Canim cok gecmis olsun insallah istedigin gibi olmustur detaylarini yazarmisin peki ne kadar odedin kas altimi ustumu damlami :) bende erdem guvenle gorustum ekim basinda ona gidicem ama cok kararsizim acikcasi korkuyorumda hemen bir doktora takilip kalmak istemiyorumMerhaba canım dr.çetin duygu benim doktorum nişantaşında muayenesi yeni ameliyat oldum bende 2 hafta olucak çok memnunum görüşmek istersen yardımcı olurum
Biraz daha küçülür.kaç taktırmışdınkiAmeliyattan sonra göğüs çevrem 86 fakat şuan 82 ama hala sert yaklaşık üç hafta oldu dahada küçülür mü
330 cc 75 b oluyor hala, eskiden 75 a ama tam dolgulu. Yaa çok üzülüyorum dahada küçülsün istemiyorumBiraz daha küçülür.kaç taktırmışdınki
Moderate profil çapı geniş,öne çıkıtısı daha azdır hıgh profile göre. Sizin gögüs çapınıza göre protezin çapı tercih edilir. Açılmış bir gögüs cebi var şu anda sizde,ondan daha dar bir protez tercih edilirse heleki damla protezde risk olur. Damla protezin dönme ihtimali oldugu için cepten daha dar olursa bu ihtimal riski daha fazladır. Bu yüzden çok ince hesap yapmak gerekir.arzum77 ben size birsey sormak istiyorum konu ile bilginiz cok :) 295 cc moderate damla protezim var. cuk olmus vucuduma gore. Ama dedigim gibi daha buyutmek istiyorum. Suan b kullaniyorum c+ veya d olmak istiyorum. Bunun icin 400 uzeri mi olmali? Yada 300 high profile damla ile de d olur mu sizce? Esasen demek istedigim acaba protez ebatini degistrmesem ama implant profili degisse fark olur mu
Moderate profil çapı geniş,öne çıkıtısı daha azdır hıgh profile göre. Sizin gögüs çapınıza göre protezin çapı tercih edilir. Açılmış bir gögüs cebi var şu anda sizde,ondan daha dar bir protez tercih edilirse heleki damla protezde risk olur. Damla protezin dönme ihtimali oldugu için cepten daha dar olursa bu ihtimal riski daha fazladır. Bu yüzden çok ince hesap yapmak gerekir.
Bende öne çıkıntısı olan göğüsleri çok seviyorum misal,doktoruma keşke ultra hıgh olsaydı demiştim ama doktorum olmaz,onun çapı dar,senin gögüs yapına olmaz. Yada çok daha büyük cc olması gerekirdi demişti.
Yeniden ameliyat mi olacaksınız yani. Yeniden o kadar paraarzum77 ben size birsey sormak istiyorum konu ile bilginiz cok :) 295 cc moderate damla protezim var. cuk olmus vucuduma gore. Ama dedigim gibi daha buyutmek istiyorum. Suan b kullaniyorum c+ veya d olmak istiyorum. Bunun icin 400 uzeri mi olmali? Yada 300 high profile damla ile de d olur mu sizce? Esasen demek istedigim acaba protez ebatini degistrmesem ama implant profili degisse fark olur mu
Cc büyüdükçe çap da büyür. Yani bilemiyorum,doktorun belki cebi genişletebilir biraz daha büyük cc koyabikmek için.O zaman 400 cc damla mantikli olur dimi? Yani moderate ama cc fazla? 295 ile b isem 400 ile sanirim istedigim tam buyukluge sahip olurum
Bantları cıkarılırken kanaması olan oldu mu aranızda
Yukarıda Albümler yazısını tıklayıp Yen’i albüm oluştur yapın. Ayarlarınızı yapıp fotonuzu yükleyin.Resim yükleyecem yükleyemedim yardımcı olurmusunuz
Yeniden ameliyat mi olacaksınız yani. Yeniden o kadar para
Albüm oluştur yada fotoğraf yükle diye bir seçenek bulamadımYukarıda Albümler yazısını tıklayıp Yen’i albüm oluştur yapın. Ayarlarınızı yapıp fotonuzu yükleyin.
Nasıl bir sorun ile karşılaşıyorsunuz?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/telefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/Albüm oluştur yada fotoğraf yükle diye bir seçenek bulamadım
Tskr ettim fakat voyle bir hata veriyorhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/telefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/
Şu linke bir bakarmısın? Detaylı anlatmaya çalışmıştım
1 ekim tarihli paylaşımıma bak ama,ilk anlatım eski sisteme göre olandı
Fotoğrafında bir sorun var sanırım..Tskr ettim fakat voyle bir hata veriyor
Our gallery currently accepts images only.
20170924_135302.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?