Bu çipli silikon nedir ilk kez duyuyorumDoktorum Ali Rıza Öreroğlu , ücreti kullanılacak protezin markasına tipine göre değişiyor deniliyor ,bana motivanın yuvarlak formlu çipli silikonu takıldı 18 bin lira verdim yine bana uygun olabilecek başka bir protez 16 bin tl di mesela , yani silikon fiyatta rol oynuyor.
Banada araştırma yaparken doktorun birisi cipli protezler var demişti. Yanılmıyorsam , dünyanın neresine gidersen git kimin yaptığı,boyutu be senin bilgilerin kayıtlı oluyormuş. Fiyat olaraktanda çok daha yüksekti.Bu çipli silikon nedir ilk kez duyuyorum
Çok değişikmiş cnm bnmde aklıma şey geldi hani uydudan takip genelde çipler üzerinden yapılıyor ya acaba dedim vücut içinde silikonu mu takip ediyorlar ya kaybolursa die. Ama aslında mantıklı birşey lakin o kdr paraya değer mi orasını bilemedimBanada araştırma yaparken doktorun birisi cipli protezler var demişti. Yanılmıyorsam , dünyanın neresine gidersen git kimin yaptığı,boyutu be senin bilgilerin kayıtlı oluyormuş. Fiyat olaraktanda çok daha yüksekti.
Yahu bizdeki protezlerinde barkod numarası var. Bizde nereye gidersek gidelim protezlerden kime ameliyat olduğumuz isim bilgilerimiz herşey çıkar ortaya :))Banada araştırma yaparken doktorun birisi cipli protezler var demişti. Yanılmıyorsam , dünyanın neresine gidersen git kimin yaptığı,boyutu be senin bilgilerin kayıtlı oluyormuş. Fiyat olaraktanda çok daha yüksekti.
O kadarsa takip edilmeyi istemem açıkcasıÇok değişikmiş cnm bnmde aklıma şey geldi hani uydudan takip genelde çipler üzerinden yapılıyor ya acaba dedim vücut içinde silikonu mu takip ediyorlar ya kaybolursa die. Ama aslında mantıklı birşey lakin o kdr paraya değer mi orasını bilemedim
Bende istemdim, neymiş o her şeyim bilinecekmiş, bilinmesin kardeşim. Hem chip denince belki her attığım adımda biliniyor gibi geldi aklıma. Düşün seni hep takip ediliyorum düşüncesi gibi geldi bana. Öyle değildir herhalde ama , ben rahat edemezdimO kadarsa takip edilmeyi istemem açıkcası
Aa nasıl yani içimizdeki silikonun üzerinde barkod mu varYahu bizdeki protezlerinde barkod numarası var. Bizde nereye gidersek gidelim protezlerden kime ameliyat olduğumuz isim bilgilerimiz herşey çıkar ortaya :))
Çok öncelerden bir bayanın yüzü tanımayacak hale getirilene kadar darp edilmiş ve öldürülmüştü. Cesette bir yere atılmış. Göğsünde protez varmış. Protezlerin seri numaraları ile doktor ve bayanın tüm bilgileri ortaya çıkmıştı
Ya işte protezlerin seri numarası sanırım bahsedilen şey. O kayıtlı oluyor ameliyat dosyamızda. Bize verilen protez kartındada o numara yazıyor . Protezimiz Mentor misal,o protezin bize kullanıldığı bilgisi yazıyor.Aa nasıl yani içimizdeki silikonun üzerinde barkod mu var
Evet,protezlerin arkasında protez bilgileri ve seri no su yazıyor :)) Protezlerü çıkartıp bakmaları incelemeleri lazım amaAnladım cnm o kart evde çekmecede yatıyor da misal öylr tanınmayacak hale gelsek kartta üzerimizde yok poretzde de mi numaralar var die merak ettim. Her türlü fişleniyoruz herhalde :)
Ben bi cinayete kurban gittikten sonra teşhis etseler nolur hem ben hortlarım o zmn silikonlarıma ellemeyin yıllarca hayal ettim ben onları diyeEvet,protezlerin arkasında protez bilgileri ve seri no su yazıyor :)) Protezlerü çıkartıp bakmaları incelemeleri lazım amaYani her türlü cesedimiz teşhis edilebilir,bence bu güzel birşey
Mezarımız belli olur,öyle demeBen bi cinayete kurban gittikten sonra teşhis etseler nolur hem ben hortlarım o zmn silikonlarıma ellemeyin yıllarca hayal ettim ben onları diye
Oda doğru kimsesizler mezarına gitmek var bide dimi. Ama bakınca silikonlarımı geri taksınlar ya gözüm açık giderim yoksa :))Mezarımız belli olur,öyle deme
Protezler olursa onlar yine çıkıntılı olur . Onlara birşey olmaz,garantiliPeki şunu düşünen oldumu ölsem dümdüz kalıcam diye tamam ölmüş gitmisiz ama insanin aklina geliyor
Kız boşuna mı takdirdik o silikonu ben ölsemde onlar yaşasın rahmetlinin de füze gibi memeleri varmış desinlerPeki şunu düşünen oldumu ölsem dümdüz kalıcam diye tamam ölmüş gitmisiz ama insanin aklina geliyor
Bende gorebilirmiyim şu an okadar psikolojim vbozukki duzelmicekler diyeKızlaaaaaar fotoğraf yükledimmmm
Görebilirsin tabiki merak etme hersey güzel olucak :)Saol desteğin icin
Bende gorebilirmiyim şu an okadar psikolojim vbozukki duzelmicekler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?