Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende çok istiyorum ama devlette oluyor mu ki ? neye göre oluyor birde . ayrıca garantilimi ? birde özel estetik olursa ortalama ne kadar tutar. son olarakta bebek emziriliyormu ?

bende çok istiyorum ama devlette oluyor mu ki ? neye göre oluyor birde . ayrıca garantilimi ? birde özel estetik olursa ortalama ne kadar tutar. son olarakta bebek emziriliyormu ?
B busrasyf Evet canım devlet hastanelerinde ücretli hasta olarak yapılıyor. Damla ve yuvarlak protez çeşidine göre fiyatlar değişiyor özellere göre daha uygun ameliyat ve hastane masrafı var birde protezini medikal'e kendin ödüyorsun . Emzirmeye engel değil doktorunda bilgilendirir zaten bu konuda olmak istediğin zaman seni.özeller pahalı en az 8bin en yüksek 12 bin 14 bin ödeyenler var diklestirmede olacaksa tabiki yükseliyor fiyatlar

Kızlar göğüslerim nerdeyse yok dümdüz erkek göğsü gibi (((( Bende ameliyat düşünüyorum yaşım 22. Ama ameliyat konusunda korkularım var. Doğal durur mu? İyileşme süreci uzun sürer mi anlaşılmasın istiyorum tek anneme söylicem :| bide doktor önerebilir misiniz araştırmam için? Nerede olsa doktoe gidicem galiba. Antalyada yaşıyorum ama istanbulada giderim. Önerileriniz neler? Ne biliyorsanız öğrenmek istiyorum ben daha yeni araştırmaya başladım

Merhaba,Istannbulda Dr Akın Demiralay var,Antalyayada gelip ameliyat yapıyormuş. İsterseniz araştırın bir.
Ben Hasan Fındık a ameliyat oldum,Istanbulda kendisi. Mail ile sitesinden foto gönderip fikir alabilirsiniz

Canim D Dorukutku da Antalyada oldu ameliyatini. Ve cok cok memnun. Ondan bilgi alabilirsin. Etiketi gördüğünde o sana yazar zaten

Mutlulukçum, sen şahsen gördün mü bu kişiyi? Yahut telefondan falan görüştün mü? Kendi özel fotoğraflarındaki bedenler aynı kişilerin bedenleri değil. Benlerin yerleri bile farklı. Neden ameliyat sonrası hiç ağrım sızım olmadı ya da ne bileyim ağrım var falan demedi?

Neden bir sürü insana izler misiniz diye mesaj atıyor? Neden bir sürü kişiyi izliyor? Neden fotoğraflarını güncelleniyor. Bol bir sporcu atleti giymiş tek bir fotoğraf var orada. Öncekiler hep farklı açılardan farklı ortamlarda.

Merhaba arkadaşlar. Dün ameliyatımı oldum. Çok şükür iyiyim. Dayanılmaz ağrılarım olmadı. Mentor 350 dual plan yapıldı. 80 c cup oldu. Direnlerim sabahleyin çıkarıldı. Yalnız göğsümün üst kısmında catlak gibi ince yarıklar oluştu. Sizce bu durum normal,mi? arzum77 tecrübelerine güveniyorum arkadaşım

Canım sen diyince dikkat ettim ben de özellikle göğüslerinin alt kısmından kalan bi yerde ben var ama diğer fotoğraflarda yok. Ben de şaşırdım şu an :/

Çok geçmiş olsun canım, inşallah az ağrılı bir sürecin ile en kısa zamanda atlarsın. Çatlaklar oluşuyorsa bol bol kremle bence dikiş yerlerine gelmeyecek şekilde tabiki. Sanırım derin fazla gerildi silikondan dolayı. Hamililekte deri esnesin diye yağlar olur ya öyle bir şeyde kullanabilrsin

Çok teşekkür ederim L limette . Vazelin olur heralde.

Emin değilim ama olur herhalde, ben kırmızı kantoron yağı kullandım ara ara. Maksat deri gerilmesin rahat esneyebilsin. O bakımdan her türlü vucut lotionlarıda olur sanıyorum.
Kantaronu banyodan sonra düşünüyorum. Dr ilk kontrole kadar hiçbir şey sürme dedi. Ilk kontrolüm haftaya.

Yok cnm şahsen görüşmedim sadece forumda yazıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…