlerle.. henüz ben bile görmedim 375cc mentör yuvarlak round high profil takıldı. Ağrım bayağı oldu halada üstlerde ve kaslarımda ağrı mevcut şimdi kendine gelip yazdım.serum ağrı kesici vs
Sea Canım çok çok geçmiş olsun.kas altımı üstümü konuldu.bayağı büyük takılmış .boyun kilon nedirHem gecmis olsun hem hayirli olsun
Geçmiş olsun tatlım boyun kilon nedir .bilgi verirmisinKızlar sonunda bende ameliyatımı oldum sargılar yarın açılacak ve taburcu olacağım. o zaman paylaşacağım sizlerle.. henüz ben bile görmedim 375cc mentör yuvarlak round high profil takıldı. Ağrım bayağı oldu halada üstlerde ve kaslarımda ağrı mevcut şimdi kendine gelip yazdım.serum ağrı kesici vs
Canım 1.72 boyum 52 kiloyum üst kas altı oldu dua plan yöntemiyle yapıldı drenlerde takili aslinda doktora ozellikle alabildigi kadar kötü durmayacak sekilde olsun boyutu demistim 375 de karar kılmıs mememi ancak doldurmuştur diye hissediyorumSea Canım çok çok geçmiş olsun.kas altımı üstümü konuldu.bayağı büyük takılmış .boyun kilon nedir
Katılıyorum bende, boyu var kilosu var. Ufak olursa tadmin olmaz diye düşünüyorumDr una soyle alabildigi kadar koysun elini korkak alistirmasin
Öncesi resmin varmı senin acaba ?Ayyyyy bende büyük ihtimalle yarın olacam ama hala kaç ss olsun karar veremedim boyum 1.67 kilom 63 üst tarafım bayağı geniş ve hiç meme yok resmen deri sallanıyo.sen kaç taktırmışdın ağrıların biraz geçdimi
Çok geçmiş olsun sana. Artık heyecanla yarını beklersin ilk defa görmek için :))Kızlar sonunda bende ameliyatımı oldum sargılar yarın açılacak ve taburcu olacağım. o zaman paylaşacağım sizlerle.. henüz ben bile görmedim 375cc mentör yuvarlak round high profil takıldı. Ağrım bayağı oldu halada üstlerde ve kaslarımda ağrı mevcut şimdi kendine gelip yazdım.serum ağrı kesici vs
Mrb daha evvelki yazınızda diren takılmadı demişsiniz anlayamadım??Canım 1.72 boyum 52 kiloyum üst kas altı oldu dua plan yöntemiyle yapıldı drenlerde takili aslinda doktora ozellikle alabildigi kadar kötü durmayacak sekilde olsun boyutu demistim 375 de karar kılmıs mememi ancak doldurmuştur diye hissediyorum
Bende de aynı durum varbi arkadaşım hatta buna bir ad koydu "netleşme sendromu"
Hamile kaldım jinekolog oldum, Doğum yaptım çocuk dr U oldum, bebek ek gıdaya geçti diyetisyen oldum, meme büyütme oldum plastik cerrah oldum.....beni ilgilendiren her konuya, aklımın yettiğince, vakıf olmam lazım
Canım çokk teşekkür ederim :) inşallah gördüğümdede mutlu olurum ☺Çok geçmiş olsun sana. Artık heyecanla yarını beklersin ilk defa görmek için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?