Ben açıktan yükledim yanlışlıkla resmi silemiyorum bana hangi yöntem uygun kas altımı kas üstümü bide kaç cc yardımcı olabilir misinizM meleklernaz Canımm mesaj yazdığın alt kısımda dosya yükle butonu var istersen telefonundan bir çıplak halini çek sadece göğüslerinin zaten ayarlara girip gizliliği yalnızca takip ettiklerim diye kapatırsan senin takip ettiklerin görüp yorum yaparlar. Açık olduğunu gören arkadaşlar seni uyarır gizliliği kapat diye sıkıntı yapma bu konuda bende aynen bu şekilde yükledim. bir de kimin gerçek olup olmadığını bu şekilde anlıyoruz
Bana yardımcı olabilir misiniz resim açıkta gözüküyor ve silemiyorumHemen bakayım :))
Senin dokun var bence 300 tam idaal olur çok abartılı birşey istemiyorsanBana yardımcı olabilir misiniz resim açıkta gözüküyor ve silemiyorum
Peki kas üstümü kas altımı aslında senin ameliyat olmadan önceki gibi benimkide sen hangi yöntem ile ameliyat oldun ve kaç cc konuldu? ve ben bu resimleri silemiyorumSenin dokun var bence 300 tam idaal olur çok abartılı birşey istemiyorsan
Tatlım araştırıyorum dur bak uğur böceği attım silersem sana anlatacamPeki kas üstümü kas altımı aslında senin ameliyat olmadan önceki gibi benimkide sen hangi yöntem ile ameliyat oldun ve kaç cc konuldu? ve ben bu resimleri silemiyorum
Tamam bekliyorumTatlım araştırıyorum dur bak uğur böceği attım silersem sana anlatacam
Tatlım buldum galiba bak uğur böceği silindi şöyle yap resimlere gel düzenle tuşuna bas imleç gelince sil sonra düzenlemeyi kaydet var oraya basTamam bekliyorum
Düzenle nerede resimin üstünü tıklıyorum boyutu büyüyor siz benim resmi silebilir misiniz acaba bir denesenizTatlım buldum galiba bak uğur böceği silindi şöyle yap resimlere gel düzenle tuşuna bas imleç gelince sil sonra düzenlemeyi kaydet var oraya bas
Yok tatlım senin resme gelince düzenle gelmiyor bana ama sana gelir ben uğur böceğini öyle kaldırdımDüzenle nerede resimin üstünü tıklıyorum boyutu büyüyor siz benim resmi silebilir misiniz acaba bir deneseniz
Bana da gelmiyor işte anlamadım gitti resime tıkladığımda resim büyüyor sadece sağ tıklada hiç bir şey yapamıyorumYok tatlım senin resme gelince düzenle gelmiyor bana ama sana gelir ben uğur böceğini öyle kaldırdım
Kız resmin tam altında varresme tıklama altındaki yazılara bak düzenle yazıyo bak bu çiçekleri kaldıracam şimdiBana da gelmiyor işte anlamadım gitti resime tıkladığımda resim büyüyor sadece sağ tıklada hiç bir şey yapamıyorum
M meleklernaz canım resmini gördüm meme dokun var. Senin tercihin yuvarlak mı yoksa damlamı üstlerde dolgunluk istiyorsan yuvarlak 300cc sana ideal olur çok da yakışır meme aran birleşik bu da bir artı . Kesinlikle doktoruna bırak bence sana ne takılırsa güzel duracaktır. Canım bi arada silebildinmi ?hemen alt kısımda düzenle cevapla sil yazıları var ordan yapabilirsin heyecan yapmaKızlar bana Yardımcı olabilir misiniz önce resime bakın benim için hangi yöntem ve kaç cc olur sonrq ben bu resimleri nasıl silerim acill
Peki kas üstümü olur bana ben doğal olsun istiyorum üst kısımlarım boş benim bide resimleri silemiorumM meleklernaz canım resmini gördüm meme dokun var. Senin tercihin yuvarlak mı yoksa damlamı üstlerde dolgunluk istiyorsan yuvarlak 300cc sana ideal olur çok da yakışır meme aran birleşik bu da bir artı . Kesinlikle doktoruna bırak bence sana ne takılırsa güzel duracaktır
Kasap et derdinde koyun can derdinde nasıl kaldıracak resmi sen onu söyleM meleklernaz canım resmini gördüm meme dokun var. Senin tercihin yuvarlak mı yoksa damlamı üstlerde dolgunluk istiyorsan yuvarlak 300cc sana ideal olur çok da yakışır meme aran birleşik bu da bir artı . Kesinlikle doktoruna bırak bence sana ne takılırsa güzel duracaktır
Yanlışlıkla olmuş ne var yani kaldıramıyo sende gelmişsin laf sokmayaÇıplak fotoğrafı buraya yüklemek nedir yaa, ne cesaret yükleyebiliyorsunuz?
Herkes görüyor
Siz bu kafayla devam edinYanlışlıkla olmuş ne var yani kaldıramıyo sende gelmişsin laf sokmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?