Benim mesajın altında bulamıyorum düzenle yi heyecan yaptım galiba şikayet et vs var düzenle sil yokM meleklernaz canım resmini gördüm meme dokun var. Senin tercihin yuvarlak mı yoksa damlamı üstlerde dolgunluk istiyorsan yuvarlak 300cc sana ideal olur çok da yakışır meme aran birleşik bu da bir artı . Kesinlikle doktoruna bırak bence sana ne takılırsa güzel duracaktır. Canım bi arada silebildinmi ?hemen alt kısımda düzenle cevapla sil yazıları var ordan yapabilirsin heyecan yapma
Kasap et derdinde koyun can derdinde nasıl kaldıracak resmi sen onu söyle
Canım bazı densizler acayip şeyler yazıyor ben o kişilere cevap dahi vermek istemiyorum.Senin silemedigin yazısını resimden sonra gördüm ve yazdım sen direkt mesaj atılan kısma yüklemişsin kendi profiline tıklayıp dosyanı yükleseydin keşke o zaman silebilirdin zaten yüzün görünmüyor heyecan yapma diyorum o yüzden şimdi mesaj kısmının en altına in kırmızı bir paragraf var bize ulaşın yazan oraya şikayetini yaz onlar halledeceklerdir.Resmi silemiyorum ne olur yardım edin
Nasıl iletişime geçebilirim ne olur yardımcı olunBelli bi süre geçtikten sonra düzenleyemiyorsunuz sanırım.
Yöneticiyle iletişime geçin ve bi daha da öyle fotoğraflar yüklemeyin bence
Bize ulaşımCanım bazı densizler acayip şeyler yazıyor ben o kişilere cevap dahi vermek istemiyorum.Senin silemedigin yazısını resimden sonra gördüm ve yazdım sen direkt mesaj atılan kısma yüklemişsin kendi profiline tıklayıp dosyanı yükleseydin keşke o zaman silebilirdin zaten yüzün görünmüyor heyecan yapma diyorum o yüzden şimdi mesaj kısmının en altına in kırmızı bir paragraf var bize ulaşın yazan oraya şikayetini yaz onlar halledeceklerdir.
Bize ulaşın denilen yere yazdım inşaallah çözülür moralim bozuldu yaBize ulaşım
Kasap et derdinde koyun can derdinde nasıl kaldıracak resmi sen onu söyle
Arkadaşlar benim yüzünden tartışmayın ne olur inanın zor durumdayım kimse benim yüzümden üzülmesinelmasmete arkadaşım bu kız dün yüklemek istedi yorum almak istedi. Malesef yanlış yere yüklemiş o yüzdende silemiyor. Ben ilk olarak resmi gördüm yorum yaptım ardından silemiyorum yazısını görüncede cvp verdim.sen kendi kendine ne konustugunun farkına var öncelikle burda senin kadar bizde bende yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Aynen canım onlar halleder hiç merak etme densiz densiz cahil yazan kişilerede canını sıkma buradaki mesajları biz kendimiz silemiyoruz sende buraya yüklemişsin malesef normalde kendi profiline tıklayıp ordaki dosya yükle kısmına yüklersen hem.silebilirsin hem gizleyebiliyorsun zaten seni o fotoyla kimse tanımıyor hepimizin başına gelebilirdi sorun yapma silinecektir tmm.Bize ulaşın denilen yere yazdım inşaallah çözülür moralim bozuldu ya
İnşaallah canım bir daha asla yüklemem resimAynen canım onlar halleder hiç merak etme densiz densiz cahil yazan kişilerede canını sıkma buradaki mesajları biz kendimiz silemiyoruz sende buraya yüklemişsin malesef normalde kendi profiline tıklayıp ordaki dosya yükle kısmına yüklersen hem.silebilirsin hem gizleyebiliyorsun zaten seni o fotoyla kimse tanımıyor hepimizin başına gelebilirdi sorun yapma silinecektir tmm.
Canım en azından öğrenmiş olursun ben ilk zamanlar kendi profilimde herkese açık yüklemiştim arkadaşlarım uyarmasa farkında değildim allahdan profile yukledigim için gizlilik ayarlarından gizledim. Ama panik yapmadım bu kadar çünkü zaten yüzümü atmıyordum ki bu kadınlar platformu halledilmeyecek hicbir sorun yoktur.sen içini ferah tutİnşaallah canım bir daha asla yüklemem resim
Resmin altında şikayet et yazıyo ben oraya yazı yazdım arkadaş yanlışlıkla yüklemiş kaldıramıyor lütfen yardım edin dedim.enkısa zamanda kaldırırlar inş.üzülme lütfen.tartışacak birşey yok canım olurmu öyle şey şaka yaptım benİnşaallah canım bir daha asla yüklemem resim
İnşaallah arkadaşlar güya bilgi almak istedim ne zamandır ameliyat düşünüyorum ama en doğru yöntem hangisi bana hangisi uygun onu öğrenmek istemiştim biz kadınlar birbirimize desteğiz yanlış oldu inşaallah çözülür de ben de rahat ederimResmin altında şikayet et yazıyo ben oraya yazı yazdım arkadaş yanlışlıkla yüklemiş kaldıramıyor lütfen yardım edin dedim.enkısa zamanda kaldırırlar inş.üzülme lütfen.tartışacak birşey yok canım olurmu öyle şey şaka yaptım ben
Tatlım bizim yazdığımız yazıların altında az önce düzenle şikayet et gibi yazılar çıkıyo senin resminin altında nasıl olmaz onu hiç anlamadımİnşaallah canım bir daha asla yüklemem resim
Bilmiyorum kiTatlım bizim yazdığımız yazıların altında az önce düzenle şikayet et gibi yazılar çıkıyo senin resminin altında nasıl olmaz onu hiç anlamadım
Çünkü belli bi süre geçtikten sonra düzenlenmiyor.Tatlım bizim yazdığımız yazıların altında az önce düzenle şikayet et gibi yazılar çıkıyo senin resminin altında nasıl olmaz onu hiç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?