Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet,banada doktorum cüzdanında taşı protez kartını demişti . Misal acil bir kaza geçirdik,göğüsten yaralanma veya darp durumu olur,müdahale gerekirse göğüste protez oldugu bilinmeli ona göre müdahale edilmeli.. Bir önemli detayda bu aslında..
Protezlerin taban kısmında seri numaraları,marka cc bilgileri hepsi mevcut zaten. O seri numarası ile firmadan,doktordan dosyadan tüm hasta bilgileri yapılan herşey çıkıyor

bana kas zarı altında ciddi bir cc takmış olmasına rağmen meme onu resmen yutmuş vaziyette anlamak çok zor şuan içinde protez olduğunu
Benim doktorum da bana kas üstü yapacak yeterli dokum varmış çok sevindim sizin kaç cc ve damla mı yuvarlakmı takıldı acaba. Bide bana dedi cuma ameliyat olsan pazartesi işe gidebilir sin. Çok sevindim ya

Benim doktorum da bana kas üstü yapacak yeterli dokum varmış çok sevindim sizin kaç cc ve damla mı yuvarlakmı takıldı acaba. Bide bana dedi cuma ameliyat olsan pazartesi işe gidebilir sin. Çok sevindim ya

benim kas zari altı 340 cc yuvarlak ben cumartesi oldum pazar kahvaltıya gittim pazartesi işe gittim :)

Çok iyi inşaallah Benimde sizin ki gibi kolay olur. Benim Eylül' ayına kaldı galiba. Doktor müsait değil. Yuvarlak füze gibi mi duruyor damla daha mı doğal olur acaba

Bana takılan silikonun özelliği ayaktayken damla formunu alması yatarken yuvarlak yassı formunu almasıymış yani memenin doğal hareket şekli .. Şuan dik duruyor ama 3 ay içinde slikon yerleştikçe meme kasım yumuşadıkça silikonla birlikte harmonize olacakmış sonra normal meme yapısında gözükecekmiş. Benim şuan için ilk aşamada önem verdiğim şey yumru gibi içinde madde gözüken slikon çehresi belli olmayan bir duruşun olmasıydı o konuda kaygım kalmadı çok şükür kendi memem şişmiş gibi duruyor, bundan sonra da işte nasıl forma oturacak nasıl duracak her gün yeni bir deneyim olacak

Ondan hiç haberim yoktu benim

Çok iyi inşaallah Benimde sizin ki gibi kolay olur. Benim Eylül' ayına kaldı galiba. Doktor müsait değil. Yuvarlak füze gibi mi duruyor damla daha mı doğal olur acaba
Benim yuvarlak ama damla gibi duruyo sanırım önceki dokunla alakali benim önceden çok az vardı ve alttaydi o yüzden yuvarlak damla şeklini aldı yani hiç top gibi görüntü yok bende

Benim yuvarlak ama damla gibi duruyo sanırım önceki dokunla alakali benim önceden çok az vardı ve alttaydi o yüzden yuvarlak damla şeklini aldı yani hiç top gibi görüntü yok bende
Aynen katılıyorum. Benimkiside yuvarlak ama hiç öyle top gibi durmuyor. Oldukça doğal görünüyor

benim kas zari altı 340 cc yuvarlak ben cumartesi oldum pazar kahvaltıya gittim pazartesi işe gittim :)
Merhaba benimde yuvarlak olcak doktorum bayram dönüşü haftası yapalım diyor ben temmuzun Son haftası tatile gitcem tamam yüzmem zaten bilmiyorum ama görüntü nasıl çok belli oluyormu çok mu dik sizin ne kadar oldu

Bana doktor mentör marka takacam dedi sizin silikonun markası ne o özellik iyiymiş ayaktayken damla olması ben de doktoruma söylerim

Kızlar ödemeyi ameliyattan önce mi sonra mı yaptınız? Sonradan sorun yaşamamak adına ödeme anında neler yapılmalı fatura silip vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…