Kızlarrr birbirinizi doldurup gaza getirmeyin okadar sıkıntıyı çekmişsiniz bir direnin çıkışımı size koyyoBende çok korkuyorum ama dusunmemeye çalışıyorum bunlarla gezmekten iyidir diye düşünüp katlanicam
Sabır canım geçecek dayanın.gene siz şanslısınız demekki narkozun etkisi geçmeden yazmaya başladınız maşallah benim bide kusmam vardı bir yudum su içsem kusuyodum o kadar ağrının acının içinde birde onunla uğraşdımKızlar bu baskı hissi ne zamn geçer ya catlicam
Çok geçmiş olsun canım. Güzel sonucu düşün ve acılarını unut. Kadın olmak ne zorinanın duyduklarima çok sevindim çünkü şu an ağlamak geliyo içimden bu kadar acı cekicegimi tahmin etmemistim ilaçlar da etki etmiyo sanki kimsenin moralini bozmak istemem ama kolay değilmiş gerçekten her şeye rağmen yine de pişman değilim o ayrı bi konu tabi..Soylediklerinizin gerçekleştiği zamanı görmek için dua ediyorum çok teşekkür ederim
Cnm ilk iki hafta çok kötü görünüyor hergün yamuk yumuk şiş ve sanki hep kötüye gidiyormuş gibi görünüyor ama iki haftadan sonra çok güzel toparlıyor zaten bi 8. 9. günde sütyensiz bi bady vs giy öyle dolu dolu mükemmel duruyor ki bütün acını unutuyorsuninanın duyduklarima çok sevindim çünkü şu an ağlamak geliyo içimden bu kadar acı cekicegimi tahmin etmemistim ilaçlar da etki etmiyo sanki kimsenin moralini bozmak istemem ama kolay değilmiş gerçekten her şeye rağmen yine de pişman değilim o ayrı bi konu tabi..Soylediklerinizin gerçekleştiği zamanı görmek için dua ediyorum çok teşekkür ederim
Bende tirsiyorum ama güzel olcak onuda biliyorum sadece zaman gerekli benim eşim seni 3 gün sonra alisverişe götursem canlanirsin diyor ama o zaman gözüm bişey görmez gibiBende bu göğsümde 30 öküz oturuyom us hissi pişman ediyo benide
Canım bir çok yerde B cup dışında sütyen zor bulunuyor. Ama bence sen adam gibi bir yerde ölçtür yine değişmiş olabilir bedenini öğren gerçi daha memede değişiklikler olacaktır. Bir de bazı sütyen ölçüleri çapraz beden mesela 80C ile 85B gibi herkeste muhtemel uyumlu olmuyordur ama...Kızlar yanlışsam beni düzeltin bugün ikizleri ödüllendirmek için alışverişe götürdüm bi nevi rüşvette diyebilirsiniz ara ara anlık ağrıları oluyor akıllı dursunlar diyepenti de c kup bulamadım b ler küçük geldi. Sonra koraya gittim ve bayana direk bana 75 c kupları göster onlara bakıp seçeyim dedim. Bayan bana ömve o kdr büyük durmuyor ki dedi sonra şu an sütyen fln yok içimde tişörtümde geniş siz bana güvenin ölçümü biliyorum dedim sonra kadın bana aslında c kup bulamayınca o kdr büyükse 75 yerine 80 85 neden almıyorsunuz dedi ben bi kaldım bnm göğüs altım 75 cm ben ona neden 80 yada 85 takayım memeleri tutan kısım a b c kup dediğimiz kısım değil mi benim göğüs altım küçük haliyle göğsüm büyük ben mi yanlış biliyorum yoksa iç çamaşırı mağazasında satış yapan hanım ablamı yanlış yönlendiriyor arzum77 M Memontil @macellan @ozzy7674 @miraculous @limette
Sadece protez canım saol
Merhaba, çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli benim de altı ay oldu artık yakında kontrole gideceğim, şimdilik her şey yolunda, sağ bir tık daha sert kaldı, ama ikisi de baya yumuşadılar, şimdi derdim izler ya ben epeydir krem sürmüyordum yeni başladım, yani o krem başta sanki daha kötü yapıyormuş gibi geldi bıraktım, şimdi iyi geliyor sanki ama hala pembe, biraz daha açılsa keşke, senin izler ne durumda, ya ben baya beyaz olunca mı çok belli oluyor bilmiyorum ama gözüme batıyor aynaya bakınca.Slm, ameliyatın üzerinden 5-6 ay kadar zaman geçirmiş kızlar. Nasıl oldunuz, süreç nasıl ilerledi sizde..... tam 6 ay olunca resim ekleyeceğim geri @77CEYLAN @sejnap @kontes1535 @cancanan2738 @Winter2016 @miraculous @sera2724 S sukufe90 @CharmAddict @Aleph87 ve diğerleri
Merhaba benimde büyük ihtimal yuvarlak olacak hiç yok gibi çok az dokum var hangi kremi kullandiniz bir de genel olarak komple goguse krem surdunuzmuMerhaba, çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli benim de altı ay oldu artık yakında kontrole gideceğim, şimdilik her şey yolunda, sağ bir tık daha sert kaldı, ama ikisi de baya yumuşadılar, şimdi derdim izler ya ben epeydir krem sürmüyordum yeni başladım, yani o krem başta sanki daha kötü yapıyormuş gibi geldi bıraktım, şimdi iyi geliyor sanki ama hala pembe, biraz daha açılsa keşke, senin izler ne durumda, ya ben baya beyaz olunca mı çok belli oluyor bilmiyorum ama gözüme batıyor aynaya bakınca.
hazır yazmışken buraya yeni gelen ve okuyan arkadaşlar için de yazayım genel, boyutundan gayet memnunum yaz da gelince fazla bile belli oluyor ince kıyafetlerin altıdan 335 yuvarlaktı benimki neredeyse düz haldeydi öncesi, doktorumdan da çok memnunum, tavsiye ederim, düşünenler için kesinlikle
Şimdi daha iyi anladım canım :))) ölcemm filan diye saçmalamışım yaniii:)) Nefes alamamak değilde bazı kişiler çok baskı hissi yaşıyor. Nefes bile zor alıyorum diyorlar. Aslında olay baskı hissinin verdiği rahatsızlık
Yani :)))Şimdi daha iyi anladım canım :))) ölcemm filan diye saçmalamışım yaniii
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olurrr:))Yani :)))
Birde söyle bir durum var. Herkes farklı süreç yaşıyor. Kimi kolay atlatıyor kimi zor. Umarım sende kolay atlatanlardan olursun
Maşallah ,sen ameliyat olsan foto konusunda beni geçersin sanırımOlmayan göğüslerimin fotoğrafını koydum yine
Aynen attıkça atıyorumm vallaMaşallah ,sen ameliyat olsan foto konusunda beni geçersin sanırım
Evet şu an tipi de hoşuma gitmiyo o yüzden acisi daha ağır basiyo yanlara dönük iki füze gibi duruyo ama doktor da dedi şeklini daha almadı diye cevabınız için teşekkür ederimCnm ilk iki hafta çok kötü görünüyor hergün yamuk yumuk şiş ve sanki hep kötüye gidiyormuş gibi görünüyor ama iki haftadan sonra çok güzel toparlıyor zaten bi 8. 9. günde sütyensiz bi bady vs giy öyle dolu dolu mükemmel duruyor ki bütün acını unutuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?