Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Amannnn boş ver çözülmese ne olur kafana taktığın derde bak

Bana yardımcı olabilir misiniz resim açıkta gözüküyor ve silemiyorum
Birazdan kaldırılır...
Albümler kısımdan yükle bir dahaki sefere. Ayarlarınıda kimin görmesini istiyorsan o şekilde yaparsın Hem
Bu arada çok güzel bir gögüs yapın var. Göğsünün yakınlığıda çok güzel,çok güzel sonuçlar alırsın inşallah Doğru iyi doktor seçersin umarım,şansın bol olsun..

Benim fotoma da bakar mısınız sizce bana nasıl protez gider?

Bazen heralde erkek dogacakmisim yanlışlık olmuş diyorum doku denen bişey yoktu zaten doktorum cildin kalın demişti benim azcık meme sandigim şey deriymis meğer şu an koyabilecegi en uygun şeyi koydu ama kucuk duruyor insanın morali ister istemez bozuluyor

Tatlım bugün nasıl oldun inş daha iyisin.valla bitanem ikimizede benzer şey olmuş amaliyata girmeden gencay bey çizimleri yaparken dediki meme tamamen boş ya 375 yada 350 koymak gerek dedi içimden sevinçden çığlık attım zaten bende 300 üzeri olsun üstüne siz karar verin demişdim amaliyattan bir çıkdım 300 dedi ben şok tabiki.375 den başladım denemeye 300 kadar indim ama 300 oldu diyerleri yanlardan taşdı arası birbirine değdi mecburen bunu takdım dedi.hayatım burda binlerce yorum okuyoruz kırk elli kilolarda minyon bayanlara bile neler takılıyo oluyo ben deve gibiyim maşallah bize gelince olmuyo işin açığı çok ikna olmadım çünkü kalıbıma göre minik kaldı.ama senin memen tahmin ediyorum benimkinden kötü deyildi 275 takmış birazda alt yapı varsa şu an ikimizin memeside aynı büyüklükde olmuşdur bence.en azından 335 felan takabilirdi ikimizede

Aynen canim ya 350 felan dedi bende iyiymiş dedim sevindim ama olmadı bende bakıyorum minyon kızlara kocaman takmış lar nasıl bir bedenim varsa silikonu bile kabul etmiyor daha ne diyim o kadar ağrı acı para boşa giderse üzülürüm gerçekten bugün dünden iyiyim dikiş yerlerim ve koltuk altı taraflarimda ağrılarım var

Geçer oda geçer sabret.bugün tam 1 ay oldu dahada küçülmez inş diye dua ediyorum.eskisine göre iyimi dersen mükemmel ama tam 22 yılın hasreti eksikliği var belkide gözümün doymayışı ondan.yıllarca tam destekli südyenler aradım onlarla yattım demirleri çıkıp vücüduma battı.sahilde kenarda oturup imrenerek kadınların memelerine baktım filmlerde tüllü seksi geceliklerle dolaşan kadınları böynum bükük izledim.eşim her elini attığında onu geri ittim.bunların eksikliğini ancak çeken anlar keşke doktorlarda bizi anlasa

Aynen bazı kıyafetleri elime bile almadım biliyorum ki olmayacak tv de bir kadın görsem ilk göğüslerine bakıyorum nasıl ne giymiş ne yakışmış diye yani çeken bilir tabi ama hiç kolay değil karnım felan şişti benim ya göğüslerim çok şiş değil

Sen göğülerin şiş deyil sanıyorsun inmeye başlayınca anlarsın.tatlım senin ismin nedir sakıncası yoksa bide gencay beye dedinmi elmas hanımda sizin hastanızmış diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…