Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hemen hemen seninki gibi üstler boş ve küçüktü canım pek farkı yoktu ..

Doktorunuz kim ve zor bir yöntem mi ağrınız çok oldumu? ne kadar sürede iyileştiniz acaba
Canım dual plan olduğu için tamamen kas altı yapan birine göre ağrı çok olmadı ama tabiki yarısı kas altı olduğu için hareketler kısıtlı oluyor ara ara çok zorlarsam üst kısım ağrı yapıyor ama dayanılmayacak bir ağrı degil. Doktorum plastik cerrah erkan yüce.. 1 ay oldu ameliyat olalı tabiki henüz iyileşme net olmadı ilk güne göre daha iyiyim

Peki ben çalışıyorum işyeri bilmeyecek o yüzden rapor da alamıyacam kaç günde işe dönebilirim acaba?

Doktorunuz kim doktordan memnunmusunuz
Evet ben doktorumdan çok memnunum çok ilgili işini iyi yapan bir cerrah. Erkan yüce .. sen nerede ve ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun göğüs yapın ve suanki ölcülerin nedir
Doktorunuz kim doktordan memnunmusunuz
Canım ben doktorumdan çok memnun kaldım ilgili ve işini bilen biri Erkan yüce.. sen nerede ve ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun?

Peki ben çalışıyorum işyeri bilmeyecek o yüzden rapor da alamıyacam kaç günde işe dönebilirim acaba?
Doktorun uygulayacağı yönteme bağlı eğer kas altı yapılacaksa ve doktorun dren kullanacaksa ki hemen hemen hepsi kullanıyor en az 4 gün dinlenmelisin bence perşembe gününe getir ameliyatını 1 günde izi al haftasonu istirahate geçirsen p.tesi ise dönmen daha iyi olur bu arada ne iş yapıyorsun masa başı bir isse zorlamazsın ama ağır kaldırmaman ve kollarını zorlamaman gerekiyor silikonun yerini koruması için

Ben 4 gün hastanede kaldım tıpkı senin gibi düşünüyordum olup biter ve ben hemen çıkarım gibi.. doktor 4 gun göndermedi direnim 4.cu gün çıkarıldı eve geldiğimde ağrı kesicilerle durabiliyordum sabah kalktığımda ve uyurken problem oluyordu.herkesin ağrı eşiği farklı o yüzden bence sen mutlaka izin günü belirle kendine canım

Benim eylül ayı gibi düşünüyorum ben hep silokonlu sütyen takıyorum az da olsa dokum var arkadaşım Tanzanyalı doktor mübarek diye bir doktora burun ameliyatı oldu ona bu cumartesi muayene olucam ama tam doktor konusunda kararlı değilim çünkü ameliyat bu önemli o yüzden araştıyorum

İlk defa 4 gün hastane de kalan kişi duydum genelde 1 gün yatırmıyorlar mı?

Sizin göğüs dokunuz varmıydı acaba kocaman olmuşlar çok güzel tam istediğim gibi şu an ölçüsü tam kaç acaba?

Canım kesinlikle iyi araştır her iyi denilen doktora da güvenme sana güven veren bir doktor olacaktır mutlaka bende çok araştırdım aylar sonra kendim buldum ve hiç referanslarına bakmadım konuşarak güvenimi kazandı

İlk defa 4 gün hastane de kalan kişi duydum genelde 1 gün yatırmıyorlar mı?
Doktorum genellikle hastalarımı 3 gün göndermem dediğinde anı bir tepki vermiştim doktor bey beni aynı gün taburcu edebilirsiniz evde istirahat edebilirim gibi.. ama malesef kendime 2 gün gelemedim erenlerden fazla kan gelince 4
Bana doktor dedi dokun var o yüzden kas üstü yaparım ağrın az olur ama önemli olan doğal ve güzel olması o yüzden bir kaç doktora daha giderim herhalde
Canım zaten kas üstü olan hastalar ayni gun bile taburcu oluyor agri duymuyorlar meme dokun varsa evet kas üstü olabilir ama çok az bir dokuysa kas üstü çok yapay bir görüntü oluşturur.. ben normalde aynı gün taburcu olmak istedim ameliyat öncesi ama ameliyattan sonra büyük konuşmamak gerekiyormus 2 gün zaten kendimi toparlayamadım diğer 2 gün ise direnler için bekledim kan 50cc olana kadar direnlerle eve dönmek istemedim doktorumda biraz daha disini sık hersey sorunsuz olsun demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…