Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim boyum 162 , ameliyata 64 kilo ile girdim. Omuzum dar ama kalçam ve göbek fazla fazla var. 405 ve 485 cc yuvarlak allergan silikon kullanıldı. Ccler büyük gibide olsa sonuç öyle değil. Olabildiğince büyük cc ler takılsa bir çoğumuz dahanöutlu olursuk diye düşünüyorum.

Ben bi cinayete kurban gittikten sonra teşhis etseler nolur hem ben hortlarım o zmn silikonlarıma ellemeyin yıllarca hayal ettim ben onları diye
Allah neytmesin.bende aynen düşünüyorum valla almasınlar kardeşim benim silikonumu ben onları yaptırana kadar ne çekdim benimle gelsinler öbür tarafa

elmasmete Canım bence hiç takma kafana 300 kesinlikle ideal bir cc bana 375cc high profil takıldı anca doldurdu 1 ay olacak ama şimdide gözüme büyük geldiği icin ikinci bir ameliyatı göze alarak 300 belkide 250cc mod plus la degistirmeye karar verdim doktorun eminimki sana en uygun olanı takmıştır benim doktorum da 300cc taraftarıydı ama 375 hem benim isteğimle hem de mememin almasıyla takıldı görüntüde cok güzel beğeniyorum
ama boyut malesef büyük geliyor

3 ay sonra da buyuk gelecek mi acaba bekleyelim gorelim ben 3.ayimi doldurmak uzereyim

Tatlım lütfen sabırlı ol bekle doktoruna güven bir anormallik olsa söylerdi sabır

Tatlım çokk büyüklerde gözüm yokdu ama vücuduma göre biraz küçük kaldı bence ilk olduğum yani şiş hali kadar olsaydı süperdi bence ideali 350 ss idi ama ne yapalım buymuş kaderde.bence sende sakın çıkarttırma.yada gel doktora gidip değişmek istediğimizi söyleyelim

ahahah:))) tamam

Kızlarrrrr resim ekledim yani bir kez daha denedim sadece takip ettiklerim görebilir şıkkını işaretlememe rağmen neden albümler bölümünde çıkıyor anlamıyorum lütfen yardımmmmm

Canim şimdi kaç beden sütyen takıyorsun? Ben de 3 Temnuzda ameliyat oliciim. Çok tedirginim. Aslinda c cup istiyorum. O da sarkarsa sonradan diye korkuyorum.

Canim şimdi kaç beden sütyen takıyorsun? Ben de 3 Temnuzda ameliyat oliciim. Çok tedirginim. Aslinda c cup istiyorum. O da sarkarsa sonradan diye korkuyorum.
Canım aslında göğüslerinin bir fotosunu atarsan şimdiki haliyle sana fikir verebiliriz çünkü kimisinde 400 muntazam dururken kimisinde 300 aşırı büyük olabiliyor memenin yapısına ve doluluğuna da bağlı

elmasmete teşekkür ederim canım. Benimkiler 375cc high profil dual plan
Ameliyat öncesinde hiç meme dokun yok muydu arkadaşım? Bana da dualplan yapılacak.
Anladim canım. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…