- 5 Aralık 2015
- 186
- 78
- 98
Dediginiz gibi takip edicem lokal anesteziyle yapıcam dedi inşallah gerek kalmaz ama olursa da yapıcak bişey yok çaresiz bişey değil allahtan cevabınız için teşekkür ederimBazen morarma değilde kolu hareket ettirince aşırı agrı ve Şiş oluyor. Benimde ameliyattan bir hafta sonra sıvı birikimi olmuştu,tekrar ufak bir operasyon olmuştum. Sabaha kadar uyumak ne mümkün çok agrım vardı,kolumu asla hareket ettiremez hale gelmiştim.
Bir gözlemle bakalım,şişme ile birlikte hareket kısıklığı ve agrı olursa git canım baksın doktor.
Geçmiş olsun bu arada
Erol Kesiktaş hocaya karar verdim. Tamer Seyhan'in methini burun estetiğinde duydum açıkçası.Alyell merhaba ben ankara dayım ama adana da olsam Tamer seyhan düşünürüm siz kime olacaksınız
Aynen öyle onur erol ve ilker manavbaşı nın birlikte yaptığı ameliyat la mahvolan burnumu Tamer seyhan düzeltti Allah ondan razı olsun burun konusunda mükemmel ama meme konusunda pek konuşmamıştım o yıllarda burnumu kurtarma derdinde olduğum içinErol Kesiktaş hocaya karar verdim. Tamer Seyhan'in methini burun estetiğinde duydum açıkçası.
Geçmiş olsun canımAynen öyle onur erol ve ilker manavbaşı nın birlikte yaptığı ameliyat la mahvolan burnumu Tamer seyhan düzeltti Allah ondan razı olsun burun konusunda mükemmel ama meme konusunda pek konuşmamıştım o yıllarda burnumu kurtarma derdinde olduğum için
S Sukufe91 L limette meraba canlar uzun zaman oldu bene girmiyorum bugun 8 ay 5 gün oldu kızlar bugün resim yükledim bi göz atın. Herşey çok güzel gidiyor sorunsuz sıkıntısız hep böyle olsunMerhaba, çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli benim de altı ay oldu artık yakında kontrole gideceğim, şimdilik her şey yolunda, sağ bir tık daha sert kaldı, ama ikisi de baya yumuşadılar, şimdi derdim izler ya ben epeydir krem sürmüyordum yeni başladım, yani o krem başta sanki daha kötü yapıyormuş gibi geldi bıraktım, şimdi iyi geliyor sanki ama hala pembe, biraz daha açılsa keşke, senin izler ne durumda, ya ben baya beyaz olunca mı çok belli oluyor bilmiyorum ama gözüme batıyor aynaya bakınca.
hazır yazmışken buraya yeni gelen ve okuyan arkadaşlar için de yazayım genel, boyutundan gayet memnunum yaz da gelince fazla bile belli oluyor ince kıyafetlerin altıdan 335 yuvarlaktı benimki neredeyse düz haldeydi öncesi, doktorumdan da çok memnunum, tavsiye ederim, düşünenler için kesinlikle
Ne kdr bi kilodan bahsediyoruz mesela ben 49 kilo ameliyat oldum 5. Gün 56 kilo idim 2 hafta sonunda 53 e düştüm orda çakılıp kalmıştım şimdi yine 49 kiloyum ama eskiden göğüs altım 75 ti şimdi 74 sanırım biraz abartmışım kilo verme olayını. Ama şu var göğüs ölçüm hiç değişmedi yani ameliyattan sonra 97 cmi gördük ödemden tabiki 2 3 hafta sonra 94 e düştük şimdi orda sabit kiloya bağlı bi değişme olmadı sadece alt ölçüsü küçüldüKızlaaar ameliyattan sonra kilo alıp verince göğüsler nasıl oluyor ? Daha önce sordum ama kimse cevap vermedi . Birde şimdi kilo vermeye çalışıyorum ameliyattan sonra şişerim zaten diye
Doktorlar ameliyat sonrası ciddi kilo alıp vermeleri önermiyor canım.Kızlaaar ameliyattan sonra kilo alıp verince göğüsler nasıl oluyor ? Daha önce sordum ama kimse cevap vermedi . Birde şimdi kilo vermeye çalışıyorum ameliyattan sonra şişerim zaten diye
Merhaba arkadaşlar 8 ay önce amelyat oldum yeni resim yükledim amelyat izini de yükledim. Ben 330 cc damla mod. Olmuştum. Sadece resmi olanlar takibe alıyorum sonra resimlerimi görebilirsiniz. Yorumarim izi bekliyorum
Caım şimdi sana şöyle anlatayım ozzy ve ben bir ay önce ameliyat olduk aynı gğn yani miraculous ve memontil 3 4 ayı geçtiler memontilin izi olması gerektiği gibi diğer dr ların hastaları gibi yani ama miraculousun sanki yanık izi gibi. Ozzy ve bnm dikişlerim kumaş gibi dışa katlanarak dikilmiş durumda değişik bir teknik değişik bir dikiş yani. Bizim henüz ipleirmiz bile düşmedi ilerde nasıl olacak bilinmez amq ozzy nin izleri düzgün şekilde iyileşiyor bnm sol tarafımda iyşleştikçe açılıp düz bir hal alıyor ama sağ tarafım tıpkı miraculousun ki gibi yanık izi gibi benek benek leke kalacak ondan eminim. Haldun bey bilgili ilgili aradğında yada bir sorun olduğunda hemen dönen amelşyat sonrası sürecindede seni yakından takip eden aldım parayı işim bitti demeyen iyi bir dr ama işte dikiş konusunda ne yazıkki aynı şeyleri söylemem mümkün olmuyor
Anladım canım , aşırı kilo alıp vermem diye tahmin ediyorum ama 3-5 kiloyla bişey değişir mi kiDoktorlar ameliyat sonrası ciddi kilo alıp vermeleri önermiyor canım.
Canım 3-5 kilodan bahsediyorum . O zaman dediğine göre meme büyüyüp küçülmüyor . Ama kilo alıp vermeye bağlı çatlak , dalgalanma vs olmaz demiNe kdr bi kilodan bahsediyoruz mesela ben 49 kilo ameliyat oldum 5. Gün 56 kilo idim 2 hafta sonunda 53 e düştüm orda çakılıp kalmıştım şimdi yine 49 kiloyum ama eskiden göğüs altım 75 ti şimdi 74 sanırım biraz abartmışım kilo verme olayını. Ama şu var göğüs ölçüm hiç değişmedi yani ameliyattan sonra 97 cmi gördük ödemden tabiki 2 3 hafta sonra 94 e düştük şimdi orda sabit kiloya bağlı bi değişme olmadı sadece alt ölçüsü küçüldü
3-5 kilodan birşey olmazAnladım canım , aşırı kilo alıp vermem diye tahmin ediyorum ama 3-5 kiloyla bişey değişir mi ki
Sağol canımmm bilgilerin içinnn:)3-5 kilodan birşey olmaz
Sağol canımmm bilgilerin içinnn:)
Aynı bende öyleyim cocuguma bi lokma yediremiyorum sonra kendime kızıyorum ne gerek vardı keyif için yaptırdım bukadar eziyet çekiyorum diye.Ama bu keyif için değildi benim de herkes karşı çıktı ama baktılar ben çok mutsuzum gonulsuz de olsa yanımda oldular anlatmak istediğim bu bizim için keyfi bi ameliyat değildi ihtiyacti..Şekli de degisicek emin ol ben 10 yıldır arastiriyodum az çok gördüğüm kadarıyla ilk zamanlarla çok fark edicek.Bak benim de tek göğsümde şişme var ama olucak bunlar ve her şey güzel istediğimiz gibi gidicek...Bi yerde okumuştum ilk hafta kimse iyiki yaptirmisim demiyomus.Sekli,ağrısı, acısı,yatma şeklin, bi su bile dolduramamak hepsi çok yoruyor ama her güzel şeyin bir bedeli var sonucunu düşün olumsuz düşünme mutlu olmaya çalış☺Ya kızlar kurban oluyum önceden yuvarlak yüksek profil yaptiranlar söyleyin bu aşağı inecek çok yukarda memem in uçuda çok aşağıda okadar acı çekiyorum ki düzelmez diye ağlayıp duruyorum eşim okadar söylendi yaptırmam ı istemedi çocuklarımdan da uzağım herkes karşı çıktı yaptırdığıma degmicek cildiriyorum
Ben bol v yaka bi tshirt götürdüm hiçde zorlanmadım kumas esnek olduktan sonra düğmeli olması sart degilÖnden düğmeli pijama bulmak kadar zor bişey yok olanlarda babaanne pijamasi zaten şartı mi ya değişik alternatif yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?