fmf hastalığı nedir? acaabaYa acaba ben fmf hastası olduğum icinmi bu baskı hiç geçmiyor kızlar kalkarken geri itiyolar sanki fmf hastası olupta yaptıran varmı benim iyileşme sürecim ne böle uzadi
Allah yardimcin olsun canım. Inşallah en kisa zamanda ameliyat agrilarindan kurtulursun. Dediğin gibi genetik rahatsızlığın iyileşme sürecini yavaşlatıyor olabilir.Akdeniz ateşi olaraakta bilinir genetik bi hastalık kolsin diye bi ilaçla yaşıyorum atak geçirmemek böbrekleri mi kaybetmemek için ataklar çok sık olur bende göğsüme ve karnıma giren kramplar göğsüme girdiğinde nefes alamam yürüyemem uyuyamam bıçak saplanır gibi kesik kesik nefes alırım bu hastalıktan dolayı ise bile almadılar beni hep halsiz dururum çünkü amelyat tan çıkınca fmf atağında tuttu hem karnım hem göğsümden adette oldum onunda sancısı ben hala çok kötüyüm bugün direnler ı alçak doktor ondanda korkuyorum ben çok dayanıksız im galiba bi cesaret oldum herkeste böyle olmuyo ama çok az ağrısı olan erteleme hiç lütfen
Allah razı olsunAllah yardimcin olsun canım. Inşallah en kisa zamanda ameliyat agrilarindan kurtulursun. Dediğin gibi genetik rahatsızlığın iyileşme sürecini yavaşlatıyor olabilir.
Geçmiş olsun cnm.. zaten ilk hafta o baskı hissi patlayacakmış gibi hissetmeler normal senin fmf yüzünden çok daha fazla hissediyorsun muhtemelen.. doktorun bu durum için ekstra bir ilaç vermedi mi?? Fmf için gittiğin doktoruna da bir danış istersen??Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun ilk defa duydum bu yüzden galiba sizin süreciniz zor geçti. İnşaallah tez zamanda düzelirsiniz. Ben de korkuyorum ağrıdan ziyade izinim çok yok işyerine belli etmem gerek maalesef anlaşılmaması lazım o yüzden bakalım kısmet ben de bir an evvel olup bitsin diyorum .Akdeniz ateşi olaraakta bilinir genetik bi hastalık kolsin diye bi ilaçla yaşıyorum atak geçirmemek böbrekleri mi kaybetmemek için ataklar çok sık olur bende göğsüme ve karnıma giren kramplar göğsüme girdiğinde nefes alamam yürüyemem uyuyamam bıçak saplanır gibi kesik kesik nefes alırım bu hastalıktan dolayı ise bile almadılar beni hep halsiz dururum çünkü amelyat tan çıkınca fmf atağında tuttu hem karnım hem göğsümden adette oldum onunda sancısı ben hala çok kötüyüm bugün direnler ı alçak doktor ondanda korkuyorum ben çok dayanıksız im galiba bi cesaret oldum herkeste böyle olmuyo ama çok az ağrısı olan erteleme hiç lütfen
Eşiniz Ukraynaya niçin gidiyor peki?Hayır başka bişey onermediler kolsin imi içmeye devam etcek misim lanet bi hastalık sülalemiz çoğunda var ve çocuklarım dada çıkabilirmis herşey üst üste geliyo eşimde 23 ünde Ukrayna ya gitcem diye tutturdu meme yaptirsanda adam doyumsuz ya cildiracam
Ben de aynı sizin gibiyim evliyim ve hiç gecelik giyinemedim hiç dantelli sütyen giyinemedim hep içi silikonlu sütyen ve bikini giydim. Ameliyat olursam ilk işim kendime gecelik desteksiz sütyen ve bikini mayo alıcamYazıları okuyunca insan yalnız olmadığını anlıyor kafamdan senaryolar yazıyorum bende ama değişimlerin uzun olduğu bir süreç sabır en onemlisi yıllarca o bana olmazki diyipte uzaktan baktığımız ne kadar kıyafet gecelik abiye dantelli sutyenler bikini varsa hepsini giyebilicez bunları düşündükçe heycanlaniyorum
Doyumsuzlugundan iş göremiyoruz ya bide beni böyle görünce kendine yaptığın eziyete değeri diyi p duruyo çünkü şuan çirkin duruyo memelerim çok açım var uzaklaşıyor bendenEşiniz Ukraynaya niçin gidiyor peki?
Bugün 6.gunum ilk günler gibi zorluk yasamiyorum ama hareket kisitliligi var hâlâ bi de regl dönemi geliyo onun da şişkinliği var göğüste belki o olmasaydı daha iyi olurdumPeki bu gün nasılsınız galiba 1 hafta da ancak düzelme gerçekleşiyor
Öncelikle geçmiş olsun.Yazınızı okudum ve çok etkilendim ben de kaç senedir korkuyorum 2 çocuk annesiyim ve hep destekli sütyen kullanıyorum ve ben bu ameliyatı maalesef toplumumuz ön yargılı olduğu için gizli olmak zorundayım işyerinden senelik iznimden kullanacam rapor dahi almıyacam ki bilinmesin diye bu sizin yazdıklarınız bana umut verdi. Sanırım kas zarı altı ameliyatı daha kolay anladığım kadarı ile ama bunun için yeteri kadar göğüs dokusu olması gerekiyor galiba benim yeteri kadar var mı tabi buna doktor karar verecek. Birde silikonu hissedebiliyor musunuz acaba?
yazınız bana umut verdi teşekkürler
Aynen bende yeni evliyim alacak çok şey var ne de olsa yılların intikamiBen de aynı sizin gibiyim evliyim ve hiç gecelik giyinemedim hiç dantelli sütyen giyinemedim hep içi silikonlu sütyen ve bikini giydim. Ameliyat olursam ilk işim kendime gecelik desteksiz sütyen ve bikini mayo alıcam
Ya çok sevindim benim de az da olsa meme dokum var işte sizin gibi galiba doktorunuz kim acaba? Bide ücreti ne dir acaba?Kas zarı altı ameliyatı oldum evet , eğer bilinmesin istiyorsanız kesinlikle kas zarı altını tavsiye ederim çünkü doktorum bu kadar rahat olmamın zar altında olmasının çok etkisi olduğunu söyledi. Ben bahsettiğim gibi 10 yaşında bir ergen kız memesi kadar dokum vardı yatınca kaburgam geliyordu elime hiç bir et doku kalmıyordu, destekli sütyenlere hiç başvurmadım çok küçük alt destekli sütyen takıyordum en fazla , o halimle de barışıktım ama her kadın istiyor işte en azından avuç kadar memesi olmasını. Benimde sizden pek farkım yoktu ve ben de biriktiridğim tüm paramı bu işleme verdiğim için ve aileme bunu dillendiremediğim için bende gizlemek zorunda kaldım, cumartesi girip pazar çıktım pazar günü evde hırkamla dolaştım yedim içtim normal gezindim hiç bir şey hissetmediler, vücuduma o kadar uygun bir protez takıldı ki mememin büyüdüğünü bol tshirtten anlamadı bile ailem. Pazartesi de sabahın 7 sinde iş başımı yaptım çok şükür hala hiç bir sıkıntım yok. Bu işte gerçekten doğru müdahale, doğru seçim , iyi doktor önemli umarım sizde güzel sonuca ulaşırsınız zorda kalmadan. Dediğim gibi doktorumu tavsiye edebilirim çekindiğiniz şeyleri hiç yaşamadığımı garanti edebiliyorum gönül rahatlığıyla. Silikonu da hiç hissetmiyorum, sadece daha sıkı büyük bir memem varmış gibi hissediyorum. İçeride hiç bir gezinme yabancı madde hissetmiyorm :) bu arada ben acayip mızmızımdır ve acı eşiğim çok düşüktür buna rağmen hiç bir şey hissetmiyorum
Ama kusura bakmayın da eşinizin yaptığı çok ayıp bir şey benim eşim hDoyumsuzlugundan iş göremiyoruz ya bide beni böyle görünce kendine yaptığın eziyete değeri diyi p duruyo çünkü şuan çirkin duruyo memelerim çok açım var uzaklaşıyor benden
Siz peki ameliyat oldunuz mu yada olacaksanız ne zaman ve hangi yöntem ile olucaksınız?Aynen bende yeni evliyim alacak çok şey var ne de olsa yılların intikamibu psikolojiyi ceken bilir
Ben şimdi internetten araştırdığımda kas zarı altı tekniğinin daha doğal ve kapsül riski az olduğunu kas üstünde silikon hissedilir ve çok büyük cc konulmaz diyor ama sizin söyledikleriniz benim için iyi oldu çünkü benim doktorda kas üstü yapıyor. Hani benim tedirginliğim ameliyat olup o sıkıntıyı çektikten sonra eğer böyle olumsuzluklar olursa kötü olurKas zarı altı ameliyatı oldum evet , eğer bilinmesin istiyorsanız kesinlikle kas zarı altını tavsiye ederim çünkü doktorum bu kadar rahat olmamın zar altında olmasının çok etkisi olduğunu söyledi. Ben bahsettiğim gibi 10 yaşında bir ergen kız memesi kadar dokum vardı yatınca kaburgam geliyordu elime hiç bir et doku kalmıyordu, destekli sütyenlere hiç başvurmadım çok küçük alt destekli sütyen takıyordum en fazla , o halimle de barışıktım ama her kadın istiyor işte en azından avuç kadar memesi olmasını. Benimde sizden pek farkım yoktu ve ben de biriktiridğim tüm paramı bu işleme verdiğim için ve aileme bunu dillendiremediğim için bende gizlemek zorunda kaldım, cumartesi girip pazar çıktım pazar günü evde hırkamla dolaştım yedim içtim normal gezindim hiç bir şey hissetmediler, vücuduma o kadar uygun bir protez takıldı ki mememin büyüdüğünü bol tshirtten anlamadı bile ailem. Pazartesi de sabahın 7 sinde iş başımı yaptım çok şükür hala hiç bir sıkıntım yok. Bu işte gerçekten doğru müdahale, doğru seçim , iyi doktor önemli umarım sizde güzel sonuca ulaşırsınız zorda kalmadan. Dediğim gibi doktorumu tavsiye edebilirim çekindiğiniz şeyleri hiç yaşamadığımı garanti edebiliyorum gönül rahatlığıyla. Silikonu da hiç hissetmiyorum, sadece daha sıkı büyük bir memem varmış gibi hissediyorum. İçeride hiç bir gezinme yabancı madde hissetmiyorm :) bu arada ben acayip mızmızımdır ve acı eşiğim çok düşüktür buna rağmen hiç bir şey hissetmiyorum
Arkadaş cevrenizden amelyati tamamen gizlemek yerine örneğin ; kist aldirdim gibi bişey de söyleyebilir siniz aslında.zira bir çok kişi bu pembe yalanı öne sürüyorÇok geçmiş olsun ilk defa duydum bu yüzden galiba sizin süreciniz zor geçti. İnşaallah tez zamanda düzelirsiniz. Ben de korkuyorum ağrıdan ziyade izinim çok yok işyerine belli etmem gerek maalesef anlaşılmaması lazım o yüzden bakalım kısmet ben de bir an evvel olup bitsin diyorum .
Hayırlısı arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?