Gamzecim bu lanet olası narkoz varya bütün vücudu beter etkiliyor ilaçdan serumdan narkozdan herşeyden olabilir birde havalar inanılmaz sıcak o dahada çekilmez hale getiriyorKızlar ilaclardanmi serumdanmi bilmem yüzümü siliyorum yarım saat sonra yağlı gibi oluyor sizede böyle bişey oldumu resmen cildim yağ kusuyor
Evet canım olabilir bu arada sende benim gibi büyük küçük mü diye düşünüyorsun annem eşim felan güzel oldu iyi daha büyük çok dikkat çekerdi felan diyorlar inşallah sertlik gidince minnacık kalmaz bazen diyorum keşke bendemi çocuktan sonra yaptırsaydım yarın doktorla randevum var bi soruyum bakalim niye böyle olduGamzecim bu lanet olası narkoz varya bütün vücudu beter etkiliyor ilaçdan serumdan narkozdan herşeyden olabilir birde havalar inanılmaz sıcak o dahada çekilmez hale getiriyor
Burda 375 ss lere bakıyorum bana büyük geliyo demekki benim idaalim 335 yada 350 imiş eğer minyon olsaydım ve azcık dokum olsaydı 300 iyiydi ama bedenime göre biraz küçük kaldı bence.benim eşimde çokkk beğeniyo seninki gibi diyo büyük abartı olur yakışmazdı diyo böyle doğal durduğunu söylüyo.ama sonuçda adam benim 18 yıllık kocam eski halindende hiç şikayet ettiğini duymadım yıllarca beni teselli etti böyle güzel sen abartıyosun ben seviyorum diye.bilmiyorum yıllarca kendinimi yoksa benimi kandırdıEvet canım olabilir bu arada sende benim gibi büyük küçük mü diye düşünüyorsun annem eşim felan güzel oldu iyi daha büyük çok dikkat çekerdi felan diyorlar inşallah sertlik gidince minnacık kalmaz bazen diyorum keşke bendemi çocuktan sonra yaptırsaydım yarın doktorla randevum var bi soruyum bakalim niye böyle oldu
Evet ya sağolsun kocamda beni her halimle kabul etti ben kafaya taktim diye bu kadar tamam dedi senin yine 300 benim 275 cc heralde minnak olcak yine aman bi yüzüm gülmedi şu memelerden yaBurda 375 ss lere bakıyorum bana büyük geliyo demekki benim idaalim 335 yada 350 imiş eğer minyon olsaydım ve azcık dokum olsaydı 300 iyiydi ama bedenime göre biraz küçük kaldı bence.benim eşimde çokkk beğeniyo seninki gibi diyo büyük abartı olur yakışmazdı diyo böyle doğal durduğunu söylüyo.ama sonuçda adam benim 18 yıllık kocam eski halindende hiç şikayet ettiğini duymadım yıllarca beni teselli etti böyle güzel sen abartıyosun ben seviyorum diye.bilmiyorum yıllarca kendinimi yoksa benimi kandırdı
Canım yaaaa çok üzgünüm bitanem ne yazıkki şu an daha şiş benim bir ay oldu bayağı fark etti amaliyattan çıktığım hali gibi kalaydı süperdi üstleri yanları dolu doluydu indi.resimlerime bakdınmı sen bakarsan görürsün farkı arkada mavi havlu asılı o son halim.sıraya koyamadım mal gibi karman çorman yükledimEvet ya sağolsun kocamda beni her halimle kabul etti ben kafaya taktim diye bu kadar tamam dedi senin yine 300 benim 275 cc heralde minnak olcak yine aman bi yüzüm gülmedi şu memelerden ya
Ben sana gencay beyin ne diyeceğini harfiyen söyleyim bak demedi deme diyerlerini büyükden küçüğe doğru denemeye başladım takdım çıkardım diyerleri yanlardan taşdı araları birbirine deydi en uygun en idaal bu oldu mecburen bunu takdım ahada şuraya yazıyorum.gencay beye bendende selam söyleEvet canım olabilir bu arada sende benim gibi büyük küçük mü diye düşünüyorsun annem eşim felan güzel oldu iyi daha büyük çok dikkat çekerdi felan diyorlar inşallah sertlik gidince minnacık kalmaz bazen diyorum keşke bendemi çocuktan sonra yaptırsaydım yarın doktorla randevum var bi soruyum bakalim niye böyle oldu
Baktım resimlerine evet iyi görünüyor amaBen sana gencay beyin ne diyeceğini harfiyen söyleyim bak demedi deme diyerlerini büyükden küçüğe doğru denemeye başladım takdım çıkardım diyerleri yanlardan taşdı araları birbirine deydi en uygun en idaal bu oldu mecburen bunu takdım ahada şuraya yazıyorum.gencay beye bendende selam söyle
Benim de son 18 günn düşündükçe kalbim hızlı hızlı çarpıyorson 24 gün ameliyata :))
Yakın arkadaşım tavsiye ettikten sonra bir 3-4 ay önce burak türkyılmaz yaptı operasyonumu. Çok abartılı olmaması işin anahtarı kanımca. Kendi bedeninize uyumlu oranlarda bir implant gerekiyor. en akıllıcası doktorunuzla konuşmak. Sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım :)
Aradan baya zaman geçmiş ama Burak bey hangi hastanede yapmıştı ameliyatınızı, birde ücret bilgisi paylaşabilir misiniz rica etsem, bende kendisine gitmeyi düşünüyorum daYakın arkadaşım tavsiye ettikten sonra bir 3-4 ay önce burak türkyılmaz yaptı operasyonumu. Çok abartılı olmaması işin anahtarı kanımca. Kendi bedeninize uyumlu oranlarda bir implant gerekiyor. en akıllıcası doktorunuzla konuşmak. Sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım :)
Kendisi yurtdışında ameliyat oldu,orda cc ler daha çok hastanın isteklerine göre tercih edilebiliyor gerçekten. Türk doktorları biraz daha tedirgin davranıyor gerçekten,anlamıyorum.. Ben 400 cc ye olabilir diyen doktorun bulana kadar çoookkkk gezdim :)) Buldum ama çok şükürAman tanrım one yaamilletin doktoru ne bonkör maşallah bizimkide bir tike birşey koymuş bir çekdiğim acıya bakıyorum bir memeye bakıyorum acının yanında meme solda sıfır kalıyor resimleriniz açılmıyo
Çok memnunum tabiki..Siz doktordan memnunsunuz demi benim tek korkum bu ameliyatı sadece eşim ve çocuklarımın bakıcısı bilecek işden 1 hafta izin alıcam doktordan rapor dahi alamam işyeri ameliyat olduğumu bilmemeli çünkü malum herkes farklı yorum yapabiliyor göğüs estetiğine o yüzden 1 haftada düzelip işe gidebilir miyim acaba
Ben yüz yüze görüşmedim belki yüzyüze görüştüğümde de bana aynı fiyatı söyleyecek çünkü doktor muayene etmedi foto gönderdim muayene olduktan sonra yine yazarım fiyatıSize özelden yazmistim. Bana 15000 TL demislerdi. Neden fiyat farki var anlamis degilim acikcasi. Bana üst kisminda doku olmadigi icin yuvarlak takacagini söylemisti ve bunu kas altina koyacagini, gögüs altindan da kesigi yapacagini söylemisti. Boyum 180 cm, kilom ise 65. Dolu bir C Cup cok iyi olur demisti. Ama kac Cc olur, onu söylemedi.
Neden ikinci ameliyat oluyorsunuz pekiKızlar şans dileyinikinci ameliyatım için bu perşembe gün aldım hatta doktorum hastam gelmez ise daha erken bu salı da olabilir yarın haber veririm dedi. İnşallah bu defa daha iyi olur moralim düzelir. izlerim daha fazla olacak belki ama zaten ileride olması gereken birşeydi sadece birazcık erken olacak
Canim geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Bende nasip olursa 1 ay sonra görüşmeye gideceğim doktorumla. Sana şunu sormak istiyorum. Kol hareketlerin ne durumda.ağrı sizidan ziyade beni en çok kol hareketlerindeki kisitlilik endişelendiriyor. 2,5 yaşında kızım var ben olmadan uyumaz ben olmadan yemek yemez sık sık ta kucağıma gelmek istiyor. Ameliyat olduktan en az kaç gün sonra en azından yemegini yedirebilirim sence ? Senin kaç gün olmuştu ameliyat olalı. Şuan nasıl kol durumunHergün daha iyi oluyorum artık tek dilegim eski sağlıklı gunlerime kavuşmak oldu İnsan herseyi özlüyor kıymetini anlıyor
Canım biraz büyük oldu bünyeme ve bu da psikolojik olarak mutsuz ediyordu o yüzden karar verdim daha küçük yaptırmaya bunlar çöp olacak yaniNeden ikinci ameliyat oluyorsunuz peki
AA peki kaç cc ydi ne zaman ameliyat oldunuz ve kas altımıydıCanım biraz büyük oldu bünyeme ve bu da psikolojik olarak mutsuz ediyordu o yüzden karar verdim daha küçük yaptırmaya bunlar çöp olacak yani
Sogol canım çarşamba dört gibi kendime geldim kollarım kipirdamadi tabi kollarım dün daha iyi durumdaydı kendim yemeye başladım destek almadan kalkmaya tuvalete gitmeye felan dün başladım bugün saçımı kendim baglayabiliyorum ama doktorum kollarımı on gün hareket konusunda kısıtlamamı söyledi çok hareket edersem üst tarafları şiş olur bunu istemeyiz dedi zaten o kadar dermani yok kollarimin yani bişey kaldırmak uzanmak yok ben ilk gün telefonu elime alıpta bişey yazacak hali kendimde bulamadım maşallah burdaki kızlar çatır çatır yazıyordu ilk günCanim geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Bende nasip olursa 1 ay sonra görüşmeye gideceğim doktorumla. Sana şunu sormak istiyorum. Kol hareketlerin ne durumda.ağrı sizidan ziyade beni en çok kol hareketlerindeki kisitlilik endişelendiriyor. 2,5 yaşında kızım var ben olmadan uyumaz ben olmadan yemek yemez sık sık ta kucağıma gelmek istiyor. Ameliyat olduktan en az kaç gün sonra en azından yemegini yedirebilirim sence ? Senin kaç gün olmuştu ameliyat olalı. Şuan nasıl kol durumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?