Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba sevgili arkadaşlar. Beni bilen bilir yaklaşık on aydır bil fiil bu forumdaydim. Araştırdım okudum bilgilerinizden faydalandim. Bir çoğunuz beni izlemeye alarak fotoğraf larınızi görmemi sagladiniz Allah hepinizeden razi olsun. iyi ki bu forum var . Yoksa ameliyat olma düşüncesi aklımın ucundan dahi gecmezdi. Ameliyat olmaya karar vermem de ve korkularımi yenmem de bana çok büyük katkilariniz oldu . Tekrar tekrar teşekkür ederim. Ameliyat tarihim için ağustosta agustos dedim durdum hep ama nasip olmadı. Ama şükürler olsun ki benim de artık bir ameliyat tarihim var . 2 ekim :) sayılı günlerim kaldı inşallah hayalime kavuşmaya. Ve bulutların üzerinde gibiyim inanin. Benim için dua edin nolur hayirlisiyla bende atlatayim ameliyat sürecini. Az önce yeni bi fotoğraf yükledim bakıp yorum atarsanız çok sevinicem. Çünkü sizlere çok güveniyorum ve hepinizi de çok seviyorum ♡ arzum77 M macellan mutluluk2015 S sea thinker B Becanirem peraaslan elmasmete ve beni izleyip te kullanıcı adı aklıma gelmeyen diğer arkadaş lar ♡

gecmis olsun. Lutfen iyi dusun iyi olsun. Hiç birsey olmayacak. hersey guzel olacak. Bak dunden beri iymişsisn.

Ayyyyy fatrek canımın içi çokkk sevindim senin için yaşasın.inş herşey çokk güzel geçer allah gönlüne göre versin.herşey çok güzel olacak gönlünü ferah tut

Merhaba geçmiş olsun bende yeni ameliyat oldum fakat ameliyattan sonra korse vs bişey takmadınmı doktor bana ameliyatta takmıştı odaya geldigimde üzerimdeydi merak ettim bi sorayım dedim
Doktorum taktı tabi. Sonrasında elastik bandaj da taktı. Eve geldim çıkarttıp hepsini, sıkıyor diye. Sadece ilk 3 gün südyen taktım o kadar

Kızlar benim bu kup mup işlerime aklım hiç ermiyor.amaliyat sonrası südyen almaya gittim onu tak onu çıkar malum memişler yeni alışık deyiliz.benim hiç dokum yokdu 300 ss takıldı.südyende 85 c 90 b oldu okadar.belki kafası karışan arkadaşlara fikir olur

gelişmeleri paylaşıyorum, annemin komşusunun kızı tavsiyesiyle bugün Nebil Bozdoğan'dan randevu aldım yarın ilk görüşmeye gideceğim. çok methettiler bakalım nasılmış. yazarım yine

Arkadaslar merhaba bende ameliyat olmak istiyorum cocuklardan sonra goguslerim yok oldular psikolojim inanilmaz bozuldu istanbul avrupa yakasinda onerebiliceginiz bir doktor varmidir simdiden tesekkurler

Canım merhaba bende senden 10 gün sonra ameliyat olacağım. Doktorun kim.

kızlar yeniden merhaba, bu sabah nebil bozdoğan ile randevum vardı gittim gayet iyi karşıladılar pozitif bi insan. sürekli notlar aldı ben konuşurken, önceden yaptığı ameliyatları gösterdi özellikle koltuk altı kesisi tavsiye etti bana diğer hastalarda hiç iz kalmamış. bacak konusunda da ameliyat olmadan sadece dolgu maddesiyle 1 saat içinde düzelteceğini bunun ardından yürüyerek eve gidebileceğimi söyledi. sevdim açıkçası samimi bir insan bence ve işlerini de çok beğendim. fiyat olarak bütçemi zorlayacak ama çoğundan aşağıda fiyat verdi yine de.

Canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle koltuk altı kararın bence çok yerinde şimdiki aklım olsa bende öyle isterdim çünkü her soyunduğumda ilk gözüme çarpan memeler deyil dikiş izleri oluyor.birde bacak konusu demişsin dolgu demişsin onu hiç anlamadım.bacağından alıp memeleremi dolduracakmış

Kuzum çok teşekkür ederim benim bacaklarımda çarpık onları da düzelttirmek istiyorum memişleri yaptırmışken böyle diz kısmı ve aşağısı başka bi insana ait gibi öyle çarpık ve inan abartmıyorum bandajlarla sararak çorap giyerdim lisede
göğüs büyütme için genel anestezi olacakmış bir de sonrasında özel sütyen takmak zorundaymışım bir süre hep..diyecektim ki siz benim göğüsleri normale çevirin ben 1 ömür takarım o sütyeni gerekirse

Arkadaslar merhaba bende ameliyat olmak istiyorum cocuklardan sonra goguslerim yok oldular psikolojim inanilmaz bozuldu istanbul avrupa yakasinda onerebiliceginiz bir doktor varmidir simdiden tesekkurler

Merhaba canım dr.çetin duygu benim doktorum nişantaşında muayenesi yeni ameliyat oldum bende 2 hafta olucak çok memnunum görüşmek istersen yardımcı olurum

Ay o sütyen yedi beni bende bi ömür takarım nolacak canım demiştim tabi yok memeyle takarsın ama meme olduktan sonra bi de ödem var nasıl sıkıyordu ilk günler zordu anlatamam ama suan çok iyi baktıkça acayip mutluyum birde koltuk altı kesisi demişsin benim arkadasım benden 1 yıl önce oldu ama gögüs altında hiç iz kalmadı gibi silik çok ince tam südyen yeri belli de olmuyor

ay çok keyifle okudum resmen şimdiden hayali bile güzel, o isteyip alamadığım desteksiz sütyenlerin hepsini bir bir alıp takmak istiyorum bi de bişey itiraf edeyim sanki o ameliyat olunca bedenim tamamlanacak gibi hissediyorum

Gerçekten tamamlanmış gibiyim şuan ne yalan söleyim darısı tüm isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…