Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok güzel duruyo benimki niye bukadar yukarda ya seninki damla gibi sanki benim tam yuvarlak duruyo off ya olmadimi benimki acaba
Benim alt dokum vardı Üstüm bostu ondan damla gibi duruyo sanırım senin de güzel durucak içini ferah tut her saat fark ediyo sanki bi de dren çıkınca sanki daha güzel oldu psikolojik mi bilmiyorum sen de sıkma sakin canını senin daha güzel olur inşallah

Saol moralin için hepimizin istediğimiz gibi olsun ya bu kadar aciya

Saol moralin için hepimizin istediğimiz gibi olsun ya bu kadar aciya
Haklısın canım acısı az değil ama bunyen farklıdır benim dün hatta bu sabah bile çok kötüydü ama drenim çıktı şekli hoşuma gitti sen de sabret drenin çıkınca fark eder eminim her saat ödem azaldikca değişiyor şekli zaten içini ferah tut

inşallah benimde sorunsuz geçer

Normalde 75 ccup sütyen kullanıyorum. Toparlanmış hali bu yani. Ben dolu dolu olsun istiyorum. Doktoruma 375cc diyince o size olmaz. Meme dokunuz var dedi. Dr. Uma ne demeliyim ki ne istediğimi anlatabileyim.

@Ayel33 Can'ım eğer doktorunun görüşüne şüphe duyuyorsan başka doktordan görüş al. Benim ilk gittiğim doktor 375 cc takacaktı ve dikleştirmeyecekti. İkinci gittiği dikleştirme ve büyütme olacak 325 cc takacağım dedi. Üçüncü gittiğim doktor yani ameliyatımı yapan dikleştirme ve büyütme dedi. Muayenede 275 cc demişti. Ama ameliyat anında 325 cc olmasına karar vermiş.

Okuyunca 20 gün öncesine döndüm resmen canım acıdıı Gelmiş gecmiş olsun kızlar biraz sabırla üstesinden gelebilceğiniz bi sürecc aramıza hosgeldinizzzz Cicekli Bahce D Doso1
İnşallah benim de güzel olur çok gergin şu an küçük de geliyo gözüme aslında ama bundan buyuyugu daha nasıl bi gerginlik yapardı acaba

Selam. Resimlerimi paylaşıyorum. Takibe alırsanız beni resimlerimi görebilirsiniz

Arkadaslar cesaretinize hayranım çok geçmiş olsun inşallah ben de o cesareti gösterip (Allah ın yarattığı günah olmasın ama ) kurtulmak istiyorum tüm bu kusurlardan ama şansızım onur erol benim cesaretimi kırdı zamanında mahvettiği burnum yüzünden

Benim sol göğsümde şişme oldu doktoru aradım acaba dren cikmamaliydi diye doktor morarma varmı diye sordu morarma değil de bölgesel sismeler oldu dedim odemdir diye tahmin ediyorum çünkü kan toplansa morarma olurdu dedi yarın devam ederse dren takicakmis yine..Bilgisi olan var mı normal mi bu

Bazen morarma değilde kolu hareket ettirince aşırı agrı ve Şiş oluyor. Benimde ameliyattan bir hafta sonra sıvı birikimi olmuştu,tekrar ufak bir operasyon olmuştum. Sabaha kadar uyumak ne mümkün çok agrım vardı,kolumu asla hareket ettiremez hale gelmiştim.
Bir gözlemle bakalım,şişme ile birlikte hareket kısıklığı ve agrı olursa git canım baksın doktor.
Geçmiş olsun bu arada

Adana'daki araştırmalarım hep bu doktira çıkıyor. Aslında aksine dr,um bana çok samimi ve kalender göründü. Kafamı da çok fazla karıştırmak istemiyorum. Bsyramdan sonra görüşmeye gittiğimde netleşebilirim insallah

agrilar gecer.......isallah sonuc istedigin gibi olur........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…