Kuzum sakin ol ama 2 ayı geçtim bnmkilerde hala öyle daha çok yolumuz var yani sabır cnmYaaa 1 ay oldu bu memeler hala piramit gibi ne zaman yuvarlancakk sinirlenmeye başlıyoruuum
beni de izle arzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBendende bir son durum fotosu gelsin o vakit
Aldım izlemeyebeni de izle arzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım merhaba nasılsın??Aynı şeyleri söylüyoruz aslında.
Canım merhaba nasılsın??
İyiyim mutlulukçum. Yaz geldi yine kendimi forumda buldum gördüğün gibi. :) Erken kalkan yol aldı, ben bir adım daha yol alamadım. Bayramdan sonra görüşmek istediğim birkaç doktor var, onlarla görüşeceğim inşallah. Aslında kafamı dağıtmaya ihtiyacım var şu ara ve bu ameliyat çok iyi gelebilir ruhuma da.
İyi bayramlar herkese.
İyiyim mutlulukçum. Yaz geldi yine kendimi forumda buldum gördüğün gibi. :) Erken kalkan yol aldı, ben bir adım daha yol alamadım. Bayramdan sonra görüşmek istediğim birkaç doktor var, onlarla görüşeceğim inşallah. Aslında kafamı dağıtmaya ihtiyacım var şu ara ve bu ameliyat çok iyi gelebilir ruhuma da.
İyi bayramlar herkese.
Olsun canım. Vardır bir hayırİyiyim mutlulukçum. Yaz geldi yine kendimi forumda buldum gördüğün gibi. :) Erken kalkan yol aldı, ben bir adım daha yol alamadım. Bayramdan sonra görüşmek istediğim birkaç doktor var, onlarla görüşeceğim inşallah. Aslında kafamı dağıtmaya ihtiyacım var şu ara ve bu ameliyat çok iyi gelebilir ruhuma da.
İyi bayramlar herkese.
Afroditim ben göremiyorumBendende bir son durum fotosu gelsin o vakit
Merhaba dolcissimo son durumun nasıl memnun musun peki bende de aynı şikayetler var ameliyat için ahmet hocaya ne kadar ödedin özeldende yazabilirsen çok mutlu olurum ben de bu sıkıntıdan hemen kurtulmak istiyorum doktora karar versem birÖzel mesajdan resim atabiliyorum ama profile nasıl atılcak bilmiyorum kızlar
Evet sadece silikon benimki doğru diyosun birazda şansmıdır nedir ona iyi yapar sana kötü bende yıllarca araştırdım inşallah iyi olur ağrı ve acidan korkmuyorum sende cesaretini tam anlamıyla toplamda olma bence çünkü bu uzun bi süreç tam anlamıyla hazır olman lazım bazıları üç günde iyi olur bazilari haftalar sonra birazda kişiyle alakali sürekli ben hastayım kötüyüm dersen iyi olamazsinki sen çok kafana takma bu başlığın son üç yılını hep okudum bir iki tane çok ağrıdan şikayet eden oluyor ama onun dışında herkes memnun iyiki yaptirmisim diyor herseyi göze almak lazım bıçak değiyor sonuçta dimi
Tatlım lütfen sakin ol herşey yoluna girecek biraz sabırrYa kızlar kurban oluyum önceden yuvarlak yüksek profil yaptiranlar söyleyin bu aşağı inecek çok yukarda memem in uçuda çok aşağıda okadar acı çekiyorum ki düzelmez diye ağlayıp duruyorum eşim okadar söylendi yaptırmam ı istemedi çocuklarımdan da uzağım herkes karşı çıktı yaptırdığıma degmicek cildiriyorum
Tatlım lütfen sakin ol herşey yoluna girecek biraz sabırr
Tatlım ben 25 gün sonra gittim tatile hiç sorun olmadı şişlerde inmişdi hemen hemen.sadece eskisi gibi çırpına çırpına yüzemiyosun kollardan dolayı hıyar gibi suda dikilip çıkdımBir ay sonra tatile gidecek kadar iyi oluyormu şişlikler iniyormu bir ay sonra
Tatlım sen neler söylüyorsun böyle çokk üzüldümDoyumsuzlugundan iş göremiyoruz ya bide beni böyle görünce kendine yaptığın eziyete değeri diyi p duruyo çünkü şuan çirkin duruyo memelerim çok açım var uzaklaşıyor benden
Geçmiş olsun tatlım banada 300 takıldı şiş inince küçüldü ben 300 üzeri olsun istemişdim doktorum bunu takmış nedenini hala anlayamıyorum boyum 167 kilom 63 yani ufak tefek birşeyde deyilim bence boyuma kiloma göre küçük oldu binlerce yorum okudum ufak tefek olanlara bile çok daha büyükleri takılmış.bir ay oldu ve dahada küçülecek diye korkuyorumHanımlar merhaba. Ben 16 sı yani cuma günü ameliyatımı oldum. İlk 3 günü zor atlatsam da su an iyiyim. İstirahate devam ama en azından agrım sancım minimumda.su an çok şişim, malum 4. Gün. Nasıl olacagı hakkında fikrim yok tabiki. Bana 315 cc allergan damla takıldı. Bu boyutlarda olup bana foto gönderen olursa cok cok sevinirim
Geçmiş olsun tatlım banada 300 takıldı şiş inince küçüldü ben 300 üzeri olsun istemişdim doktorum bunu takmış nedenini hala anlayamıyorum boyum 167 kilom 63 yani ufak tefek birşeyde deyilim bence boyuma kiloma göre küçük oldu binlerce yorum okudum ufak tefek olanlara bile çok daha büyükleri takılmış.bir ay oldu ve dahada küçülecek diye korkuyorumHanımlar merhaba. Ben 16 sı yani cuma günü ameliyatımı oldum. İlk 3 günü zor atlatsam da su an iyiyim. İstirahate devam ama en azından agrım sancım minimumda.su an çok şişim, malum 4. Gün. Nasıl olacagı hakkında fikrim yok tabiki. Bana 315 cc allergan damla takıldı. Bu boyutlarda olup bana foto gönderen olursa cok cok sevinirim
Olabilir ama doktor rapor verirse raporda meme büyütme yazar mı ? o yüzden yalanım açığa çıkarsa daha kö
Raporda sadece meme bozuklukları yazıyor hepsi buOlabilir ama doktor rapor verirse raporda meme büyütme yazar mı ? o yüzden yalanım açığa çıkarsa daha kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?