Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Lokal anestezi ile mümkün mü
Kalp pili bulunanlar gibi uyutulması mümkün olmayan hastalarda yapıyorlar cnm. Ama bu çok zor ve sadece mecbur kaldıkları durumlarda yapıyorlar heö hasta için hemde ameliyatı yapan dr için zor bir durummuş. Sağlığı yerinde olan hastayı uyutmak daha doğruymuş

Ben meme ameliyatimi epidural anestezi ile oldum.genel anesteziye gore cok daha rahatti ameliyat sonrasi

Ben meme ameliyatimi epidural anestezi ile oldum.genel anesteziye gore cok daha rahatti ameliyat sonrasi

Ben yeni burun ameliyatı oldum bu sekilde olabiliyor olmasi cok guzel bence. Alt tarafi silikonu alip yerlestirecek. Digerinde 4 saat ugrastilar.

Kızlar bende 6. Ayımı doldurdum. 295 cc mentor marka damla medium profil takıldı. Fotoğraf ekledim izlemeye alın bende sizi alayım merak ediyorum baskalarının ki nasıl duruyor

Ben henüz ameliyat olmadım ama bana da seninki gibi takılacak. İzlemeye alabilir misin beni de?

Anca cevap yazabiliyorum kusura bakmayın kafamdaki tüm kötü düşünceleri öyle güzel anlatmışsınız ki... ameliyathaneye giderken ve ameliyat masasındaki o gergin bekleyişi dahi düşünüyorum sizin gibi. Bu korkular haricinde kafamda milyon tane soru var... en güzeli ameliyat gününü erken alıp gergin bekleyiş olmadan oldu bitti yapmakmış ya :)
Cicekli Bahce L limette size de çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız... beni anlayan birilerinin olması gerçekten çok rahatlatıcı. Dediğiniz gibi başka bir ameliyat olmam gerekebilirdi aniden, yine narkoz almak zorunda kalacaktım. Hesabımı açmadan önce de hep bu forumdan cesaret aldım. Burası olmasa bu kadar cesaretlenmezdim. İyi ki varsınız

Bence de iyiki varlar. .... Bu forumdaki arkadaşlar sayesinde cesaret aldım bende ve ameliyat olmaya öyle karar verdim. Ki Inşallah agustosta ilk fırsatta olacağım Allahım izin verirse

fotoyu nasıl ve nereye eklemem gerekiyor ben de paylaşanlarınkini nereden görebiliyorum ?

Bu çipli silikon nedir ilk kez duyuyorum

minicik tırnak ucu kadar bir çip var içerisinde slikonun, o slikonun kimlik kartı gibi bir şeymiş , nereye giderseniz gidin bir sorun yaşadığınızda doktorunuzdan başkası müdahale etmesi gerektiğinde filan protezinizin çipinden protez bilgileriniz ne zaman takıldığı vs gibi bilgiler okunabiliyormuş, bir de memedeki ısı değişimlerini hissederek meme kanserini önceden haber verebiliyor diye lanse ediliyor ama ne kadar etkili o konuda bilemeyeceğim, ben yapısını sevdiğim ve benim meme yapıma da uygun olduğu için onu tercih ettim ,cipi çok işime yarar mı bilmiyorum yani :)

Ay güldürdün ya, elimizdeki silikon kutuların üzerinde barkodlar varya canım.
İyide ordan nasıl teşhis edecekler bizi kuzum olduki cesedimiz tanınmaz hale geldi kart evde kutu evde kaçımız yanımızda taşıyoruz ki o kartları kutuları yani sadece silikon üzerimizde ya ondan acaba mı didim yani

sanırım fotoğraf eklemeyi çözdüm arkadaşlar, bir albüm oluşturdum cevapladığım arkadaşları takip ettim sanırım takip ederseniz görebilceksiniz ben de paylaşan olursa sizinkileri görmek isterim kendimden başkasında süreç nasıl işliyor merak ediyorum

fotoyu nasıl ve nereye eklemem gerekiyor ben de paylaşanlarınkini nereden görebiliyorum ?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/telefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/
Bu linke tıkla,nasıl yapılacağı anlatılıyor detaylı
Özel fotolar oldugu için genelde herkes albüm ayarlarını takip ettiklerim olarak ayarlıyor. Bu sayede görmesini istediğin kişileri takip ediyorsun ve sadece senin takip ettiğin kişiler fotolarını görüyor
Misal beni izlemeye almışsın,yani beni takip ediyorsun. Albüm yaptığında takip ettiklerim yaparsan ayarı ben fotolarını görebileceğim. Ama senin benim fotolarımı görmen için benimde seni takip etmem gerekiyor
Foto yüklediğinde bende seni takip ederim tatlım

Sizinkileri çok merak ediyorum izlemeye aldım sizi siz de beni alabilir misiniz Arzum77

Yanında taşı dedi doktor bana ama, bende attım eve bir köşeye. Bir bakıma garanti belgesi gibi saklıyorum ilerde bakarsın bir şey olur silikon değişmek gerekir felan veya üretim hatasından dolayı bir sorun yaşarım.
Allah korusun inşallah öyle tanınmaz bir hale gelmeyiz hiç bir zaman, hem silikonsuzlarda ne yapıyorlarsa bizede aynı şeyler yapılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…