Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım merhaba nasılsın??

İyiyim mutlulukçum. Yaz geldi yine kendimi forumda buldum gördüğün gibi. :) Erken kalkan yol aldı, ben bir adım daha yol alamadım. Bayramdan sonra görüşmek istediğim birkaç doktor var, onlarla görüşeceğim inşallah. Aslında kafamı dağıtmaya ihtiyacım var şu ara ve bu ameliyat çok iyi gelebilir ruhuma da.

İyi bayramlar herkese.

Olsun canım. Vardır bir hayır ben en doğru kararı vereceğine inanıyorum. Çok mutlu bayramlar diliyorum.

Özel mesajdan resim atabiliyorum ama profile nasıl atılcak bilmiyorum kızlar
Merhaba dolcissimo son durumun nasıl memnun musun peki bende de aynı şikayetler var ameliyat için ahmet hocaya ne kadar ödedin özeldende yazabilirsen çok mutlu olurum ben de bu sıkıntıdan hemen kurtulmak istiyorum doktora karar versem bir

heyooo merhaba Gencay beyin numarasını gönderebilir misiniz bugün randevu almam gerekiyor da aslında biraz acil teşekkürlerr

Tatlım lütfen sakin ol herşey yoluna girecek biraz sabırr

Doyumsuzlugundan iş göremiyoruz ya bide beni böyle görünce kendine yaptığın eziyete değeri diyi p duruyo çünkü şuan çirkin duruyo memelerim çok açım var uzaklaşıyor benden
Tatlım sen neler söylüyorsun böyle çokk üzüldüm

Geçmiş olsun tatlım banada 300 takıldı şiş inince küçüldü ben 300 üzeri olsun istemişdim doktorum bunu takmış nedenini hala anlayamıyorum boyum 167 kilom 63 yani ufak tefek birşeyde deyilim bence boyuma kiloma göre küçük oldu binlerce yorum okudum ufak tefek olanlara bile çok daha büyükleri takılmış.bir ay oldu ve dahada küçülecek diye korkuyorum

Geçmiş olsun tatlım banada 300 takıldı şiş inince küçüldü ben 300 üzeri olsun istemişdim doktorum bunu takmış nedenini hala anlayamıyorum boyum 167 kilom 63 yani ufak tefek birşeyde deyilim bence boyuma kiloma göre küçük oldu binlerce yorum okudum ufak tefek olanlara bile çok daha büyükleri takılmış.bir ay oldu ve dahada küçülecek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…