Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Olabilir ama doktor rapor verirse raporda meme büyütme yazar mı ? o yüzden yalanım açığa çıkarsa daha kötü

bana kas zarı altında ciddi bir cc takmış olmasına rağmen meme onu resmen yutmuş vaziyette anlamak çok zor şuan içinde protez olduğunu

Ya çok sevindim benim de az da olsa meme dokum var işte sizin gibi galiba doktorunuz kim acaba? Bide ücreti ne dir acaba?

Doktorum Ali Rıza Öreroğlu , ücreti kullanılacak protezin markasına tipine göre değişiyor deniliyor ,bana motivanın yuvarlak formlu çipli silikonu takıldı 18 bin lira verdim yine bana uygun olabilecek başka bir protez 16 bin tl di mesela , yani silikon fiyatta rol oynuyor.

Pardon önceki mesaj da görmemiştim doktoru ilk defa duyuyorum silikon markasını da demekki iyisi ki bu kadar fazla ücreti var ama yeterki sonuca değsin sonuçta içimize bir madde konuluyor parasını düşünmemek gerekir gerekirse kredi çekerim

Yeni üyesiniz, ilk mesajınız bu, 3 gün önce ameliyat olmuşsunuz, 3 günde memeler sanki sizin doğal memeniz gibiymiş, herşey toz pembe mükemmel..bir de doktor ismi:) ne kadar ameliyat geçirmiş biri diliyle yazışmış olsa da asla inanmıyorum böyle mesajlara. Benim de ameliyat olalı 6 ay olmuş, herkesin çok doğal olmuş dediği göğüslerim var yine de böyle güvenle doktor ismi paylaşmıyorum..

Ben de aynı sizin gibiyim evliyim ve hiç gecelik giyinemedim hiç dantelli sütyen giyinemedim hep içi silikonlu sütyen ve bikini giydim. Ameliyat olursam ilk işim kendime gecelik desteksiz sütyen ve bikini mayo alıcam
Aynı durumu yaşayan nede çok kadın varmış bende dahil olmak üzere

Ya çok sevindim benim de az da olsa meme dokum var işte sizin gibi galiba doktorunuz kim acaba? Bide ücreti ne dir acaba?
Merhaba,bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum. 2011 senesinde. O zamanlar Forumda bu yöntem mucize sihirli gibi yazılıp çiziliyordu :))
Valla çok kolay bir süreç yaşamadım. Benim meme dokum vardı biraz,75 B cup dım. Meme dokusu olması gerek bu yöntemde,yoksa ordan burdan hissedersin muhakkak! Benim üst kısımda fazlamdoku yoktu,altta vardı . Zaman sonra sağ gögüs üst lobda protezin dalgalanmasını hissettim ve yağ dolgusu yaptırdım o bölgeye. Forumda aynı sorunu be farklı sorunlar yaşayanlar oldu . Lütfen bu yönteme mucize gibi odaklanmayın! Meme dokunuz çok azsa kas altı çok daha iyi ve güvenli bir yöntem İnan'ın. Kas zarı altının kas üstü ile hiçbir farkı yok. Arada sadece zar farkı var düşünün,ince bir zar! Doktorunuz neyi önerirse onu tercih edin. Yöntem önemli değil,önemli olan size uygun olan ve sorun yaşamayacağınız bir yöntemin olması Ayrıca senelerdir kullanılan protezi tercih edin ,Mentor gibi... Yen'i marka newil protezler zamanla nasıl sorun çıkarır bilinmez.
Ben uyarayım,tercih sizin tabi

Teşekkür ederim tabiki doktor artık neyi önerirse onu yaptırırım siz anladığım kadarı ile memnun değilsiniz kas zarı altından. Benim de üstler boş altta var biraz doku avuç içimi dolduruyor. Hep destekli kullandığım için tam ölçüsünü bilemiyorum

Canim benim doktorumda önce çocuğum olup olmadığını sordu bende yok dedim daha sonra düşünüyorum dedim o da o zaman kas altı yapalım süt kanallarının arkasına dedi bende zaten öyle istiyordum cunkü arastirdigimda daha iyi hem duruşu felan daha doğal süt kanallarıda zarar görmüyor tabi her doktor farklı calisiyor

28 yaşıma kadar bu hayali kurmuş ama korkmuş biri olarak arkadaşın endişelerinden bahsettiği yazısına cevaben daha çok taze bu korkuyu atlatmış ve çok sorunsuz bu ameliyatı geçirmiş olduğum için de aslında korkulacak bir şey olmadığını şuan çok korkan arkadaşlarla paylaşmak istedim. Doktor adını memnun kaldığım için gönül rahatlığıyla tavsiye için belirttim, deneyimimi vesveseler silsilesi şeklinde değilde samimi bir şekilde anlatmam size gerçek dışı geldi herhalde sonuçta ben buradayım ,ameliyatımı da böyle sorunsuz bir şekilde yaşadım ve çok şükür atlattım, ağrım sızım yok, her şey normal , gün geçtikçe de gelişmeleri göreceğim ve yine iyisini kötüsünü zaten yazacağım , bunu yapan tek doktor benim doktorum değil, bunu sorunsuz yaşayan tek kadında ben değilim burası bir paylaşım alanı, sizinki de doğal yapmış işte ne güzel herkesin başına bunun gelmesini istiyoruz zaten bu yüzden bu paylaşımlar. Kaldı ki benim ilk cevapladığım yazıda bahsettiğim kocaman paragraf anestezi ve ameliyat korkumdu ki meme işin zaten mutlu sonu

Doyumsuzlugundan iş göremiyoruz ya bide beni böyle görünce kendine yaptığın eziyete değeri diyi p duruyo çünkü şuan çirkin duruyo memelerim çok açım var uzaklaşıyor benden
Cnm sen bunu Onun için yaptırmadın kendin için yaptırdın öncelikle bunu hatırla.. hastalığından dolayı daha zor atlatıyorsun ama geçecek hep ileriyi düşün.. güzel olacaklar hemde çok.. olumlu düşünmeye çalış lütfen..

Az önce aldırdım direnler ı arkadaşlar bandaj taktı doktor aşağı ınsinler diye acayip bi ağrı var şimdi bandaj siktigindanmi oldu diren çıktığından mi oldu ne evet kendim için yaptırdım inşallah biraz aşağı inerler de meme başımda yukarı çıkar

Yoo memnunum. Ama Forumda anlatıldığı,yazıldığı gibi mucizevi,ağrısız sızısız sorunsuz sonuç çıkaran bir yöntem degil yani. Bu konuda bilgilendirmek istedim. Kas zarı altı yöntemi ile ameliyat olmuş ve sorun yaşamış çok arkadaşımız oldu. Benim üst kısımda dokum olmadığı için özellikle sağ üstte doku neredeyse hiç olmadığı için zaman sonra sorun yaşadım ama sorunu yağ dolgusu ile çözdük. Çok mucizevi birşey beklemeyin bu yöntemden,kafanız karışmasın diye yazdım yani
Dediğim gibi kas zarı altı yöntemi kas üstü ile aynı bence. Meme dokusu yeterli miktarda olanlarda güzel sonuçlar çıkartır ama dokusu az olanlarda kesinlikle kas altı daha güvenli ve sorunsuz olacaktır.

Geçmiş olsun,daha yeni ameliyatlısınız tabi. Zamanla ödemler geçtikçe memenin gerçek şekli kıvamı ortaya çıkıyor. Bir sorun olursa zaten zaman sonra belli oluyor. Ödemler gittikçe yani
Umarım hiçbir sorun yaşamaz ve mutlu olursunuz
Foto ekleyecekmisiniz?

Doyumsuzlugundan iş göremiyoruz ya bide beni böyle görünce kendine yaptığın eziyete değeri diyi p duruyo çünkü şuan çirkin duruyo memelerim çok açım var uzaklaşıyor benden
Cnm şu an kendinden başkasını lütfen düşünme bak sen bir hayalini gerçekleştirdin hayal kurdun azmettin ve gerçek oldu o kdr çok kadın ah keşke yada yapabilir miyim acaba die erteliyor ki sayıları emin ol ameliyat olanların sayısından fazla kendimden de biliyorum ailem karşı çıktı eşim karşı çıktı dr bulamadım korktum kendime itiraf edemedim türlü bahanelerle erteledim durdum sonuç 25 imde karar verdiğim ameliyatı 34 ümde oldum şimdi ne mi diyorum ah eşek kafam 9 sene daha fazla hayran hayran bakacaktım kendime sapık gibi sokakta kadınların memesi büyük mü küçük mü diye bakmayacaktım o dolgulu lanet sütyenlerin peşinde koşmayacaktım. Bir kaç sene mi eşimi ikna etmek için harcadım ve en son o samimi uysal kibar ricalarımın yerini yetti artık lan ben sana traş olma diyormuyum arkadaşım o senin suratın bu bnm memem karışamazsın efendim ben bu ameliyatı olacağım sende bnm isteğime seve seve saygı duyacaksın dedim ve bir ay içibde dr u buldum ameliyat oldum bilmem ne ilk günler öcü görmüş gibiydi e ne yalan söyleyim ilk göz göze geldiğimde memelerimle bende ufak bir kalp krizi yaşadım allahım dedim nereye düştüm halt ettim ameliyat oldum küçük flndı ama memeye benziyordu en azından. Sonra bana burda çok yardımcı oldular gececek dediler. Meme uclarım yçn tabelası gibi yerin dibini gösterirken memelerim bildiğin ağzıma girmek için savaş verir gibiydi. Sonra ne mi oldu memelerim aşa indi kaslarımlar silikonlar tanıştı silikonlar kasların güvenini kazandı biraz sıkboğaz etmeyi bıraktı kaslar ve memeler aşa inip uçlar normal hizasına yaklaştı. Şu an evet taş gibiler ve ben uzun süre aktif göğüs kası yapacak bir spor yaptığım için kaslarım hala tam bırakabilmiş değil ama 1 ayın sonunda memeye benzediler karşıdan bakınca. Cnm herşeyin başı moral lütfwn kendini kimse için üzme moralini yüksek tut ve herşeyin mükemmel olacağına inan. Ya sen eşine şort giyme traş olma saçını kestirme vs diyor musun desen dinler mi boş ver işte o onun buda senin vücudun ve değil eşin anan baban çocuğun bile olsa vücudun hakkında sendrn başka kimsenin söz sahibi olmasına izin verme. Hem bak iki gün sonra o memeler bi düzelsin senden çok eşin hayran hayran bakacak. Ben yıllarca memeye ikna edemedim şimdi 5 dk da karın germeye ikna ettim adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…