- 22 Eylül 2011
- 179
- 47
- 298
Cnm sertlik kısmı şekillenmesi vs bunlar için en az 6 ayı gözden çıkarman gerek.. benim eşim estetiğe karşıydı 40 yaşındayım 2 ay oldu yaptıralı şimdiden keşke 10 yıl önce yaptırsaydım diyorum.. eşim ise hep yaa ne gerek var ben böyle kabul ettim güzeller benim için yeterli vs diyordu.. 1. Ay kontrolüne gittiğimizde doktor öncesi ve sonrasını yan yana koyunca kalakaldı:)) yaa senin hiç memen yokmuş dedi:)) şu an o da mutlu yeni halinden:)) evet sertler ama nasıl olsa yumuşayacaklar bekliyoruz birlikte:)
Sertlik yumuşaklık kişiden kişiye göre,meme dokunuzun azlığı çokluğu ile,protez şekline göre,yönteme göre değişir ama. Yani herkesin süreci aynı olmaz muhakkak.
Ben 2011 de ameliyat oldum. İlk başta tabi daha sertti ama taş kaya gibi değildi :)) Şimdi gayet meme kıvamında bence,genç kız memesi gibi (ellenmemiş vıcıklaşmamış ) :)))
Eşim ilk başta çok karşı çıksada şimdi gayet memnunOnların itirazları ameliyat olup iyileşene kadar merak etme :)) Kullanmaya başlayınca hepsinin ağızlarının suyu akar eminim :))
İlk altı ay bir sene gayet değişip güzelleşiyor zaten. Kıvamıda değişiyor.
Misal yuvarlak protezler damla proteze göre daha yumuşak. Yuvarlak protezinde üç çeşit kıvamı var ama genelde en yumuşak olan 1. Derece yumuşak kıvam kullanılıyor.
Yapma allah aşkına, şunan hayatında olmayan birisinin bakış açısına neden önem veriyorsunkievet haklısınız elbette ama bu çok sert olma, yumuşamama durumu benide üzer yapaylık hissi beni pişman eder muhtemelen ama tam olarak nasıl olduğunu bilmediğim için burda ameliyat olmuş olanlara sorabilirm diye düşündüm siz ameliyat geçirdiyseniz şuan ki durumdan memnuyetiniz ne düzeyde?
ha birde ilerde evleneceğim adamın estetiğe hiç sıcak bakmama ihtimali illaki huzursuzluk oluşturabilir yoksa bende aslında sadece kendi mutluluğumu düşünmem gerektiğini farkındayım
Ben evli birisi olaraktan cevap vermek istedim. Eşimin dediğine göre silikon olduğu hiç bir şekilde anlaşılmıyor. Ondan önce kendinde yüz bin kez dokundum ettim ve b çede anlaşılmıyor. Ama anlaşılacağını bilmiş olsamda, eşim istemesede, silikonlu meme sevmesede (bunu diyebilmesi ile silikonlu memeye dokunmuş olmadan zaten sevmiyorum diyemez) umrumda olmazdı. Ben bu silikonu ilk etapta kendim istediğim için yaptırdım. Ben karşı olmuş olsam, eşim için bıcak altına yatmazdım açıkcası. Başta benimki gerek yok buna felan diyordu ama şimdide keşke bir tık daha büyük olsaymış diyor..... hadda eski halimin resmini görünce, ehhh sıfır gibi birdeymişim. , iyi oldu yaptırdığın diyor. Ölürmüsün, öldürürmüsün bu erkekleri yaaa:))))))
Yapma allah aşkına, şunan hayatında olmayan birisinin bakış açısına neden önem veriyorsunki
Ben ameliyattsn önce lcwden aldım geçen hafta. Bi bakın derim. Pentide de şortlu saten bir takım var lacivertfermuarlı çok daha rahat oluyor
Canımm fotografı olmayan kullanıcıları geri takip etmediğmiz için göremiyosun,fotograf yükleyip takibe alırsan daha rahat geri dönüş alırsınnnn :)
Napıyım ameliyata daha çok var ya saçma sapan şeyler geliyo aklımaValla beni çok güldürdün kızÖyle 3-5 kiloyla değişim belli olmaz. Ne yaparsan yap ameliyattan sonra şişeceksin. Çünkü ödem zaten vücudumuzun ameliyata karşı gösterdiği bir savunma durumu. Hiçbir şeyi dert etmeeeee. Herşey güzel olacak
Ben cumartesi günü ameliyat oldum , şimdi ne kadar korkan kişi varsa onlara deneyimlerimi paylaşmak için bakınıyordum sizi gördüm. Ameliyatınız yaklaşmış ve narkozdan korkuyorsunuz, ben şöyle söyleyeyim hayatımda üniversite yıllarına kadar doğru dürüst iğne olmamış, hiç kan aldıramamış, acıdan ölsede serum taktıramamış kan görse bayılan kanın adını duysa içi çekilen midesi bulanan bir insanım. hayatta ki en büyük korkum da narkoz-ameliyat ikilisiydi . Çocuk bile doğurmamayı kafaya koymuş bir insanken geçen çarşamba 13 haziranda tamamen bomboş plansız bir kafayla randevu için doktoru arayıp ,gidip , 17.sinde de beni ameliyat etmesi için gün aldım ve 14 haziranda ben ne yaptım dedimkorkudan bütün vücudum gerildi, ellerim ayaklarım şişti, nefes darlığı çekmeye başladım, geceleri uyku uyuyamadım, iş yerinde duramadım, narkozu ameliyatı vücudumdaki kesileri hatta içimde bundan sonra yaşamak zorunda olacağım kocaman maddeleri düşününce kusasım geliyordu. Ameliyat günü geldi en sevdiğim dostumla sakince gittik hastanemize yerleştik, doktorum geldi ,işaretlemeleri yaptı , işaretlediği kalem bile sanki beni kesiyordu gerçekten çok gergindim ve korkuyordum. Beni rahatlatmaya çalışıyor olmasına rağmen ne doktoru ,ne esprileri ne dostumu hiç bir şey duymuyordum. Sonra beni almak için geldiler, yatağa yatırdılar ve sonrası hastane ışıkları, soğuk koridorlar, hastane kokusu, ameliyathane kokusu ve sesleri eşliğinde benim için oldukça gergin bir yolculuk sonrası ameliyathane odasının kapısına vardığımda içeriden gelen klasik müzik, doktorumun o kocaman samimi gülümseyen gözleri, doktorumun ekibi benim için korku dolu yolculuktan çekip alıverdi sanki. Ama bana ne yapacaklar, nasıl uyuyacağım, ya uyanırsam, ya beni uyuyor sanarlarsa, ya herşeyi hissedersem, ya uyanamazsam, ya saçmasapan bir meme uğruna burada ölürsem, ya çok basit hiç bir şey hissetmeyeceksin demelerine rağmen uyandığımda korkunç ağrılarım olur ve acı dolu bir sürece girersem ya ya yaa.. diye binlercesi aklımdan geçerken ellerim titriyor bildiğim duaları bile unutup okuyamıyordum. Ameliyat yerine geçip kollarımı açtılar kabloları bağladılar tavana bakarak derin nefes almaya çalışıyordum ama mümkün değil o kadar korkunç şeyler bekliyorum kii sakinleşemiyorum, klasik müzik ölmeden önce duymuş olacağım son güzel sesmiş gibi geliyorken damarımdan sakince soğuk bir şey akmaya başladı veee .... doktorumun hellooo sesiyle gözlerimi açtım, daldım mı başlıyor muyuz diye düşünüyordum ki göğsümde hafif bir ağırlık hissettim.. artık çok güzel memelerim vardı ve ben sadece uyumuşum Ameliyatım 1 saat sürmüş ki bunun içinde bişektomi de var (yanağın iki tarafında bulunan küçük yağ dokusu alınarak daha çukur bir görüntü oluşuyor) . Yani ameliyatıma 2 de başlandı ve 3.45 de odamdaydım, tamamen ayılmıştım ve tertemizdim, hadi ben kaçtım diyip giyinip 1 saat içinde oradan ayrılabilirdim bile. Bir pamuk ıslatacak kadar bile kanamam olmadığını, 3,5-4 cm lik bir kesiden girildiğini söylediler. Kas zarı altına koyuldu. Meme dokusu 10 yaşında gelişen bir kızın ki kadar olan destekli 75A takan birisiydim. En büyük korkum kocaman, yumru gibi gözüken, esnek ve estetik durmayan erotik saçma sapan memelerimin olmasıydı ki bunu doktoruma güzelce ifade ettim, gerisini kendisine bıraktım.Çünkü ben aktif spor yapıyorum ve en büyük korkum eşofman giymiş playboy kızı gibi ortalıkta dolaşmaktı ki doktorum beni çok güzel anlamış ve zaten onun tüm operasyonlarının doğal oluşu beni bu açıdan çok rahatlatıyordu ve öyle de oldu. Şuan protez takılmış gibi değil de kendi memem şişmiş gibi ve bu doğallığa 340 cc ile daha 3 günde sahip olmak beni çok mutlu etti. 1 gecede taburcu oldum işime gelip gidiyorum, arabamı sürüyorum, dışarıya çıkıyorum arada bir önüme bakmasam meme yaptırdığımı bile unutacağım sanki hep oradalardı çok şükür hiç ağrım şikayetim yok. Doktorum Dr. Ali Rıza Öreroğlu'ydu henüz araştırma aşamasında olup kime yaptırsam diye düşünen arkadaşlar varsa da samimiyetle tavsiye ederim .
Size de gönül rahatlığıyla hiç korkmayın diyebilirim artık emin olun benden psikopatça korkan yoktur çünkü
Pardon ama, diyelimki eşin olacak adam burnunu yaptırmış ve sen bunu evlendikten sonra öğrendin. Ne yapacaksın adamın burnu allah vergisi değil kulu üzerinde biraz oynamış değiştirmiş diye adamımı boşayacaksın ????? Aynı şey sanada geçerli öğrense ne yapar, hiç birşey....erkekleri anlamak zor hem silikonlu memeyi yerin dibine sokuyorlar (bu yorumları ekşi sözlük gibi bir takım yerlerde okudum) hemde c cup meme istiyorlar ben de böyle kendi vücudum için bir çare olmadığı fikrine kapılıp bunalıma giriyorum aslına bakarsanız benim kafam zaten çok karışık hem kendi görüntümden hiç memnun değilim hemde sonradan ameliyatla oynama fikri hoşuma gitmiyor aptal bir doğallık takıntısı aslında bendeki, kendi estetik anlayışıma göre kusurlu doğmuş olmayı kabul edemiyorum belki de onca insan için olması gerektiği gibi olan kadınsal hatların bende ki eksikliğine anlam veremiyorum yaratılış diyip geçemiyorum
aslında bu tam olarak şöyle ilerde hayatımda olan insanın her şey iyi giderken ameliyatımı öğrenince kötü etkilenecek olması ihtimali içimi rahat ettirmiyor ama tabiki bu sadece bir ihtimal ve ben olağanüstü takıntılı biriyim fazla ayrıntılarda boğuluyorum maalesef
çok ağrıttım başınızı kusuruma bakmayın lütfen
Beni takip edebilirsin yakin zamanda fotograf koyacagim suan cok sis 3. Gunum bana 350 cc takildi ama küçük gibi geliyor henuz anlamadimFotoğrafım yok diye kimse beni takip etmiyordu ben de olmayan memitolarımı çekip albüm yaptımşimdi takip etmeyin de göreyim :)) özellikle 250-300cc arası kas altı damla protez taktıranlar takip ederseniz çooook mutlu olurum
Cnm ben evli silikonlu ve en az 4 senesini eşini bu ameliyata ikna etmek için heba etmiş biri olarak sana sadece şu kdrını söyleyim o doğallık vs isteyen silikona yapay diyen erkeklere bi sor bakalım gerçekten delikanlı gibi cvp verecek olanlardan kaç tanesi a kup vs memeyi seviyor silikona yapay diyenlerin %90 ı c kup meme hayaliyle yanıp tutuşuyor. Eşimde 4 sene hayır böylr doğal evet küçük değil lütfen ben bu halini seviyorum gibi türlü bahanelerle müsaade etmedi bana. Bende sonunda bu bnm vücudum bnm kararım saygı duymak zorundasın ben bu ameliyatı olacam dedim ve ikna olmasını beklemeden oldum. Şimdi ben memelerimi (ki hala çok yeni tam şeklini almadı ) seviyorum eşimse aşık resmen. Erkekler doğal kadın diye kendini paralar bakımlı kendini fiziksel hatlarını önemseyen kadın hayal eder. O nedenle senin ne istediğin önemli karşındakini düşünme bu senin hayatın başkaları için yaşamamalısınerkekleri anlamak zor hem silikonlu memeyi yerin dibine sokuyorlar (bu yorumları ekşi sözlük gibi bir takım yerlerde okudum) hemde c cup meme istiyorlar ben de böyle kendi vücudum için bir çare olmadığı fikrine kapılıp bunalıma giriyorum aslına bakarsanız benim kafam zaten çok karışık hem kendi görüntümden hiç memnun değilim hemde sonradan ameliyatla oynama fikri hoşuma gitmiyor aptal bir doğallık takıntısı aslında bendeki, kendi estetik anlayışıma göre kusurlu doğmuş olmayı kabul edemiyorum belki de onca insan için olması gerektiği gibi olan kadınsal hatların bende ki eksikliğine anlam veremiyorum yaratılış diyip geçemiyorum
aslında bu tam olarak şöyle ilerde hayatımda olan insanın her şey iyi giderken ameliyatımı öğrenince kötü etkilenecek olması ihtimali içimi rahat ettirmiyor ama tabiki bu sadece bir ihtimal ve ben olağanüstü takıntılı biriyim fazla ayrıntılarda boğuluyorum maalesef
çok ağrıttım başınızı kusuruma bakmayın lütfen
Ne güzel ifade etmişsinizDaha önce buraya yazmıştım ama bi kaç arkadaşın bir haftadır kolumu bile kaldıramıyorum serzenişlerinden sonra bi dur demiştim kendime. Tekrar belirteyim, biraz gizli saklı yaptıracağım bu ameliyatı Ailemde, özellikle annemde, hissettiklerimi anlayıp bana destek olacak bir zihniyet yok. Göğüslerim büyüyünce afedersin fingirdek olacağım sanki 21 yaşına girdim dün, öğrenciyim ve tatilde ailemin yanındayım normalde İstanbul'da okuyorum. Daha yeni ameliyat olmuş biri olarak sana sorum sence ameliyatı burda ailemin yanındayken olsam bu çok ağrılı süreci kendi başıma atlatabilir miyim? Yoksa okullar başlayınca daha dersler hafifken hemen olup 1-2 hafta arkadaşlarımın desteğini mi almalıyım? Teşekkürler şimdiden hayırlı olsun seninkiler :)
Merhaba benimde yuvarlak olcak doktorum bayram dönüşü haftası yapalım diyor ben temmuzun Son haftası tatile gitcem tamam yüzmem zaten bilmiyorum ama görüntü nasıl çok belli oluyormu çok mu dik sizin ne kadar oldu
bu işin geri dönüşü yoktur sanıyorum , zaten parayı almadan yapmazlar ki bence sonuçta hastaneye ameliyat için para ödeniyor, proteziniz alınıyor filan yaptırdıktan sonra sorun yaşasanızda doktorun insanlığına kalmıştır o , çünkü ameliyat onamında bütün olası sorunları yazıp bunu onaylıyormusunuz diye sorumluluğunu en başta almadıklarını beyan ediyorlar size imzalatıyorlar zatenKızlar ödemeyi ameliyattan önce mi sonra mı yaptınız? Sonradan sorun yaşamamak adına ödeme anında neler yapılmalı fatura silip vs.
Bende yıllardır hayalini kurduğum ameliyata sonunda kesin kararımı verdim
Ankara'da yaşıyorum hangi doktor da yaptırmam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok sizin memnun kaldığınız doktorlar varsa öğrenmek istiyorum
Sizi bana yinede tavsiyede bulunursanız çok sevinirimben yeni yaptırdım 6. günümdeyim ameliyatımdan ve sürecimden çok memnun kaldım doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ama geçen gün tavsiye ettim diye sağolsun bir arkadaş bunu anormal buldu, o yüzden artık ağzımı açmıyorum
Merhaba canım,Ameliyati prof. Fuat yuksel yapicak kadikoy florence hospital da olucam 8000 tly ye anlaştık
Merhaba evet malesef fiyat farkliliklari var buda ameliyatin yapilacagi hastane, kullanilacak silikon markasi, doktor , ve hatta doktorun hangi semtte bile is yaptigi etkiliyorMerhaba canım,
Fiyat konusunda kimi 16000 lira tl yazmış kimi 4000 tl siz 8000 tl yazmışsınız acaba bunlar arasında fark nedir
Peki silikonların markası sağlık da önem taşıyor mu ?Merhaba evet malesef fiyat farkliliklari var buda ameliyatin yapilacagi hastane, kullanilacak silikon markasi, doktor , ve hatta doktorun hangi semtte bile is yaptigi etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?