Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben cok
Canım ya bugün ilk defa banyo yapcam dikkat etmem gereken bişey varmi banyo yaparken sen yaptinmi
Ben çoktan yaptım 3.gun izin verdi bana hiç dikkat edicek bişey yok ani hareket yapma sadece bi de kafanı sampuanlarken dikkat et çok kaldirmamaya çalış bana doktorum öyle demişti kaslar zedelenir ağrı yapar diye

Normalde burada paylaşım yapanlar öncesinde doktor arayışı olan ve süreçle ilgili bilgi edinmeye çalışan kişiler. Sonradan sürecini paylaştıklarında herkes "öncesini bildiği için" yadırgamıyor doktor tavsiyelerini.

Burada önceden hiçbir paylaşım yapmayıp doğrudan profil açıp doktor ismi paylaşıp daha ameliyatın yaraları kapanmadan doktor tavsiyesinde bulunmak genelde "reklam kokan hareketler" olarak addediliyor ki bence bu şekilde düşünmek de son derece normal. Ama genelde bu şekilde oluyor diye yeni üyeler doktor tavsiyesindende bulunamayacak mı? Bence samimiyet esastır. Samimi olduğunuz sürece paylaşımlarınızda isteyenlere gönül rahatlığı ile doktorunuzu tavsiye verebilirsiniz.

Başka türlü mesela üzerinden yıllar geçmiş, fındık gibi memelerini kocaman yapmış doktorunu öve öve bitiremiyor forumda bazı eski üyeler. Bir tek kendisi ameliyat olmuş oysa. Tek bir kadına ait tek bir meme ameliyat tecrübesini yıllar yıllar sonra sürekli herkese övüyor ve herkese tavsiye ediyor. Daha eski üye olunca doktoru kıymetli mi oluyor? Memnuniyet göreceli bir kavramdır ve kendi göreceli memnuniyetinizi tavsiye etmenizde de bir sakınca yok bence.

Önemli olan okuyucunun bilgiyi süzerek ve kontrol ederek kullanması. Kim, neden ve nasıl hangi amaçla hareket ediyor, aslında ne yapmaya çalışıyor bunu idrak edebilmesi. Forumlardan ancak çok şanslıysanız gerçekten iyi bir hekim bulursunuz. Normal yaşamda bile samimiyet bu denli azalmışken sanal bir ortamda samimi paylaşım bulmak kolay olmasa gerek.

Canım benim fotolara bi bak ben de hafif sarkma da var demişti doktor büyük protezle toparlayabilir deneyelim dedik ha müthiş olmasa da ilk günlere göre baya bi toparlanıyor göğüsler benim 5 günlük hallerine bi bak için rahatlar :)))

Ay çok saol rahatladım valla normal ozamn benimde böyle tek sıkıntı ucum büyük uzun o yüzden daha aşağıda gözüküyor lütfen düzelsin ya okadar acı çekiyorum ki

Tek bildiğim şey tatilimde sömestrda bu ameliyatı olacak olmam ama onun dışında herşey için çok kararsızım. Bugüne kadar aldığım kararlardan genellikle pişman oldum meme büyütmek için pişman olacağımı asla düşünmüyorum ama doktor seçimi beni korkutuyor çünkü çok doktor var ve genellikle herkes de memnun ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Ve kafamı karıştıran bir konu da şu ailem asla izin vermiyor ve onlardan habersiz yaptıracağım, yaz olup hadi kızım tatile gidiyoruz diyince babam sana ne olmuş deyince ne yapıcam acaba?

Bemim doktorum 15. Günümdeki kontrolümde yüzebilirsin dedi

Merhaba Bu Ağustos'un 25 i gibi tatile çıkacağım acaba Temmuz'un başında ameliyat olsam tatilde yüzebilir miyim?

Canım seninki hiç aşağı bakmamışki tam karşıda duruyo hep
Bir haftalık resme bakarsan uçları aşağıya bakmıyor ama ortada değil daha çok aşğıda gibiler . Zamanla değişiyor, yerleşiyor protez. Onun içln şimdiden boş yere moralini bozma ve kendine bir kaç ay zaman ver canım .

Çok saolun destekleriniz icin

Merhaba Bu Ağustos'un 25 i gibi tatile çıkacağım acaba Temmuz'un başında ameliyat olsam tatilde yüzebilir miyim?

aslında bu noktada hemen yüzebilecek miyim diye bakmak yerine buna kabiliyetim olacak mı diye düşünmek daha iyi olabilir, sonuçta gerekirse yüzmemek bile gerekir milyarlar verilen bir işlem söz konusu, en iyi ameliyat bile olsa 3 ay gözlem koruma süreci olan bir şey eğer illa olacaksan hemen şu bir iki hafta içinde ol bence yoksa yazdan sonraya ertele taze meme ,taze yara, taze gerilme ,yazın sıcağında tatilde ,yolda izde zorlar elbet . Olduktan sonra da bakarsın tatile gidebilecek halde miyim , yüzebilecek miyim vs. ben mesela hep söylüyorum şuan çok rahatım dün tempolu yürüyüşlerime bile başladım ama yüzebilir miyim sanki henüz yüzemem, yüzsem de kendime güvenip açılamam sanki, kramp girerse birden gerilirse birden bir ağrı saplanırsa ne bileyim ben mesela şuan kurban bayramında tatil planladım 2 buçuk ayımda olucam yüzebilecek miyim göreceğim:)

Ben üniversiteden beri burayı okuyorum ama hiç bir operasyonum hiç bir deneyimim olmadığı için hiç üye olma ihtiyacı duymadım zaten kadınlar karnı ağrısa ne yapayım diye google a yazsa bile kadınlar kulübü çıktığı için hepimizin uğrak mecrası oluveriyor, ben ameliyatmış,doktormuş, hastaneymiş bunlara çok uzak bir yaşam geçirdim çok şükür , o yüzden basit bir öksürük için bile tavsiye edeceğim bir doktor yoktu hayatta , ta ki bu geçtiğimiz Ekimde attan düştüm profesyonel biniciyim ve biniciliğimi bitirecek bir operasyon geçirdim, karaciğerimden hasar aldım yaşama şansım %35 filandı ilk ameliyatımı bunun için geçirdim ve o doktorumu ve hastaneyi de tavsiye ederim hayatımda benim kadar iğneden korkan bir insan yokken , orada yaşayamayacağımdan bile haberim yok, dışarda herkes ağlarken , ben yoğun bakımda doktorlarımla attan nasıl düştüğümün goy goyunu yapıyorduk, o kadar güzel bir müdahale ve operasyonla atlattım ki o zor günleri şimdi aylar sonra liseden beri meme yaptırsam mı ama korkuyorum ikileminden o ameliyattan cesaret alıp karar verdim ama yine dehşetler içerisinde korkuyordum ve inanılmaz panik ve stresli bir vücutla girdim ama çok şükür pamuk gibi çıktım ve bunun mutluluğu ile korkan kararsız arkadaşlara bir an önce bunu anlatmak istedim. Sonuçta bir ay sonra bir şey olur, bir sorun olur ,zor durumda da olabilirim, allah korusun bir komplikasyon gelişiverir çıkartmak zorunda da kalabilirim, doğal formuna kavuştuğunda gözüme ufak ya da büyük de gelebilir ,yabancı bir madde var vücudumuzda sonuçta ama bu demek olmayacak ki ben bu ameliyatı böyle güzel sorunsuz geçirmedim ilk aşamayı gayet güzel geçirdim bitti, bugün bu şekilde rahat ve mutluyum deneyimim bu bunu yazdım , yarın sorun yaşarım onu da yazarım, yarın öbür gün doktorumdan kaynaklı bir sorun yaşarım onu da yazarım , sonuçta buraya anlık deneyimlerimizi yazıyoruz hiç bir şeyi ilerisiyle garanti edemiyoruz hepimiz insanız, ben isim söylerim sen söylersin , koca doktor havuzunda 100 tane doktorun hangisine gidip konuşsam diye düşünmektense deneyimlenmiş doktorlardan isteklerine uyabileceğini düşündüklerini seçer onlara gider kendi göz ve kulaklarınla değerlendirirsin yani ben biz burada reklam yapsak ne olur doğruyu söylesek ne olur karar verecek kişi kişinin kendisi..o yüzden daha dün kaydolmuşsun bugün yazmışsın tavrı bana komik geldi, ne yapayım 500 mesaj atıp öyle mi gelseydim bu benim söyleyeceklerimi sizin için tastikleyecek bir unsur mu olacaktı, hiç bir olayı deneyimlemeden bilemeyeceğimize göre hiç bir doktor vaadi ve burada ki tavsiyeleri de kendi vucudumuzda deneyimlemeden öğrenemeyiz tüm yazılanlara bu gözle bakın derim ben yeni olmayı düşünen arkadaşlar.. Ben bunca yıl buradan baktım okudum ama yaptırdığım doktorun adını ben bile burada görmemişim o güne kadar, arkadaşımın gittiği bir doktordu ben doktorla kendim görüşüp kendi kişisel ve çevresel niteliklerini değerlendirip yaptığı operasyonların örneklerine bakıp oradan güvenle ayrıldım mı ona baktım mesela.Yani burada ki deneyimlenen doktor tavsiyelerinin bana bir faydası olmadı bu açıdan bakarsak yani ..Bu iş sizde bitiyor

Resmin neden Yok senin?
Eşim sıkıntılı bu konuda geçen doktor görmem için resmini çekti bizimkine onu telefonda gördü delirdi ben bu kadar genismiyim falan diye bi yerde paylaşırsan birine gösterirsen biter herşey dedi resimde sildi şimdiden kıskanıyo bende isterim göstermek sizden yorum almak amaa görcek diye riske atamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…