Canım meraba hiç endişelenme fakat büyüklük konusunda doktoruna kendini iyi ifade et. Mesela eski südeyeninden yoka çık onu örnek gösterip boyutu kaç beden büyük istiyorsun ornek verip anlat. Ağrı konusunda korkma hepsi gıcığı. Bugün benim 1. Ayım toparlama ve silikon beraber yapıldı bazı bolgelerde halen dikişler var. Onlar kendi eriyip gidecekmiş. Kuçük kizımı dogurali 8 yıl oldu neden buladar beklemişım diyorum. Keske daha evvel taptirsaydım. Sakin korkmaİşte bu yüzden fotoğraf yayınlamaya çok çekiniyorumAmeliyatım pazartesi günü. Insallah güzel geçer. Büyüklüğü ve izler konusunda çok kaygiliyim. Acı 1 haftada geçiyormuş zaten.
Merhaba lar yok yönetim 1 günlük yasakladı girişimi o yüzden dün giriş yapamadım şükür kalkmış resim ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederimAha resimler silinmiyor diye melekler naz ortadan kayboldu
Merhaba dün yönetim silmiş ve 1 günlük yasak koymuştu o yüzden yazamadım ben Hasan fındığın asistanı ile görüştüm WhatsApp tan size attığım resimleri gönderdim dedi kas altı olur başka doktorda meme dokun var kas zarı altı olur defi siz galiba Hasan beye ameliyat oldunuz bana fikir verebilir misiniz kas altımı yoksq kas zarı altımı olur bana benim tek korkum ağrı çokmuş ya ondan çekiniyorumBirazdan kaldırılır...
Albümler kısımdan yükle bir dahaki sefere. Ayarlarınıda kimin görmesini istiyorsan o şekilde yaparsın Hem
Bu arada çok güzel bir gögüs yapın var. Göğsünün yakınlığıda çok güzel,çok güzel sonuçlar alırsın inşallahDoğru iyi doktor seçersin umarım,şansın bol olsun..
Keşke resim yükleseydin tatlım.hemen hemen aynı ölçülerdeyiz ama benim hiç memem yokdu bir deriydi resmen.resim yüklersen görebilirsin.bana 300 ss takıldı oda devede kulak kadar kaldı yeni amaliyat olacak arkadaşlar aynı hataya düşmesin.ama çok büyükde iyiBu arada benim dikleştirme işlemi de olacak. Lolipop ve belki de alttan da dikiş olacak. Mentor marka dual plan 325 ve üstü denenecek.
Ayyyy çokk sevindim bitanem ortadan birden kayboldun üzüntüden kahroldum yeminle.diycekdimki gitmeseydin özelden şifreni bana yaz ben resimleri ordan kaldırıp dosya yapayım diycekdim.birde bakdım pılıyı pırtıyı toplamış gitmişsinMerhaba lar yok yönetim 1 günlük yasakladı girişimi o yüzden dün giriş yapamadım şükür kalkmış resim ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim
Birazdan kaldırılır...
Albümler kısımdan yükle bir dahaki sefere. Ayarlarınıda kimin görmesini istiyorsan o şekilde yaparsın Hem
Bu arada çok güzel bir gögüs yapın var. Göğsünün yakınlığıda çok güzel,çok güzel sonuçlar alırsın inşallahDoğru iyi doktor seçersin umarım,şansın bol olsun..
Arzum hanım burada en uzun kalan sizsiniz birşeyi merak ediyorum yıllardır bayanların isteklerini şikayetlerini dinlediğiniz için size soruyorum.burda şahit olduğunuz en yüksek kaç ss silikon takıldı takdıran kişi mutlu yada pişman oldumu.birde bir çok resim gördüm 400 hiç görmedim resimlerinize bakabilirmiyim.sizde benimkine bakar yarum yaparsanız sevinirim.gerçi bunu amaliyattan önce yapmalıydım farkındayımBirazdan kaldırılır...
Evet canım,Hasan beye oldum ben .Benim meme dokum senden biraz daha fazlaydı bana kas zarı altı uygun görmüştü Hasan bey. Nitekim gögüs üst kısmımda,özellikle sağ gögüs üst kısmımda doku olmadığı için bir sene sonra protezin dalgalanmasını hissetmiştim. Kas zarı altı kas altı kadar mükemmel kapatıp saklayamıyor protezi . Bu yüzden kas altı uygun görüldüyse bence hiç içinde şüphe olmasın. Daha garantili iyi bir yöntem olacaktır emin olMerhaba dün yönetim silmiş ve 1 günlük yasak koymuştu o yüzden yazamadım ben Hasan fındığın asistanı ile görüştüm WhatsApp tan size attığım resimleri gönderdim dedi kas altı olur başka doktorda meme dokun var kas zarı altı olur defi siz galiba Hasan beye ameliyat oldunuz bana fikir verebilir misiniz kas altımı yoksq kas zarı altımı olur bana benim tek korkum ağrı çokmuş ya ondan çekiniyorum
Merhaba.. Forumun en yüksek cc li bayanıArzum hanım burada en uzun kalan sizsiniz birşeyi merak ediyorum yıllardır bayanların isteklerini şikayetlerini dinlediğiniz için size soruyorum.burda şahit olduğunuz en yüksek kaç ss silikon takıldı takdıran kişi mutlu yada pişman oldumu.birde bir çok resim gördüm 400 hiç görmedim resimlerinize bakabilirmiyim.sizde benimkine bakar yarum yaparsanız sevinirim.gerçi bunu amaliyattan önce yapmalıydım farkındayım
Ben de asistanı ile görüştüm evet fiyatları yüksek ama yeterki sonucu iyi olsun artık sonuçta vücudunuza bir şey konuluyorMerhaba Arkadaslar, bende Meme büyütme operasyonu yaptirmayi düsünüyorum. Istanbulda Hasan Findiga gittim. Bu doktorla tecrübesi olan var mi? Birde bana cok yüksek fiyat söyledi sanki ya.
Bilgilerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum.
Iyi aksamlar :)
Çok teşekkür ederim arkadaşım çok ilgilisin çok şükür silindi resim Bende uygun doktor arayışına girdim Hasan fındığı çok duyuyorum galiba ona ameliyat olucam siz ne zaman ve kime olmultunuz malum forumda çok kişi var ben unutuyorumKeşke resim yükleseydin tatlım.hemen hemen aynı ölçülerdeyiz ama benim hiç memem yokdu bir deriydi resmen.resim yüklersen görebilirsin.bana 300 ss takıldı oda devede kulak kadar kaldı yeni amaliyat olacak arkadaşlar aynı hataya düşmesin.ama çok büyükde iyi
Ayyyy çokk sevindim bitanem ortadan birden kayboldun üzüntüden kahroldum yeminle.diycekdimki gitmeseydin özelden şifreni bana yaz ben resimleri ordan kaldırıp dosya yapayım diycekdim.birde bakdım pılıyı pırtıyı toplamış gitmişsin
Orasi öyle tabiki, dogru. Size ne fiyat verdiler acaba, sorabilirsem?Ben de asistanı ile görüştüm evet fiyatları yüksek ama yeterki sonucu iyi olsun artık sonuçta vücudunuza bir şey konuluyor
Siz doktordan memnunsunuz demi benim tek korkum bu ameliyatı sadece eşim ve çocuklarımın bakıcısı bilecek işden 1 hafta izin alıcam doktordan rapor dahi alamam işyeri ameliyat olduğumu bilmemeli çünkü malum herkes farklı yorum yapabiliyor göğüs estetiğine o yüzden 1 haftada düzelip işe gidebilir miyim acabaEvet canım,Hasan beye oldum ben .Benim meme dokum senden biraz daha fazlaydı bana kas zarı altı uygun görmüştü Hasan bey. Nitekim gögüs üst kısmımda,özellikle sağ gögüs üst kısmımda doku olmadığı için bir sene sonra protezin dalgalanmasını hissetmiştim. Kas zarı altı kas altı kadar mükemmel kapatıp saklayamıyor protezi . Bu yüzden kas altı uygun görüldüyse bence hiç içinde şüphe olmasın. Daha garantili iyi bir yöntem olacaktır emin ol
Kas altı yöntemi ile ameliyat olan ama agrısı daha az olan arkadaşlarda oldu. Bu biraz agrı eşigi ile ilgili bir durum. Belki sizde kolay atlatırsınız.. Ben kas zarı altı oldum misal,o zamanlar Forumda ağrısız sızısız çok olay bir yöntem gibi yazılıp çiziliyordu ama çokta rahat geçirmedim :))
Agrı kişisel bir durum emin olun. Hem agrıdan korkmayın,önemli olan sonucun iyi ve sorunsuz olması. Agrılar gelip geçiyor sonuçta .
12000Orasi öyle tabiki, dogru. Size ne fiyat verdiler acaba, sorabilirsem?
Size ne kadar dediler
Ben birde muayene olmadım telefonla asistanı ile görüştüm fiyatı o söyledi kas altı dedi foto atmıştım siz muayene oldunuz galiba size ameliyat hakkında ne dedi hangi yöntem ve süreç nasılmışMerhaba Arkadaslar, bende Meme büyütme operasyonu yaptirmayi düsünüyorum. Istanbulda Hasan Findiga gittim. Bu doktorla tecrübesi olan var mi? Birde bana cok yüksek fiyat söyledi sanki ya.
Bilgilerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum.
Iyi aksamlar :)
Size özelden yazmistim. Bana 15000 TL demislerdi. Neden fiyat farki var anlamis degilim acikcasi. Bana üst kisminda doku olmadigi icin yuvarlak takacagini söylemisti ve bunu kas altina koyacagini, gögüs altindan da kesigi yapacagini söylemisti. Boyum 180 cm, kilom ise 65. Dolu bir C Cup cok iyi olur demisti. Ama kac Cc olur, onu söylemedi.Size ne kadar dediler
Aman tanrım one yaaMerhaba.. Forumun en yüksek cc li bayanıaskkitabi :)) 505 cc var kendisinde ve gayet sexy gögüslere sahip Kendisi çok memnundu valla,etiket yaptım ismini. Foruma girip görürse etiketi kendisinde fikirlerini yazar zaten
Tabi,izlemeye alın beni bende sizi izlemeye alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?