Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ilaclardanmi serumdanmi bilmem yüzümü siliyorum yarım saat sonra yağlı gibi oluyor sizede böyle bişey oldumu resmen cildim yağ kusuyor
Gamzecim bu lanet olası narkoz varya bütün vücudu beter etkiliyor ilaçdan serumdan narkozdan herşeyden olabilir birde havalar inanılmaz sıcak o dahada çekilmez hale getiriyor

Gamzecim bu lanet olası narkoz varya bütün vücudu beter etkiliyor ilaçdan serumdan narkozdan herşeyden olabilir birde havalar inanılmaz sıcak o dahada çekilmez hale getiriyor
Evet canım olabilir bu arada sende benim gibi büyük küçük mü diye düşünüyorsun annem eşim felan güzel oldu iyi daha büyük çok dikkat çekerdi felan diyorlar inşallah sertlik gidince minnacık kalmaz bazen diyorum keşke bendemi çocuktan sonra yaptırsaydım yarın doktorla randevum var bi soruyum bakalim niye böyle oldu

Burda 375 ss lere bakıyorum bana büyük geliyo demekki benim idaalim 335 yada 350 imiş eğer minyon olsaydım ve azcık dokum olsaydı 300 iyiydi ama bedenime göre biraz küçük kaldı bence.benim eşimde çokkk beğeniyo seninki gibi diyo büyük abartı olur yakışmazdı diyo böyle doğal durduğunu söylüyo.ama sonuçda adam benim 18 yıllık kocam eski halindende hiç şikayet ettiğini duymadım yıllarca beni teselli etti böyle güzel sen abartıyosun ben seviyorum diye.bilmiyorum yıllarca kendinimi yoksa benimi kandırdı

Evet ya sağolsun kocamda beni her halimle kabul etti ben kafaya taktim diye bu kadar tamam dedi senin yine 300 benim 275 cc heralde minnak olcak yine aman bi yüzüm gülmedi şu memelerden ya

Evet ya sağolsun kocamda beni her halimle kabul etti ben kafaya taktim diye bu kadar tamam dedi senin yine 300 benim 275 cc heralde minnak olcak yine aman bi yüzüm gülmedi şu memelerden ya
Canım yaaaa çok üzgünüm bitanem ne yazıkki şu an daha şiş benim bir ay oldu bayağı fark etti amaliyattan çıktığım hali gibi kalaydı süperdi üstleri yanları dolu doluydu indi.resimlerime bakdınmı sen bakarsan görürsün farkı arkada mavi havlu asılı o son halim.sıraya koyamadım mal gibi karman çorman yükledim

Ben sana gencay beyin ne diyeceğini harfiyen söyleyim bak demedi deme diyerlerini büyükden küçüğe doğru denemeye başladım takdım çıkardım diyerleri yanlardan taşdı araları birbirine deydi en uygun en idaal bu oldu mecburen bunu takdım ahada şuraya yazıyorum.gencay beye bendende selam söyle

Baktım resimlerine evet iyi görünüyor ama zaten sordum aynısını söyledi gerçekten ama ben yine sorcam gicikligina

Aradan baya zaman geçmiş ama Burak bey hangi hastanede yapmıştı ameliyatınızı, birde ücret bilgisi paylaşabilir misiniz rica etsem, bende kendisine gitmeyi düşünüyorum da

Merhaba, dün ilk görüşmemi Bülent Tekerekoğlu ile yaptım. Kas altı 350cc iyi olur dedi. Boyum 1.73 kilom 63 . Omuzlarım genişmiş büyük durmaz dedi. Bülent beye giden oldu mu? Haftaya da Hüseyin Kandulu ya gideceğim. Başka öneriniz olur mu?

Kendisi yurtdışında ameliyat oldu,orda cc ler daha çok hastanın isteklerine göre tercih edilebiliyor gerçekten. Türk doktorları biraz daha tedirgin davranıyor gerçekten,anlamıyorum.. Ben 400 cc ye olabilir diyen doktorun bulana kadar çoookkkk gezdim :)) Buldum ama çok şükür Çokta memnunum
İzlemeye aldım,görebilirsiniz

Çok memnunum tabiki..
Kollarınızı çok zorlamayacak bir işiniz varsa işe başlayabilirsiniz. Kendinizi çok zorlamadan çalışabilirsiniz

Ben yüz yüze görüşmedim belki yüzyüze görüştüğümde de bana aynı fiyatı söyleyecek çünkü doktor muayene etmedi foto gönderdim muayene olduktan sonra yine yazarım fiyatı

Kontrolden geldim hersey iyi gidiyor ödem fazla yokmuş daha kuculmesinde dedim şekil alcak dedi 300 cc altı olmasın demiştim ameliyatta 375den itibaren denemiş bir göğsüme 300 cc birine 275 cc koymuş dokuz cerrah bakmış içinde hocalarida varmış ama hepsi 275 cc uygun görmüş cilt dokum kalın esnek değil göğüs kafesim dar bunu ben bile görüyorum yapılabilecek en uygun cc buydu dedi doğru diyo adam ne diyim şimdi sorun onda değil bende hayırlısı buymuş napiyim meme diye diye olcem

Kızlar şans dileyin ikinci ameliyatım için bu perşembe gün aldım hatta doktorum hastam gelmez ise daha erken bu salı da olabilir yarın haber veririm dedi. İnşallah bu defa daha iyi olur moralim düzelir. izlerim daha fazla olacak belki ama zaten ileride olması gereken birşeydi sadece birazcık erken olacak

Neden ikinci ameliyat oluyorsunuz peki

Hergün daha iyi oluyorum artık tek dilegim eski sağlıklı gunlerime kavuşmak oldu İnsan herseyi özlüyor kıymetini anlıyor
Canim geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Bende nasip olursa 1 ay sonra görüşmeye gideceğim doktorumla. Sana şunu sormak istiyorum. Kol hareketlerin ne durumda.ağrı sizidan ziyade beni en çok kol hareketlerindeki kisitlilik endişelendiriyor. 2,5 yaşında kızım var ben olmadan uyumaz ben olmadan yemek yemez sık sık ta kucağıma gelmek istiyor. Ameliyat olduktan en az kaç gün sonra en azından yemegini yedirebilirim sence ? Senin kaç gün olmuştu ameliyat olalı. Şuan nasıl kol durumun

Sogol canım çarşamba dört gibi kendime geldim kollarım kipirdamadi tabi kollarım dün daha iyi durumdaydı kendim yemeye başladım destek almadan kalkmaya tuvalete gitmeye felan dün başladım bugün saçımı kendim baglayabiliyorum ama doktorum kollarımı on gün hareket konusunda kısıtlamamı söyledi çok hareket edersem üst tarafları şiş olur bunu istemeyiz dedi zaten o kadar dermani yok kollarimin yani bişey kaldırmak uzanmak yok ben ilk gün telefonu elime alıpta bişey yazacak hali kendimde bulamadım maşallah burdaki kızlar çatır çatır yazıyordu ilk gün şu an da aman aman hareket yok tabi agir çekimde yapıyorum bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…