Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ehhh bedene gore degisir tabiki, kac bedene gore soruyosunuz? En zayif kisiye bile 300 eh iste oluyo oyle biraz gogsun oluo ben 350 den asagiyi gogse benzetmiyorum

Benim hiç olmadığı için sütyen bedenimi bile bilmiyorum ama 75 falan sanırım. Üst kısmının zayıf omuzlarım çok geniş değil. Alt bedenim üste göre daha geniş.

Çok teşekkürler sanırım okullar açılınca yaptıracağım, ailemin yanına yaptırdıktan sonra en erken 1 ay içinde dönerim çünkü. Aquafilling hakkında çok araştırma yaptım bu forum dışında olumsuz şeyler de okumadım yabancı forumlarda %10luk bir kısım sorun yaşamış onun dışında onlar da olumlu. Çok kararsız kaldım geçici bi şey mi yaptırsam yoksa biraz sabredip okullar açılınca silikon mu taktırsam Tek derdim buymuş gibi oldu ama burda rahatça konuşabiliyoruz sizden fikir almak güzel oluyor

Merhabaaa yazdıklarını başından beri takip ediyorum, hacettepeye burda öneren biri sayesinde gitmiştin sanırım. Silikona kesin karar verirsem ben de oraya gideceğim de bir kaç soru sormak istiyorum Sen randevu aldığında bilerek mi bu kadar beklettiler takmak için yoksa sen mi sonraya aldın? Çünkü benim için önemli olan ne kadar yakın zaman o kadar iyi. Yani yarın sabah olucaksın deseler giderim

Forumda çok araştırdım ama bir kişi hariç Hakan Gence'ye meme estetiği olan birini görmedim. Biran önce doktor bulup ameliyat olmak istediğim için öyle doktor doktor gezmedim. Eski bir arkadaşım ameliyat olmuştu isim aldım gittim gün aldım şimdi ameliyatı bekliyorum. Biraz aceleci davrandığım için içim rahat olmasa da çok dediğim gibi fazla doktor gezip kafamı bulandırmak istemedim. Yine de sizlerin yorumunu da almak istiyorum. Hakan Bey'le ilgili tecrübesini paylaşacak olan birileri var mı?

Kızlar sizi görünce şanslıymışım dedim. Ben sadece dikiş konusunda sıkıntı yaşadım oda geçti çok şükür ama dr um aşırı ilgiliydi ameliyattan sonra ilk 2 hafta neredeyse hergün bir gün kendi bir gün asistanı arayıp sormayı ihmal etmedi. Ameliyat öncesi ve sonrası olacak olabilecek herşeyi anlattı.beni göğüslerim hakkında bilgilendirdi ve sonrasında neler olacağını anlattı. Bütün risklerini tek tek anlattı. Rand aralıklarında üç açıdan foto isteyip kontrollerini yaptı. Benim sorayım siye sıraladığım ne varsa daha ben soramadan o anlatmış oluyor. Evet dikişler için çok kızmıştım haldun beye ama anladım ki hata etmişim

Merhaba görüşmeye gittikten bir gün sonra doktor aradı bir boşluk var yarın yapalım diye ben parayi hazırlamadigim için erteledim adama ilk fırsatta yapalım dedim çünkü bayramdan sonra büyük ihtimal çarşamba günü oluyorum yani çok bekletmiyorlar ne zaman uygunsa hemen arıyorlar mesala doktor o gün boş kalabilir bir ameliyat iptal olur hemen ararlar

Merhaba Gencay bey e sadece silikon mu taktıracaksınız ameliyat ücreti olarak ne kadar ödeyeceksiniz ben de en kısa zamanda ankara da uygun bir doktor bulup yaptırmak istiyorum bir cesaret gelmedi hala bana ama sizin elmasla yazışmalarınızdan sonra aklım Hacettepe ye odaklandı offfffff ne zormuş karar vermek

Bende ankara gazi de yaptırdım 5500 e iyi bi doktor hastanede guzel

Cnm bu yüzden bulunduğun yerdeki dr a ameliyat olmak en doğrsiusu sanırım . Ben zamanında 2014 21 ocaktı sanırım yada 24 ocak sinüzit ve burun estetiği oldum. Muhammet dilber in yaptığı burunları burda çok beğenince dr la görüştüm burda 4 5 kişi kk da anlaşıp dr u ankaraya getirttik ist dan ameliyatımızı yaptı 1 hafta sonra kontrole 2 hagta sonrada dikiş almaya geldi ve irtibamız bitmiş oldu. Gecen haldun beye kontrole gittiğimde bi kız gelmişti kontrol için benden önce girdi çıktı yeni rand alırken asistan sizin bir sene oldu değil mi dedi kızda evet bugün tam senesi dedi asistan 6 ay sonrasına gün verip gönderdi sonra soedum asistana memeleri gözüme ufak gelince o bayan da mı meme büyütme diye hayır burun estetiği dedi. Meğer burun estetiğinde bile yıllarca durumh takip etmek isteyecek özveride dr lar varmış ben burun ameliyatından sonra o kdr süre takip edildiğini o gün öğrendim ve acaba hatamı ettim dedim kendi kendime. Haldun beye neden bu kdr çok kontrol ettiniz dediğimde kıkırdak yapıyı değiştiriyoruz kemik törpülüyoruz sinüsleri alıyoruz müdahale edilen her doku zamanla kendini iyileştirmeye çalışıyor ve yeni doku oluşturmaya çaba harcıyor hastayı takip etmeliyim herşeyin yolunda gittiğinden emin olmalıyım demişti çokta mantıklı gelmişti bana. O nedenle mesela arzum77 nin vücuduna hasta sapık derece aşık olduğum halde bana da bundan yap diye hasan beye gidemiyorum. Ameliyat tmm ama sık sık kontrole gitmek yorucu olacaktır. O nedenle aklımda hasan bey kaldıki burda ki dr ları araştırıyorum sonrası süreç için en doğrusu bu oluyor sanırım

arzum77 cnm yazdığımı okudumda kulağa ne kdr sapıkça geliyor valla sapık değilim hayranınım sadece

Merhaba haftaya olacağım inşallah evet bende tavsiye uzerine gittim hacettepede olsun istiyordum daha öncede burun ameliyatı olmuştum hep bu yönde araştırıyordum sağolsun elmas hanım önerdi fotolarinada baktım guzeldi banada bi cesaret geldi gittim görüştüm ben sormadan o herseyi anlattı zaten benim istediğim uygulamaları anlatıncada tamam dedim fazla arayıp kafa karisikligina gerek yok fiyatta damla biraz yüksekmış sadece damla ikialtiyuz yuvarlak iki bini bulur dedi hastane masraflarida şansıma düşmüş bu ay yani en fazla 4 bin tutar açık konusuyum ben daha yaptirmadim o yüzden tavsiye etmem doğru olmaz çünkü ortada bişeyim yok özeller iyi güzel ama yarısı oda parası sen ne zaman düşünüyorsun ben gelişmeleri yazıcam burdan takip edersin

Teşekkür ediyorum canım verdiğin bilgiler için cesaretimi toplasam kafama yatsa hemen yaptırırım yıllarca estetik korkusu birikti ruhumda en iyi sandığım prof dr onur erol a burun ameliyatı yaptırmıştım iyisi olsun para mühim değil düşüncesiyle 2004 te 7 milyar nakit verip burnumu mahvettirdim onur erol a...ama öyle böyle değil adam pişkin pişkin şu kadar daha öde düzeltme ameliyatı yapayım demez mi burnumun düzelecek hali kalmamış yara içinde neyse canım kötü bir anı bu nedenle iyi dr çok para alan değil diye düşünüyorum artık makul bir ücretle devlet daha garanti özelde hak aramak da zor yüzüne kapatıyor hastanesinin kliniğinin kapısını devlette dr risk almaz titiz çalışır diye düşünüyorum ...Ben hem dikleştirme hem de silikon istiyorum sen sadece silikonsa 4 bin doğru rakam

Bende ankara gazi de yaptırdım 5500 e iyi bi doktor hastanede guzel
Hayırlı olsun ve de geçmiş olsun sanırım sen de sadece silikon oldun silikon daha kolay benimki karmaşık çocuk 28 ay emdi sarkma var toparlanip büyütme ve uç problemi vs bazen böyle kalsın toprak kabul eder böyle de her halükarda sarkacağız buruşup öleceğiz diye diye geldim bugüne ama yine de çekilecek acıya değsin iyi bir dr denk gelsin offf diyerek yazdıklarınızı okuyorum aynı acıyı ben de yaşıyorum sanki kolum kaburgam ağrıyor okudukça öyle bir yazıyorsunuzki şimdiden hazırlanıyorum yaşanacaklara

Uzakta bir yere ameliyata gitmemin eksilerini yaşadık bi tabiki . Bazı doktorlara sormadan çok birşey anlatmıyor. Ne bileyim birde biz yırt dışından oluncamı ciddiye alınmıyoruz diyede geçti aklımdan. Hani öyle bir algı vardırya türkiyede.... aa alamancıysa zaten bilmez düşüncesi.....Belkide nasılsa kararını vermiş gelmiş diye garanti gözü ile bakılıyor. Belkide benim doktorum çok bilgi verip hastalarının kafalarını karıştırmak istemiyor . Sonuçta hangi yöntem hangi hastaya en iyi olur kendisi bunu en iyi biliyor İşte hep belkilerle dolu düşünceler....

Son düzenleme:
Cnm bence dr unla ilgili bir sorun bu. Yani bence anlatmadı lazımdı. Tamam yine kendisi bilir en doğrusunu biz anlamayız ama yahu bu bana niye böyle yaptıki die acabalarla boğuşmaktansa anlatöası daha iyi. Ben mesela ilaçla tedavisi mümlün olmayan sinüzit yüzünden ameliyat olfum ve muhammet beyin bana ilk sorusu sigara içiyor musun oldu evet dedim eğer bırakmazsan ameliyattan bir beş altı yıl sonra sinüzit in yine tekrarlayacak bu durum seni sakın şaşırtmasın demişti. Yani hayır bir daha olmaz vs demedi yada hiç bilgi vermeyip ameliyatı yaptım oh mis olduda diyebilirdi ama durumu açıkladı polen vs alerjin varsa sigara içiyorsan aynı sorunu tekrar yaşayacaksın dedi. Sonra mesela haldun bey meme üstüm dokum çok olmadığı halde diğer arkadaşlara göre şiş (büyük değil ödemli gibi şiş) duruyor haldun bey bana senin burdaki kasların çok kalın o nedenle ödemli gibi duracak diye ameliyattan önce söylemişti uygun açıdan fotosunu çekip göstererek ve ben yuvarlak istememe rağmen hayır bu kaslara yuvarlak olmaz demişti. Yani mesela bilmekte önemli adam bana bunu yaptı ama niye yaptı die dert etmekten düşünüp kurmaktansa. Bilemiyorum ya çok karmaşık sakat işler bunlar bazı dr lar işinde çok iyi ama insani ilişkileri vasat bazıları işinde vasat ama insan olarak mükemmel ikisini bir arada bulunca hemen uzanmak lazım önüne ben hazırım dr kesebilirsin diyerek

Evet sadece silikon benimki doğru diyosun birazda şansmıdır nedir ona iyi yapar sana kötü bende yıllarca araştırdım inşallah iyi olur ağrı ve acidan korkmuyorum sende cesaretini tam anlamıyla toplamda olma bence çünkü bu uzun bi süreç tam anlamıyla hazır olman lazım bazıları üç günde iyi olur bazilari haftalar sonra birazda kişiyle alakali sürekli ben hastayım kötüyüm dersen iyi olamazsinki sen çok kafana takma bu başlığın son üç yılını hep okudum bir iki tane çok ağrıdan şikayet eden oluyor ama onun dışında herkes memnun iyiki yaptirmisim diyor herseyi göze almak lazım bıçak değiyor sonuçta dimi

Teşekkürler canım aynen öyle azimle kararlılıkla hedefe doğru bol şans...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…