Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sağol canım inşallah geçer sanki hiç gecmiyekmis gibi geliyor insana saatleri sayıyorum resmen iyi olmak istiyorum zormuş ya
U Usagimamora Canım sende aramıza katilanlardansin güle güle kullanve çok geçmiş olsun. Kas altı ağrılı gecer en fazla 1 hafta günden güne daha iyi hissedeceksin ağrı azalacak sadece yatarken ve kalkarken zorlanabilirsin bunun dışında azalıyor canım daha çok yenisin

Sağol canım inşallah hemen geçer her köşede oturdum yattım yinede rahatimi bulamadim

Çok geçmiş olsuuun ben de yakın zamanda Hacettepe'ye gideceğim ama Gencay beyin numarasını istemiştim koyun can derdinde kasap et gibi oldu bu da, iyileşince konuşuruz tekrardan geçmiş olsuun
Canim internette bölümün numarasi var ara bi istersen bende öyle yapmıştım gencay beyden randevu alcaktim de onlar veriyor bulamazsın numarayı özelden veririm

Çok geçmiş olsun. Benim de ameliyatıma çok az kaldı, yorumlarınızı okudukça endişeleniyorum şimdi nasılsınız?

Tecrübeli arkadaşlarım, acaba albümüme bakıp bana 250-300cc arası damla model nasıl durur bi yorum yapsanız? Kafayı yemek üzereyim

Çok geçmiş olsuuun ben de yakın zamanda Hacettepe'ye gideceğim ama Gencay beyin numarasını istemiştim koyun can derdinde kasap et gibi oldu bu da, iyileşince konuşuruz tekrardan geçmiş olsuun
...gencay beyin sekreterliği burayı arayın gencay beden randevu almak istiyorum derseniz yardımcı olurlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmin üzerine bi tıklasana sil yazısı gelecekmi ama kesin siliniyo onu biliyorum çünkü aynı hatayı bende yapmışdım allahdan sili buldum silindi.canınını sıkma hepimizin memesi var allaha şükür
Sil gelmiyor nasıl gizli yapabilirim ki neyse artık napıyım bana kas üstü mü olur kas altı mı bide kaç cc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…