- 27 Nisan 2017
- 293
- 157
- 53
Merhaba canım yooo zanetmem hangi yazımda yazmışım dren takıldı hala takılı canım ya sen yanlış okudun yada ben yazarken otomatik klavye öyle çevirdiMrb daha evvelki yazınızda diren takılmadı demişsiniz anlayamadım??
Geçmiş olsun arkadaşım ve hayırlı olsun :) herkes birer birer oluyor ameliyatini. Sizi gördükçe daha da sabirsizlaniyorum ben yaa :) yapmayın bunu banaKızlar sonunda bende ameliyatımı oldum sargılar yarın açılacak ve taburcu olacağım. o zaman paylaşacağım sizlerle.. henüz ben bile görmedim 375cc mentör yuvarlak round high profil takıldı. Ağrım bayağı oldu halada üstlerde ve kaslarımda ağrı mevcut şimdi kendine gelip yazdım.serum ağrı kesici vs
Seni izleyebilir miyim2 aylik oldum album ekledim dogru yoldalar mi bakin bakalim:)
Ameliyat olan arkadaşlar.bu ağrılar sezeryan amaliyatından sonraki ağrılardandamı beter
İki kez sezeryan oldum ve hiç olmamış kadar kolay atlattım.bilgi verirseniz sevinirim
Ameliyat olan arkadaşlar.bu ağrılar sezeryan amaliyatından sonraki ağrılardandamı beter
İki kez sezeryan oldum ve hiç olmamış kadar kolay atlattım.bilgi verirseniz sevinirim
Arkadaşım benim anlamadığım bir çoğu zorlu geçdi derken nadirde olsa ağrısız sancısız oldu diyor aynı amaliyat nasıl oluyosaSezwyanı bilmiyorum. Meme büyütmedeki ağrı BASKI ve GERGİNLİK olarak tanımlanabilir.
Nefessiz kalmak gibibaşka da bir ağrı YOK.
Geçmiş olsun cnm.. inş kolay atlatırsın..Kızlar sonunda bende ameliyatımı oldum sargılar yarın açılacak ve taburcu olacağım. o zaman paylaşacağım sizlerle.. henüz ben bile görmedim 375cc mentör yuvarlak round high profil takıldı. Ağrım bayağı oldu halada üstlerde ve kaslarımda ağrı mevcut şimdi kendine gelip yazdım.serum ağrı kesici vs
Faydali olacaksa tabi ,ama sizin bedeniniz kac dr kac cc onerdi ne dusunuyosunuz biraz benzerligimiz var miSeni izleyebilir miyim
D Derman_derman gördüm canım fotolarını gayet iyi duruyor geçmiş olsun zamanla değişecekler.2 aylik oldum album ekledim dogru yoldalar mi bakin bakalim:)
Çok güzel sevindim senin adına.. ilk defa duyuyorum hiç ağrısız atlatanı.. kaç cc takıldı sana cnm.. tekniği neydi peki?? Yumuşaklığı nasıl?? Benim 40 gün oldu hala taş gibilerHerkese merhaba,
Ben de meme büyütme ameliyatı oldum, yani meme silikonu taktırdım ve çok ciddi araştırmalardan sonra doktor seçimini yaptım. Dr. Ali Rıza Öreroğlu'na ameliyat oldum. Nişantaşı'nda muayenehanesi. Farklı bir teknikle yapıyor ve farklı marka bir meme silikonu kullanıyor, çipli bir meme silikonu kullandığı. Görüşme esnasında yapacağı ameliyatın tüm ayrıntılarını anlatıyor. Taktığı meme silikonunu hiç hissetmiyorum, elime gelmiyor. Mememe değdiğimde sanki kendi memem gibi. Şu an 1,5 ay oldu. Yukarıda okuduğum yorumlara çok şaşırdım. Çünkü ben o kadar rahat atlattım ki, şaşkınlıkla okuyorum yazılanları. Hiç ağrım olmadı, ameliyattan çıktıktan sonra memelerime elleyerek acaba meme silikonu takılmadı mı dedim kendi kendime. Ağrım olmadı hiç, dren takılmadı, sonraki gün araba kullanabildim, kollarımı oynatmada hiç sıkıntım olmadı, sütyen de takmadım hiç. İnanılmayacak kadar rahat atlattım. Şiddetle tavsiye ederim ve hiç korkmayın, bende keşke daha önce yaptırsaydım.
Arkadaşım benim anlamadığım bir çoğu zorlu geçdi derken nadirde olsa ağrısız sancısız oldu diyor aynı amaliyat nasıl oluyosa
Çok güzel sevindim senin adına.. ilk defa duyuyorum hiç ağrısız atlatanı.. kaç cc takıldı sana cnm.. tekniği neydi peki?? Yumuşaklığı nasıl?? Benim 40 gün oldu hala taş gibiler(
Ben henüz muayene olmadım. Ameliyati ızmitte olmayı düşünüyorum doktoruma da karar verdim fakat suan uzak bi şehirde oturduğum için muayene olamadım henüz. Inşallah yaz tatilinde agustos gibi olucam bende ameliyatımı. Olculerim 77-82 yani neredeyse memem hiç yok gibi. Sütyen li fotoğraf ekledim. Ameliyat olanlarin yeni görüntüsünü ve süreclerini merak ettiğim için izlemeni istemiştim :) inşallah hayırlısiyla ameliyat olayım bende hemen albüm oluşturucamFaydali olacaksa tabi ,ama sizin bedeniniz kac dr kac cc onerdi ne dusunuyosunuz biraz benzerligimiz var mi
Ağrıyı etkileyen bir çok neden var:Arkadaşım benim anlamadığım bir çoğu zorlu geçdi derken nadirde olsa ağrısız sancısız oldu diyor aynı amaliyat nasıl oluyosa
Arkadaşım benim anlamadığım bir çoğu zorlu geçdi derken nadirde olsa ağrısız sancısız oldu diyor aynı amaliyat nasıl oluyosa
Hastanenin demişim yanlış olmuş, HASTANIN HAZIRBULUNUŞLUĞU olacaktıAğrıyı etkileyen bir çok neden var:
-hastanenin hazır bulunuşluğu,
-hastanın iradesi,
-ameliyattaki işlemin türü,
-ameliyattaki doku tahribatı, kanama,
-dr un becerisi ve hızı...
Bunlar aklıma gelenler. Eğer biraz naziksek tabii ki dayanılmaz bir ağrı deriz, ya da dr umuz çok doku tahribatı yapmışsa, 1 saatlik ameliyatı 2,3 saatte bitirmişse, meme dokusunu bir genel cerrah kadar tanımayıp gereksiz travmalar yaratmışsa yine çok ağrıyor deriz...
Ama Ben hazır bulunuşluğa çok inanıyorum. Eğer zihinsel olarak da ameliyata hazırsak minimum ağrı hissederiZ.
Aklıma gelmişken söyliimArkadaşım benim anlamadığım bir çoğu zorlu geçdi derken nadirde olsa ağrısız sancısız oldu diyor aynı amaliyat nasıl oluyosa
Ben henüz muayene olmadım. Ameliyati ızmitte olmayı düşünüyorum doktoruma da karar verdim fakat suan uzak bi şehirde oturduğum için muayene olamadım henüz. Inşallah yaz tatilinde agustos gibi olucam bende ameliyatımı. Olculerim 77-82 yani neredeyse memem hiç yok gibi. Sütyen li fotoğraf ekledim. Ameliyat olanlarin yeni görüntüsünü ve süreclerini merak ettiğim için izlemeni istemiştim :) inşallah hayırlısiyla ameliyat olayım bende hemen albüm oluşturucam
Canımm çok güzel anlatmışsın çokkk doğru.amin allah iyi doktorlarla iyi insanlarla karşılaştırsınAklıma gelmişken söyliimben 2 kere 20 lik dişimi çektirdim ameliyatla. 1. Sini çene cerrahı beceremedi ve 5 dk lık işlem 40 dakika sürdü. Hatası yüzünden tek hamlede çıkacak diş parça parça kazınarak çıkarıldı. Tam 15 gün şiş bir yanak VE ağrı kesicilerle yaşadım. Gelelim 2. 20 lik işlemine, yine gömük bir diş, yine tek hamleyle çıkarılması gerekiyor. Tabi ben zangır zangır titriyorum, korkuyorum. Ama noooldu tahmin et?!?! Dr um tek hamleyle dişi çekti, tam 5 sn sürdü. Dikişe de gerek YOK dedi. İnanamadım. Çok neydi bu dedim?!? Hocam Allah razı olsun sizden dedim belki 10 kere ve ne oldu, ne ağrı Ne şişme ve morarma Ne de ağrı kesici içme gerekliliği aynı işlem aynı şekilde gömük 2 diş, ama biri becerikli diğeri beceriksiz iki dr birinde 15 gün ağladım ağrı kesici içme saati gelsin diye dua ettim. Öbüründe uyuşma geçtikten sonra herşeyi unuttum.
Allah bizi işin ehli dr larla karşılaştırsın. Kimsenin deneme tahtası olmayalım
Aslında resim var ama atmayı beceremedim sanırım resim atmayıncada başkalarını izleyemiyoruzÖncesi resmin varmı senin acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?