- 30 Mayıs 2017
- 208
- 110
- 53
Gecmis olsun canım bende her an olabilirim bayram dönüşü doktorumda dedi kendini zorlayacak hareketler yapmamalisin oynama olur dedi aman bende zaten yüzme bilmiyorum okyanuslarımı aşıcam sanki girer çıkarım önemli olan insanların içinde füze gibi cokta durmasin yeterbana 6 hafta yüzemezsin diyor doktorum, ben kurban bayramında tatile çıkacağım , fotoğraflarıma bakabiliyormusun, benim gerçekten belli olmuyor , sütyenli halimi koymuştum yani hiç absürd durmuyor , akşam bikinilerime sığıyormuyum bir bakacağım akşam belki bikinili fotoğraflarımı eklerim daha 6. günüm bugün
Gecmis olsun canım bende her an olabilirim bayram dönüşü doktorumda dedi kendini zorlayacak hareketler yapmamalisin oynama olur dedi aman bende zaten yüzme bilmiyorum okyanuslarımı aşıcam sanki girer çıkarım önemli olan insanların içinde füze gibi cokta durmasin yeterbu sene boyundan bağlamalı sporcu sutyeni gibi duran bikiniler moda sansimiza her yerde var seninki gerçekten abartı durmuyor kas altımı oldun
Ben bu sütyen bedenlerinden hiç anlamıyorum ya işin yoksa bi de ameliyattan sonra beden ara dur alıştık le jardinin çift destek sutyenlerine ful destek aradım hep yillarcakas zarı altı, sporcu sütyeni takmıyorum ben beni boğuyor, pamuklu telsiz desteksiz incecik süngerden yapılmış meme şekilli yarım sütyen buldum onu atarım akşam albüme , onla çok rahat ediyorum 75 a dı bedenim , şimdi aldığım ilk sütyen bu 80 c olmuşum
Arkadaşlar çok mutsuzum şanssızım doktor bana diklestirmeye gerek yok demişti sadece emzirdigin için içi boşalmış dedi peki dedim bugün 7.günüm ancak meme başlarım aşağıda çok ve kendi dokumda aşağıda protez sanki yukarı yerleştirilmiş aşağı kendi memem kalmış napcm ben buna tekrar amelyat olamam çocuklara bakcak kimse yok ayrıca zaten şimdi çok acı çekiyorum bide artiyetten ona nasıl katlancam kızlar doktor zamanla düzelir dedi ama bu nasıl düzelir ki
Haklısınız değerli yorumunuz için teşekkür ederim bu mevzu bir süre daha moralimi bozmaya devam edecek maalesef henüz 21 yaşındayım ve okulu bitirip mesleğimi elime aldıktan sonra en erken ameliyat olabilirim sabredeceğim mecburenCnm ben evli silikonlu ve en az 4 senesini eşini bu ameliyata ikna etmek için heba etmiş biri olarak sana sadece şu kdrını söyleyim o doğallık vs isteyen silikona yapay diyen erkeklere bi sor bakalım gerçekten delikanlı gibi cvp verecek olanlardan kaç tanesi a kup vs memeyi seviyor silikona yapay diyenlerin %90 ı c kup meme hayaliyle yanıp tutuşuyor. Eşimde 4 sene hayır böylr doğal evet küçük değil lütfen ben bu halini seviyorum gibi türlü bahanelerle müsaade etmedi bana. Bende sonunda bu bnm vücudum bnm kararım saygı duymak zorundasın ben bu ameliyatı olacam dedim ve ikna olmasını beklemeden oldum. Şimdi ben memelerimi (ki hala çok yeni tam şeklini almadı ) seviyorum eşimse aşık resmen. Erkekler doğal kadın diye kendini paralar bakımlı kendini fiziksel hatlarını önemseyen kadın hayal eder. O nedenle senin ne istediğin önemli karşındakini düşünme bu senin hayatın başkaları için yaşamamalısın
Cnm bnm hiç sarkmam yoktu ve ilk günler protez yukarda meme uçlarım yerim dibinde duruyordu zamanla iniyor düzeliyor. Tabi sarkman bunu nasıl etkiler bilmiyorum ama aşırı sarkması olmahan arkadaşları protezle topluyor doktorlar. Birde o meme ucu aşada kalma durumu ilk günlerde nerdeyse herkesin başına geliyor ameliyat sonrası normal seyri bu yaniArkadaşlar çok mutsuzum şanssızım doktor bana diklestirmeye gerek yok demişti sadece emzirdigin için içi boşalmış dedi peki dedim bugün 7.günüm ancak meme başlarım aşağıda çok ve kendi dokumda aşağıda protez sanki yukarı yerleştirilmiş aşağı kendi memem kalmış napcm ben buna tekrar amelyat olamam çocuklara bakcak kimse yok ayrıca zaten şimdi çok acı çekiyorum bide artiyetten ona nasıl katlancam kızlar doktor zamanla düzelir dedi ama bu nasıl düzelir ki
Gerekli koşullar oluştuktan sonra lütfen kimse için erteleme cnm bu senin bedenin senin hayatın insanları mutlu etmek için önce kendini mutlu etmeli kendinle barışmalısınHaklısınız değerli yorumunuz için teşekkür ederim bu mevzu bir süre daha moralimi bozmaya devam edecek maalesef henüz 21 yaşındayım ve okulu bitirip mesleğimi elime aldıktan sonra en erken ameliyat olabilirim sabredeceğim mecburen
Bak şimdi seniz izlemeye alıp iki resim altına etiketlemeyeceğim arada ki farklara bir bak için rahat etsin cnmArkadaşlar çok mutsuzum şanssızım doktor bana diklestirmeye gerek yok demişti sadece emzirdigin için içi boşalmış dedi peki dedim bugün 7.günüm ancak meme başlarım aşağıda çok ve kendi dokumda aşağıda protez sanki yukarı yerleştirilmiş aşağı kendi memem kalmış napcm ben buna tekrar amelyat olamam çocuklara bakcak kimse yok ayrıca zaten şimdi çok acı çekiyorum bide artiyetten ona nasıl katlancam kızlar doktor zamanla düzelir dedi ama bu nasıl düzelir ki
Ben bu a b c d kuplardan anlamıyorum büyük olan d mi yoksa a mı acabakas zarı altı, sporcu sütyeni takmıyorum ben beni boğuyor, pamuklu telsiz desteksiz incecik süngerden yapılmış meme şekilli yarım sütyen buldum onu atarım akşam albüme , onla çok rahat ediyorum 75 a dı bedenim , şimdi aldığım ilk sütyen bu 80 c olmuşum
Benim de ömrüm hep destekli sütyen ve bikini aramakla geçti o yüzden bir an evvel olmak istiyorum. Hayırlısı olur herkes için inşaallahBen bu sütyen bedenlerinden hiç anlamıyorum ya işin yoksa bi de ameliyattan sonra beden ara dur alıştık le jardinin çift destek sutyenlerine ful destek aradım hep yillarca
Tamam çok saol canim bakıyım biBak şimdi seniz izlemeye alıp iki resim altına etiketlemeyeceğim arada ki farklara bir bak için rahat etsin cnm
Evet benimki biraz daha aşağıda duruyo bide meme ucum çok büyük dezavantajım o galiba meme ucundan aşağı kendi dokun gibimiydi ellediginde hani sanki yukarda protez varda aşağıda ucunla kendi memen kalmış gibimiydi ama sonra çok güzel olmuşBak şimdi seniz izlemeye alıp iki resim altına etiketlemeyeceğim arada ki farklara bir bak için rahat etsin cnm
Ben bu a b c d kuplardan anlamıyorum büyük olan d mi yoksa a mı acaba
Avrupa Cup ölçüleri söyle: aa-b-c-d-dd-e-f . Aa ve dd her markada bulunmuyor.A en küçük size D büyük size cc dd olabiliyor onlar bazen hatta aa bb görmedim hiç ama
A en küçük size D büyük size cc dd olabiliyor onlar bazen hatta aa bb görmedim hiç ama
Bugün doktora sordum ben şimdi kaç cup oldum diye B plus dedi bana öyle bi beden duymadım ama ne b ne c demek istedi sanirim☺Avrupa Cup ölçüleri söyle: aa-b-c-d-dd-e-f . Aa ve dd her markada bulunmuyor.
Dolu bir b bazı kesimlerde c olabilir demek istemiştir herhalde.Bugün doktora sordum ben şimdi kaç cup oldum diye B plus dedi bana öyle bi beden duymadım ama ne b ne c demek istedi sanirim☺
aynamış arada ya :))Avrupa Cup ölçüleri söyle: aa-b-c-d-dd-e-f . Aa ve dd her markada bulunmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?