Canım ya bugün ilk defa banyo yapcam dikkat etmem gereken bişey varmi banyo yaparken sen yaptinmiBugün doktora sordum ben şimdi kaç cup oldum diye B plus dedi bana öyle bi beden duymadım ama ne b ne c demek istedi sanirim☺
Ben çoktan yaptım 3.gun izin verdi bana hiç dikkat edicek bişey yok ani hareket yapma sadece bi de kafanı sampuanlarken dikkat et çok kaldirmamaya çalış bana doktorum öyle demişti kaslar zedelenir ağrı yapar diyeCanım ya bugün ilk defa banyo yapcam dikkat etmem gereken bişey varmi banyo yaparken sen yaptinmi
Olabilir evet ben zaten çok büyük bişey istemiyodum tam ideal oldu benim icinDolu bir b bazı kesimlerde c olabilir demek istemiştir herhalde.
ben yeni yaptırdım 6. günümdeyim ameliyatımdan ve sürecimden çok memnun kaldım doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ama geçen gün tavsiye ettim diye sağolsun bir arkadaş bunu anormal buldu, o yüzden artık ağzımı açmıyorum
Canım benim fotolara bi bak ben de hafif sarkma da var demişti doktor büyük protezle toparlayabilir deneyelim dedik ha müthiş olmasa da ilk günlere göre baya bi toparlanıyor göğüsler benim 5 günlük hallerine bi bak için rahatlar :)))Arkadaşlar çok mutsuzum şanssızım doktor bana diklestirmeye gerek yok demişti sadece emzirdigin için içi boşalmış dedi peki dedim bugün 7.günüm ancak meme başlarım aşağıda çok ve kendi dokumda aşağıda protez sanki yukarı yerleştirilmiş aşağı kendi memem kalmış napcm ben buna tekrar amelyat olamam çocuklara bakcak kimse yok ayrıca zaten şimdi çok acı çekiyorum bide artiyetten ona nasıl katlancam kızlar doktor zamanla düzelir dedi ama bu nasıl düzelir ki
Ay çok saol rahatladım valla normal ozamn benimde böyle tek sıkıntı ucum büyük uzun o yüzden daha aşağıda gözüküyor lütfen düzelsin ya okadar acı çekiyorum kiCanım benim fotolara bi bak ben de hafif sarkma da var demişti doktor büyük protezle toparlayabilir deneyelim dedik ha müthiş olmasa da ilk günlere göre baya bi toparlanıyor göğüsler benim 5 günlük hallerine bi bak için rahatlar :)))
Kesi yerini ıslak ya da nemli bırakmamaya çalış duştan sonra.Canım ya bugün ilk defa banyo yapcam dikkat etmem gereken bişey varmi banyo yaparken sen yaptinmi
Canım seninki hiç aşağı bakmamışki tam karşıda duruyo hep
Bemim doktorum 15. Günümdeki kontrolümde yüzebilirsin dedibana 6 hafta yüzemezsin diyor doktorum, ben kurban bayramında tatile çıkacağım , fotoğraflarıma bakabiliyormusun, benim gerçekten belli olmuyor , sütyenli halimi koymuştum yani hiç absürd durmuyor , akşam bikinilerime sığıyormuyum bir bakacağım akşam belki bikinili fotoğraflarımı eklerim daha 6. günüm bugün
Merhaba Bu Ağustos'un 25 i gibi tatile çıkacağım acaba Temmuz'un başında ameliyat olsam tatilde yüzebilir miyim?Gecmis olsun canım bende her an olabilirim bayram dönüşü doktorumda dedi kendini zorlayacak hareketler yapmamalisin oynama olur dedi aman bende zaten yüzme bilmiyorum okyanuslarımı aşıcam sanki girer çıkarım önemli olan insanların içinde füze gibi cokta durmasin yeterbu sene boyundan bağlamalı sporcu sutyeni gibi duran bikiniler moda sansimiza her yerde var seninki gerçekten abartı durmuyor kas altımı oldun
Bir haftalık resme bakarsan uçları aşağıya bakmıyor ama ortada değil daha çok aşğıda gibiler . Zamanla değişiyor, yerleşiyor protez. Onun içln şimdiden boş yere moralini bozma ve kendine bir kaç ay zaman ver canım .Canım seninki hiç aşağı bakmamışki tam karşıda duruyo hep
Çok saolun destekleriniz icinBir haftalık resme bakarsan uçları aşağıya bakmıyor ama ortada değil daha çok aşğıda gibiler . Zamanla değişiyor, yerleşiyor protez. Onun içln şimdiden boş yere moralini bozma ve kendine bir kaç ay zaman ver canım .
Merhaba Bu Ağustos'un 25 i gibi tatile çıkacağım acaba Temmuz'un başında ameliyat olsam tatilde yüzebilir miyim?
Normalde burada paylaşım yapanlar öncesinde doktor arayışı olan ve süreçle ilgili bilgi edinmeye çalışan kişiler. Sonradan sürecini paylaştıklarında herkes "öncesini bildiği için" yadırgamıyor doktor tavsiyelerini.
Burada önceden hiçbir paylaşım yapmayıp doğrudan profil açıp doktor ismi paylaşıp daha ameliyatın yaraları kapanmadan doktor tavsiyesinde bulunmak genelde "reklam kokan hareketler" olarak addediliyor ki bence bu şekilde düşünmek de son derece normal. Ama genelde bu şekilde oluyor diye yeni üyeler doktor tavsiyesindende bulunamayacak mı? Bence samimiyet esastır. Samimi olduğunuz sürece paylaşımlarınızda isteyenlere gönül rahatlığı ile doktorunuzu tavsiye verebilirsiniz.
Başka türlü mesela üzerinden yıllar geçmiş, fındık gibi memelerini kocaman yapmış doktorunu öve öve bitiremiyor forumda bazı eski üyeler. Bir tek kendisi ameliyat olmuş oysa. Tek bir kadına ait tek bir meme ameliyat tecrübesini yıllar yıllar sonra sürekli herkese övüyor ve herkese tavsiye ediyor. Daha eski üye olunca doktoru kıymetli mi oluyor? Memnuniyet göreceli bir kavramdır ve kendi göreceli memnuniyetinizi tavsiye etmenizde de bir sakınca yok bence.
Önemli olan okuyucunun bilgiyi süzerek ve kontrol ederek kullanması. Kim, neden ve nasıl hangi amaçla hareket ediyor, aslında ne yapmaya çalışıyor bunu idrak edebilmesi. Forumlardan ancak çok şanslıysanız gerçekten iyi bir hekim bulursunuz. Normal yaşamda bile samimiyet bu denli azalmışken sanal bir ortamda samimi paylaşım bulmak kolay olmasa gerek.
Resmin neden Yok senin?Canım seninki hiç aşağı bakmamışki tam karşıda duruyo hep
Dr um 1 ay Sonra yüzebilirsin demişti.Merhaba Bu Ağustos'un 25 i gibi tatile çıkacağım acaba Temmuz'un başında ameliyat olsam tatilde yüzebilir miyim?
Eşim sıkıntılı bu konuda geçen doktor görmem için resmini çekti bizimkine onu telefonda gördü delirdi ben bu kadar genismiyim falan diye bi yerde paylaşırsan birine gösterirsen biter herşey dedi resimde sildi şimdiden kıskanıyo bende isterim göstermek sizden yorum almak amaa görcek diye riske atamiyorumResmin neden Yok senin?
Malesef canım 3 ay yuzemeyiz zaten kol agrilarimiz buna izin vermez ama suya girip çıkarız bizde artık napalımMerhaba Bu Ağustos'un 25 i gibi tatile çıkacağım acaba Temmuz'un başında ameliyat olsam tatilde yüzebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?