Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

anladım çok geçmiş olsun benim de bilmiyorum ki neye göre doku az mı çok mu bileyim hep silikonlu 85 B takıyorum dual plan daha iyi bir yöntem bence

anladım çok geçmiş olsun benim de bilmiyorum ki neye göre doku az mı çok mu bileyim hep silikonlu 85 B takıyorum dual plan daha iyi bir yöntem bence
Bana soracak olursan birazda olsa göğüs yapın varsa en doğal duracak ve iyi yöntem dual plan derim. Benim doktorum üstlerde yapay çizgi olusmaması icin dual planı tercih ettiğini söylemisti. Aslında şimdiki halinin bir resmini paylaşırsan ameliyat olan tecrübeli arkadaşların fikirlerinden yararlanabilirsin

Bu arada kilon boyun kaç canım bu da çok önemli göğüs kafesi mesafen sadece doku yeterli olmuyor bedenine de yakışmalı göğüs kafesi dar olanlarda büyük silikonu zaten doktorlar önermiyor

Kilonu boyunu ve göğüs alt ve üst ölçülerini paylaşırsan sana bu kk platformda en iyi yardımcı olabilecek doğru fikirler veren arkadaşımız arzum77 sor derim bana çok yardımcı oldu verdiği fikirlerle

boyum 1,62 kilom 55 göğüs ölçümü akşam bakar yazarım buraya . Göğüs alt dediğiniz sırt ölçüm galiba o 85 ama göğüs ölçümü akşam ölçer yazarım

Tatlım resim çekip atarsan herkes daha iyi yardımcı olur.çok pişmanım şimdi resim atıp fikir almadığım için.şimdi keşke biraz daha büyük olsaydı deyip duruyorum

Kızlarrr doktorum bana krem vermedi dikişleremi sürülmesi gerekiyor acaba.birde aradan yıllar geçmesine rağmen benim sezeryan izlerim kabak gibi belli memişlerde öylemi olacak acep

Kızlar dün ameliyat oldum bugün evdeyim 24 saati gcti ağrı acı ve baskı hissediyorum gerçekten davulun sesi uzaktan hoş gelir gibi atıp tutuyodum ama gerçekten zormuş kendime sövüp duruyorum ne yatarken ne otururken acı azalıyor bir yere sigamiyorum

Canımın içi çokk çok geçmiş olsun sesin çıkmayınca tahmin ettim amaliyat olduğunu sana gencay hoca kaç takmış.bilmezmiyim sen onu bilmiyene söyle ben kusmakdan geberdim okadar ağrı acının arasında sırtımın ağrısı beni öldürdü günlerce salonda oturarak uyudum sonuç bir tike meme

Canim dokum hiç yoktu gencay bey 325 350 düşünüyordu ama 375 den itibaren hepsini denemiş ve 275 cc yuvarlak koymuş biraz moralim bozuldu ama adam ne yapsın elinden geleni yaptı vücudum kabul etmeyince ne diyilem değer mi degmezmi görcem sırtım yanlarım çok agriyor

tatlım allah yardımcı
Olsun inş sabır geçiyo inanki
Tatlım allah yardımcın olsun bu günlerde geçiyo yeterki sabır

Çok az bir dokum vardı aşağıya sarkan üstler boştu tamamen hala şişlikler olduğu için tam ölçü yapmadım tahminen dolu bir c cup
Ben bu gün ölçtüm ama tam bilemedim göğüs altından sırtımı öoçtüm 80 cm göğüs ucundan itibaren ölçtüğümde de 88 ama benim o kadar büyük göğsüm yok ki anlamadım sırtım geniş ondan galiba

M meleklernaz Canımm mesaj yazdığın alt kısımda dosya yükle butonu var istersen telefonundan bir çıplak halini çek sadece göğüslerinin zaten ayarlara girip gizliliği yalnızca takip ettiklerim diye kapatırsan senin takip ettiklerin görüp yorum yaparlar. Açık olduğunu gören arkadaşlar seni uyarır gizliliği kapat diye sıkıntı yapma bu konuda bende aynen bu şekilde yükledim. bir de kimin gerçek olup olmadığını bu şekilde anlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…