gögüs dokuna bağlı mesela ben kiloda alsam alt bedenden alırım gögsüm yok o yuzden tercihim yuvarlak gögsün var ise şekil alması için damla yeterli oluyor benim ameliyat pazartesi olacak çok heyecanlıyım darısı sizemerhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Allah kurtarsın şimdiden geçmiş olsun benimde pazartesi inş.regl olmam olmazsın olmazlar :)Kızlar çok heycanlıyım ameliyatına saatler kaldı. Korkudan sevinemiyorum bile Yarın sabah meme büyütme ve silikon ameliyatına giriyorum. Birde reğlime denk geliyor. İnşallah gecikir.
banada küçük geldi ama gögüs dokun varsa doğal dursun diyedir belki şimdiden geçmiş olsun pipet birşeyler içerken kolaylık olur dr benden sporcu sütyeni istedi yedek pijama ıslak mendilslm kızlar bende cumartesi günü ameliyat oluyorum.doktorla herşeyi konustum ama hastaneye neler götürmem gerkiyor unutmusum.pijama terlik hricinde bişey götürmem gerekiyor mu? birde benim boy1.65 45 kıloyum.225cc yuvarlak kas altı koyacakmıs doktorum.bana pek bi küçük gelddi siz ne dersiniz??
cevap yokmu bide direnleriniz dikiştemi yoksa altta ayrı iki delikmi oldubenim bir sorum olacak dr.garanti belgesi vericekmisiniz dedim ömür boyu garantilimi yok dedi silikonun sertifikası olur garanti olmaz 10 yıldır dedi ama çok iyi 20 yıl diyebilirim dedi sanırım mentor kullanıcak bi an vazmı geçsem dedim karın germedede sıfıra sıfır yapmıycam dedi dokular için biraz pay bırakacakmış inş. herşey çok guzel olur şu silikon ömürlükmü size ne dedi dr.lar
Canım gayet iyi durumdayım hiç bir sıkıntım yok çok şükür herzamanki düşüncem değişmedi sadece : ayrık hala.. ve artık keşke daha büyük taktırsaymışım diyorum :) ama buna da şükür
banada küçük geldi ama gögüs dokun varsa doğal dursun diyedir belki şimdiden geçmiş olsun pipet birşeyler içerken kolaylık olur dr benden sporcu sütyeni istedi yedek pijama ıslak mendil
Ben ilk başlarda boyutu iyi diyordum canım hiç küçük olsun demedim ama şuan boş cup 75-c sütyen kullanıyorum ama göğüslerim koltuk altına doğru ortada olmadığı için sütyen takınca çok fazla yükseklik ve çıkıntı olmuyor hani fıldır fıldır süper bir meme gibi durmuyor hele biraz hareket edince üst kısım boşmuş gibi duruyor sütyende b cup da olmuyor çok sıkı geliyor ya 85b yada 75c oluyor. Keşke 350 cc değilde 400 cc taktırsaymışımİyi olduğuna sevindim canım. Ayrıklık konusunda arkadaşlar biraz da yapın ile ilgili diyorlardı. Sanırım o konuda fazla bir değişim olmaz ardık. Büyüklük konusunda tam hatırlayamadım ben şu an , başlarda biraz daha ufak olsaydı keşkemi diyordun sen Yoksa boyutu iyimi diyordun canım ?
Ben ilk başlarda boyutu iyi diyordum canım hiç küçük olsun demedim ama şuan boş cup 75-c sütyen kullanıyorum ama göğüslerim koltuk altına doğru ortada olmadığı için sütyen takınca çok fazla yükseklik ve çıkıntı olmuyor hani fıldır fıldır süper bir meme gibi durmuyor hele biraz hareket edince üst kısım boşmuş gibi duruyor sütyende b cup da olmuyor çok sıkı geliyor ya 85b yada 75c oluyor. Keşke 350 cc değilde 400 cc taktırsaymışım
aslına bakarsanız ameliyattan ziyade sonrasındaki dikişlerde korkuyorum. Umarım güzel iyileşirlerAllah kurtarsın şimdiden geçmiş olsun benimde pazartesi inş.regl olmam olmazsın olmazlar :)
Ben şuanda destekli 85a takıyorum dekoltem yok meme sarkık dikleştirme ve silikon uygulanacak doktorum 300 yeter diyor bana iyi gibi geldi hadi hayırlısı. Senin meme dokun çok az ise küçük gelmiş olabilirBen ilk başlarda boyutu iyi diyordum canım hiç küçük olsun demedim ama şuan boş cup 75-c sütyen kullanıyorum ama göğüslerim koltuk altına doğru ortada olmadığı için sütyen takınca çok fazla yükseklik ve çıkıntı olmuyor hani fıldır fıldır süper bir meme gibi durmuyor hele biraz hareket edince üst kısım boşmuş gibi duruyor sütyende b cup da olmuyor çok sıkı geliyor ya 85b yada 75c oluyor. Keşke 350 cc değilde 400 cc taktırsaymışım
Geçmiş olsun sadece silikonlu yapıldı. Doktorum bana 10 gün sonra işe dönebilirsin dedi 8 günde ağrı ancak géçtiyse işe dönecek duruma geliniyormu benim hem toparlama hem silikon olacak. Sabah ameliyatım var. Heyecandan ölüyorumKızlar bugün 8. Günüm ağrılarım baya azaldı ama merak ettiğim bişey var bu göğsümdeki ağırlık ve içerdeki benim değil yabancı cisim var hissi ne zaman geccekkk
Hayatım bizim gibi ayrık memelilerin durumu yapısalBen ilk başlarda boyutu iyi diyordum canım hiç küçük olsun demedim ama şuan boş cup 75-c sütyen kullanıyorum ama göğüslerim koltuk altına doğru ortada olmadığı için sütyen takınca çok fazla yükseklik ve çıkıntı olmuyor hani fıldır fıldır süper bir meme gibi durmuyor hele biraz hareket edince üst kısım boşmuş gibi duruyor sütyende b cup da olmuyor çok sıkı geliyor ya 85b yada 75c oluyor. Keşke 350 cc değilde 400 cc taktırsaymışım
Kızlar bugün 8. Günüm ağrılarım baya azaldı ama merak ettiğim bişey var bu göğsümdeki ağırlık ve içerdeki benim değil yabancı cisim var hissi ne zaman geccekkk
Kaç taktırmışdın yuvarlakmıydıCanım gayet iyi durumdayım hiç bir sıkıntım yok çok şükür herzamanki düşüncem değişmedi sadece : ayrık hala.. ve artık keşke daha büyük taktırsaymışım diyorum :) ama buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?