Son durumum; düne kadar hala yoğun bir şekilde sol göğüsümden seroma geliyordu. Dün doktorum dikiş yerimden kesti ve boşluk varmış. Biliyosunuz ben ameliyattan sonra ne südyen taktım ne doğru düzgün dikkat ettim. Bundan sebep üstteki deri alttaki deriyle bütünleşmemiş. Arada boşluk olduğu için de sıvı üretip akıyormuş. Dün içini kazıdı sonra alttaki dokuya sabitleyip dikti. Dünden beri bi sıkıntı olmadı çok şükür. Eğer geçen seferki gibi ateşlenirsem ameliyat olucam tekrar. Siz siz olun doktorunuzun sözünden çıkmayın 2 aydır çekiyorum.
Ayyyyy fatrek canımın içi çokkk sevindim senin için yaşasın.inş herşey çokk güzel geçer allah gönlüne göre versin.herşey çok güzel olacak gönlünü ferah tutMerhaba sevgili arkadaşlar. Beni bilen bilir yaklaşık on aydır bil fiil bu forumdaydim. Araştırdım okudum bilgilerinizden faydalandim. Bir çoğunuz beni izlemeye alarak fotoğraf larınızi görmemi sagladiniz Allah hepinizeden razi olsun. iyi ki bu forum var . Yoksa ameliyat olma düşüncesi aklımın ucundan dahi gecmezdi. Ameliyat olmaya karar vermem de ve korkularımi yenmem de bana çok büyük katkilariniz oldu . Tekrar tekrar teşekkür ederim. Ameliyat tarihim için ağustosta agustos dedim durdum hep ama nasip olmadı. Ama şükürler olsun ki benim de artık bir ameliyat tarihim var . 2 ekim :) sayılı günlerim kaldı inşallah hayalime kavuşmaya. Ve bulutların üzerinde gibiyim inanin. Benim için dua edin nolur hayirlisiyla bende atlatayim ameliyat sürecini. Az önce yeni bi fotoğraf yükledim bakıp yorum atarsanız çok sevinicem. Çünkü sizlere çok güveniyorum ve hepinizi de çok seviyorum ♡arzum77 M macellan mutluluk2015 S sea thinker B Becanirem peraaslan elmasmete ve beni izleyip te kullanıcı adı aklıma gelmeyen diğer arkadaş lar ♡
Canımmm çok teşekkür ederim amin inşallah :)Ayyyyy fatrek canımın içi çokkk sevindim senin için yaşasın.inş herşey çokk güzel geçer allah gönlüne göre versin.herşey çok güzel olacak gönlünü ferah tut
Doktorum taktı tabi. Sonrasında elastik bandaj da taktı. Eve geldim çıkarttıp hepsini, sıkıyor diye. Sadece ilk 3 gün südyen taktım o kadarMerhaba geçmiş olsun bende yeni ameliyat oldum fakat ameliyattan sonra korse vs bişey takmadınmı doktor bana ameliyatta takmıştı odaya geldigimde üzerimdeydi merak ettim bi sorayım dedim
Canım merhaba. Bende fatih uygur a 12 ekim de ameliyat olacağım süreçten biraz bahseder misin.Fatih Uygur benim doktorum
Canım merhaba bende senden 10 gün sonra ameliyat olacağım. Doktorun kim.Merhaba sevgili arkadaşlar. Beni bilen bilir yaklaşık on aydır bil fiil bu forumdaydim. Araştırdım okudum bilgilerinizden faydalandim. Bir çoğunuz beni izlemeye alarak fotoğraf larınızi görmemi sagladiniz Allah hepinizeden razi olsun. iyi ki bu forum var . Yoksa ameliyat olma düşüncesi aklımın ucundan dahi gecmezdi. Ameliyat olmaya karar vermem de ve korkularımi yenmem de bana çok büyük katkilariniz oldu . Tekrar tekrar teşekkür ederim. Ameliyat tarihim için ağustosta agustos dedim durdum hep ama nasip olmadı. Ama şükürler olsun ki benim de artık bir ameliyat tarihim var . 2 ekim :) sayılı günlerim kaldı inşallah hayalime kavuşmaya. Ve bulutların üzerinde gibiyim inanin. Benim için dua edin nolur hayirlisiyla bende atlatayim ameliyat sürecini. Az önce yeni bi fotoğraf yükledim bakıp yorum atarsanız çok sevinicem. Çünkü sizlere çok güveniyorum ve hepinizi de çok seviyorum ♡arzum77 M macellan mutluluk2015 S sea thinker B Becanirem peraaslan elmasmete ve beni izleyip te kullanıcı adı aklıma gelmeyen diğer arkadaş lar ♡
Merhaba canım. Konuşmuştk daha önce seninle sanırım. İzmit akademi hastanesi ilsun AkaCanım merhaba bende senden 10 gün sonra ameliyat olacağım. Doktorun kim.
Canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle koltuk altı kararın bence çok yerinde şimdiki aklım olsa bende öyle isterdim çünkü her soyunduğumda ilk gözüme çarpan memeler deyil dikiş izleri oluyor.birde bacak konusu demişsin dolgu demişsin onu hiç anlamadım.bacağından alıp memeleremi dolduracakmışkızlar yeniden merhaba, bu sabah nebil bozdoğan ile randevum vardı gittim gayet iyi karşıladılar pozitif bi insan. sürekli notlar aldı ben konuşurken, önceden yaptığı ameliyatları gösterdi özellikle koltuk altı kesisi tavsiye etti bana diğer hastalarda hiç iz kalmamış. bacak konusunda da ameliyat olmadan sadece dolgu maddesiyle 1 saat içinde düzelteceğini bunun ardından yürüyerek eve gidebileceğimi söyledi. sevdim açıkçası samimi bir insan bence ve işlerini de çok beğendim. fiyat olarak bütçemi zorlayacak ama çoğundan aşağıda fiyat verdi yine de.
Kuzum çok teşekkür ederimCanım hayırlı uğurlu olsun öncelikle koltuk altı kararın bence çok yerinde şimdiki aklım olsa bende öyle isterdim çünkü her soyunduğumda ilk gözüme çarpan memeler deyil dikiş izleri oluyor.birde bacak konusu demişsin dolgu demişsin onu hiç anlamadım.bacağından alıp memeleremi dolduracakmış
Arkadaslar merhaba bende ameliyat olmak istiyorum cocuklardan sonra goguslerim yok oldular psikolojim inanilmaz bozuldu istanbul avrupa yakasinda onerebiliceginiz bir doktor varmidir simdiden tesekkurler
Kuzum çok teşekkür ederimbenim bacaklarımda çarpık onları da düzelttirmek istiyorum memişleri yaptırmışken böyle diz kısmı ve aşağısı başka bi insana ait gibi öyle çarpık ve inan abartmıyorum bandajlarla sararak çorap giyerdim lisede
göğüs büyütme için genel anestezi olacakmış bir de sonrasında özel sütyen takmak zorundaymışım bir süre hep..diyecektim ki siz benim göğüsleri normale çevirin ben 1 ömür takarım o sütyeni gerekirse
ay çok keyifle okudum resmenAy o sütyen yedi beni bende bi ömür takarım nolacak canım demiştim tabi yok memeyle takarsın ama meme olduktan sonra bi de ödem var nasıl sıkıyordu ilk günler zordu anlatamam ama suan çok iyi baktıkça acayip mutluyum birde koltuk altı kesisi demişsin benim arkadasım benden 1 yıl önce oldu ama gögüs altında hiç iz kalmadı gibi silik çok ince tam südyen yeri belli de olmuyor
ay çok keyifle okudum resmenşimdiden hayali bile güzel, o isteyip alamadığım desteksiz sütyenlerin hepsini bir bir alıp takmak istiyorum bi de bişey itiraf edeyim sanki o ameliyat olunca bedenim tamamlanacak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?