Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ediyorum Pera aynı benim de hem sarkmış hem asimetrik hem de uç farklı birbirinden ama tek bir işe yaradı o da emzirme olayı oğlumun babası bu konuda hep huzursuz etmiştir beni zaten sonra memesi büyük biriyle evlendi Allah bana bunu layık görmüş ya daha kötü olursa diyorum ben estetik ameliyattan yana şansızım sen kurtuldum iki güne ağrın hafifler hić büyük deme iner zamanla tadını çıkar yıllarca tübüler memeyle yaşadın hić pişman olma yadırgama protezi bir organınmiş gibi kabul et alışmaya çalış önemli olan o masadan uyanmış olman zor olsa da canım benim cesaretin bana da bulaşır inşallah. Ben burada senin ve başkalarınin pişman olduğunu duyunca bazen dümdüz olsun eşit olsun sadece eşitleme ameliyatı yaptırayım anormal gorunmesin yeter diyorum kendimce. Peracığim güle güle yaşa yeni memelerinle rengarenk bikiniler iç çamaşırı giy doyasıya ve artık siyah iç çamaşırlarına elveda de tatlım mis gibi

Ben ameliyata girerken bundan daha köt olma şansı yok diye girdim . Ameliyata girecegimi bile kimseye söylemedim ama doktorum birinin cıkısımda olması gerektigini söyleyince cagırdım. Hiç bşy anlayamıyorum henüz bandajlar var üstünde korse sütyen ve dayanamadıgım agrılar Umarım yıllarca o bunalımın karsılıgı güzel gögüsler olur. Bu arada büyük memesi olan biriyle evlenmesi onun sınavı emin ol karma borcu yaratmıs yok yere sen gönlünü ferah tut yıllarca hiç hazır olmadım bu ameliyata sanırım olması gereken zamanda oluyor herşeyin bir vakti var.. eger mutlu olacaksan muhakkak yaptır benim gibi yılların intikamını 350 cc yaktırarak drhilfe 250 cc ile al mesela :)

İnşallah canım bir ömür mutluluklar diliyorum sana ben de mutlaka yaptıracağım vazgeçmek yok aynen dediğin gibi ağrısız acısız bol uykulu iyi gecelerin olsun sevgili Pera

Çok geçmiş olsun sana canım. En zor olan bence karar verip o ameliyatı olmaktı. Sen bunu başarmışın . Ağrışarın sancıların elbette olcak ama İnan hiç geçmey cek herhalde dediğin anda belli uykuya daldıp uyandığında çok daha iyi olduğunu hiss edeceksin. Yıkarsa olmasıda normal zamanla yerleşiyor , hiç merak etme herşey çok güzel olcak . Tübülerli halin ile geçen yıllarına acıyacaksın sadece.

Üst kısım çok boşsa yüksek profil daha güzel durur.
Meraba ben yeni yeni kullanmaya başladım bu siteyi bişey sormak istiyorum 4 hün oldu meme büyütme ameliyatı 300 cc hight profil yuvarlak takıldı şimdi füze gibi ve ayrık duruyo birleşmicek gibi mıtsuz ediyo beni acaba oturması ne kadar zaman alır yada küçükmü takılmış anlıyamadım

Şimdi ödemli ve şiş. Şekil olarak da çok hoş durmaz zaten. Ayrıklık için bir şey diyemicem çünkü benimki de ayrık :) zamanla yumuşadıkça birleşir diye umuyorum

Tugcerain canım ben de hematom oluştu sağ göğsümde doktor bugün bandajları çıkardı sıktı bayağı şişmişti dren yerlerinden kan geliyor şmdi çok korkyrm göğüs aramda sararma morarma oldu bi saat içinde..sence bidaha mı ameliyat olurum ya çok korkyrm

Geçmiş olsun tatlım eğer eskiden dokun biraz varsa tam ayarında ama hiç yoksa küçük bizzat kendimden biliyorum

Beyazzzzzz kendini doldurup durma bence amaliyat felan olmazsın sararma morarma olabilir yapılan işleme göre hepsi geçecek biraz sabır

Cnm kanama oluyor sürekli kan geliyor ama çok korkuyorum siz de oluyor muydu
Hayır tatlım bende dirende yokdu akıntıda yokdu ama inanılmaz ağrılar acılar yaşadım amaliyattan sonra bir gün boyunca sürekli kustum sırtımın ağrısından geberiyodum günlerce salonda oturduğum yerde uyukladım.doktorum arveys yazmışdı çokkk iyi geliyodu herkese tavsiye ederim.bence şu anki durumun normal o küçücük memeşlere doktorun 400 sığdırmış haliyle ağrı acıda ona göre oluyo dayan sabret hepsi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…