Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

gögüs dokuna bağlı mesela ben kiloda alsam alt bedenden alırım gögsüm yok o yuzden tercihim yuvarlak gögsün var ise şekil alması için damla yeterli oluyor benim ameliyat pazartesi olacak çok heyecanlıyım darısı size

Kızlar çok heycanlıyım ameliyatına saatler kaldı. Korkudan sevinemiyorum bile Yarın sabah meme büyütme ve silikon ameliyatına giriyorum. Birde reğlime denk geliyor. İnşallah gecikir.
Allah kurtarsın şimdiden geçmiş olsun benimde pazartesi inş.regl olmam olmazsın olmazlar :)

benim bir sorum olacak dr.garanti belgesi vericekmisiniz dedim ömür boyu garantilimi yok dedi silikonun sertifikası olur garanti olmaz 10 yıldır dedi ama çok iyi 20 yıl diyebilirim dedi sanırım mentor kullanıcak bi an vazmı geçsem dedim karın germedede sıfıra sıfır yapmıycam dedi dokular için biraz pay bırakacakmış inş. herşey çok guzel olur şu silikon ömürlükmü size ne dedi dr.lar

banada küçük geldi ama gögüs dokun varsa doğal dursun diyedir belki şimdiden geçmiş olsun pipet birşeyler içerken kolaylık olur dr benden sporcu sütyeni istedi yedek pijama ıslak mendil

cevap yokmu bide direnleriniz dikiştemi yoksa altta ayrı iki delikmi oldu

banada küçük geldi ama gögüs dokun varsa doğal dursun diyedir belki şimdiden geçmiş olsun pipet birşeyler içerken kolaylık olur dr benden sporcu sütyeni istedi yedek pijama ıslak mendil

Bence de cok kucuk bize kac cm dokun var onu yazarsan daha iyi anlasilir belki zayifsin onu anladik ama gogsun sifir mi az bisey var mi vs gibi mesela benm 300 ama yeterli degil.

225 i yok sayiyorum

Ben ilk başlarda boyutu iyi diyordum canım hiç küçük olsun demedim ama şuan boş cup 75-c sütyen kullanıyorum ama göğüslerim koltuk altına doğru ortada olmadığı için sütyen takınca çok fazla yükseklik ve çıkıntı olmuyor hani fıldır fıldır süper bir meme gibi durmuyor hele biraz hareket edince üst kısım boşmuş gibi duruyor sütyende b cup da olmuyor çok sıkı geliyor ya 85b yada 75c oluyor. Keşke 350 cc değilde 400 cc taktırsaymışım

Ay

Ayni bnm durum gogusler koltuk altina dogru ustten bakinca dekolte yok bosluk bi 50 cc daha olsaymis mod on

Ben şuanda destekli 85a takıyorum dekoltem yok meme sarkık dikleştirme ve silikon uygulanacak doktorum 300 yeter diyor bana iyi gibi geldi hadi hayırlısı. Senin meme dokun çok az ise küçük gelmiş olabilir

Kızlar bugün 8. Günüm ağrılarım baya azaldı ama merak ettiğim bişey var bu göğsümdeki ağırlık ve içerdeki benim değil yabancı cisim var hissi ne zaman geccekkk

Kızlar bugün 8. Günüm ağrılarım baya azaldı ama merak ettiğim bişey var bu göğsümdeki ağırlık ve içerdeki benim değil yabancı cisim var hissi ne zaman geccekkk
Geçmiş olsun sadece silikonlu yapıldı. Doktorum bana 10 gün sonra işe dönebilirsin dedi 8 günde ağrı ancak géçtiyse işe dönecek duruma geliniyormu benim hem toparlama hem silikon olacak. Sabah ameliyatım var. Heyecandan ölüyorum

Cok tesekkur ederim sanada şimdiden gecmis olsun Allah yardımcın olsun,evet sadece silikon yani 3 gündür daha iyiyim aslında 5 günde toparlandım gibi düşünebilirsin ama kesinlikle bünyeyle ve ağrı eşiğiyle alakalı :)

Hayatım bizim gibi ayrık memelilerin durumu yapısal daha önce de demiştim sana. Para veya Dr becerisi ile düzelecek olsa Demet Akalın ınkiler birleşirdi bizim koltukaltalrına doğru uçlar, bu yüzden ayrıklar

Cok tesekkur ederim sanada şimdiden gecmis olsun Allah yardımcın olsun,evet sadece silikon yani 3 gündür daha iyiyim aslında 5 günde toparlandımgibi düşünebilirsin ama kesinlikle bünyeyle ve ağrıeşiğiyle alakalı :) E Ebh

Kaç taktırmışdın yuvarlakmıydı

Kızlarrrr bende ameliyatımı oldum.darısı bütün isteyenlere olsun.iki gün oldu inanılmaz ağrılı ve zor geçdi halada öyle okadar çok kustumki beni mahvetti ve tahmin edemeyeceğiniz bir sırt ağrısı o hiç geçmiyo.amaliyata girmeden resim çekerken meme hiç yok ya 350 yada 375 koymak gerekir dedi doktor ama amaliyattan çıkınca 300 koydum iç hacim dardı dedi şu an ödem ve şiş olmasına rağmen bana küçük geliyo üçte biride inerse eyvah eyvay boyum 167 kilom 63 sizce küçükmü lütfen bilgi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…