Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar bu baskı hissi ne zamn geçer ya catlicam
Sabır canım geçecek dayanın.gene siz şanslısınız demekki narkozun etkisi geçmeden yazmaya başladınız maşallah benim bide kusmam vardı bir yudum su içsem kusuyodum o kadar ağrının acının içinde birde onunla uğraşdım

Çok geçmiş olsun canım. Güzel sonucu düşün ve acılarını unut. Kadın olmak ne zor

Cnm ilk iki hafta çok kötü görünüyor hergün yamuk yumuk şiş ve sanki hep kötüye gidiyormuş gibi görünüyor ama iki haftadan sonra çok güzel toparlıyor zaten bi 8. 9. günde sütyensiz bi bady vs giy öyle dolu dolu mükemmel duruyor ki bütün acını unutuyorsun

Canım bir çok yerde B cup dışında sütyen zor bulunuyor. Ama bence sen adam gibi bir yerde ölçtür yine değişmiş olabilir bedenini öğren gerçi daha memede değişiklikler olacaktır. Bir de bazı sütyen ölçüleri çapraz beden mesela 80C ile 85B gibi herkeste muhtemel uyumlu olmuyordur ama...

Ben çocuklarımdan ilk defa ayrı kaldım çok özledim onları nezmn sarılıp eve getirebilirim sanki artık hiç hareket edemicek gibiyim

Merhaba, çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli benim de altı ay oldu artık yakında kontrole gideceğim, şimdilik her şey yolunda, sağ bir tık daha sert kaldı, ama ikisi de baya yumuşadılar, şimdi derdim izler ya ben epeydir krem sürmüyordum yeni başladım, yani o krem başta sanki daha kötü yapıyormuş gibi geldi bıraktım, şimdi iyi geliyor sanki ama hala pembe, biraz daha açılsa keşke, senin izler ne durumda, ya ben baya beyaz olunca mı çok belli oluyor bilmiyorum ama gözüme batıyor aynaya bakınca.
hazır yazmışken buraya yeni gelen ve okuyan arkadaşlar için de yazayım genel, boyutundan gayet memnunum yaz da gelince fazla bile belli oluyor ince kıyafetlerin altıdan 335 yuvarlaktı benimki neredeyse düz haldeydi öncesi, doktorumdan da çok memnunum, tavsiye ederim, düşünenler için kesinlikle

Merhaba benimde büyük ihtimal yuvarlak olacak hiç yok gibi çok az dokum var hangi kremi kullandiniz bir de genel olarak komple goguse krem surdunuzmu

Aklıma bir soru takıldı hiç doğum yapmamış emzirmemis göğsü sarkmamis biri icin silikon taktirmak engel olurmu tamam emzirme engel değil ama içi boşalan göğüs sarkiyorsa silikonlu göğüs ne kadar sarkar kötü olurmu

Evet şu an tipi de hoşuma gitmiyo o yüzden acisi daha ağır basiyo yanlara dönük iki füze gibi duruyo ama doktor da dedi şeklini daha almadı diye cevabınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…