Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Doktorun bayanmıydı peki senin??

Bayan bulamadık malasef zaten istemedi ben kendim gittim oldum diyorum ya adam hemen Ukraynaya gitti die siz düşünün

Aynı şeyleri söylüyoruz aslında.

Bayan bulamadık malasef zaten istemedi ben kendim gittim oldum diyorum ya adam hemen Ukraynaya gitti die siz düşünün
İyide erken doktor gözü kapalımı yaptı senin ameliyatını, zaten senin memelerinize dokundu artı öncesi resimlerini çekti.....ve doktora ne mahrem diye birşey yok bana göre. Ameliyatı nerde oldun bilmiyorum ama ben almanyada olduğum halde direk üç tane aklıma gelen bayan doktor var istanbulda. Mutlaka başka şehirlerden vardır. Ben eşinin düşüncesine pek bi anlam veremedin açıkcası. Masaya vurup erkek doktora gidersen herşey biter demesi gerekmezMiydi kendi tutmuna göre.... Doktor ile irtibatta olmak gerekiyor ameliyat sürecin nasıl ilerliyor diye.bunu direk yanına gidemiyorsan resim ile whatsapp üzeri yaparsın ve hiç bir doktorda senden izin almadan o resmî bir yerde kullanmaz, kullanamaz zaten suç işlemiş olur ......

haklısın ama foto paylaşmam a karşı sosyal hesabım bile yoktur benim doktorluk hiç bi sürede yanımda olmadı parayı verdi sadece biraz değişik bi adam kadim doktor bulsaydım gitcektim ama tanıdığımız bu doktoru önerin ce buna gittim

Benim dr um beni ne soruo ne resim istio ne kontrol oluyorum yurtdisiyim evet ama whatsuptan bile gorusmuyoruz

Benim dr um beni ne soruo ne resim istio ne kontrol oluyorum yurtdisiyim evet ama whatsuptan bile gorusmuyoruz
Oda enteresan ameliyat ettim bitti mi diyor acaba. Kontrole çağırdı mı peki. Bnm drum hem 2 haftada bir kontrole çağırdı hem whatsapptan resim istedi. 2 ay oldu ameliyat olalı 1 sene boyunca da iki ayda bir kontrole gitmeye devam edeceğim. Sonrada senede bir istiyor. Bence olması gerekende o yani bir şekilde yaptığı işi takip etmeli dr lar. İçimize yabancı bir cisim koyuyorlar ve ameliyat sonrası süreç ameliyattan daha önemli bence

Cep numarasın yokmu peki doktorun ? Aklına takılan bir şey olduğunda soramıyormusun? Bazen görüntü şu an böyle sizde normalde diye mail atma imkandamı yok?
Benim doktorum , sormak istediğin bir şey olursa bana whatsappden yaz, hemen cevap veremem ama geçde olsa yazarım dedi. Artı adam ailesi ile istanbuldan Almanya'ya bana yakın bir yere tatile geldi bit haftalık. Hocam istanbula gelmesin malumumuzla kontrol içln burda kontrol yapamazmısınız diye sordum . Saolsun bir akrabasına yemeğe davetliymiş. Konumu attı bana ve yan odada kontrolümü yaptı .
Eklemem gerek ama, kendiliğinden nasıl oldun diye sormuyor, ama benim sorularıma cevap veriyor mutlaka.
Sende bu şekil sormayı dene bence. Hadda resim atarsan değerlendirmesini yapabilir seninde için rahat eder canım.

Ameliyati oldum narkozdan tam ayilmadan dr bana konustu hayal meyal hatirliom bir hafta sonrasi kontrole gittim ve bantlar cozuldu cok iyi gorunuo dedi dikis yerlerim falan tertemizdi cok sukur , sonra da döndüm.

Ben ameliyat sonrası bir hafta kadar istanbulda kaldım ve bir kez kontrole gittim. Sonra memelekette gideceğim dedim. İki haftada orda kaldım. İstanbul üzerimgerimuçavaksan be sana eziyet gibi olmaZsa gel gitmeden kontrol edeyim dedi. Yok zor olur dersen ve sıra dışı bir durum olmaszsa gelmen şart değil dedi. Bu arada bir iki defa haberleştik yine.
İnsan bilemiyor, tedirgin oluyor tabiki sonunda ameliyat yani. Ve kendini güvende hiss ediyor

Bi 2 bisey sordum gec de olsa cvp veriolar onemliyse . Camasirlarla ilgili soru sormustum onlara cvp vermediler mesela, iz kremi alerji yapti onu sordum hic olmamisti dediler daha da sormadilar , ben de biraktim krem falan surmuyorum kendi kendine gecio

Bilmiyorum kendinden cok emin herhalde, sorun cikarsa hasta arar die dusunuolar ama oyle sohbet muhabbet kasin boyle protezin oyle vucudun oyle hic konusmadik burda anlatiolar dr la masallah ben meme detaylarimi hic ogrenmedim mesela kasim mi sert siki cebim mi dar yoksa degil gogus kafesim ne sekil vsvs ameliyat sonrasi sohbet sifir

Bende bir ara krem ile sorun yaşadım üst göz kapağımda, aşırı yanma yapmıştı. Valla her sorduğum şeye cevap verdi. Misal yan yatmamda sakınca varmı, termale gidebilirmiyim, ara ara batmalarım var , kollarımı ne kadar süre yukarı kaldırmayım gibi . Kremi bir kaç ay kullan dedi bana. Onun haricinde kırmızı kantaron yağı izlere iyi geliyor onuda kullanabilirsin dedi ama en erken ameliyattan bir ay sonra felan.
Birebir doktorun kendisi ile haberleşmeni tavsiye ederim asistanıyla felan değil

Bendede öncesi bilgilendirme eksikti. Öyle detaylı anlatmadı. Boyutuna karar verdik sadece o makina ile. Hadda ben deneme südyeni sordum, hani üzerinde nasıl hiss edeceğim diye. Vektra ile çalışıyorum en son teknoloji bu dedi . Bir kaç soru sordu, coocul varki gibi felan onun haricinde high profil moderate plus gibi konulara hiç girmedi. Benimde bilgim yoktuki sorayım. Kas altı ve yuvarlak yapacağını biliyordum sadece. Ama bilmiş olsam modarate plus değilde high profil istersim.
Her doktorun mutlaka eksisi ve artısı oluyor işte canım

Kız acaba biz yurt dışından olanlarımı az bilgi veriyo lar. Valla dediğin gibi bilgilendirme çok eksikti. Birde ben zaten ameliyat için gittim direk. Görüşme ve kontrol olup iki gün sonrada ameliyatımı olacaktım belliydi zaten. Bir arkadaşım doktora çok iyi dedi eh gidip bir kaç doktor gezme gibide bir imkanım yoktu zaten. Uzaktan bilgi alıp karar verdim yani ben.

Evet bizim icin biraz oyle oldu.

Hiç dokusu olmayan birine (dümdüz) kas altı 250-300cc arası damla çok mu ufak olur sizce????

Hiç dokusu olmayan birine (dümdüz) kas altı 250-300cc arası damla çok mu ufak olur sizce????

Ehhh bedene gore degisir tabiki, kac bedene gore soruyosunuz? En zayif kisiye bile 300 eh iste oluyo oyle biraz gogsun oluo ben 350 den asagiyi gogse benzetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…