Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

geçmiş olsun çok sevindim sizin adınıza umarım her şey istediğiniz gibi olur deneyimlerinizi paylaştığınız için de teşekkür ederim ileride okulum bitince böyle bir karar almak çok zor olacak ama söyledikleriniz aklımda bir yerlerde olacak mutlaka

değerli yorumunuz için teşekkür ederim 2 sene sonra okul bitince olurda bir doktorda karar kılıp cesaret edebilirsem umarım özgüvenime büyük darbe vuran bu durumdan kurtulacağım uzun bir araştırma süreci olacak benim için yine buraları rahatsız edeceğim mutlaka

Yapma allah aşkına, şunan hayatında olmayan birisinin bakış açısına neden önem veriyorsunki

erkekleri anlamak zor hem silikonlu memeyi yerin dibine sokuyorlar (bu yorumları ekşi sözlük gibi bir takım yerlerde okudum) hemde c cup meme istiyorlar ben de böyle kendi vücudum için bir çare olmadığı fikrine kapılıp bunalıma giriyorum aslına bakarsanız benim kafam zaten çok karışık hem kendi görüntümden hiç memnun değilim hemde sonradan ameliyatla oynama fikri hoşuma gitmiyor aptal bir doğallık takıntısı aslında bendeki, kendi estetik anlayışıma göre kusurlu doğmuş olmayı kabul edemiyorum belki de onca insan için olması gerektiği gibi olan kadınsal hatların bende ki eksikliğine anlam veremiyorum yaratılış diyip geçemiyorum

Yapma allah aşkına, şunan hayatında olmayan birisinin bakış açısına neden önem veriyorsunki

aslında bu tam olarak şöyle ilerde hayatımda olan insanın her şey iyi giderken ameliyatımı öğrenince kötü etkilenecek olması ihtimali içimi rahat ettirmiyor ama tabiki bu sadece bir ihtimal ve ben olağanüstü takıntılı biriyim fazla ayrıntılarda boğuluyorum maalesef

çok ağrıttım başınızı kusuruma bakmayın lütfen

Canımm fotografı olmayan kullanıcıları geri takip etmediğmiz için göremiyosun,fotograf yükleyip takibe alırsan daha rahat geri dönüş alırsınnnn :)

Kendime bir foto yükledim sonunda:))) artık ben de ciddiye alınmak istiyorum, öneriler için cok teşekkürler:) :*

Napıyım ameliyata daha çok var ya saçma sapan şeyler geliyo aklıma

Ne güzel ifade etmişsiniz Daha önce buraya yazmıştım ama bi kaç arkadaşın bir haftadır kolumu bile kaldıramıyorum serzenişlerinden sonra bi dur demiştim kendime. Tekrar belirteyim, biraz gizli saklı yaptıracağım bu ameliyatı Ailemde, özellikle annemde, hissettiklerimi anlayıp bana destek olacak bir zihniyet yok. Göğüslerim büyüyünce afedersin fingirdek olacağım sanki 21 yaşına girdim dün, öğrenciyim ve tatilde ailemin yanındayım normalde İstanbul'da okuyorum. Daha yeni ameliyat olmuş biri olarak sana sorum sence ameliyatı burda ailemin yanındayken olsam bu çok ağrılı süreci kendi başıma atlatabilir miyim? Yoksa okullar başlayınca daha dersler hafifken hemen olup 1-2 hafta arkadaşlarımın desteğini mi almalıyım? Teşekkürler şimdiden hayırlı olsun seninkiler :)

Pardon ama, diyelimki eşin olacak adam burnunu yaptırmış ve sen bunu evlendikten sonra öğrendin. Ne yapacaksın adamın burnu allah vergisi değil kulu üzerinde biraz oynamış değiştirmiş diye adamımı boşayacaksın ????? Aynı şey sanada geçerli öğrense ne yapar, hiç birşey....

Fotoğrafım yok diye kimse beni takip etmiyordu ben de olmayan memitolarımı çekip albüm yaptım şimdi takip etmeyin de göreyim :)) özellikle 250-300cc arası kas altı damla protez taktıranlar takip ederseniz çooook mutlu olurum

Bende yıllardır hayalini kurduğum ameliyata sonunda kesin kararımı verdim
Ankara'da yaşıyorum hangi doktor da yaptırmam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok sizin memnun kaldığınız doktorlar varsa öğrenmek istiyorum

Beni takip edebilirsin yakin zamanda fotograf koyacagim suan cok sis 3. Gunum bana 350 cc takildi ama küçük gibi geliyor henuz anlamadim

Cnm ben evli silikonlu ve en az 4 senesini eşini bu ameliyata ikna etmek için heba etmiş biri olarak sana sadece şu kdrını söyleyim o doğallık vs isteyen silikona yapay diyen erkeklere bi sor bakalım gerçekten delikanlı gibi cvp verecek olanlardan kaç tanesi a kup vs memeyi seviyor silikona yapay diyenlerin %90 ı c kup meme hayaliyle yanıp tutuşuyor. Eşimde 4 sene hayır böylr doğal evet küçük değil lütfen ben bu halini seviyorum gibi türlü bahanelerle müsaade etmedi bana. Bende sonunda bu bnm vücudum bnm kararım saygı duymak zorundasın ben bu ameliyatı olacam dedim ve ikna olmasını beklemeden oldum. Şimdi ben memelerimi (ki hala çok yeni tam şeklini almadı ) seviyorum eşimse aşık resmen. Erkekler doğal kadın diye kendini paralar bakımlı kendini fiziksel hatlarını önemseyen kadın hayal eder. O nedenle senin ne istediğin önemli karşındakini düşünme bu senin hayatın başkaları için yaşamamalısın

Bir kere ben aildemden gizli yaptırdım çünkü başımı yiyeceklerdi ne gerek vardı niye para verdin çocuğun olunca nolcak vs vs, ama bunu yine de tavsiye etmiyorum aslında çünkü büyük bir sorumluluk, sonuçta bir şey olsa allah korusun yine onlar sahip çıkıp bakmak zorunda kalacak, ben doktoruma çok güvendim dostuma çok güvendim beni bakar diye filan böyle bir karar aldım yaptırdım çok şükür de dünden beri tempolu yürüyüşüme sporuma bile başladım ailem hiç bir şey anlamadan, ama dediğim gibi herkes benim gibi atlatmayabilir , bir de ben 29 yaşındayım canım biraz daha hayatım kendi kontrolüm altında sen biraz daha gençsin henüz , arkadaşlarınla bu süreci atlatabilir misin bilemedim:) çok dikkatli ol eğer gizleyeceksen ,başta iyi bir doktora ,iyi bir hastane ortamına ve iyi sorumluluk bilen acil durum yönetebilcek bir arkaş ayarla öyle karar ver yoksa bir şey olur ailen sonradan duyarsa daha çok zora düşebilirsin diye düşünüyorum. Umarım benim gibi güzel sağlıklı bir şekilde atlatırsın canım

bana 6 hafta yüzemezsin diyor doktorum, ben kurban bayramında tatile çıkacağım , fotoğraflarıma bakabiliyormusun, benim gerçekten belli olmuyor , sütyenli halimi koymuştum yani hiç absürd durmuyor , akşam bikinilerime sığıyormuyum bir bakacağım akşam belki bikinili fotoğraflarımı eklerim daha 6. günüm bugün

Kızlar ödemeyi ameliyattan önce mi sonra mı yaptınız? Sonradan sorun yaşamamak adına ödeme anında neler yapılmalı fatura silip vs.
bu işin geri dönüşü yoktur sanıyorum , zaten parayı almadan yapmazlar ki bence sonuçta hastaneye ameliyat için para ödeniyor, proteziniz alınıyor filan yaptırdıktan sonra sorun yaşasanızda doktorun insanlığına kalmıştır o , çünkü ameliyat onamında bütün olası sorunları yazıp bunu onaylıyormusunuz diye sorumluluğunu en başta almadıklarını beyan ediyorlar size imzalatıyorlar zaten

ben yeni yaptırdım 6. günümdeyim ameliyatımdan ve sürecimden çok memnun kaldım doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ama geçen gün tavsiye ettim diye sağolsun bir arkadaş bunu anormal buldu, o yüzden artık ağzımı açmıyorum

Sizi bana yinede tavsiyede bulunursanız çok sevinirim

Merhaba canım,
Fiyat konusunda kimi 16000 lira tl yazmış kimi 4000 tl siz 8000 tl yazmışsınız acaba bunlar arasında fark nedir
Merhaba evet malesef fiyat farkliliklari var buda ameliyatin yapilacagi hastane, kullanilacak silikon markasi, doktor , ve hatta doktorun hangi semtte bile is yaptigi etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…