Doktorun bayanmıydı peki senin??Eşim sıkıntılı bu konuda geçen doktor görmem için resmini çekti bizimkine onu telefonda gördü delirdi ben bu kadar genismiyim falan diye bi yerde paylaşırsan birine gösterirsen biter herşey dedi resimde sildi şimdiden kıskanıyo bende isterim göstermek sizden yorum almak amaa görcek diye riske atamiyorum
Ben üniversiteden beri burayı okuyorum ama hiç bir operasyonum hiç bir deneyimim olmadığı için hiç üye olma ihtiyacı duymadım zaten kadınlar karnı ağrısa ne yapayım diye google a yazsa bile kadınlar kulübü çıktığı için hepimizin uğrak mecrası oluveriyor, ben ameliyatmış,doktormuş, hastaneymiş bunlara çok uzak bir yaşam geçirdim çok şükür , o yüzden basit bir öksürük için bile tavsiye edeceğim bir doktor yoktu hayatta , ta ki bu geçtiğimiz Ekimde attan düştüm profesyonel biniciyim ve biniciliğimi bitirecek bir operasyon geçirdim, karaciğerimden hasar aldım yaşama şansım %35 filandı ilk ameliyatımı bunun için geçirdim ve o doktorumu ve hastaneyi de tavsiye ederim hayatımda benim kadar iğneden korkan bir insan yokken , orada yaşayamayacağımdan bile haberim yok, dışarda herkes ağlarken , ben yoğun bakımda doktorlarımla attan nasıl düştüğümün goy goyunu yapıyorduk, o kadar güzel bir müdahale ve operasyonla atlattım ki o zor günleri şimdi aylar sonra liseden beri meme yaptırsam mı ama korkuyorum ikileminden o ameliyattan cesaret alıp karar verdim ama yine dehşetler içerisinde korkuyordum ve inanılmaz panik ve stresli bir vücutla girdim ama çok şükür pamuk gibi çıktım ve bunun mutluluğu ile korkan kararsız arkadaşlara bir an önce bunu anlatmak istedim. Sonuçta bir ay sonra bir şey olur, bir sorun olur ,zor durumda da olabilirim, allah korusun bir komplikasyon gelişiverir çıkartmak zorunda da kalabilirim, doğal formuna kavuştuğunda gözüme ufak ya da büyük de gelebilir ,yabancı bir madde var vücudumuzda sonuçta ama bu demek olmayacak ki ben bu ameliyatı böyle güzel sorunsuz geçirmedim ilk aşamayı gayet güzel geçirdim bitti, bugün bu şekilde rahat ve mutluyum deneyimim bu bunu yazdım , yarın sorun yaşarım onu da yazarım, yarın öbür gün doktorumdan kaynaklı bir sorun yaşarım onu da yazarım , sonuçta buraya anlık deneyimlerimizi yazıyoruz hiç bir şeyi ilerisiyle garanti edemiyoruz hepimiz insanız, ben isim söylerim sen söylersin , koca doktor havuzunda 100 tane doktorun hangisine gidip konuşsam diye düşünmektense deneyimlenmiş doktorlardan isteklerine uyabileceğini düşündüklerini seçer onlara gider kendi göz ve kulaklarınla değerlendirirsin yani ben biz burada reklam yapsak ne olur doğruyu söylesek ne olur karar verecek kişi kişinin kendisi..o yüzden daha dün kaydolmuşsun bugün yazmışsın tavrı bana komik geldi, ne yapayım 500 mesaj atıp öyle mi gelseydim bu benim söyleyeceklerimi sizin için tastikleyecek bir unsur mu olacaktı, hiç bir olayı deneyimlemeden bilemeyeceğimize göre hiç bir doktor vaadi ve burada ki tavsiyeleri de kendi vucudumuzda deneyimlemeden öğrenemeyiz tüm yazılanlara bu gözle bakın derim ben yeni olmayı düşünen arkadaşlar.. Ben bunca yıl buradan baktım okudum ama yaptırdığım doktorun adını ben bile burada görmemişim o güne kadar, arkadaşımın gittiği bir doktordu ben doktorla kendim görüşüp kendi kişisel ve çevresel niteliklerini değerlendirip yaptığı operasyonların örneklerine bakıp oradan güvenle ayrıldım mı ona baktım mesela.Yani burada ki deneyimlenen doktor tavsiyelerinin bana bir faydası olmadı bu açıdan bakarsak yani ..Bu iş sizde bitiyor
İyide erken doktor gözü kapalımı yaptı senin ameliyatını, zaten senin memelerinize dokundu artı öncesi resimlerini çekti.....ve doktora ne mahrem diye birşey yok bana göre. Ameliyatı nerde oldun bilmiyorum ama ben almanyada olduğum halde direk üç tane aklıma gelen bayan doktor var istanbulda. Mutlaka başka şehirlerden vardır. Ben eşinin düşüncesine pek bi anlam veremedin açıkcası. Masaya vurup erkek doktora gidersen herşey biter demesi gerekmezMiydi kendi tutmuna göre.... Doktor ile irtibatta olmak gerekiyor ameliyat sürecin nasıl ilerliyor diye.bunu direk yanına gidemiyorsan resim ile whatsapp üzeri yaparsın ve hiç bir doktorda senden izin almadan o resmî bir yerde kullanmaz, kullanamaz zaten suç işlemiş olur ......Bayan bulamadık malasef zaten istemedi ben kendim gittim oldum diyorum ya adam hemen Ukraynaya gitti die siz düşünün
Merhaba Bu Ağustos'un 25 i gibi tatile çıkacağım acaba Temmuz'un başında ameliyat olsam tatilde yüzebilir miyim?
haklısın ama foto paylaşmam a karşı sosyal hesabım bile yoktur benim doktorluk hiç bi sürede yanımda olmadı parayı verdi sadece biraz değişik bi adam kadim doktor bulsaydım gitcektim ama tanıdığımız bu doktoru önerin ce buna gittimİyide erken doktor gözü kapalımı yaptı senin ameliyatını, zaten senin memelerinize dokundu artı öncesi resimlerini çekti.....ve doktora ne mahrem diye birşey yok bana göre. Ameliyatı nerde oldun bilmiyorum ama ben almanyada olduğum halde direk üç tane aklıma gelen bayan doktor var istanbulda. Mutlaka başka şehirlerden vardır. Ben eşinin düşüncesine pek bi anlam veremedin açıkcası. Masaya vurup erkek doktora gidersen herşey biter demesi gerekmezMiydi kendi tutmuna göre.... Doktor ile irtibatta olmak gerekiyor ameliyat sürecin nasıl ilerliyor diye.bunu direk yanına gidemiyorsan resim ile whatsapp üzeri yaparsın ve hiç bir doktorda senden izin almadan o resmî bir yerde kullanmaz, kullanamaz zaten suç işlemiş olur ......
İyide erken doktor gözü kapalımı yaptı senin ameliyatını, zaten senin memelerinize dokundu artı öncesi resimlerini çekti.....ve doktora ne mahrem diye birşey yok bana göre. Ameliyatı nerde oldun bilmiyorum ama ben almanyada olduğum halde direk üç tane aklıma gelen bayan doktor var istanbulda. Mutlaka başka şehirlerden vardır. Ben eşinin düşüncesine pek bi anlam veremedin açıkcası. Masaya vurup erkek doktora gidersen herşey biter demesi gerekmezMiydi kendi tutmuna göre.... Doktor ile irtibatta olmak gerekiyor ameliyat sürecin nasıl ilerliyor diye.bunu direk yanına gidemiyorsan resim ile whatsapp üzeri yaparsın ve hiç bir doktorda senden izin almadan o resmî bir yerde kullanmaz, kullanamaz zaten suç işlemiş olur ......
Oda enteresan ameliyat ettim bitti mi diyor acaba. Kontrole çağırdı mı peki. Bnm drum hem 2 haftada bir kontrole çağırdı hem whatsapptan resim istedi. 2 ay oldu ameliyat olalı 1 sene boyunca da iki ayda bir kontrole gitmeye devam edeceğim. Sonrada senede bir istiyor. Bence olması gerekende o yani bir şekilde yaptığı işi takip etmeli dr lar. İçimize yabancı bir cisim koyuyorlar ve ameliyat sonrası süreç ameliyattan daha önemli benceBenim dr um beni ne soruo ne resim istio ne kontrol oluyorum yurtdisiyim evet ama whatsuptan bile gorusmuyoruz
Cep numarasın yokmu peki doktorun ? Aklına takılan bir şey olduğunda soramıyormusun? Bazen görüntü şu an böyle sizde normalde diye mail atma imkandamı yok?Benim dr um beni ne soruo ne resim istio ne kontrol oluyorum yurtdisiyim evet ama whatsuptan bile gorusmuyoruz
Oda enteresan ameliyat ettim bitti mi diyor acaba. Kontrole çağırdı mı peki. Bnm drum hem 2 haftada bir kontrole çağırdı hem whatsapptan resim istedi. 2 ay oldu ameliyat olalı 1 sene boyunca da iki ayda bir kontrole gitmeye devam edeceğim. Sonrada senede bir istiyor. Bence olması gerekende o yani bir şekilde yaptığı işi takip etmeli dr lar. İçimize yabancı bir cisim koyuyorlar ve ameliyat sonrası süreç ameliyattan daha önemli bence
Ben ameliyat sonrası bir hafta kadar istanbulda kaldım ve bir kez kontrole gittim. Sonra memelekette gideceğim dedim. İki haftada orda kaldım. İstanbul üzerimgerimuçavaksan be sana eziyet gibi olmaZsa gel gitmeden kontrol edeyim dedi. Yok zor olur dersen ve sıra dışı bir durum olmaszsa gelmen şart değil dedi. Bu arada bir iki defa haberleştik yine.Oda enteresan ameliyat ettim bitti mi diyor acaba. Kontrole çağırdı mı peki. Bnm drum hem 2 haftada bir kontrole çağırdı hem whatsapptan resim istedi. 2 ay oldu ameliyat olalı 1 sene boyunca da iki ayda bir kontrole gitmeye devam edeceğim. Sonrada senede bir istiyor. Bence olması gerekende o yani bir şekilde yaptığı işi takip etmeli dr lar. İçimize yabancı bir cisim koyuyorlar ve ameliyat sonrası süreç ameliyattan daha önemli bence
Cep numarasın yokmu peki doktorun ? Aklına takılan bir şey olduğunda soramıyormusun? Bazen görüntü şu an böyle sizde normalde diye mail atma imkandamı yok?
Benim doktorum , sormak istediğin bir şey olursa bana whatsappden yaz, hemen cevap veremem ama geçde olsa yazarım dedi. Artı adam ailesi ile istanbuldan Almanya'ya bana yakın bir yere tatile geldi bit haftalık. Hocam istanbula gelmesin malumumuzla kontrol içln burda kontrol yapamazmısınız diye sordum . Saolsun bir akrabasına yemeğe davetliymiş. Konumu attı bana ve yan odada kontrolümü yaptı .
Eklemem gerek ama, kendiliğinden nasıl oldun diye sormuyor, ama benim sorularıma cevap veriyor mutlaka.
Sende bu şekil sormayı dene bence. Hadda resim atarsan değerlendirmesini yapabilir seninde için rahat eder canım.
Ben ameliyat sonrası bir hafta kadar istanbulda kaldım ve bir kez kontrole gittim. Sonra memelekette gideceğim dedim. İki haftada orda kaldım. İstanbul üzerimgerimuçavaksan be sana eziyet gibi olmaZsa gel gitmeden kontrol edeyim dedi. Yok zor olur dersen ve sıra dışı bir durum olmaszsa gelmen şart değil dedi. Bu arada bir iki defa haberleştik yine.
İnsan bilemiyor, tedirgin oluyor tabiki sonunda ameliyat yani. Ve kendini güvende hiss ediyor
Bendede öncesi bilgilendirme eksikti. Öyle detaylı anlatmadı. Boyutuna karar verdik sadece o makina ile. Hadda ben deneme südyeni sordum, hani üzerinde nasıl hiss edeceğim diye. Vektra ile çalışıyorum en son teknoloji bu dedi . Bir kaç soru sordu, coocul varki gibi felan onun haricinde high profil moderate plus gibi konulara hiç girmedi. Benimde bilgim yoktuki sorayım. Kas altı ve yuvarlak yapacağını biliyordum sadece. Ama bilmiş olsam modarate plus değilde high profil istersim.Bilmiyorum kendinden cok emin herhalde, sorun cikarsa hasta arar die dusunuolar ama oyle sohbet muhabbet kasin boyle protezin oyle vucudun oyle hic konusmadik burda anlatiolar dr la masallah ben meme detaylarimi hic ogrenmedim mesela kasim mi sert siki cebim mi dar yoksa degil gogus kafesim ne sekil vsvs ameliyat sonrasi sohbet sifir
Kız acaba biz yurt dışından olanlarımı az bilgi veriyo lar. Valla dediğin gibi bilgilendirme çok eksikti. Birde ben zaten ameliyat için gittim direk. Görüşme ve kontrol olup iki gün sonrada ameliyatımı olacaktım belliydi zaten. Bir arkadaşım doktora çok iyi dedi eh gidip bir kaç doktor gezme gibide bir imkanım yoktu zaten. Uzaktan bilgi alıp karar verdim yani ben.Bilmiyorum kendinden cok emin herhalde, sorun cikarsa hasta arar die dusunuolar ama oyle sohbet muhabbet kasin boyle protezin oyle vucudun oyle hic konusmadik burda anlatiolar dr la masallah ben meme detaylarimi hic ogrenmedim mesela kasim mi sert siki cebim mi dar yoksa degil gogus kafesim ne sekil vsvs ameliyat sonrasi sohbet sifir
Kız acaba biz yurt dışından olanlarımı az bilgi veriyo lar. Valla dediğin gibi bilgilendirme çok eksikti. Birde ben zaten ameliyat için gittim direk. Görüşme ve kontrol olup iki gün sonrada ameliyatımı olacaktım belliydi zaten. Bir arkadaşım doktora çok iyi dedi eh gidip bir kaç doktor gezme gibide bir imkanım yoktu zaten. Uzaktan bilgi alıp karar verdim yani ben.
Hiç dokusu olmayan birine (dümdüz) kas altı 250-300cc arası damla çok mu ufak olur sizce????
Hiç dokusu olmayan birine (dümdüz) kas altı 250-300cc arası damla çok mu ufak olur sizce????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?