Hayır tatlım hiç yokdu eski ve yeni halini koydum bak.ne rezil durumdaydıAmeliyat öncesinde hiç meme dokun yok muydu arkadaşım? Bana da dualplan yapılacak.
Anladim canım. Çok teşekkür ederim
Sea cım eski hali yokmuydu yeni hali mükemmel olmuşBenimkilerin üstleri boşalmıştı çok az bir dokum vardı canım
Sea cım eski hali yokmuydu yeni hali mükemmel olmuş
hemen hemen seninki gibi üstler boş ve küçüktü canım pek farkı yoktu ..elmasmete Canım eski hali vardı olmadan önce 2 tane fotomu yüklemiştim. Sağolsun arkadaşlar bildikleri yaşadıkları deneyimlerini fikir vererek çok güzel yönlendirdiler. 30 mayıs 'ta ameliyat olduktan birkaç gün sonra eskileri silip yenileri yüklemiştim.
Çok güzel olmuş bu kaç cc ve kas altımı acaba kas üstümüBenimkilerin üstleri boşalmıştı çok az bir dokum vardı canım
M meleklernaz tesekkür ederim:) dual plan yöntemi uygulandı canım üst kısım kas altı alt kısım kas üstü şeklindeÇok güzel olmuş bu kaç cc ve kas altımı acaba kas üstümü
Doktorunuz kim ve zor bir yöntem mi ağrınız çok oldumu? ne kadar sürede iyileştiniz acabaM meleklernaz tesekkür ederim:) dual plan yöntemi uygulandı canım üst kısım kas altı alt kısım kas üstü şeklinde
Doktorunuz kim doktordan memnunmusunuz
Canım dual plan olduğu için tamamen kas altı yapan birine göre ağrı çok olmadı ama tabiki yarısı kas altı olduğu için hareketler kısıtlı oluyor ara ara çok zorlarsam üst kısım ağrı yapıyor ama dayanılmayacak bir ağrı degil. Doktorum plastik cerrah erkan yüce.. 1 ay oldu ameliyat olalı tabiki henüz iyileşme net olmadı ilk güne göre daha iyiyimDoktorunuz kim ve zor bir yöntem mi ağrınız çok oldumu? ne kadar sürede iyileştiniz acaba
Peki ben çalışıyorum işyeri bilmeyecek o yüzden rapor da alamıyacam kaç günde işe dönebilirim acaba?Canım dual plan olduğu için tamamen kas altı yapan birine göre ağrı çok olmadı ama tabiki yarısı kas altı olduğu için hareketler kısıtlı oluyor ara ara çok zorlarsam üst kısım ağrı yapıyor ama dayanılmayacak bir ağrı degil. Doktorum plastik cerrah erkan yüce.. 1 ay oldu ameliyat olalı tabiki henüz iyileşme net olmadı ilk güne göre daha iyiyim
Evet ben doktorumdan çok memnunum çok ilgili işini iyi yapan bir cerrah. Erkan yüce .. sen nerede ve ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun göğüs yapın ve suanki ölcülerin nedirDoktorunuz kim doktordan memnunmusunuz
Canım ben doktorumdan çok memnun kaldım ilgili ve işini bilen biri Erkan yüce.. sen nerede ve ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun?Doktorunuz kim doktordan memnunmusunuz
Doktorun uygulayacağı yönteme bağlı eğer kas altı yapılacaksa ve doktorun dren kullanacaksa ki hemen hemen hepsi kullanıyor en az 4 gün dinlenmelisin bence perşembe gününe getir ameliyatını 1 günde izi al haftasonu istirahate geçirsen p.tesi ise dönmen daha iyi olur bu arada ne iş yapıyorsun masa başı bir isse zorlamazsın ama ağır kaldırmaman ve kollarını zorlamaman gerekiyor silikonun yerini koruması içinPeki ben çalışıyorum işyeri bilmeyecek o yüzden rapor da alamıyacam kaç günde işe dönebilirim acaba?
Ben 4 gün hastanede kaldım tıpkı senin gibi düşünüyordum olup biter ve ben hemen çıkarım gibi.. doktor 4 gun göndermedi direnim 4.cu gün çıkarıldı eve geldiğimde ağrı kesicilerle durabiliyordum sabah kalktığımda ve uyurken problem oluyordu.herkesin ağrı eşiği farklı o yüzden bence sen mutlaka izin günü belirle kendine canımDoktorun uygulayacağı yönteme bağlı eğer kas altı yapılacaksa ve doktorun dren kullanacaksa ki hemen hemen hepsi kullanıyor en az 4 gün dinlenmelisin bence perşembe gününe getir ameliyatını 1 günde izi al haftasonu istirahate geçirsen p.tesi ise dönmen daha iyi olur bu arada ne iş yapıyorsun masa başı bir isse zorlamazsın ama ağır kaldırmaman ve kollarını zorlamaman gerekiyor silikonun yerini koruması için
Benim eylül ayı gibi düşünüyorum ben hep silokonlu sütyen takıyorum az da olsa dokum var arkadaşım Tanzanyalı doktor mübarek diye bir doktora burun ameliyatı oldu ona bu cumartesi muayene olucam ama tam doktor konusunda kararlı değilim çünkü ameliyat bu önemli o yüzden araştıyorumEvet ben doktorumdan çok memnunum çok ilgili işini iyi yapan bir cerrah. Erkan yüce .. sen nerede ve ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun göğüs yapın ve suanki ölcülerin nedir
Canım ben doktorumdan çok memnun kaldım ilgili ve işini bilen biri Erkan yüce.. sen nerede ve ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun?
İlk defa 4 gün hastane de kalan kişi duydum genelde 1 gün yatırmıyorlar mı?Ben 4 gün hastanede kaldım tıpkı senin gibi düşünüyordum olup biter ve ben hemen çıkarım gibi.. doktor 4 gun göndermedi direnim 4.cu gün çıkarıldı eve geldiğimde ağrı kesicilerle durabiliyordum sabah kalktığımda ve uyurken problem oluyordu.herkesin ağrı eşiği farklı o yüzden bence sen mutlaka izin günü belirle kendine canım
Sizin göğüs dokunuz varmıydı acaba kocaman olmuşlar çok güzel tam istediğim gibi şu an ölçüsü tam kaç acaba?Ben 4 gün hastanede kaldım tıpkı senin gibi düşünüyordum olup biter ve ben hemen çıkarım gibi.. doktor 4 gun göndermedi direnim 4.cu gün çıkarıldı eve geldiğimde ağrı kesicilerle durabiliyordum sabah kalktığımda ve uyurken problem oluyordu.herkesin ağrı eşiği farklı o yüzden bence sen mutlaka izin günü belirle kendine canım
Canım kesinlikle iyi araştır her iyi denilen doktora da güvenme sana güven veren bir doktor olacaktır mutlaka bende çok araştırdım aylar sonra kendim buldum ve hiç referanslarına bakmadım konuşarak güvenimi kazandıBenim eylül ayı gibi düşünüyorum ben hep silokonlu sütyen takıyorum az da olsa dokum var arkadaşım Tanzanyalı doktor mübarek diye bir doktora burun ameliyatı oldu ona bu cumartesi muayene olucam ama tam doktor konusunda kararlı değilim çünkü ameliyat bu önemli o yüzden araştıyorum
Çok az bir dokum vardı aşağıya sarkan üstler boştu tamamen hala şişlikler olduğu için tam ölçü yapmadım tahminen dolu bir c cupSizin göğüs dokunuz varmıydı acaba kocaman olmuşlar çok güzel tam istediğim gibi şu an ölçüsü tam kaç acaba?
Bana doktor dedi dokun var o yüzden kas üstü yaparım ağrın az olur ama önemli olan doğal ve güzel olması o yüzden bir kaç doktora daha giderim herhaldeÇok az bir dokum vardı aşağıya sarkan üstler boştu tamamen hala şişlikler olduğu için tam ölçü yapmadım tahminen dolu bir c cup
Doktorum genellikle hastalarımı 3 gün göndermem dediğinde anı bir tepki vermiştimİlk defa 4 gün hastane de kalan kişi duydum genelde 1 gün yatırmıyorlar mı?
Canım zaten kas üstü olan hastalar ayni gun bile taburcu oluyor agri duymuyorlar meme dokun varsa evet kas üstü olabilir ama çok az bir dokuysa kas üstü çok yapay bir görüntü oluşturur.. ben normalde aynı gün taburcu olmak istedim ameliyat öncesi ama ameliyattan sonra büyük konuşmamak gerekiyormus 2 gün zaten kendimi toparlayamadım diğer 2 gün ise direnler için bekledim kan 50cc olana kadar direnlerle eve dönmek istemedim doktorumda biraz daha disini sık hersey sorunsuz olsun demisti.Bana doktor dedi dokun var o yüzden kas üstü yaparım ağrın az olur ama önemli olan doğal ve güzel olması o yüzden bir kaç doktora daha giderim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?