Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım benim ben doktor konusunda söylediklerine kesinlikle katılıyorum.benim kadar kendini hazır hissedip hiç heycan yapmadan mutlu mutlu ameliyata giren olmuş mudur bilmiyorum.okadar rahattım okadar mutluydumki.tamamen doktora bıraktım içim çok rahattı.ameliyat sonrası çok güzel olacağına inancım sonsuzdu.öyle hayal etmiştim hep ama maalesef öyle olmadı.ağrılara nelere nelere dayandım ama sonuç olmadı.

Ameliyat olan arkadaşlar.bu ağrılar sezeryan amaliyatından sonraki ağrılardandamı beter
İki kez sezeryan oldum ve hiç olmamış kadar kolay atlattım.bilgi verirseniz sevinirim
Bence sezeryandan kolay daha rahat yuruyebiliyosun cunku. Sadece kollarini daha az hareket ettirebiliyosun. Ben ameliyatin 3. Gunu carsi pazar gezip meme ucu gizleyici aramistim. Sezeryanda bu sekilde gezebilmem 1 haftadan sonra olabilmisti. Bunda da memelerde gerginlik ve buna bagli agri var sadece. Sanki yeni emzirmeye baslamissin meme uclarin mahvolmus ve uzun sure emzirmedigin icin memelerin sutle dolmus gibi dusun. Hatta ben arada unutup aklimdan ay bi emzirsem de rahatlasam diye geciriyodum

Ameliyat olan arkadaşlar.bu ağrılar sezeryan amaliyatından sonraki ağrılardandamı beter
İki kez sezeryan oldum ve hiç olmamış kadar kolay atlattım.bilgi verirseniz sevinirim
Bende 2 kez sezeyan oldum.sezeryanlarim evet benimde rahatti.evet meme ameliyatim sezeryandan daha rahat gecti

Canım çok güzel olacak çok Belki 2. Ameliyat gerekecek ama olsun

İnşallah canım ❤darısı başına biran önce

Canım gayet iyi durumdayım hiç bir sıkıntım yok çok şükür herzamanki düşüncem değişmedi sadece : ayrık hala.. ve artık keşke daha büyük taktırsaymışım diyorum :) ama buna da şükür

Ben iyiyim canım biliyorsun 1.5 ay oldu revizyon ameliyatı oldum. Şimdi iyiyim çok şükür. Revizyon ameliyatı sonrasında biraz dikişlerden akıntı geldi ve yara oluştu. Antibiyotik kullandım. Şu an yara da iyileşti. Ama resimdende anlarsınız belki memelerde kızarıklık var. Neden olduğunu bilemiyorum. O sorunuda halledersek herşey mükemmel diyebiliriz.
Senin tatil nasıl geçti.

Sıcaklık varmı memelerde? Elleyince yani,diğer yerlere göre daha sıcakmı?

Bende çok inanıyorum bunlara, en önemliside doktorun tecrübesi ve el becerisi bana göre.

İyi olduğuna sevindim canım. Ayrıklık konusunda arkadaşlar biraz da yapın ile ilgili diyorlardı. Sanırım o konuda fazla bir değişim olmaz ardık. Büyüklük konusunda tam hatırlayamadım ben şu an , başlarda biraz daha ufak olsaydı keşkemi diyordun sen Yoksa boyutu iyimi diyordun canım ?

bu sıkıntılarında geçecek inşallah canım. Gün gelecek sadece güzellikler kalacak aklında:)) tatilim güzel geçti. Öyle kendime baktım baktım durdum cıbıl cıbıl halime , ama bikini giymeye cesaret edemedim nedense. Sanırım dikiş yeri görünür korkusu var daha. Allah korusun o şekil bir görüntüde rezil ederdi insanı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…