Valla arkadaşım ben 2 çocuğumuda anneme bıraktım biri 2 biri 4 yaşında yanımda dursa lar bakamazdim bugün 4.günüm ağrıdan ölüyorum kendim yemek yiyemiyorum ki onlarla nasıl ilgilencem tim yatıyom kalkamiom sinirlerim bozuldu yani yanında birileri olsun tek başına yapılacak iş degilMerhaba herkese uzun zamandir takıp ediyorum burda yazilanlari ve bende yarin kismetse ameliyat olacagim. Merak ettigim seyler var cevaplarsaniz sevinirim. Ameliyattan sonra kendi ihtiyaclarimizi ve ev islerini yapabiliyormuyuz. 2 kizim var benim en cok bunu düşünüyorum
Tesekkur ederim dogru soyluyorsun sanada gecmis olsun memnun musun sen yani nekadar oldu ameliyat olali cocuklarina nasil anlattin buda bur soru isareti bende off cok zorValla arkadaşım ben 2 çocuğumuda anneme bıraktım biri 2 biri 4 yaşında yanımda dursa lar bakamazdim bugün 4.günüm ağrıdan ölüyorum kendim yemek yiyemiyorum ki onlarla nasıl ilgilencem tim yatıyom kalkamiom sinirlerim bozuldu yani yanında birileri olsun tek başına yapılacak iş degil
Kızıma söyledim o anlıyo zaten tamam anne sen mutlu ol biz bekleriz seni dedi ancak oğlum hergün memenin ucunu tutarak uyur onun için çok zor bi durum annemde hasta en fazla 1 hafta bakarım dedi çünkü herkes karşıydı yaptırmama kendine boşyere acı çektircen çocuklarida perişan etcen dediler hep ama çok mutsuzdum memeden başka bişey düşünemiyodum şuan herşey yolunda diyemicem vicdan azabı çekiyorum bukadar acı çekiyorum görüntü güzel deil herkes duzelcegini söylüyor ama doktorumda aynısını diyo semsert ler ve okadar baskı yapiyolar ki bide adetim oldu bide fmf hastasıyım ben fmf atağında tuttu hepsi bir arada sürekli ağlıyorum okadar canım yanıyor ki burda herkes saolsun içimi ferahlatiyolar hep onlar desteklemese çıkartın dicem nerdeyse doktora benim acı eşiğim düşüktür ama sen endişelenme yaptır herkeste aynı şeyler olmaz kendimiz için bişey yapalım şu hayatta hep eş hep çocuklar kendimizi ihmal ettikçe onlara daha verimli bi anne olamayız hep psikolojimiz bozuk oluyoTesekkur ederim dogru soyluyorsun sanada gecmis olsun memnun musun sen yani nekadar oldu ameliyat olali cocuklarina nasil anlattin buda bur soru isareti bende off cok zor
Sağol canım doğru diyosun erteliycem galiba bende bir ay felan bütün kış evde otur otur tatil yaklaşınca atağa geç bi tuhafim gerçekten ne güzel şimdiye iyilesmistim o ne der bu ne der diye diye hep erteledik hayırlısı artik herkese sağlık diliyorum inşallah hepimiz mutlu sonuçlar alirizCnm bir ay sonra tatil hiç tavsiye etmem tmm şişlikler bir nebze inip memeye bemzeöeye başlıyor ama sütyen bikini vs hala komik emanet duruyor üzerinde bunun dışında 1 ayda düşmeyen fikişlerin olabiliyor hem dikişlerinde kalıcı iz oluşmaması hem mikrop kapmaması için deniz ve güneşten uzak durmalısın bence. Ha ayrıca ağrın sancın vs olmuyor ama kollarını eskiden olduğu gibi harelet ettiremiyorsun tmm ilk günlere göre çok çok iyi ama yüzmek vs için çok erken bana göre
Sisligim var tek göğüste ama genel olarak her gün azaliyo acı diye okumuştum bende pek öyle olmadı her gün aynı ağrı sanki pek hafifliyo gibi gelmiyo sabrediyorum bakalım bi de regl dönemi yaklaştı onun şişkinliği de var sanirim..Gecicek arkadaşım hiç moralini bozma sen de kendini suçlu hissetme bosunaTGC34 arkadaşım sen nasılsın nasıl gidiyo
Aynen acı hiç azalmiyo memem de aynı amelyat tan çıktığım gibi değişim yok hiç bugün kalkamadım yataktan öyle baskı yaptıkı morarma var diyodün operasyon yapabilir diyodun doktor nolduSisligim var tek göğüste ama genel olarak her gün azaliyo acı diye okumuştum bende pek öyle olmadı her gün aynı ağrı sanki pek hafifliyo gibi gelmiyo sabrediyorum bakalım bi de regl dönemi yaklaştı onun şişkinliği de var sanirim..Gecicek arkadaşım hiç moralini bozma sen de kendini suçlu hissetme bosuna
Cnm hiç kimseyi takma ol ameliyatını çık kimin ne diyeceği hiç önemli değil. Geçen gün şöyle dar bi tişört giymiştim yukardan aşa bi baktım göbeğimi görmüyorum eskiden 49 kilo olmama rağmen direk göbeğimi görüyordum şimdi direk dolgun mis gibi meme göründü gözüme aklımı seveyim dedim kendi kendime. tek pişmanlığım yıllarca ertelemek oldu inş sende bir an önce olur mükemmel sonuçlar alırsınSağol canım doğru diyosun erteliycem galiba bende bir ay felan bütün kış evde otur otur tatil yaklaşınca atağa geç bi tuhafim gerçekten ne güzel şimdiye iyilesmistim o ne der bu ne der diye diye hep erteledik hayırlısı artik herkese sağlık diliyorum inşallah hepimiz mutlu sonuçlar aliriz
Dren takabilirim dedi şişme devam ederse şişme artmadi ama azalmadi da bugün gidicektim ameliyattaymis perşembe zaten dikiş üstündeki bandı cikarticak o zaman bakar ama morarma var demedim ben doktor sordu morarma varmı diye morarma yoksa odemdir diye düşünüyorum dedi ondan çok üstünde durmadim perşembe gidicem nasıl olsa resim koyarim bak orda da belli şişlikAynen acı hiç azalmiyo memem de aynı amelyat tan çıktığım gibi değişim yok hiç bugün kalkamadım yataktan öyle baskı yaptıkı morarma var diyodün operasyon yapabilir diyodun doktor noldu
Çok teşekkür ederim canım aynen benimde öyle direk göbek göZe çarpıyorCnm hiç kimseyi takma ol ameliyatını çık kimin ne diyeceği hiç önemli değil. Geçen gün şöyle dar bi tişört giymiştim yukardan aşa bi baktım göbeğimi görmüyorum eskiden 49 kilo olmama rağmen direk göbeğimi görüyordum şimdi direk dolgun mis gibi meme göründü gözüme aklımı seveyim dedim kendi kendime. tek pişmanlığım yıllarca ertelemek oldu inş sende bir an önce olur mükemmel sonuçlar alırsın
Yok bende ama doktor direnler aldıktan sonra takalım dedi keşke taksaymis baştan aşağı indiriyomuş bandajBu arada Doso1 sen üst kısmına bandaj takiyomusun benim hep takılı duruyo kimileri takmiyomus da acaba onunla ilgisi var mıdır inmemesinin asagiya
Ben ameliyattan direk o bandajla çıktım ama benim doktorum takma sebebini protez yukarı kaymasin diye dediYok bende ama doktor direnler aldıktan sonra takalım dedi keşke taksaymis baştan aşağı indiriyomuş bandaj
Insallah iyi olursun Allah yardimcin olsun zor. Tesekkurler yazdigin içinKızıma söyledim o anlıyo zaten tamam anne sen mutlu ol biz bekleriz seni dedi ancak oğlum hergün memenin ucunu tutarak uyur onun için çok zor bi durum annemde hasta en fazla 1 hafta bakarım dedi çünkü herkes karşıydı yaptırmama kendine boşyere acı çektircen çocuklarida perişan etcen dediler hep ama çok mutsuzdum memeden başka bişey düşünemiyodum şuan herşey yolunda diyemicem vicdan azabı çekiyorum bukadar acı çekiyorum görüntü güzel deil herkes duzelcegini söylüyor ama doktorumda aynısını diyo semsert ler ve okadar baskı yapiyolar ki bide adetim oldu bide fmf hastasıyım ben fmf atağında tuttu hepsi bir arada sürekli ağlıyorum okadar canım yanıyor ki burda herkes saolsun içimi ferahlatiyolar hep onlar desteklemese çıkartın dicem nerdeyse doktora benim acı eşiğim düşüktür ama sen endişelenme yaptır herkeste aynı şeyler olmaz kendimiz için bişey yapalım şu hayatta hep eş hep çocuklar kendimizi ihmal ettikçe onlara daha verimli bi anne olamayız hep psikolojimiz bozuk oluyo
Cnm o göbek bile göğüsler geride olduğu için göze çarpıyor inan. Yani ben 160 boy 49 kiloyla top yutmuş gibi duruyordum hayır yani zayıflayacak bi kilomda yoktu ah bu göbek diyordum şimdi kafamı önüme bi eğiyorum ciciler ciciler diyorum. Sanki mide ve göbek bçlgem eskisine göre daha düz artık tabi diyet yürüyüş vs yaotım ama ameliyat sonrası aldığım ödem ve kiloyu vermek içindi şimdi yine 49 kiloyum ama göbeğimle daha barışığım daha düz uysal görünüyor gözüme artıkÇok teşekkür ederim canım aynen benimde öyle direk göbek göZe çarpıyor
Canim sanada sormak istiyorum sporcu sutyeni kullandın dimi bende normalde m beden giyiyorum bu sutyeni kendi bedenimize göremi, bolmu almaliyizCnm o göbek bile göğüsler geride olduğu için göze çarpıyor inan. Yani ben 160 boy 49 kiloyla top yutmuş gibi duruyordum hayır yani zayıflayacak bi kilomda yoktu ah bu göbek diyordum şimdi kafamı önüme bi eğiyorum ciciler ciciler diyorum. Sanki mide ve göbek bçlgem eskisine göre daha düz artık tabi diyet yürüyüş vs yaotım ama ameliyat sonrası aldığım ödem ve kiloyu vermek içindi şimdi yine 49 kiloyum ama göbeğimle daha barışığım daha düz uysal görünüyor gözüme artık
Sizleri burda okudukça açıkçası bende korkmaya başladım baya zor bir süreç galiba allah yardımcınız olsun inşaalah tez iyileşirsiniz_Ben ameliyattan direk o bandajla çıktım ama benim doktorum takma sebebini protez yukarı kaymasin diye dedi
Cnm ben aldım ama kullanamadım kafadan geçmesi kollarımı göğsümü zorladığı için giyemedim ben l beden almıştım birde geniş olsun kafamdan kolay geçsin diye ama olmadı zorladı daha yeni bu hafta giymeye başladım normal ameliyat sütyeni giydim ben 2 aya yakın arada birde serbest bıraktım 1 aydan sonraCanim sanada sormak istiyorum sporcu sutyeni kullandın dimi bende normalde m beden giyiyorum bu sutyeni kendi bedenimize göremi, bolmu almaliyiz
Teşekkür ederım canım bende iki tane aldım l beden bakalım olurmu olmazmı görcemCnm ben aldım ama kullanamadım kafadan geçmesi kollarımı göğsümü zorladığı için giyemedim ben l beden almıştım birde geniş olsun kafamdan kolay geçsin diye ama olmadı zorladı daha yeni bu hafta giymeye başladım normal ameliyat sütyeni giydim ben 2 aya yakın arada birde serbest bıraktım 1 aydan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?