Kızlar yanlışsam beni düzeltin bugün ikizleri ödüllendirmek için alışverişe götürdüm bi nevi rüşvette diyebilirsiniz ara ara anlık ağrıları oluyor akıllı dursunlar diyepenti de c kup bulamadım b ler küçük geldi. Sonra koraya gittim ve bayana direk bana 75 c kupları göster onlara bakıp seçeyim dedim. Bayan bana ömve o kdr büyük durmuyor ki dedi sonra şu an sütyen fln yok içimde tişörtümde geniş siz bana güvenin ölçümü biliyorum dedim sonra kadın bana aslında c kup bulamayınca o kdr büyükse 75 yerine 80 85 neden almıyorsunuz dedi ben bi kaldım bnm göğüs altım 75 cm ben ona neden 80 yada 85 takayım memeleri tutan kısım a b c kup dediğimiz kısım değil mi benim göğüs altım küçük haliyle göğsüm büyük ben mi yanlış biliyorum yoksa iç çamaşırı mağazasında satış yapan hanım ablamı yanlış yönlendiriyor
Direnler in çıktımı canimEvet şu an tipi de hoşuma gitmiyo o yüzden acisi daha ağır basiyo yanlara dönük iki füze gibi duruyo ama doktor da dedi şeklini daha almadı diye cevabınız için teşekkür ederim
Yok 3 te gidicem öğlen ama belki cikartmaz diye düşünüyorum çünkü doluyo hepDirenler in çıktımı canim
Durması iyi olur galiba bu kan içimizde birikse kapsül falan oluşturur zaten Allah korusun seninde memelerin çok yukarıdaki duruyo yuvarlak yüksek profilmiydiYok 3 te gidicem öğlen ama belki cikartmaz diye düşünüyorum çünkü doluyo hep
Cnm üç tane aldım hepsi c ve oluyor birde göğüs altım 75 göğsüm 94 bu durumda c olmuyor mu zaten virde berde ölçtürebilirim dünkü karmaşadan sonra öyle her ölçüme söylenene inanmam sanırım artık bir tane kalıbı büyük diye b aldım bildiğin deveye sinek konmuş gibi durdu çok komik ve küçük geldi. Zamanla brlki biraz daha küçülüp b yi zorlayabilir ama şu an imkansız gibi hamgi b yi denesem ucunda kaldı resmenCanım bir çok yerde B cup dışında sütyen zor bulunuyor. Ama bence sen adam gibi bir yerde ölçtür yine değişmiş olabilir bedenini öğren gerçi daha memede değişiklikler olacaktır. Bir de bazı sütyen ölçüleri çapraz beden mesela 80C ile 85B gibi herkeste muhtemel uyumlu olmuyordur ama...
Evet high profil ama ultra değil benim boyundan göğüse olan kismim uzun biraz sanırım ondan çok yukarda durmuyo doktora da söylemiştim çok yukarda olmasın diye yükseklik olarak iyi de öne çok sivri duruyo o da duzelicek dedi kapsül için de mentor marka kullandığı için kapsül olmaz demişti markayla alakali bilmiyorum ama şimdiye kadar kapsül oluşan hastası olmamış inşallah bana da denk gelmez öyle bişey..Bu arada drenler dikisle duruyo dedi doktorum şu an dikiş yerleri çok sizliyo bi de genel olarak sağ göğsümde titreme var normal mi acabaDurması iyi olur galiba bu kan içimizde birikse kapsül falan oluşturur zaten Allah korusun seninde memelerin çok yukarıdaki duruyo yuvarlak yüksek profilmiydi
Benim çok yakın ya iner inşallah dikişleri tutruyolarmis direnler ı açıp bakmadım hiç benimde sadece yüksek profil ultra deil kolları mi kullanamıyorum sendemiEvet high profil ama ultra değil benim boyundan göğüse olan kismim uzun biraz sanırım ondan çok yukarda durmuyo doktora da söylemiştim çok yukarda olmasın diye yükseklik olarak iyi de öne çok sivri duruyo o da duzelicek dedi kapsül için de mentor marka kullandığı için kapsül olmaz demişti markayla alakali bilmiyorum ama şimdiye kadar kapsül oluşan hastası olmamış inşallah bana da denk gelmez öyle bişey..Bu arada drenler dikisle duruyo dedi doktorum şu an dikiş yerleri çok sizliyo bi de genel olarak sağ göğsümde titreme var normal mi acaba
Benimde dikiş yerlerim acıyo kaşınıyor titreme yok bende semsert hissetmiyorum çoğu yeri elledigimdeEvet high profil ama ultra değil benim boyundan göğüse olan kismim uzun biraz sanırım ondan çok yukarda durmuyo doktora da söylemiştim çok yukarda olmasın diye yükseklik olarak iyi de öne çok sivri duruyo o da duzelicek dedi kapsül için de mentor marka kullandığı için kapsül olmaz demişti markayla alakali bilmiyorum ama şimdiye kadar kapsül oluşan hastası olmamış inşallah bana da denk gelmez öyle bişey..Bu arada drenler dikisle duruyo dedi doktorum şu an dikiş yerleri çok sizliyo bi de genel olarak sağ göğsümde titreme var normal mi acaba
Ben kollarımi kaldırıyorum biraz ama çok rahat değilim tabi bu arada seninki de iner okuduğum kadarıyla öyle yazmislarBenim çok yakın ya iner inşallah dikişleri tutruyolarmis direnler ı açıp bakmadım hiç benimde sadece yüksek profil ultra deil kolları mi kullanamıyorum sendemi
Cnm şimdi ben ameliyat olalı 20 sinde 2 ay olacak ondan önce ufacık tefecik birşey olduğu içinki o ölçüye hiç takılmadım ben bilmiyordum yani 75 b bildiğin içi tıka basa dolu olanı bulunca yapışıyordum direk. Şimdi b kupun dolgusuzu ztn küçük geliyor ben 80b aldım 2 tane ve maalesef çok komik durdu al kısmı vücuduma oturmadı bile ve göğüs kısmı ikisinin kafasına şapka takmış gibi duruyordu75 C istediğinizde "ama o kadar büyük durmuyor" dediğine göre bedenlerin ve cup ölçülerinin farkında. Ama bazı iç çamaşırı satan yerlerdeki satış görevlileri müşteriler üzerinden tatmin olmayı seviyor. :)
Yaptırdığınız memeye ama o kadar büyük durmuyor der, yaptırmamışsanız zaten başka şeyler söyler ki ben çok duydum. :)
Bu arada beden ölçünüzün çapraz bedenlerindeki bir küçük ve bir büyük cup da istediğiniz model sütyen kalmamışsa alabileceğiniz bir beden ölçüsü.
Mesela 75 C cup bir kadın 70 D de alabilir ya da 80 B. İdeal olan kendi bedenini alması ama baktı yok, çok da hoşuna gitti böyle de denenebilir demek.
Cnm çok tşk ederim yardımın için evet 19 cm bnm dokum b böyle şapka kondurmuş gibi bi enteresan durdu yani. Aslında m&s ve hm ye bakacaktım ama bana biraz yeri ters kaldığı için yakındaki bir avmden bir kaç hafta idare etcek şekilde yapayım alışverişi dedim ordada sadece penti ve koray vardı pentide c kup kalmamıştı korayda ise mavi ekran uyarısı verdim bayanın sayesinde. Ama şimdi ölçümden tam emin oldum hm ve m&s mutlaka bakacağım çok saol cnmFark Cup Ölçüsü
6.5 cm.den küçükse A
6.5 - 13 cm. arası B
14 - 19.5 cm. arası. C
19.5 - 26 cm. arası D
26 cm.den büyükse DD
Xyz123xyz D'ye dönük C cup ölçünüz sizin. Beden ölçüleri küçük D cup sütyenleri ya da geniş yapılmış C cup sütyenleri deneyin.
Benim en sevdiğim sütyenler m&s. Her zaman istediğim türde sütyen bulabiliyorum, küçük memeler için bile çok fazla alternatif var. Orada mutlaka bulursunuz.
Cnm bak seni izlemeye alıyorum benim resimlerim arasında bir dolaş o iğrenç korku filminden fırlamış memelerin kısa sürede nasıl bir şeye benzediğini gör acısını düşünmek yerine o günleri düşün kuzumEvet şu an tipi de hoşuma gitmiyo o yüzden acisi daha ağır basiyo yanlara dönük iki füze gibi duruyo ama doktor da dedi şeklini daha almadı diye cevabınız için teşekkür ederim
Cnm çok tşk ederim yardımın için evet 19 cm bnm dokum b böyle şapka kondurmuş gibi bi enteresan durdu yani. Aslında m&s ve hm ye bakacaktım ama bana biraz yeri ters kaldığı için yakındaki bir avmden bir kaç hafta idare etcek şekilde yapayım alışverişi dedim ordada sadece penti ve koray vardı pentide c kup kalmamıştı korayda ise mavi ekran uyarısı verdim bayanın sayesinde. Ama şimdi ölçümden tam emin oldum hm ve m&s mutlaka bakacağım çok saol cnm
Banada açarmisin çok ihtiyacım var morale ağzıma kadar çıkmışlar sankiCnm bak seni izlemeye alıyorum benim resimlerim arasında bir dolaş o iğrenç korku filminden fırlamış memelerin kısa sürede nasıl bir şeye benzediğini gör acısını düşünmek yerine o günleri düşün kuzum
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olurrr:))
Çok teşekkür ederim evet sizin gayet güzel baya fark olmuş gerçekten sabırla bekliyorum bende tekrar teşekkür ederimCnm bak seni izlemeye alıyorum benim resimlerim arasında bir dolaş o iğrenç korku filminden fırlamış memelerin kısa sürede nasıl bir şeye benzediğini gör acısını düşünmek yerine o günleri düşün kuzum
Aldım ı doktor direnler iÇok teşekkür ederim evet sizin gayet güzel baya fark olmuş gerçekten sabırla bekliyorum bende tekrar teşekkür ederim
Bemim izlerimde belli bayaki . Öyle kabarık felan değil ama , renk olaraktan göze çok çarpıyor. Ona pek bir takılmıyorum şimdilik ama denize gitmiş olsam sıkıntı olabilir belki. Benimkiler 3-4 ayda yumuşadılar . Bu şekilde kalsa sevinirim valla. Kreme davam ediyorum ayrıca haftada bir havuza gidince ayaktan tut tüm bedenimi doğal kırmızı kantaron yağı ile kremliyorum. Cildim kuru olduğu için bana iyi geliyor. Bugün Alman markası olan Nina Conzelmannda beyaz bir südyen denedim ve aldım, gelin gibi oldu memeşlerim :))))Merhaba, çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli benim de altı ay oldu artık yakında kontrole gideceğim, şimdilik her şey yolunda, sağ bir tık daha sert kaldı, ama ikisi de baya yumuşadılar, şimdi derdim izler ya ben epeydir krem sürmüyordum yeni başladım, yani o krem başta sanki daha kötü yapıyormuş gibi geldi bıraktım, şimdi iyi geliyor sanki ama hala pembe, biraz daha açılsa keşke, senin izler ne durumda, ya ben baya beyaz olunca mı çok belli oluyor bilmiyorum ama gözüme batıyor aynaya bakınca.
hazır yazmışken buraya yeni gelen ve okuyan arkadaşlar için de yazayım genel, boyutundan gayet memnunum yaz da gelince fazla bile belli oluyor ince kıyafetlerin altıdan 335 yuvarlaktı benimki neredeyse düz haldeydi öncesi, doktorumdan da çok memnunum, tavsiye ederim, düşünenler için kesinlikle
Çok şükür aldı hiç acimadi hiç korkmana gerek yok sadece içinden çektiğini hissediyorsun acı ağrı hıc bişey olmadı hiç düşünme çok kolaymisAldım ı doktor direnler i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?