Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun
Ameliyatı hangi doktora ve hangi yöntemle oldunuz acaba?

Çok geçmiş olsun
Ameliyatı hangi doktora ve hangi yöntemle oldunuz acaba?
Çok teşekkür ederim M meleklernaz Ameliyat dualplan yöntemiyle oldu. Hem dikleştirme hem de protez yapıldı. Sanırım dün hastanedeki ağrı kesicilerin etkisiyle iyi hissettim ve kollarımı yordum. Dün sağ göğsüm şişti maalesef. Sağ kolumu çok kullandim. Çok halsiz, düşük tansiyonlu ve acılı bir akşam geçirdim. Kendimi yormasaydim rahat olabilirdim Bu arada Dr.um Erol Kesiktaş. Adana'da medline hastanesinde oldum ameliyatı.

Çok geçmiş olsun demek ki kollarımızı çok kullanmayacağız belli bir süre ben de eylül ayında olucam bakalım hayırlısı

Çok geçmiş olsun demek ki kollarımızı çok kullanmayacağız belli bir süre ben de eylül ayında olucam bakalım hayırlısı
Teşekkür ederim canım. Kolları bağlamanızı tavsiye ederim. Bir de bende istifra çok oldu. Kolumun üzerine yaslanarak çıkarmak durumunda kaldım. Geceydi. Annemi uyandırmaya kiyamadim.

Bugün bir hafta oldu o ilk gün sanki bir daha iyi olamiycakmisim gibiydi kendime kızıp durmustum gerçekten sabır istiyor ama o acıyı çeken bilir baziları hiç acı ağrı cekmemis ne güzel Allahtan kusma olmadı düşünemiyorum bile bırak kusmayı öksürurken canım yanıyordu bol su içtim durmadan wcye kalktım eşimin desteği ile her kalkış bir işkence hergün bir tık iyi oldum şimdi yavaş yavaş herseyi yapiyorum ütü ve ev supurmek haric şu an gerginlik hissi var ortalarda ve dikislerim acılı kasiniyor onun dışında hersey iyi gidiyor

Çok şükür canım. Geçmiş olsun. Inşallah ben de o günleri göreceğim. @ussagimamora sende de mi dikleştirme vardı?

Geçmiş olsun, dikleştirmeyi sen mi istedin, doktor mu önerdi?
Birde izlerin nerede, meme başını kesti mi?
Kaç yaşında,kaç kilosun ve boyun kaç?
Bende oldum yöntem aynı,325 cc ama sanki sarkık duruyor.

Geçmiş olsun, dikleştirmeyi sen mi istedin, doktor mu önerdi?
Birde izlerin nerede, meme başını kesti mi?
Kaç yaşında,kaç kilosun ve boyun kaç?
Bende oldum yöntem aynı,325 cc ama sanki sarkık duruyor.
Teşekkür ederim. Dikleştirme şarttı. Dr.da önerdi, ben de istedim. Şöyle aslında: Benim göğüslerim doğumdan önce dolu dolu 75 d idi. Normal sutyenlerde 85-90 oluyordu. Hamileyken çok fazla büyüdü ve sonra da içi tamamen boşaldı. Yaşım 37, boyum 166, kilom 68, doğum 12 yıl önce oldu. Göğüslerim toparlanır diye umdum hep. Olmadı. Ameliyatim alttan kesi+lolipop oldu. Sarkma fazla olmasaydi sadece lolipop olacaktı. Izlerin geçeceğini söyledi dr.um.

jaylo sana da geçmiş olsun arkadaşım. Benimkiler şu an ikinci gününde. Sağ ve sol arasinda ciddi bir büyüklük farki var. Sağ taraf çok şiş. Iki göğsüm şu an ağzıma girecek gibi. Dr ineceğini söyledi.

Iki ameliyatı ne kadara yaptı ?

Evet inecek, benimki biraz fazla indi

Sağ kolumu çok yordum ilk gün. Zorlamış olabilirim. Çok agiriyor zaten. Sağ tarafimi kullanmıyorum şimdi

Nasıl becerdim bilmiyorum ama senin mesajın devamı gibi oldu yazım. Okursan anlarsın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…