Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sen iyleş birlikde gencay beyle kavga etmeye gidelim
Evet söyledim seni biliyor gamze bende ya ona da bişey diyemiyorum elinden geleni yaptığına inanıyorum eminim sende öyle düşünüyorsun ameliyat sonrasi felan hep ilgili kibar ne biliyim valla ben kendi vucudumla kavga edip duruyorum bi silikonu bile almıyor diye

"]Evet söyledim seni biliyor gamze bende ya ona da bişey diyemiyorum elinden geleni yaptığına inanıyorum eminim sende öyle düşünüyorsun ameliyat sonrasi felan hep ilgili kibar ne biliyim valla ben kendi vucudumla kavga edip duruyorum bi silikonu bile almıyor diye[/QUOTE]
Canımsın yaa lütfen şu ağrının acının arasında kendine yüklenip durma.gencay beyi bende çok seviyorum çokk başarılı bir doktor olduğunada inanıyorum aksi olsa sanada tavsiye etmezdim.bence bazılarına göre daha kolay atlattım ne sıkıntılar yaşamış millet anlatıyorlar inanamıyorum.amaliyatın ertesi gün her yerim şişdi adım bile atamadım bölüm doktoruda ilgilenmedi eşim gencay beyi aramış eşim yürüyemiyor bile çok şişdi demiş inanki beş dakika sürmedi elinde eldivenleriyle amaliyat haneden koşup geldi neyiniz var elmas hanım diye. südyenimi giydirdi beni kaldırdı koridordo yürüttü.akşam giderken yanıma uğradı numaram sende var gece saat kaç olursa olsun arayın birşey olursa hemen buradayım dedi.sabah gelir gelmez daha önlüğünü giymeden yanımda bitti nasıl oldunuz diye.ben bu doktorun baştan savma iş yaptığını ve başarısız olduğunu nasıl düşünürüm.eminim olması gerekeni yapmışdır ama neyleyim bizim gözümüz aç

Canımsın yaa lütfen şu ağrının acının arasında kendine yüklenip durma.gencay beyi bende çok seviyorum çokk başarılı bir doktor olduğunada inanıyorum aksi olsa sanada tavsiye etmezdim.bence bazılarına göre daha kolay atlattım ne sıkıntılar yaşamış millet anlatıyorlar inanamıyorum.amaliyatın ertesi gün her yerim şişdi adım bile atamadım bölüm doktoruda ilgilenmedi eşim gencay beyi aramış eşim yürüyemiyor bile çok şişdi demiş inanki beş dakika sürmedi elinde eldivenleriyle amaliyat haneden koşup geldi neyiniz var elmas hanım diye. südyenimi giydirdi beni kaldırdı koridordo yürüttü.akşam giderken yanıma uğradı numaram sende var gece saat kaç olursa olsun arayın birşey olursa hemen buradayım dedi.sabah gelir gelmez daha önlüğünü giymeden yanımda bitti nasıl oldunuz diye.ben bu doktorun baştan savma iş yaptığını ve başarısız olduğunu nasıl düşünürüm.eminim olması gerekeni yapmışdır ama neyleyim bizim gözümüz aç[/QUOTE]
Aynen canim doktordan memnunum bakalım benim memişler nasıl olcak yüzümü guldurcekmi gorcez ne çektik be aman

Sporcu sutyeni dikişlere çok baskı yapıyor çıkarsa bişey olurmuki ya dayanılmaz olmaya başladı aldigimda boldu

Sporcu sutyeni dikişlere çok baskı yapıyor çıkarsa bişey olurmuki ya dayanılmaz olmaya başladı aldigimda boldu
Vayyyy birde memişler küçük diyosun sporcuyu doldurmuşda taşırmış.tatlım bence çıkarmamalısın daha çok yeni dikişin üzerine basıyosa aşşağı yada biraz yukarı kaldır dikişler boşda kalsın.benim tam bir ay oldu yeni çıkarmaya başladım azar azar oda

Bide doktorun yazdığı ağrı kesici bana çok iyi gelmişdi arves ağrım çoğaldıkca içdim sende öyle yap tatlım. keşke yakında otursaydık geçmiş olsuna gelirdim.ben incirlide oturuyorum

Vallaha eşime kestirdim dikiş yerleriné gelen kumaşı en azından dikiş ağrılarım hafiflesin yine takarim yedeğini insanın gözü bişey görmüyor

Bide doktorun yazdığı ağrı kesici bana çok iyi gelmişdi arves ağrım çoğaldıkca içdim sende öyle yap tatlım. keşke yakında otursaydık geçmiş olsuna gelirdim.ben incirlide oturuyorum
Oh iyilestinde gezmelere çıkıyorsun yani insan o günleri özlüyor eşime şimdi dedim hatta o mutlu huzurlu günlerimi özledim diye Allah yardım etsin ya birseyi daha iyi anladım o yataktan kalkma hissi varya hani beynin yap diyor ama sirtin göğsün nereye diyor Allah kimseyi yataklara düşürmesin bendeki ilac dexofen ve klavunat diye

İnan ben daha beterdim sırtım kopuyodu çok şükür kalıcı deyil bir ay oldu olsun okadar işe bile başladım neydersin hayat böyle

O ilacı kim yazdı benimkileri hemşire galiba günde iki kere içiyorum pek bişeye yariyormu bilmem
Hemşire yazamaz canım doktor yazmışdır benimkindede iki yazıyodu ben üç içiyodum dozajı küçük bişey olmaz sende iç bak birşey olmadı sonuçda hemde ağrılarım geçdi

Arkadaşlar burada her albüm yapanı izlemeye almayın ne olur. İnternet meme dolu. Herkes kendisine çok kolaylıkla bir albüm yapabilir.

Dün gece biri beni izlemeye almış. Kimmiş neymiş diye fotoğraflarına baktım. Allah Allah öncesi memeler bir tuhaf geldi, hep farklı ortamlarda ve hep farklı açılardan. Sonra vücudundaki benlerin yerine baktım. Fotoğrafların ekran görüntüsünü aldım ve ard arda baktım. (olağan hukukçu şüphesi diyelim) Hayır mümkün değil bu öncesi sonrası bedenler aynı kişiye ait değildi. Sonra profiline girip mesajlarına bakayım dedim. 2016 Haziran'da açılmış profil. Sadece iki ay aktif kalmış. Önüne gelene "ciciklerimi yaptırcam beni de izlermsnz" falan yazmış. Mesajların hepsini okuyup ve fotoğraflara arka arkaya baktığınızda bu forumda az biraz vakit geçiren herkesin kesinlikle sahte profil olduğunu anlayacağını düşünüyorum.

ilayda_tezcan rumuzlu üyenin sahte profil olduğunu düşünüyorum. ve muhtemelen de bir erkek. lütfen izlemeye almaktan çıkarın arkadaşlar.

Mune ve Kazen lütfen profili inceler misiniz?

H 93rd g
Ayyy çok ürkütücü

İşte bu yüzden fotoğraf yayınlamaya çok çekiniyorum Ameliyatım pazartesi günü. Insallah güzel geçer. Büyüklüğü ve izler konusunda çok kaygiliyim. Acı 1 haftada geçiyormuş zaten.

Hergün daha iyi oluyorum artık tek dilegim eski sağlıklı gunlerime kavuşmak oldu İnsan herseyi özlüyor kıymetini anlıyor

Hergün daha iyi oluyorum artık tek dilegim eski sağlıklı gunlerime kavuşmak oldu İnsan herseyi özlüyor kıymetini anlıyor
Benim tek derdim sırt üstü yatmakdı artık ağrıdan sancıdan duramıyodum mememden çok sırtım ağrıyodu en çok özlediğim şeyde yan yata bilmekdi sırtımdan iterek yan yatırıp arkama yastık koyyolardı biraz dinleniyordum öyle allah herkese yardım etsin kızlar.tatlım en kısa zamanda resim çekip atarmısın çok merak ediyorum nasıl oldu .sende benimkilere bakabilirsin

Benim tek derdim sırt üstü yatmakdı artık ağrıdan sancıdan duramıyodum mememden çok sırtım ağrıyodu en çok özlediğim şeyde yan yata bilmekdi sırtımdan iterek yan yatırıp arkama yastık koyyolardı biraz dinleniyordum öyle allah herkese yardım etsin kızlar.tatlım en kısa zamanda resim çekip atarmısın çok merak ediyorum nasıl oldu .sende benimkilere bakabilirsin
İşte bu yüzden fotoğraf yayınlamaya çok çekiniyorum Ameliyatım pazartesi günü. Insallah güzel geçer. Büyüklüğü ve izler konusunda çok kaygiliyim. Acı 1 haftada geçiyormuş zaten.
Hiç korkma dediğin gibi sıkıntı bir hafta sonra geçiyo.memişler sana kalıyo.kaç taktıracaksın karar verdinmi.boyun kilon kaç meme yapın varmı hiç.bunlar çok önemli

Teşekkür ederim arkadaşım. Sana da geçmiş olsun... Boyum 1.66, kilom 68. Dr, istediğin boyut olur dedi. Ben de dolu dolu bir c cup istiyorum dedim. O da çok doğru bir tercih olduğunu bedenimin ölçülerinin bunu kaldıracağını söyledi, ama dikkat çeken bir büyüklük de istemiyorum. Inşallah dilediğim gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…