Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dediginiz gibi takip edicem lokal anesteziyle yapıcam dedi inşallah gerek kalmaz ama olursa da yapıcak bişey yok çaresiz bişey değil allahtan cevabınız için teşekkür ederim

Erol Kesiktaş hocaya karar verdim. Tamer Seyhan'in methini burun estetiğinde duydum açıkçası.
Aynen öyle onur erol ve ilker manavbaşı nın birlikte yaptığı ameliyat la mahvolan burnumu Tamer seyhan düzeltti Allah ondan razı olsun burun konusunda mükemmel ama meme konusunda pek konuşmamıştım o yıllarda burnumu kurtarma derdinde olduğum için

Kızlaaar ameliyattan sonra kilo alıp verince göğüsler nasıl oluyor ? Daha önce sordum ama kimse cevap vermedi . Birde şimdi kilo vermeye çalışıyorum ameliyattan sonra şişerim zaten diye

Merhaba arkadaşlar 8 ay önce amelyat oldum yeni resim yükledim amelyat izini de yükledim. Ben 330 cc damla mod. Olmuştum. Sadece resmi olanlar takibe alıyorum sonra resimlerimi görebilirsiniz. Yorumarim izi bekliyorum

S Sukufe91 L limette meraba canlar uzun zaman oldu bene girmiyorum bugun 8 ay 5 gün oldu kızlar bugün resim yükledim bi göz atın. Herşey çok güzel gidiyor sorunsuz sıkıntısız hep böyle olsun

Kızlaaar ameliyattan sonra kilo alıp verince göğüsler nasıl oluyor ? Daha önce sordum ama kimse cevap vermedi . Birde şimdi kilo vermeye çalışıyorum ameliyattan sonra şişerim zaten diye
Ne kdr bi kilodan bahsediyoruz mesela ben 49 kilo ameliyat oldum 5. Gün 56 kilo idim 2 hafta sonunda 53 e düştüm orda çakılıp kalmıştım şimdi yine 49 kiloyum ama eskiden göğüs altım 75 ti şimdi 74 sanırım biraz abartmışım kilo verme olayını. Ama şu var göğüs ölçüm hiç değişmedi yani ameliyattan sonra 97 cmi gördük ödemden tabiki 2 3 hafta sonra 94 e düştük şimdi orda sabit kiloya bağlı bi değişme olmadı sadece alt ölçüsü küçüldü

Doktorlar ameliyat sonrası ciddi kilo alıp vermeleri önermiyor canım.

merahaba jeologeda,

peki haldun bey için istanbul dan ankaraya gelmek mantıksız mı olur sizce ? instagramda ki fotolar çok güzel duruyor.Sırf bu yüzden ona gitmek geldi içimden.

hasan fındık la görüşüp doğru elektriği alamamıştım hala kararsızım sorun bende mi diye.Soğuk geldi bir de çok pahalıdır sanırım..

Ercan karacaoğlu var meme buyutme hakkında yorum yazan bulamıyorum.hep küçültme ya da karın germe.hani haldun beyde ki gibi bir foto görsem tamam ercan karacaoğlu diyeceğim ama yok. Ya da biri fiyat ve memnuniyet belirtse nolur :/

Forum inanılmaz karışık 50 tane başlık var oku oku bitmiyor iyice kafa karışıyor.Bana bir akıl lütfen ??? Haldun beyın gerçekten çok başarılı görünüyor ama neden iz konusunda başarısız kafama takıldı .ücreti ne kadar yazabilir misiniz?

Ya kızlar kurban oluyum önceden yuvarlak yüksek profil yaptiranlar söyleyin bu aşağı inecek çok yukarda memem in uçuda çok aşağıda okadar acı çekiyorum ki düzelmez diye ağlayıp duruyorum eşim okadar söylendi yaptırmam ı istemedi çocuklarımdan da uzağım herkes karşı çıktı yaptırdığıma degmicek cildiriyorum

Canım 3-5 kilodan bahsediyorum . O zaman dediğine göre meme büyüyüp küçülmüyor . Ama kilo alıp vermeye bağlı çatlak , dalgalanma vs olmaz demi

Önden düğmeli pijama bulmak kadar zor bişey yok olanlarda babaanne pijamasi zaten şartı mi ya değişik alternatif yokmu

Aynı bende öyleyim cocuguma bi lokma yediremiyorum sonra kendime kızıyorum ne gerek vardı keyif için yaptırdım bukadar eziyet çekiyorum diye.Ama bu keyif için değildi benim de herkes karşı çıktı ama baktılar ben çok mutsuzum gonulsuz de olsa yanımda oldular anlatmak istediğim bu bizim için keyfi bi ameliyat değildi ihtiyacti..Şekli de degisicek emin ol ben 10 yıldır arastiriyodum az çok gördüğüm kadarıyla ilk zamanlarla çok fark edicek.Bak benim de tek göğsümde şişme var ama olucak bunlar ve her şey güzel istediğimiz gibi gidicek...Bi yerde okumuştum ilk hafta kimse iyiki yaptirmisim demiyomus.Sekli,ağrısı, acısı,yatma şeklin, bi su bile dolduramamak hepsi çok yoruyor ama her güzel şeyin bir bedeli var sonucunu düşün olumsuz düşünme mutlu olmaya çalış☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…