Ameliyatı nerde olacaksıniz.ne kadar a anlastiniz. Mahsuru yoksa öğrenebilir miyimTesekkur ederim dogru soyluyorsun sanada gecmis olsun memnun musun sen yani nekadar oldu ameliyat olali cocuklarina nasil anlattin buda bur soru isareti bende off cok zor
Kolay değil tabiki de sonuçta yabancı bi madde koyuluyo vücudumuza ama inan her şeye değer hiç pişman olmadım inşallah da olmam hiç gözün korkmasinSizleri burda okudukça açıkçası bende korkmaya başladım baya zor bir süreç galiba allah yardımcınız olsun inşaalah tez iyileşirsiniz_
Ameliyati prof. Fuat yuksel yapicak kadikoy florence hospital da olucam 8000 tly ye anlaştıkAmeliyatı nerde olacaksıniz.ne kadar a anlastiniz. Mahsuru yoksa öğrenebilir miyim
çok pahalı yani iki senede iki katına çıkmış ..iyi iş çıkarınca da böyle yapıyor doktorlar :/Cnm 10600 dü ücret çevreye göre evet biraz yüksek bi fiyat. Onun dışında ben masa başı çalışıyorum 5. Gün işbaşı yaptım ama ben süreci çok kolay atlatanlardanım acı eşiğim biraz yüksektir benim kolay kolay acı ağrı hissetmem onunlada ilgili sanırım biraz birde işinle ilgili tabi ilk 3 4 gün kolların yokmuş farzet sonrasında da 2 haftaya kdr kolunu sadece dirsek hizasına kdr kadırabilirsn
U umutlus ben de ameliyat öncesi araştırırken enteresan biçimde ne kadar beğendiğim göğüs varsa istanbul dışındaki doktorlardı, oraya mı gitsem buraya mı gitsem diye düşünüyordum ama bence zaruri değilse, çok daha uygun olduğu için yurtdışından gelip burda olmayı anlıyorum ama onun dışında bence kendi ilinde olmakdaha mantıklıymış. İyi ki istanbul'da oldum yani. Bir de bunun kontrolleri var. Çok doktor gezdim, Hasan bey'den elektrik alamayan bir sen değilsin merak etmebeni de çok rahatsız etti hali tavrı.
Önemli olan içine sinen bi doktor bulmak o yüzden de bol bol görüşmen gerekiyo bence. Bir de ne istediğinden emin ol, herşeyi doktora bırakma. Beklentini iyi ifade ettiğinden emin ol.
Cnm valla geldim 34 üme 8 sene üni okudum 3 yıl staj ve sınavlarla boğuşup smmm oldum şimdi gözüm kesse azcık genç olsam 6 sene tıp okuyup estetikçi olcam bu devirde meslek bu kazanç bu yaniçok pahalı yani iki senede iki katına çıkmış ..iyi iş çıkarınca da böyle yapıyor doktorlar :/
:) sorma valla ...tamam zor bir meslek ama 5000 e yapan varken 10 bin istemek ne için. off napıcağımı bilmiyorum.Cnm valla geldim 34 üme 8 sene üni okudum 3 yıl staj ve sınavlarla boğuşup smmm oldum şimdi gözüm kesse azcık genç olsam 6 sene tıp okuyup estetikçi olcam bu devirde meslek bu kazanç bu yani
Popüler olmayan onlarca iyi doktor var bence. Hem fiyatları daha uygun oluyor hem gerçekten çok başarılı iş çıkartıyorlar.sen kime oldun peki?memnun muzun ? nedense popüler olmayana güvenemiyorum.diğer yandan 10 binler çok uçuk .bu nasıl bir eziyet yani
Ya şu an yazdıkların aynı benim ameliyattan önce yaşadıklarım.Dedigin gibi narkoz almadım ben de sadece doğumda epidural almıştım genel anestezi en korktuğum şeydi bende sürekli bakiyodum ölen var mı ya da ameliyatta uyanan(anestezi farkindaligi deniyomus)var mı yani ameliyat acısını hiç düşünmüyodum narkozdan ödüm patliyodu.Su an çok gülüyorum ameliyattan bi gün önce çocuğumun gözlüğünu falan öpüyorum bi yandan ağlıyorum sanki onu bi daha goremicekmisim gibi.Su an gülüyorum çünkü hiç bişey yokmuş çok rahat hiç bişey anlamiyosun.Narkozdan ayildigim gibi bittimi diye sordum çünkü sanki direk uyandım gibi hissettim.Bu arada narkozdan ölenler eskindenmis artık teknoloji geliştiği için öyle bişey pek mümkün değil.Icini ferah tut hiç korkulucak bişey değil narkoz..Kızlar ameliyatım iyice yaklaştı. Şimdiye kadar içimdeki hevesle acı ağrı vs bişey düşünmeyip sonuca odaklandım hep. Ama ameliyat yaklaştıkça beni bi korku sardı. En büyük korkum da narkozdaha önce hiç narkoz almadım. Kan oranım düşük sayılır kan veremiyorum mesela, bi de vücudum dirençsiz. Bunlar yüzünden narkozu atlatamayacağımı düşünüyorum hep, hatta manyak gibi internette narkozdan ölen var mı falan araştırıyorum. En ufak operasyonlarda hayatını kaybedenler var. Sağolsun annem de benim gibi düşündüğünden destek yerine köstek oluyor.... Buraya yazdığınız herşeyi tek tek okuyorum içimi rahatlatmak için ama sanırım korkumu yenmeme yetmiyor
İçini ferah tut ya. Bu şekil düşünürsen kendine eziyet etmiş olursun. Günde kaç kişi meme ameliyatın için narkoz alıyor. Anlamadan uyuyorsun ve uyanıyorsun. Hadi ne zaman alacaklar beni ameliyata diye düşünürken aslında ameliyattan çıkmış oluyorsun. Hemen peşinden bir değişilik var diye algılıyorsun gözler memeye bir göz atıyor , iki tane kocaman çıkıntıyı görüyorsun ve süper mutlu oluyorsun. Kan oranı bendede düşüktü, son iki ayda tekrar baktırıp düzelmesi için haftada bir kez toplamda 6 kez serum aldım ve ameliyata girecek duruma geldim. Bunu doktoruna sormanı tavsiye ederim. Önlemini al ve sadece sonucu düşün, herşey çok güzel olacak .Kızlar ameliyatım iyice yaklaştı. Şimdiye kadar içimdeki hevesle acı ağrı vs bişey düşünmeyip sonuca odaklandım hep. Ama ameliyat yaklaştıkça beni bi korku sardı. En büyük korkum da narkozdaha önce hiç narkoz almadım. Kan oranım düşük sayılır kan veremiyorum mesela, bi de vücudum dirençsiz. Bunlar yüzünden narkozu atlatamayacağımı düşünüyorum hep, hatta manyak gibi internette narkozdan ölen var mı falan araştırıyorum. En ufak operasyonlarda hayatını kaybedenler var. Sağolsun annem de benim gibi düşündüğünden destek yerine köstek oluyor.... Buraya yazdığınız herşeyi tek tek okuyorum içimi rahatlatmak için ama sanırım korkumu yenmeme yetmiyor
Kızlar ameliyatım iyice yaklaştı. Şimdiye kadar içimdeki hevesle acı ağrı vs bişey düşünmeyip sonuca odaklandım hep. Ama ameliyat yaklaştıkça beni bi korku sardı. En büyük korkum da narkozdaha önce hiç narkoz almadım. Kan oranım düşük sayılır kan veremiyorum mesela, bi de vücudum dirençsiz. Bunlar yüzünden narkozu atlatamayacağımı düşünüyorum hep, hatta manyak gibi internette narkozdan ölen var mı falan araştırıyorum. En ufak operasyonlarda hayatını kaybedenler var. Sağolsun annem de benim gibi düşündüğünden destek yerine köstek oluyor.... Buraya yazdığınız herşeyi tek tek okuyorum içimi rahatlatmak için ama sanırım korkumu yenmeme yetmiyor
Inşallah yakın zamanda ameliyat olmayı düşünen biri olarak ( her ne kadar hayalime kavuşma mutluluğunun vermiş olduğu bi heyecan ve deli cesareti olSada) ister istemez daha önce hiç narkoz almadigim için aynı korku ve düşünceler bende de vardı ki bunları kendime bile itiraf etmekten korkarken siz birer birer yazmışsınız. Bence her ameliyat öncesi kadın - erkek herkesin aklından geçen şeylerdir bunlar. Çünkü ameliyat olmak büyük bi cesaret işi. işte bu yüzden bu forum da ameliyat olduğunu duyduğum her arkadaşa aynı şeyi söylerim " zoru atlattin " ..... Çünkü ameliyata karar verip bıçak altına yatıyor olmak en zor olanı bana göre..iyileşme süreci korkutmuyor beni.ağrınin sizinin zamanla düzeleceğini ve geçeceğini biliyorum çünkü.ki ben dümdüz olan memelerimin yerine protez taktirarak bir nevi organ nakli olmuş olacağımdan yeterki memem olsun da tüm ağrı sizi hallerini çekmeye razıyım. Beni tek korkutan ve üzen 2,5 yaşındaki kizimla ilgilenememek olacak.amelyat sonrasi kollarda hareket kisitliligi olacağından günde milyon kere kucağıma gelmek isteyen sarılan bi çocuğu nasıl gecistiricem onu düşünüyorum yalnızca. Ki şimdiye kadar hiç ayri da kalmadık . Hastane de bir gece onsuz nasıl kalırım onu da bilmiyorum......... çok teşekkür ederiz bizi aydinlattiginiz için. Kendi adıma söyleyeyim; yüreğime tam anlamıyla su serptiniz. Allah razı olsun . Yureginize sağlıkBen cumartesi günü ameliyat oldum , şimdi ne kadar korkan kişi varsa onlara deneyimlerimi paylaşmak için bakınıyordum sizi gördüm. Ameliyatınız yaklaşmış ve narkozdan korkuyorsunuz, ben şöyle söyleyeyim hayatımda üniversite yıllarına kadar doğru dürüst iğne olmamış, hiç kan aldıramamış, acıdan ölsede serum taktıramamış kan görse bayılan kanın adını duysa içi çekilen midesi bulanan bir insanım. hayatta ki en büyük korkum da narkoz-ameliyat ikilisiydi . Çocuk bile doğurmamayı kafaya koymuş bir insanken geçen çarşamba 13 haziranda tamamen bomboş plansız bir kafayla randevu için doktoru arayıp ,gidip , 17.sinde de beni ameliyat etmesi için gün aldım ve 14 haziranda ben ne yaptım dedimkorkudan bütün vücudum gerildi, ellerim ayaklarım şişti, nefes darlığı çekmeye başladım, geceleri uyku uyuyamadım, iş yerinde duramadım, narkozu ameliyatı vücudumdaki kesileri hatta içimde bundan sonra yaşamak zorunda olacağım kocaman maddeleri düşününce kusasım geliyordu. Ameliyat günü geldi en sevdiğim dostumla sakince gittik hastanemize yerleştik, doktorum geldi ,işaretlemeleri yaptı , işaretlediği kalem bile sanki beni kesiyordu gerçekten çok gergindim ve korkuyordum. Beni rahatlatmaya çalışıyor olmasına rağmen ne doktoru ,ne esprileri ne dostumu hiç bir şey duymuyordum. Sonra beni almak için geldiler, yatağa yatırdılar ve sonrası hastane ışıkları, soğuk koridorlar, hastane kokusu, ameliyathane kokusu ve sesleri eşliğinde benim için oldukça gergin bir yolculuk sonrası ameliyathane odasının kapısına vardığımda içeriden gelen klasik müzik, doktorumun o kocaman samimi gülümseyen gözleri, doktorumun ekibi benim için korku dolu yolculuktan çekip alıverdi sanki. Ama bana ne yapacaklar, nasıl uyuyacağım, ya uyanırsam, ya beni uyuyor sanarlarsa, ya herşeyi hissedersem, ya uyanamazsam, ya saçmasapan bir meme uğruna burada ölürsem, ya çok basit hiç bir şey hissetmeyeceksin demelerine rağmen uyandığımda korkunç ağrılarım olur ve acı dolu bir sürece girersem ya ya yaa.. diye binlercesi aklımdan geçerken ellerim titriyor bildiğim duaları bile unutup okuyamıyordum. Ameliyat yerine geçip kollarımı açtılar kabloları bağladılar tavana bakarak derin nefes almaya çalışıyordum ama mümkün değil o kadar korkunç şeyler bekliyorum kii sakinleşemiyorum, klasik müzik ölmeden önce duymuş olacağım son güzel sesmiş gibi geliyorken damarımdan sakince soğuk bir şey akmaya başladı veee .... doktorumun hellooo sesiyle gözlerimi açtım, daldım mı başlıyor muyuz diye düşünüyordum ki göğsümde hafif bir ağırlık hissettim.. artık çok güzel memelerim vardı ve ben sadece uyumuşum Ameliyatım 1 saat sürmüş ki bunun içinde bişektomi de var (yanağın iki tarafında bulunan küçük yağ dokusu alınarak daha çukur bir görüntü oluşuyor) . Yani ameliyatıma 2 de başlandı ve 3.45 de odamdaydım, tamamen ayılmıştım ve tertemizdim, hadi ben kaçtım diyip giyinip 1 saat içinde oradan ayrılabilirdim bile. Bir pamuk ıslatacak kadar bile kanamam olmadığını, 3,5-4 cm lik bir kesiden girildiğini söylediler. Kas zarı altına koyuldu. Meme dokusu 10 yaşında gelişen bir kızın ki kadar olan destekli 75A takan birisiydim. En büyük korkum kocaman, yumru gibi gözüken, esnek ve estetik durmayan erotik saçma sapan memelerimin olmasıydı ki bunu doktoruma güzelce ifade ettim, gerisini kendisine bıraktım.Çünkü ben aktif spor yapıyorum ve en büyük korkum eşofman giymiş playboy kızı gibi ortalıkta dolaşmaktı ki doktorum beni çok güzel anlamış ve zaten onun tüm operasyonlarının doğal oluşu beni bu açıdan çok rahatlatıyordu ve öyle de oldu. Şuan protez takılmış gibi değil de kendi memem şişmiş gibi ve bu doğallığa 340 cc ile daha 3 günde sahip olmak beni çok mutlu etti. 1 gecede taburcu oldum işime gelip gidiyorum, arabamı sürüyorum, dışarıya çıkıyorum arada bir önüme bakmasam meme yaptırdığımı bile unutacağım sanki hep oradalardı çok şükür hiç ağrım şikayetim yok. Doktorum Dr. Ali Rıza Öreroğlu'ydu henüz araştırma aşamasında olup kime yaptırsam diye düşünen arkadaşlar varsa da samimiyetle tavsiye ederim .
Size de gönül rahatlığıyla hiç korkmayın diyebilirim artık emin olun benden psikopatça korkan yoktur çünkü
Inşallah yakın zamanda ameliyat olmayı düşünen biri olarak ( her ne kadar hayalime kavuşma mutluluğunun vermiş olduğu bi heyecan ve deli cesareti olSada) ister istemez daha önce hiç narkoz almadigim için aynı korku ve düşünceler bende de vardı ki bunları kendime bile itiraf etmekten korkarken siz birer birer yazmışsınız. Bence her ameliyat öncesi kadın - erkek herkesin aklından geçen şeylerdir bunlar. Çünkü ameliyat olmak büyük bi cesaret işi. işte bu yüzden bu forum da ameliyat olduğunu duyduğum her arkadaşa aynı şeyi söylerim " zoru atlattin " ..... Çünkü ameliyata karar verip bıçak altına yatıyor olmak en zor olanı bana göre..iyileşme süreci korkutmuyor beni.ağrınin sizinin zamanla düzeleceğini ve geçeceğini biliyorum çünkü.ki ben dümdüz olan memelerimin yerine protez taktirarak bir nevi organ nakli olmuş olacağımdan yeterki memem olsun da tüm ağrı sizi hallerini çekmeye razıyım. Beni tek korkutan ve üzen 2,5 yaşındaki kizimla ilgilenememek olacak.amelyat sonrasi kollarda hareket kisitliligi olacağından günde milyon kere kucağıma gelmek isteyen sarılan bi çocuğu nasıl gecistiricem onu düşünüyorum yalnızca. Ki şimdiye kadar hiç ayri da kalmadık . Hastane de bir gece onsuz nasıl kalırım onu da bilmiyorum......... çok teşekkür ederiz bizi aydinlattiginiz için. Kendi adıma söyleyeyim; yüreğime tam anlamıyla su serptiniz. Allah razı olsun . Yureginize sağlık
Cnm narkoz vermeden önce sana kan tahlili yapacaklar genetik hastalıklarınızı soracaklar yani direk narkoz almayacaksın. Önce ufak bi araştıracaklar kaldırır mısın die eğer kaldıramayacak bir durumun varsa zaten olamayacaksın anestezi uzmanı ameliyattan bir kaç gün önce görüyor ve tahlil yapıyor içini rahat tut birde ben pozitif enerjiye inanırım güzrl şeyler düşün başına güzel şeyler gelsin negatif şeyleri düşünüp çağırma kendine. Ve birde şu var annene de sor yani diyelim ki allah korusun apandisit sorunu yaşadın ameliyat olacaksın yada safra keseni acil aldırman gerekti o narkozu hiç almadım diye ameliyat olmayacak mısın en azından burda ilk narkozunu alırsan öncesin de yapılan tetkikler ile için rahat olur artı narkozun sana etkisini bilirsin. Tamam anestezi tüm ameliyatların ortak riski ama günde sadece tr de 1000 kişi narkoz alıyorsa bunun sadece 2 3 kişisi sorun yaşıyor boş yere araştırıp kendini daha da korkutma cnmKızlar ameliyatım iyice yaklaştı. Şimdiye kadar içimdeki hevesle acı ağrı vs bişey düşünmeyip sonuca odaklandım hep. Ama ameliyat yaklaştıkça beni bi korku sardı. En büyük korkum da narkozdaha önce hiç narkoz almadım. Kan oranım düşük sayılır kan veremiyorum mesela, bi de vücudum dirençsiz. Bunlar yüzünden narkozu atlatamayacağımı düşünüyorum hep, hatta manyak gibi internette narkozdan ölen var mı falan araştırıyorum. En ufak operasyonlarda hayatını kaybedenler var. Sağolsun annem de benim gibi düşündüğünden destek yerine köstek oluyor.... Buraya yazdığınız herşeyi tek tek okuyorum içimi rahatlatmak için ama sanırım korkumu yenmeme yetmiyor
Peki bu gün nasılsınız galiba 1 hafta da ancak düzelme gerçekleşiyorKolay değil tabiki de sonuçta yabancı bi madde koyuluyo vücudumuza ama inan her şeye değer hiç pişman olmadım inşallah da olmam hiç gözün korkmasin
Ben cumartesi günü ameliyat oldum , şimdi ne kadar korkan kişi varsa onlara deneyimlerimi paylaşmak için bakınıyordum sizi gördüm. Ameliyatınız yaklaşmış ve narkozdan korkuyorsunuz, ben şöyle söyleyeyim hayatımda üniversite yıllarına kadar doğru dürüst iğne olmamış, hiç kan aldıramamış, acıdan ölsede serum taktıramamış kan görse bayılan kanın adını duysa içi çekilen midesi bulanan bir insanım. hayatta ki en büyük korkum da narkoz-ameliyat ikilisiydi . Çocuk bile doğurmamayı kafaya koymuş bir insanken geçen çarşamba 13 haziranda tamamen bomboş plansız bir kafayla randevu için doktoru arayıp ,gidip , 17.sinde de beni ameliyat etmesi için gün aldım ve 14 haziranda ben ne yaptım dedimkorkudan bütün vücudum gerildi, ellerim ayaklarım şişti, nefes darlığı çekmeye başladım, geceleri uyku uyuyamadım, iş yerinde duramadım, narkozu ameliyatı vücudumdaki kesileri hatta içimde bundan sonra yaşamak zorunda olacağım kocaman maddeleri düşününce kusasım geliyordu. Ameliyat günü geldi en sevdiğim dostumla sakince gittik hastanemize yerleştik, doktorum geldi ,işaretlemeleri yaptı , işaretlediği kalem bile sanki beni kesiyordu gerçekten çok gergindim ve korkuyordum. Beni rahatlatmaya çalışıyor olmasına rağmen ne doktoru ,ne esprileri ne dostumu hiç bir şey duymuyordum. Sonra beni almak için geldiler, yatağa yatırdılar ve sonrası hastane ışıkları, soğuk koridorlar, hastane kokusu, ameliyathane kokusu ve sesleri eşliğinde benim için oldukça gergin bir yolculuk sonrası ameliyathane odasının kapısına vardığımda içeriden gelen klasik müzik, doktorumun o kocaman samimi gülümseyen gözleri, doktorumun ekibi benim için korku dolu yolculuktan çekip alıverdi sanki. Ama bana ne yapacaklar, nasıl uyuyacağım, ya uyanırsam, ya beni uyuyor sanarlarsa, ya herşeyi hissedersem, ya uyanamazsam, ya saçmasapan bir meme uğruna burada ölürsem, ya çok basit hiç bir şey hissetmeyeceksin demelerine rağmen uyandığımda korkunç ağrılarım olur ve acı dolu bir sürece girersem ya ya yaa.. diye binlercesi aklımdan geçerken ellerim titriyor bildiğim duaları bile unutup okuyamıyordum. Ameliyat yerine geçip kollarımı açtılar kabloları bağladılar tavana bakarak derin nefes almaya çalışıyordum ama mümkün değil o kadar korkunç şeyler bekliyorum kii sakinleşemiyorum, klasik müzik ölmeden önce duymuş olacağım son güzel sesmiş gibi geliyorken damarımdan sakince soğuk bir şey akmaya başladı veee .... doktorumun hellooo sesiyle gözlerimi açtım, daldım mı başlıyor muyuz diye düşünüyordum ki göğsümde hafif bir ağırlık hissettim.. artık çok güzel memelerim vardı ve ben sadece uyumuşum Ameliyatım 1 saat sürmüş ki bunun içinde bişektomi de var (yanağın iki tarafında bulunan küçük yağ dokusu alınarak daha çukur bir görüntü oluşuyor) . Yani ameliyatıma 2 de başlandı ve 3.45 de odamdaydım, tamamen ayılmıştım ve tertemizdim, hadi ben kaçtım diyip giyinip 1 saat içinde oradan ayrılabilirdim bile. Bir pamuk ıslatacak kadar bile kanamam olmadığını, 3,5-4 cm lik bir kesiden girildiğini söylediler. Kas zarı altına koyuldu. Meme dokusu 10 yaşında gelişen bir kızın ki kadar olan destekli 75A takan birisiydim. En büyük korkum kocaman, yumru gibi gözüken, esnek ve estetik durmayan erotik saçma sapan memelerimin olmasıydı ki bunu doktoruma güzelce ifade ettim, gerisini kendisine bıraktım.Çünkü ben aktif spor yapıyorum ve en büyük korkum eşofman giymiş playboy kızı gibi ortalıkta dolaşmaktı ki doktorum beni çok güzel anlamış ve zaten onun tüm operasyonlarının doğal oluşu beni bu açıdan çok rahatlatıyordu ve öyle de oldu. Şuan protez takılmış gibi değil de kendi memem şişmiş gibi ve bu doğallığa 340 cc ile daha 3 günde sahip olmak beni çok mutlu etti. 1 gecede taburcu oldum işime gelip gidiyorum, arabamı sürüyorum, dışarıya çıkıyorum arada bir önüme bakmasam meme yaptırdığımı bile unutacağım sanki hep oradalardı çok şükür hiç ağrım şikayetim yok. Doktorum Dr. Ali Rıza Öreroğlu'ydu henüz araştırma aşamasında olup kime yaptırsam diye düşünen arkadaşlar varsa da samimiyetle tavsiye ederim .
Size de gönül rahatlığıyla hiç korkmayın diyebilirim artık emin olun benden psikopatça korkan yoktur çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?