Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aynen cnm bende çekmeceye attım saklıyorum öyle ama dr bana yanında bulunsun die tavsiye bulunmamıştı. Cüzdanıma alayım bari kaybolmazsa :)

Hiç mi kaldiramiyosun kolunu ben de sabah ilk uyandigimda kendim çok zor kalkiyorum ödem birikiyo heralde iyice ama onun dışında kalkabiliyorum ama tabi hala ağrım var senin de normaldir heralde bünyeden bünyeye degisiyodur D Doso1

Yarım kaldırıyorum çok hareket edemedigimdende kollarım ve omzum agriyo ben başkasının yardımı olmadan dogrulamiyorumki sen yine iyisin

Bana doktor mentör marka takacam dedi sizin silikonun markası ne o özellik iyiymiş ayaktayken damla olması ben de doktoruma söylerim
Benim bildiğim bütün silikonlar ayaktayken damla gibi yatarken yuvarlak oluyor zaten içi su dolu bi balonu düşün onu kaldırdığında yerçekiminin etkisiyle su aşağıda toplanacak yukarda az kalacak sonra da masaya koy yuvarlak olacak :) doktorun bana yuvarlak protezde anlattığı ilk şey bu olmuştu top gibi durmadın deyince

internette okuduklarım beni çok korkuttu özellikle erkeklerin silikonlu memeden iğrendiği hiç yumuşak olmadığı dokunulduğunda çok yapay bir his verdiği falan söylenmiş hep

ameliyat olalı uzun süre olmuş arkadaşların görüşü ne bu konuda? doğallık ne düzeyde oluyor özellikle yumuşaklığı en çok ne kadar oluyor?

en küçük bedenin bile aslında benim bedenim olmadığını farkedince çok moralim bozuldu silikon taktırmaya iyice karar verdim ama kafamda bu tür sorular var

Şuan ki bedeniniz kac ki sizin ?

Benim hiçbir bilgim yok. Ama başka bir doktordan görüş alabilirsin istersen. Sonuçta dünyanın parasını veriyoruz

agrilar gecer.......isallah sonuc istedigin gibi olur........

Can'ım çok geçmiş olsun. Hepimizin ağrı eşiği farklı. Sen demek ki narin bir prensessinHiç canını sıkma. Herşey inanılmaz güzel olacak. Bu günleri de unutacaksın. Sana tavsiyem ödeme karşı bol bol maydonoz tüket. Ne yaparsak yapalım ödem oluyor ama biraz olsun maydanoz ödemi önler

Kızlaaar ameliyattan sonra kilo alıp verince göğüsler nasıl oluyor ? Daha önce sordum ama kimse cevap vermedi . Birde şimdi kilo vermeye çalışıyorum ameliyattan sonra şişerim zaten diye

Valla beni çok güldürdün kızÖyle 3-5 kiloyla değişim belli olmaz. Ne yaparsan yap ameliyattan sonra şişeceksin. Çünkü ödem zaten vücudumuzun ameliyata karşı gösterdiği bir savunma durumu. Hiçbir şeyi dert etmeeeee. Herşey güzel olacak

Ilk paragrafini evli bayanlar cevaplayabilir ama silikondan sonra hic bir bayan esi istemio die cikarttirmadi burda sanirim.

Alt bedenin 70 cm yazmissin ben de 70 cm im ne kadar zayif ve duz oldugunu tahmin edebiliyorum , sahsi fikrim yapilmis hali daha iyi o halimle evlenmek istemezdim. Hic bir erkegin de dogal olsun da sifir da olsa olur diye dusunecegini de sanmiyorum. Cunku bizim resmen yoktu bisey,erkeklere gore dusuneceksen oyle ama kendimize gore dusuneceksek sana bagli senin mentaliten senin ruhun nasil uygun goruyosan.ben memnunum ama daha buyuk olsa daha memnun olurdum

evet haklısınız elbette ama bu çok sert olma, yumuşamama durumu benide üzer yapaylık hissi beni pişman eder muhtemelen ama tam olarak nasıl olduğunu bilmediğim için burda ameliyat olmuş olanlara sorabilirm diye düşündüm siz ameliyat geçirdiyseniz şuan ki durumdan memnuyetiniz ne düzeyde?

ha birde ilerde evleneceğim adamın estetiğe hiç sıcak bakmama ihtimali illaki huzursuzluk oluşturabilir yoksa bende aslında sadece kendi mutluluğumu düşünmem gerektiğini farkındayım

Cnm sertlik kısmı şekillenmesi vs bunlar için en az 6 ayı gözden çıkarman gerek.. benim eşim estetiğe karşıydı 40 yaşındayım 2 ay oldu yaptıralı şimdiden keşke 10 yıl önce yaptırsaydım diyorum.. eşim ise hep yaa ne gerek var ben böyle kabul ettim güzeller benim için yeterli vs diyordu.. 1. Ay kontrolüne gittiğimizde doktor öncesi ve sonrasını yan yana koyunca kalakaldı:)) yaa senin hiç memen yokmuş dedi:)) şu an o da mutlu yeni halinden:)) evet sertler ama nasıl olsa yumuşayacaklar bekliyoruz birlikte:)

Sertlik yumuşaklık kişiden kişiye göre,meme dokunuzun azlığı çokluğu ile,protez şekline göre,yönteme göre değişir ama. Yani herkesin süreci aynı olmaz muhakkak.
Ben 2011 de ameliyat oldum. İlk başta tabi daha sertti ama taş kaya gibi değildi :)) Şimdi gayet meme kıvamında bence,genç kız memesi gibi (ellenmemiş vıcıklaşmamış ) :)))
Eşim ilk başta çok karşı çıksada şimdi gayet memnun Onların itirazları ameliyat olup iyileşene kadar merak etme :)) Kullanmaya başlayınca hepsinin ağızlarının suyu akar eminim :))
İlk altı ay bir sene gayet değişip güzelleşiyor zaten. Kıvamıda değişiyor.
Misal yuvarlak protezler damla proteze göre daha yumuşak. Yuvarlak protezinde üç çeşit kıvamı var ama genelde en yumuşak olan 1. Derece yumuşak kıvam kullanılıyor.

Ben evli birisi olaraktan cevap vermek istedim. Eşimin dediğine göre silikon olduğu hiç bir şekilde anlaşılmıyor. Ondan önce kendinde yüz bin kez dokundum ettim ve b çede anlaşılmıyor. Ama anlaşılacağını bilmiş olsamda, eşim istemesede, silikonlu meme sevmesede (bunu diyebilmesi ile silikonlu memeye dokunmuş olmadan zaten sevmiyorum diyemez) umrumda olmazdı. Ben bu silikonu ilk etapta kendim istediğim için yaptırdım. Ben karşı olmuş olsam, eşim için bıcak altına yatmazdım açıkcası. Başta benimki gerek yok buna felan diyordu ama şimdide keşke bir tık daha büyük olsaymış diyor..... hadda eski halimin resmini görünce, ehhh sıfır gibi birdeymişim. , iyi oldu yaptırdığın diyor. Ölürmüsün, öldürürmüsün bu erkekleri yaaa:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…