Sizin de kas altı galibaSogol canım çarşamba dört gibi kendime geldim kollarım kipirdamadi tabi kollarım dün daha iyi durumdaydı kendim yemeye başladım destek almadan kalkmaya tuvalete gitmeye felan dün başladım bugün saçımı kendim baglayabiliyorum ama doktorum kollarımı on gün hareket konusunda kısıtlamamı söyledi çok hareket edersem üst tarafları şiş olur bunu istemeyiz dedi zaten o kadar dermani yok kollarimin yani bişey kaldırmak uzanmak yok ben ilk gün telefonu elime alıpta bişey yazacak hali kendimde bulamadım maşallah burdaki kızlar çatır çatır yazıyordu ilk günşu an da aman aman hareket yok tabi agir çekimde yapıyorum bunları
Evet canım kas altı YuvarlakSizin de kas altı galiba
Eyvah Eyvah ! Çocuk falan yokken bu ameliyatı olmak en doğru olani... off yaa inşallah Allah bi kolaylik gösterir ne diyeyimSogol canım çarşamba dört gibi kendime geldim kollarım kipirdamadi tabi kollarım dün daha iyi durumdaydı kendim yemeye başladım destek almadan kalkmaya tuvalete gitmeye felan dün başladım bugün saçımı kendim baglayabiliyorum ama doktorum kollarımı on gün hareket konusunda kısıtlamamı söyledi çok hareket edersem üst tarafları şiş olur bunu istemeyiz dedi zaten o kadar dermani yok kollarimin yani bişey kaldırmak uzanmak yok ben ilk gün telefonu elime alıpta bişey yazacak hali kendimde bulamadım maşallah burdaki kızlar çatır çatır yazıyordu ilk günşu an da aman aman hareket yok tabi agir çekimde yapıyorum bunları
Hadi hayırlısı gülümKızlar şans dileyinikinci ameliyatım için bu perşembe gün aldım hatta doktorum hastam gelmez ise daha erken bu salı da olabilir yarın haber veririm dedi. İnşallah bu defa daha iyi olur moralim düzelir. izlerim daha fazla olacak belki ama zaten ileride olması gereken birşeydi sadece birazcık erken olacak
İnşallah hayırlısı olur canım yardım almadan felan olacak bişey değil kol hareketleri kısıtlı bende zorlamak istemiyorum bişey felan olur diye bir de yalnız felan ameliyat olmayı düşunenler var zor nasıl cesaret ediyorlar gerçekten anlamadimEyvah Eyvah ! Çocuk falan yokken bu ameliyatı olmak en doğru olani... off yaa inşallah Allah bi kolaylik gösterir ne diyeyim
Benim de kas altı olacak ama korkuyorum bu ağrıdan dolayı bide 1 hafta sonrq işe gitmeliyimİnşallah hayırlısı olur canım yardım almadan felan olacak bişey değil kol hareketleri kısıtlı bende zorlamak istemiyorum bişey felan olur diye bir de yalnız felan ameliyat olmayı düşunenler var zor nasıl cesaret ediyorlar gerçekten anlamadim
İnşallah hızlı iyilesirsin canım beş günde iyileşip ise başlayan varmış ama ben kendimı yorgun hissediyorumBenim de kas altı olacak ama korkuyorum bu ağrıdan dolayı bide 1 hafta sonrq işe gitmeliyim
375cc high profil yuvarlak 1. Ay oldu henüzAA peki kaç cc ydi ne zaman ameliyat oldunuz ve kas altımıydı
Dual plan375cc high profil yuvarlak 1. Ay oldu henüz
İyi cesaretlisin vallaha yeni olmasına rağmen bende küçük diyorum eşime takılıyorum bu biraz kalsın seneye de büyük yaptırıyim cildim esnesin diyorum ama yok yemiyo yaDual plan
Canım evet üst kısım kas altı olduğu için Benim de üst taraf ağrıyordu özellikle ağrıdan uyanıyordum yatmak işkenceydi ama ilk 1 hafta sonra günden güne sadece zorlarsam biraz ağrı oluyor hala şişliklerim var onlardan dolayıda olabiliyor inşallah sende atlatır iyi günlerine cabuk kavuşursun bitanemİyi cesaretlisin vallaha yeni olmasına rağmen bende küçük diyorum eşime takılıyorum bu biraz kalsın seneye de büyük yaptırıyim cildim esnesin diyorum ama yok yemiyo yadoktorum banada kas altı dual plan dedi bugün üst kısım sert alt biraz daha yumşak seninde oylemiydi ağrın acin ne durumdaydı bir de çok indimi şişlik
Teşekkür ederım canım insallahCanım evet üst kısım kas altı olduğu için Benim de üst taraf ağrıyordu özellikle ağrıdan uyanıyordum yatmak işkenceydi ama ilk 1 hafta sonra günden güne sadece zorlarsam biraz ağrı oluyor hala şişliklerim var onlardan dolayıda olabiliyor inşallah sende atlatır iyi günlerine cabuk kavuşursun bitanem
Merhaba, dün ilk görüşmemi Bülent Tekerekoğlu ile yaptım. Kas altı 350cc iyi olur dedi. Boyum 1.73 kilom 63 . Omuzlarım genişmiş büyük durmaz dedi. Bülent beye giden oldu mu? Haftaya da Hüseyin Kandulu ya gideceğim. Başka öneriniz olur mu?
Daha bir ay olmuş ameliyatın. Henüz şişliklerin bile tamamen inmemişken gözüme büyük geliyor diye fazla acele ediyorsun bence. Doktorlar bile ödemlerin tam geçip memelerin şekil alması 6 ay kadar zaman alacak diyor. Ben burda birazda doktorunu suçluyorum açıkcası. Bizler zaman zaman böyle düşüncelere girmiş dahi olsak, mecburi olmadıkça iki amaliyat arasını bu kadar kısa tutulmamalı.Canım evet üst kısım kas altı olduğu için Benim de üst taraf ağrıyordu özellikle ağrıdan uyanıyordum yatmak işkenceydi ama ilk 1 hafta sonra günden güne sadece zorlarsam biraz ağrı oluyor hala şişliklerim var onlardan dolayıda olabiliyor inşallah sende atlatır iyi günlerine cabuk kavuşursun bitanem
L limette Canım öncelikle teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur❤ aslında hata ve suç bende en başta doktorum 250 ve 300 cc arası mod plus yapcağını söylemişti benim ısrarlarımla 375 h.p takıldı.herkeste çok güzel büyük göğüsler ama meğerse bende iyi olmuyormuş. Doktor beklememi defalarca söyledi eğer beğenmezsem hemen yapacağını söyledi ama ben her hafta kafasını şişirdim sonunda dayanamadı ve gün verdi . Ilerleyen zamanda zaten mecburen büyük olduğu için sarkma olacaktı ve toparlama gerekecekti benimki daha küçülmez sadece şekil alır . Geç olacak şeyi sadece hızlandırmış oldum . Bir zararı olacak olsa inanki sanmıyorum doktor yok demesin çünkü en başta herşeyin kötüsüne alıştırıyor hastalarınıDaha bir ay olmuş ameliyatın. Henüz şişliklerin bile tamamen inmemişken gözüme büyük geliyor diye fazla acele ediyorsun bence. Doktorlar bile ödemlerin tam geçip memelerin şekil alması 6 ay kadar zaman alacak diyor. Ben burda birazda doktorunu suçluyorum açıkcası. Bizler zaman zaman böyle düşüncelere girmiş dahi olsak, mecburi olmadıkça iki amaliyat arasını bu kadar kısa tutulmamalı.
Hayırlı olsun hakkında, dilerim verdiğin karardan pişman olmazsın.
Ve 1 ay oldu fikrim değişmedi kendimi çok iyi tanıyorum beğenmediğim birseyi en kötüsüne bile razı gelirim ama taşıyamamL limette Canım öncelikle teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur❤ aslında hata ve suç bende en başta doktorum 250 ve 300 cc arası mod plus yapcağını söylemişti benim ısrarlarımla 375 h.p takıldı.herkeste çok güzel büyük göğüsler ama meğerse bende iyi olmuyormuş. Doktor beklememi defalarca söyledi eğer beğenmezsem hemen yapacağını söyledi ama ben her hafta kafasını şişirdim sonunda dayanamadı ve gün verdi . Ilerleyen zamanda zaten mecburen büyük olduğu için sarkma olacaktı ve toparlama gerekecekti benimki daha küçülmez sadece şekil alır . Geç olacak şeyi sadece hızlandırmış oldum . Bir zararı olacak olsa inanki sanmıyorum doktor yok demesin çünkü en başta herşeyin kötüsüne alıştırıyor hastalarını
Canım bence en iyisi doktoruna birakmak göyüs lafesine göre boyutu o belirlesin. Ebatı ne büyük nede küçük olsun.Kimsenin fikri yok mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?