MaşallahBenm bedenim 32 a dan 32 b oldu 7-8 arasi bir buyume oldu. Gogus altin 70 suan ustum 82-83 . Bu aralar zayifliyorum da yine. Surecim cok kolay gecti
Fotoğrafi yanlışlıkla mi attınız buraya acaba ? Bu sekilde herkes görecektir resmi.
Evet tatlım kaldıramıyorum yardımmmmFotoğrafi yanlışlıkla mi attınız buraya acaba ? Bu sekilde herkes görecektir resmi.
Ya malesef kaldırılmıyor diye biliyorum :-( inşallah bi yardım eder çıkar kaldırılma ihtimali vardır belkiEvet tatlım kaldıramıyorum yardımmmm
canım benim ben doktor konusunda söylediklerine kesinlikle katılıyorum.benim kadar kendini hazır hissedip hiç heycan yapmadan mutlu mutlu ameliyata giren olmuş mudur bilmiyorum.okadar rahattım okadar mutluydumki.tamamen doktora bıraktım içim çok rahattı.ameliyat sonrası çok güzel olacağına inancım sonsuzdu.öyle hayal etmiştim hep ama maalesef öyle olmadı.ağrılara nelere nelere dayandım ama sonuç olmadı.Aklıma gelmişken söyliimben 2 kere 20 lik dişimi çektirdim ameliyatla. 1. Sini çene cerrahı beceremedi ve 5 dk lık işlem 40 dakika sürdü. Hatası yüzünden tek hamlede çıkacak diş parça parça kazınarak çıkarıldı. Tam 15 gün şiş bir yanak VE ağrı kesicilerle yaşadım. Gelelim 2. 20 lik işlemine, yine gömük bir diş, yine tek hamleyle çıkarılması gerekiyor. Tabi ben zangır zangır titriyorum, korkuyorum. Ama noooldu tahmin et?!?! Dr um tek hamleyle dişi çekti, tam 5 sn sürdü. Dikişe de gerek YOK dedi. İnanamadım. Çok neydi bu dedim?!? Hocam Allah razı olsun sizden dedim belki 10 kere ve ne oldu, ne ağrı Ne şişme ve morarma Ne de ağrı kesici içme gerekliliği aynı işlem aynı şekilde gömük 2 diş, ama biri becerikli diğeri beceriksiz iki dr birinde 15 gün ağladım ağrı kesici içme saati gelsin diye dua ettim. Öbüründe uyuşma geçtikten sonra herşeyi unuttum.
Allah bizi işin ehli dr larla karşılaştırsın. Kimsenin deneme tahtası olmayalım
Bence sezeryandan kolay daha rahat yuruyebiliyosun cunku. Sadece kollarini daha az hareket ettirebiliyosun. Ben ameliyatin 3. Gunu carsi pazar gezip meme ucu gizleyici aramistim. Sezeryanda bu sekilde gezebilmem 1 haftadan sonra olabilmisti. Bunda da memelerde gerginlik ve buna bagli agri var sadece. Sanki yeni emzirmeye baslamissin meme uclarin mahvolmus ve uzun sure emzirmedigin icin memelerin sutle dolmus gibi dusun. Hatta ben arada unutup aklimdan ay bi emzirsem de rahatlasam diye geciriyodumAmeliyat olan arkadaşlar.bu ağrılar sezeryan amaliyatından sonraki ağrılardandamı beter
İki kez sezeryan oldum ve hiç olmamış kadar kolay atlattım.bilgi verirseniz sevinirim
Bende 2 kez sezeyan oldum.sezeryanlarim evet benimde rahatti.evet meme ameliyatim sezeryandan daha rahat gectiAmeliyat olan arkadaşlar.bu ağrılar sezeryan amaliyatından sonraki ağrılardandamı beter
İki kez sezeryan oldum ve hiç olmamış kadar kolay atlattım.bilgi verirseniz sevinirim
Canım çok güzel olacak çokcanım benim ben doktor konusunda söylediklerine kesinlikle katılıyorum.benim kadar kendini hazır hissedip hiç heycan yapmadan mutlu mutlu ameliyata giren olmuş mudur bilmiyorum.okadar rahattım okadar mutluydumki.tamamen doktora bıraktım içim çok rahattı.ameliyat sonrası çok güzel olacağına inancım sonsuzdu.öyle hayal etmiştim hep ama maalesef öyle olmadı.ağrılara nelere nelere dayandım ama sonuç olmadı.
İnşallah canım ❤darısı başına biran önceGeçmiş olsun arkadaşım ve hayırlı olsun :) herkes birer birer oluyor ameliyatini. Sizi gördükçe daha da sabirsizlaniyorum ben yaa :) yapmayın bunu banaşaka bir yana inşallah en kısa sürede sende toparlanirsin canım. Bence işin en zor kısmını atlattin. Günden güne ağrın sizinda azalacak inşallah
Canım gayet iyi durumdayım hiç bir sıkıntım yok çok şükür herzamanki düşüncem değişmedi sadece : ayrık hala.. ve artık keşke daha büyük taktırsaymışım diyorum :) ama buna da şükürSlm, ameliyatın üzerinden 5-6 ay kadar zaman geçirmiş kızlar. Nasıl oldunuz, süreç nasıl ilerledi sizde..... tam 6 ay olunca resim ekleyeceğim geri77CEYLAN Perii7777 @kontes1535 @cancanan2738 @Winter2016 @miraculous @sera2724 @sukufe90 @CharmAddict @Aleph87 ve diğerleri
Cnm beni de izler misin??Canım çok güzel olacak çokBelki 2. Ameliyat gerekecek ama olsun
Ben iyiyim canım biliyorsun 1.5 ay oldu revizyon ameliyatı oldum. Şimdi iyiyim çok şükür. Revizyon ameliyatı sonrasında biraz dikişlerden akıntı geldi ve yara oluştu. Antibiyotik kullandım. Şu an yara da iyileşti. Ama resimdende anlarsınız belki memelerde kızarıklık var. Neden olduğunu bilemiyorum. O sorunuda halledersek herşey mükemmel diyebiliriz.Slm, ameliyatın üzerinden 5-6 ay kadar zaman geçirmiş kızlar. Nasıl oldunuz, süreç nasıl ilerledi sizde..... tam 6 ay olunca resim ekleyeceğim geri77CEYLAN Perii7777 @kontes1535 @cancanan2738 @Winter2016 @miraculous @sera2724 @sukufe90 @CharmAddict @Aleph87 ve diğerleri
Sıcaklık varmı memelerde? Elleyince yani,diğer yerlere göre daha sıcakmı?Ben iyiyim canım biliyorsun 1.5 ay oldu revizyon ameliyatı oldum. Şimdi iyiyim çok şükür. Revizyon ameliyatı sonrasında biraz dikişlerden akıntı geldi ve yara oluştu. Antibiyotik kullandım. Şu an yara da iyileşti. Ama resimdende anlarsınız belki memelerde kızarıklık var. Neden olduğunu bilemiyorum. O sorunuda halledersek herşey mükemmel diyebiliriz.
Senin tatil nasıl geçti.
Ben birşey göremiyorum sende, dosya yaparsan ve izlersen görebilirimAslında resim var ama atmayı beceremedim sanırım resim atmayıncada başkalarını izleyemiyoruz
Bende çok inanıyorum bunlara, en önemliside doktorun tecrübesi ve el becerisi bana göre.canım benim ben doktor konusunda söylediklerine kesinlikle katılıyorum.benim kadar kendini hazır hissedip hiç heycan yapmadan mutlu mutlu ameliyata giren olmuş mudur bilmiyorum.okadar rahattım okadar mutluydumki.tamamen doktora bıraktım içim çok rahattı.ameliyat sonrası çok güzel olacağına inancım sonsuzdu.öyle hayal etmiştim hep ama maalesef öyle olmadı.ağrılara nelere nelere dayandım ama sonuç olmadı.
İyi olduğuna sevindim canım. Ayrıklık konusunda arkadaşlar biraz da yapın ile ilgili diyorlardı. Sanırım o konuda fazla bir değişim olmaz ardık. Büyüklük konusunda tam hatırlayamadım ben şu an , başlarda biraz daha ufak olsaydı keşkemi diyordun sen Yoksa boyutu iyimi diyordun canım ?Canım gayet iyi durumdayım hiç bir sıkıntım yok çok şükür herzamanki düşüncem değişmedi sadece : ayrık hala.. ve artık keşke daha büyük taktırsaymışım diyorum :) ama buna da şükür
bu sıkıntılarında geçecek inşallah canım. Gün gelecek sadece güzellikler kalacak aklında:)) tatilim güzel geçti. Öyle kendime baktım baktım durdum cıbıl cıbıl halime , ama bikini giymeye cesaret edemedim nedense. Sanırım dikiş yeri görünür korkusu var daha. Allah korusun o şekil bir görüntüde rezil ederdi insanı :)))Ben iyiyim canım biliyorsun 1.5 ay oldu revizyon ameliyatı oldum. Şimdi iyiyim çok şükür. Revizyon ameliyatı sonrasında biraz dikişlerden akıntı geldi ve yara oluştu. Antibiyotik kullandım. Şu an yara da iyileşti. Ama resimdende anlarsınız belki memelerde kızarıklık var. Neden olduğunu bilemiyorum. O sorunuda halledersek herşey mükemmel diyebiliriz.
Senin tatil nasıl geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?