anladım çok geçmiş olsun benim de bilmiyorum ki neye göre doku az mı çok mu bileyim hep silikonlu 85 B takıyorum dual plan daha iyi bir yöntem benceDoktorum genellikle hastalarımı 3 gün göndermem dediğinde anı bir tepki vermiştimdoktor bey beni aynı gün taburcu edebilirsiniz evde istirahat edebilirim gibi.. ama malesef kendime 2 gün gelemedim erenlerden fazla kan gelince 4
Canım zaten kas üstü olan hastalar ayni gun bile taburcu oluyor agri duymuyorlar meme dokun varsa evet kas üstü olabilir ama çok az bir dokuysa kas üstü çok yapay bir görüntü oluşturur.. ben normalde aynı gün taburcu olmak istedim ameliyat öncesi ama ameliyattan sonra büyük konuşmamak gerekiyormus 2 gün zaten kendimi toparlayamadım diğer 2 gün ise direnler için bekledim kan 50cc olana kadar direnlerle eve dönmek istemedim doktorumda biraz daha disini sık hersey sorunsuz olsun demisti.
Bana soracak olursan birazda olsa göğüs yapın varsa en doğal duracak ve iyi yöntem dual plan derim. Benim doktorum üstlerde yapay çizgi olusmaması icin dual planı tercih ettiğini söylemisti. Aslında şimdiki halinin bir resmini paylaşırsan ameliyat olan tecrübeli arkadaşların fikirlerinden yararlanabilirsinanladım çok geçmiş olsun benim de bilmiyorum ki neye göre doku az mı çok mu bileyim hep silikonlu 85 B takıyorum dual plan daha iyi bir yöntem bence
Bu arada kilon boyun kaç canım bu da çok önemli göğüs kafesi mesafen sadece doku yeterli olmuyor bedenine de yakışmalı göğüs kafesi dar olanlarda büyük silikonu zaten doktorlar önermiyorBana soracak olursan birazda olsa göğüs yapın varsa en doğal duracak ve iyi yöntem dual plan derim. Benim doktorum üstlerde yapay çizgi olusmaması icin dual planı tercih ettiğini söylemisti. Aslında şimdiki halinin bir resmini paylaşırsan ameliyat olan tecrübeli arkadaşların fikirlerinden yararlanabilirsin
Kilonu boyunu ve göğüs alt ve üst ölçülerini paylaşırsan sana bu kk platformda en iyi yardımcı olabilecek doğru fikirler veren arkadaşımızBana soracak olursan birazda olsa göğüs yapın varsa en doğal duracak ve iyi yöntem dual plan derim. Benim doktorum üstlerde yapay çizgi olusmaması icin dual planı tercih ettiğini söylemisti. Aslında şimdiki halinin bir resmini paylaşırsan ameliyat olan tecrübeli arkadaşların fikirlerinden yararlanabilirsin
boyum 1,62 kilom 55 göğüs ölçümü akşam bakar yazarım buraya . Göğüs alt dediğiniz sırt ölçüm galiba o 85 ama göğüs ölçümü akşam ölçer yazarımKilonu boyunu ve göğüs alt ve üst ölçülerini paylaşırsan sana bu kk platformda en iyi yardımcı olabilecek doğru fikirler veren arkadaşımızarzum77 sor derim bana çok yardımcı oldu verdiği fikirlerle
boyum 1,62 kilom 55 göğüs ölçümü akşam bakar yazarım buraya . Göğüs alt dediğiniz sırt ölçüm galiba o 85 ama göğüs ölçümü akşam ölçer yazarım
Tatlım resim çekip atarsan herkes daha iyi yardımcı olur.çok pişmanım şimdi resim atıp fikir almadığım için.şimdi keşke biraz daha büyük olsaydı deyip duruyorumanladım çok geçmiş olsun benim de bilmiyorum ki neye göre doku az mı çok mu bileyim hep silikonlu 85 B takıyorum dual plan daha iyi bir yöntem bence
Resim nasıl koyuyoruz peki ben bilmiyorum resim koymayı telefonda resim çektim ama onu nasıl yükleyecemTatlım resim çekip atarsan herkes daha iyi yardımcı olur.çok pişmanım şimdi resim atıp fikir almadığım için.şimdi keşke biraz daha büyük olsaydı deyip duruyorum
Anabelllll ben neden göremiyorum giFoto koydum kızlaaarımmmm
Kızlar dün ameliyat oldum bugün evdeyim 24 saati gcti ağrı acı ve baskı hissediyorum gerçekten davulun sesi uzaktan hoş gelir gibi atıp tutuyodum ama gerçekten zormuş kendime sövüp duruyorum ne yatarken ne otururken acı azalıyor bir yere sigamiyorum
Canim dokum hiç yoktu gencay bey 325 350 düşünüyordu ama 375 den itibaren hepsini denemiş ve 275 cc yuvarlak koymuş biraz moralim bozuldu ama adam ne yapsın elinden geleni yaptı vücudum kabul etmeyince ne diyilem değer mi degmezmi görcem sırtım yanlarım çok agriyorCanımın içi çokk çok geçmiş olsun sesin çıkmayınca tahmin ettim amaliyat olduğunu sana gencay hoca kaç takmış.bilmezmiyim sen onu bilmiyene söyle ben kusmakdan geberdim okadar ağrı acının arasında sırtımın ağrısı beni öldürdü günlerce salonda oturarak uyudum sonuç bir tike meme
Olsun inş sabır geçiyo inankiCanim dokum hiç yoktu gencay bey 325 350 düşünüyordu ama 375 den itibaren hepsini denemiş ve 275 cc yuvarlak koymuş biraz moralim bozuldu ama adam ne yapsın elinden geleni yaptı vücudum kabul etmeyince ne diyilem değer mi degmezmi görcem sırtım yanlarım çok agriyor
Tatlım allah yardımcın olsun bu günlerde geçiyo yeterki sabırCanim dokum hiç yoktu gencay bey 325 350 düşünüyordu ama 375 den itibaren hepsini denemiş ve 275 cc yuvarlak koymuş biraz moralim bozuldu ama adam ne yapsın elinden geleni yaptı vücudum kabul etmeyince ne diyilem değer mi degmezmi görcem sırtım yanlarım çok agriyor
Bidaha bak kuzum takibi cekip bidaha izledim
Anabelllll ben neden göremiyorum gi
Çok geçmiş olsun. Kas altımı oldunuzKızlar dün ameliyat oldum bugün evdeyim 24 saati gcti ağrı acı ve baskı hissediyorum gerçekten davulun sesi uzaktan hoş gelir gibi atıp tutuyodum ama gerçekten zormuş kendime sövüp duruyorum ne yatarken ne otururken acı azalıyor bir yere sigamiyorum
Ben bu gün ölçtüm ama tam bilemedim göğüs altından sırtımı öoçtüm 80 cm göğüs ucundan itibaren ölçtüğümde de 88 ama benim o kadar büyük göğsüm yok ki anlamadım sırtım geniş ondan galibaÇok az bir dokum vardı aşağıya sarkan üstler boştu tamamen hala şişlikler olduğu için tam ölçü yapmadım tahminen dolu bir c cup
M meleklernaz Canımm mesaj yazdığın alt kısımda dosya yükle butonu var istersen telefonundan bir çıplak halini çek sadece göğüslerinin zaten ayarlara girip gizliliği yalnızca takip ettiklerim diye kapatırsan senin takip ettiklerin görüp yorum yaparlar. Açık olduğunu gören arkadaşlar seni uyarır gizliliği kapat diye sıkıntı yapma bu konuda bende aynen bu şekilde yükledim. bir de kimin gerçek olup olmadığını bu şekilde anlıyoruzBen bu gün ölçtüm ama tam bilemedim göğüs altından sırtımı öoçtüm 80 cm göğüs ucundan itibaren ölçtüğümde de 88 ama benim o kadar büyük göğsüm yok ki anlamadım sırtım geniş ondan galiba
Evet kas altı oldumÇok geçmiş olsun. Kas altımı oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?