Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canım bende her an olabilirim bayram dönüşü doktorumda dedi kendini zorlayacak hareketler yapmamalisin oynama olur dedi aman bende zaten yüzme bilmiyorum okyanuslarımı aşıcam sanki girer çıkarım önemli olan insanların içinde füze gibi cokta durmasin yeter bu sene boyundan bağlamalı sporcu sutyeni gibi duran bikiniler moda sansimiza her yerde var seninki gerçekten abartı durmuyor kas altımı oldun

kas zarı altı, sporcu sütyeni takmıyorum ben beni boğuyor, pamuklu telsiz desteksiz incecik süngerden yapılmış meme şekilli yarım sütyen buldum onu atarım akşam albüme , onla çok rahat ediyorum 75 a dı bedenim , şimdi aldığım ilk sütyen bu 80 c olmuşum

Bugün hacettepeye gittim tahlil için erkenden gitmeye hiç gerek yokmuş bi kan aldı bir de anestezide kadin soru sordu hiç bişey yapmadı ne bi kağıt ne bi onay bende bu mu yani dedim toplum olarak alismisiz napalim kuyrukta beklemeye yadirgiyor insan

Ben bu sütyen bedenlerinden hiç anlamıyorum ya işin yoksa bi de ameliyattan sonra beden ara dur alıştık le jardinin çift destek sutyenlerine ful destek aradım hep yillarca

Arkadaşlar çok mutsuzum şanssızım doktor bana diklestirmeye gerek yok demişti sadece emzirdigin için içi boşalmış dedi peki dedim bugün 7.günüm ancak meme başlarım aşağıda çok ve kendi dokumda aşağıda protez sanki yukarı yerleştirilmiş aşağı kendi memem kalmış napcm ben buna tekrar amelyat olamam çocuklara bakcak kimse yok ayrıca zaten şimdi çok acı çekiyorum bide artiyetten ona nasıl katlancam kızlar doktor zamanla düzelir dedi ama bu nasıl düzelir ki

ah canım allah yardımcın olsun umarım düzelir , doğru yerleşmiş protezde meme ucun ortada karşıya bakıyo olmalı diye biliyorum , belki protez yerleştikçe meme dokun orada şekillenir hemen panik yapma şuan zaten bir şey yapamazsın olan olmuş bari canını sıkma , biraz sabret en az 3. ayını bir gör derim, ya da çok kafaya takıyorsan başka bir doktora gidip bir de onun yorumunu al dış bir gözden

Haklısınız değerli yorumunuz için teşekkür ederim bu mevzu bir süre daha moralimi bozmaya devam edecek maalesef henüz 21 yaşındayım ve okulu bitirip mesleğimi elime aldıktan sonra en erken ameliyat olabilirim sabredeceğim mecburen

Cnm bnm hiç sarkmam yoktu ve ilk günler protez yukarda meme uçlarım yerim dibinde duruyordu zamanla iniyor düzeliyor. Tabi sarkman bunu nasıl etkiler bilmiyorum ama aşırı sarkması olmahan arkadaşları protezle topluyor doktorlar. Birde o meme ucu aşada kalma durumu ilk günlerde nerdeyse herkesin başına geliyor ameliyat sonrası normal seyri bu yani

Gerekli koşullar oluştuktan sonra lütfen kimse için erteleme cnm bu senin bedenin senin hayatın insanları mutlu etmek için önce kendini mutlu etmeli kendinle barışmalısın

Bak şimdi seniz izlemeye alıp iki resim altına etiketlemeyeceğim arada ki farklara bir bak için rahat etsin cnm

Ben bu a b c d kuplardan anlamıyorum büyük olan d mi yoksa a mı acaba

Ben bu sütyen bedenlerinden hiç anlamıyorum ya işin yoksa bi de ameliyattan sonra beden ara dur alıştık le jardinin çift destek sutyenlerine ful destek aradım hep yillarca
Benim de ömrüm hep destekli sütyen ve bikini aramakla geçti o yüzden bir an evvel olmak istiyorum. Hayırlısı olur herkes için inşaallah

Bak şimdi seniz izlemeye alıp iki resim altına etiketlemeyeceğim arada ki farklara bir bak için rahat etsin cnm
Evet benimki biraz daha aşağıda duruyo bide meme ucum çok büyük dezavantajım o galiba meme ucundan aşağı kendi dokun gibimiydi ellediginde hani sanki yukarda protez varda aşağıda ucunla kendi memen kalmış gibimiydi ama sonra çok güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…