Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Beni izler misin ben seni izlemeye aldim fotograflarini gormek istiyorum musadenle

Kızlar sonunda bende ameliyatımı oldum sargılar yarın açılacak ve taburcu olacağım. o zaman paylaşacağım sizlerle.. henüz ben bile görmedim 375cc mentör yuvarlak round high profil takıldı. Ağrım bayağı oldu halada üstlerde ve kaslarımda ağrı mevcut şimdi kendine gelip yazdım.serum ağrı kesici vs

Hem gecmis olsun hem hayirli olsun

Herkese merhaba,
Ben de meme büyütme ameliyatı oldum, yani meme silikonu taktırdım ve çok ciddi araştırmalardan sonra doktor seçimini yaptım. Dr. Ali Rıza Öreroğlu'na ameliyat oldum. Nişantaşı'nda muayenehanesi. Farklı bir teknikle yapıyor ve farklı marka bir meme silikonu kullanıyor, çipli bir meme silikonu kullandığı. Görüşme esnasında yapacağı ameliyatın tüm ayrıntılarını anlatıyor. Taktığı meme silikonunu hiç hissetmiyorum, elime gelmiyor. Mememe değdiğimde sanki kendi memem gibi. Şu an 1,5 ay oldu. Yukarıda okuduğum yorumlara çok şaşırdım. Çünkü ben o kadar rahat atlattım ki, şaşkınlıkla okuyorum yazılanları. Hiç ağrım olmadı, ameliyattan çıktıktan sonra memelerime elleyerek acaba meme silikonu takılmadı mı dedim kendi kendime. Ağrım olmadı hiç, dren takılmadı, sonraki gün araba kullanabildim, kollarımı oynatmada hiç sıkıntım olmadı, sütyen de takmadım hiç. İnanılmayacak kadar rahat atlattım. Şiddetle tavsiye ederim ve hiç korkmayın, bende keşke daha önce yaptırsaydım.

Gecmisler olsunn

Geçmiş olsun tatlım boyun kilon nedir .bilgi verirmisin

Sea Canım çok çok geçmiş olsun.kas altımı üstümü konuldu.bayağı büyük takılmış .boyun kilon nedir
Canım 1.72 boyum 52 kiloyum üst kas altı oldu dua plan yöntemiyle yapıldı drenlerde takili aslinda doktora ozellikle alabildigi kadar kötü durmayacak sekilde olsun boyutu demistim 375 de karar kılmıs mememi ancak doldurmuştur diye hissediyorum

Çok geçmiş olsun sana. Artık heyecanla yarını beklersin ilk defa görmek için :))

Mrb daha evvelki yazınızda diren takılmadı demişsiniz anlayamadım??

Bu elbette iyi birşey ama bazen süreci yavaşlatıyor. Degil mi? Herseye vakif olmayi istemek obsesif de yapiyor insani. Yarım, kulaktan dolma bilgiler de degil. Mesela bir hastalikmi arastiriyorum tamam bitti, terminolojiye kadar giderim ben. Cevremdekilerin guvendigi danısma hattı olsam da sıkılmıyor değilim bazen bu kadar temkinli olmaktan. Bugün alışverişte deneme yaparken memelerimin gitgide yok olduğu gerçekliği ile bir kez daha yüzleştim ve artik sanırım bir an önce düşünmeyi bırakıp harekete gecmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…