Cnm ben memelerden inanılmaz memnunum yani evet olabilecek en iyisini yaptı dikişlerde bir sıkıntı yaşadım sadece oda benimle ilgili bir durumdu şu an soldaki dikiş izim ince bir çizgi şeklinde sağdaki ise yaradan dolayı biraz daha geniş ve koyu renkli. Ama yine olsa yine halfun beye ameliyat olurdum. Ama şöyle bir durum var ben 2 ayda 5 kez kontrole gittim haldun beye haldun devamlı hastasını takip etmek istiyor olması gerekendr bu amrliyattan sonra kontrollere gelmem sorun olmaz diyorsan bence haldun beye ameliyat olabilirsinmerahaba jeologeda,
peki haldun bey için istanbul dan ankaraya gelmek mantıksız mı olur sizce ? instagramda ki fotolar çok güzel duruyor.Sırf bu yüzden ona gitmek geldi içimden.
hasan fındık la görüşüp doğru elektriği alamamıştım hala kararsızım sorun bende mi diye.Soğuk geldi bir de çok pahalıdır sanırım..
Ercan karacaoğlu var meme buyutme hakkında yorum yazan bulamıyorum.hep küçültme ya da karın germe.hani haldun beyde ki gibi bir foto görsem tamam ercan karacaoğlu diyeceğim ama yok. Ya da biri fiyat ve memnuniyet belirtse nolur :/
Forum inanılmaz karışık 50 tane başlık var oku oku bitmiyor iyice kafa karışıyor.Bana bir akıl lütfen ??? Haldun beyın gerçekten çok başarılı görünüyor ama neden iz konusunda başarısız kafama takıldı .ücreti ne kadar yazabilir misiniz?
Cnm hiç merak etme düzelecek bnmkilerde direk omzundan başlıyor gibiydi hani nerdeyse ağzıma girecek kıvamdaydı ve meme uçlarım sanki yerin dibini gösterir gibiydi memeler yukarda uçlar aşağıda kocaman ayrık ayrık biri sağı biri solu gösteriyordu ama bir ay sonra düzeldi memelerim aşa indi üstlerim dğzeldi meme uçlarım artık aşa değil karşıya bakıyor 2. Ayda baya düzeldi. Hani biz ameliyat için gün sayıp sabır diliyoruz ya asıl sabır ameliyattan sonra lazım benim biri 300 diğeri 500 cc gibi duruyordu mesela aha dedim biri minik biri büyük kalacak bunların oda düzeldi şimdi. Herşey zamanla gün gün iyiye gidecek sadece sabret cnm. Ayrıca kimin ne düşündüğü hiç önemli değil bu senn bedenin senin kararın. Memeler tam şeklini alınca sen mutlu olacaksan annen baban eşinde olsa tıka herkese kulağını moralini yüksek tutYa kızlar kurban oluyum önceden yuvarlak yüksek profil yaptiranlar söyleyin bu aşağı inecek çok yukarda memem in uçuda çok aşağıda okadar acı çekiyorum ki düzelmez diye ağlayıp duruyorum eşim okadar söylendi yaptırmam ı istemedi çocuklarımdan da uzağım herkes karşı çıktı yaptırdığıma degmicek cildiriyorum
Çok saol yorumun için sabretmem gerek eğer düzelcekse çok saolCnm hiç merak etme düzelecek bnmkilerde direk omzundan başlıyor gibiydi hani nerdeyse ağzıma girecek kıvamdaydı ve meme uçlarım sanki yerin dibini gösterir gibiydi memeler yukarda uçlar aşağıda kocaman ayrık ayrık biri sağı biri solu gösteriyordu ama bir ay sonra düzeldi memelerim aşa indi üstlerim dğzeldi meme uçlarım artık aşa değil karşıya bakıyor 2. Ayda baya düzeldi. Hani biz ameliyat için gün sayıp sabır diliyoruz ya asıl sabır ameliyattan sonra lazım benim biri 300 diğeri 500 cc gibi duruyordu mesela aha dedim biri minik biri büyük kalacak bunların oda düzeldi şimdi. Herşey zamanla gün gün iyiye gidecek sadece sabret cnm. Ayrıca kimin ne düşündüğü hiç önemli değil bu senn bedenin senin kararın. Memeler tam şeklini alınca sen mutlu olacaksan annen baban eşinde olsa tıka herkese kulağını moralini yüksek tut
Cnm ben memelerden inanılmaz memnunum yani evet olabilecek en iyisini yaptı dikişlerde bir sıkıntı yaşadım sadece oda benimle ilgili bir durumdu şu an soldaki dikiş izim ince bir çizgi şeklinde sağdaki ise yaradan dolayı biraz daha geniş ve koyu renkli. Ama yine olsa yine halfun beye ameliyat olurdum. Ama şöyle bir durum var ben 2 ayda 5 kez kontrole gittim haldun beye haldun devamlı hastasını takip etmek istiyor olması gerekendr bu amrliyattan sonra kontrollere gelmem sorun olmaz diyorsan bence haldun beye ameliyat olabilirsin
Kollar kalkmıyor diyolarya çok zor olmadı yani giymesi çok sağol canım fikir verdiğin icin:)Ben bol v yaka bi tshirt götürdüm hiçde zorlanmadım kumas esnek olduktan sonra düğmeli olması sart degil
Önce kolları gecirirsin kumas esnek tshirt bol oldugu için kafanı gecirirken canın yanmaz diye düşünüyorum kuzucum en azından benim acımadı diyimmKollar kalkmıyor diyolarya çok zor olmadı yani giymesi çok sağol canım fikir verdiğin icin:)
Hayırlı olsun inşallah istediğiniz gibi olur her seyKızlar kas altı 400 cc onerdi doktorum cok heycanlıyim arefe gunu ameliyatimi oluyorum
Amiiin insallah canımmHayırlı olsun inşallah istediğiniz gibi olur her sey
Cnm 10600 dü ücret çevreye göre evet biraz yüksek bi fiyat. Onun dışında ben masa başı çalışıyorum 5. Gün işbaşı yaptım ama ben süreci çok kolay atlatanlardanım acı eşiğim biraz yüksektir benim kolay kolay acı ağrı hissetmem onunlada ilgili sanırım biraz birde işinle ilgili tabi ilk 3 4 gün kolların yokmuş farzet sonrasında da 2 haftaya kdr kolunu sadece dirsek hizasına kdr kadırabilirsnücreti yazabilir misin peki? çok fazlaysa o da sorunişe kaç gün de döndün,benim izin almam falan da çok mümkün değil max 1 haftam var her şey için.
Kuzum 7 kilo alıp geri verdim ben 6 hafta içinde ameliyat sonrası işte ama memişlerde hiçbir sorun yok ama şuda varki bnmki sadece kilo değil bir kısmıda aşırı ödemdi. Yani bi 10 kilo alınıp verilse göğüs dokusu küçülür bir sorun olur bilmem ne yanlış bilgi vermek istemem ama 7 kilo (ödemle birlikte) tarafımdan denenmiş zararsız olduğu görülmüştür 2 gün sonra 2. Ay fotosu ekleyeceğim herhangi bir çatlama dalgalanma vs de olmadı. Bu arada ameliyattan bu yana arada bir meme üstlerimde minicik sivilcemsi şeyler çıkıyor tek tük bu normal mi öncesinde yoktu bu vesileyle onuda sormuş olayımSağol canımmm bilgilerin içinnn:)
Bir ay sonra tatile gidecek kadar iyi oluyormu şişlikler iniyormu bir ay sonraKuzum 7 kilo alıp geri verdim ben 6 hafta içinde ameliyat sonrası işte ama memişlerde hiçbir sorun yok ama şuda varki bnmki sadece kilo değil bir kısmıda aşırı ödemdi. Yani bi 10 kilo alınıp verilse göğüs dokusu küçülür bir sorun olur bilmem ne yanlış bilgi vermek istemem ama 7 kilo (ödemle birlikte) tarafımdan denenmiş zararsız olduğu görülmüştür 2 gün sonra 2. Ay fotosu ekleyeceğim herhangi bir çatlama dalgalanma vs de olmadı. Bu arada ameliyattan bu yana arada bir meme üstlerimde minicik sivilcemsi şeyler çıkıyor tek tük bu normal mi öncesinde yoktu bu vesileyle onuda sormuş olayım
Boyunuz kilonuz kaç acaba?Amiiin insallah canımm
O zaman ben bi 5 kilo vereyimm ameliyattan önceee :))))Kuzum 7 kilo alıp geri verdim ben 6 hafta içinde ameliyat sonrası işte ama memişlerde hiçbir sorun yok ama şuda varki bnmki sadece kilo değil bir kısmıda aşırı ödemdi. Yani bi 10 kilo alınıp verilse göğüs dokusu küçülür bir sorun olur bilmem ne yanlış bilgi vermek istemem ama 7 kilo (ödemle birlikte) tarafımdan denenmiş zararsız olduğu görülmüştür 2 gün sonra 2. Ay fotosu ekleyeceğim herhangi bir çatlama dalgalanma vs de olmadı. Bu arada ameliyattan bu yana arada bir meme üstlerimde minicik sivilcemsi şeyler çıkıyor tek tük bu normal mi öncesinde yoktu bu vesileyle onuda sormuş olayım
Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama bence normaldir diye düşünüyorum.Ben kilo olayını sorucam ameliyata girmeden önce sanki başka insandim çıktım başka bi insan oldum öyle çok yemek yediğim falan yok ama ciddi şekilde kilo almış duruyorum odemdir diye çok moralimi bozmuyorum ama hiç gecmiyo bu ödem tahmini ne zaman geçer sizce.Isin kötüsü ayin sonunda katılmam gereken bi düğün var ama bu tipimle mümkün değil bi yere gidemem inanılmaz iri duruyorum.Odem Atıcı çay falan da almak istemiyorum nasıl atıcam bu ödemi ya da nasıl aldığımı anlamadigim kiloyu.Siz nasıl verdiniz???Kuzum 7 kilo alıp geri verdim ben 6 hafta içinde ameliyat sonrası işte ama memişlerde hiçbir sorun yok ama şuda varki bnmki sadece kilo değil bir kısmıda aşırı ödemdi. Yani bi 10 kilo alınıp verilse göğüs dokusu küçülür bir sorun olur bilmem ne yanlış bilgi vermek istemem ama 7 kilo (ödemle birlikte) tarafımdan denenmiş zararsız olduğu görülmüştür 2 gün sonra 2. Ay fotosu ekleyeceğim herhangi bir çatlama dalgalanma vs de olmadı. Bu arada ameliyattan bu yana arada bir meme üstlerimde minicik sivilcemsi şeyler çıkıyor tek tük bu normal mi öncesinde yoktu bu vesileyle onuda sormuş olayım
Cnm bir ay sonra tatil hiç tavsiye etmem tmm şişlikler bir nebze inip memeye bemzeöeye başlıyor ama sütyen bikini vs hala komik emanet duruyor üzerinde bunun dışında 1 ayda düşmeyen fikişlerin olabiliyor hem dikişlerinde kalıcı iz oluşmaması hem mikrop kapmaması için deniz ve güneşten uzak durmalısın bence. Ha ayrıca ağrın sancın vs olmuyor ama kollarını eskiden olduğu gibi harelet ettiremiyorsun tmm ilk günlere göre çok çok iyi ama yüzmek vs için çok erken bana göreBir ay sonra tatile gidecek kadar iyi oluyormu şişlikler iniyormu bir ay sonra
Cnm ameliyat olalı kaç gün oldu. Bende senin gibi bu nasıl ödem baya kilo bu gitmiyor diye düşünüyordum ama 2. Haftadan sonra kendime iki litre suyun içine bir tatlı kaşığı zemcefil rendeledim bir çubuk tarçın bir küçül boy salataşık bir yeşil elma birde limon dilimleyip bir gece bekletip onu içtim her gece düzenli olarak yapıp gün boyu içtim bu suyu buna ek olarak 2 litrede normal su tükettim birde her fırsatta yürüdüm. Asansörü bıraktım yakın yerlere giderken arabayı bıraktım. Bu sayede attım ödemimi. Bende hiç öyle anartı yememiştim ama serumlar ödem hareketsizlik derken sanırım yemek yemeye gerek kalmıyorSorunuzun cevabını bilmiyorum ama bence normaldir diye düşünüyorum.Ben kilo olayını sorucam ameliyata girmeden önce sanki başka insandim çıktım başka bi insan oldum öyle çok yemek yediğim falan yok ama ciddi şekilde kilo almış duruyorum odemdir diye çok moralimi bozmuyorum ama hiç gecmiyo bu ödem tahmini ne zaman geçer sizce.Isin kötüsü ayin sonunda katılmam gereken bi düğün var ama bu tipimle mümkün değil bi yere gidemem inanılmaz iri duruyorum.Odem Atıcı çay falan da almak istemiyorum nasıl atıcam bu ödemi ya da nasıl aldığımı anlamadigim kiloyu.Siz nasıl verdiniz???
Fermuarlı sweette alabilirsin cnm pansuman sırasında ve giyip çıkarırken kolaylık olduğu için istenmiş ama fermuarlı sweet flnda bulamam dersen biraz bol salaş kollarını çok kaldırmak zorunda kalmayacağın pansuman sırasında yukarı sıköadan rahatça toplayabileceğin bi tişörtte işini görürÖnden düğmeli pijama bulmak kadar zor bişey yok olanlarda babaanne pijamasi zaten şartı mi ya değişik alternatif yokmu
Teşekkürler bende öyle deneyim o zamanCnm ameliyat olalı kaç gün oldu. Bende senin gibi bu nasıl ödem baya kilo bu gitmiyor diye düşünüyordum ama 2. Haftadan sonra kendime iki litre suyun içine bir tatlı kaşığı zemcefil rendeledim bir çubuk tarçın bir küçül boy salataşık bir yeşil elma birde limon dilimleyip bir gece bekletip onu içtim her gece düzenli olarak yapıp gün boyu içtim bu suyu buna ek olarak 2 litrede normal su tükettim birde her fırsatta yürüdüm. Asansörü bıraktım yakın yerlere giderken arabayı bıraktım. Bu sayede attım ödemimi. Bende hiç öyle anartı yememiştim ama serumlar ödem hareketsizlik derken sanırım yemek yemeye gerek kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?