Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kac beden kullaniyordun daha onceden birde kas altimi ustumu yaptirdin bende ekim basi gibi erdem guvenle gorusmeye gidicem
Merhaba canım dr.çetin duygu benim doktorum nişantaşında muayenesi yeni ameliyat oldum bende 2 hafta olucak çok memnunum görüşmek istersen yardımcı olurum
Canim cok gecmis olsun insallah istedigin gibi olmustur detaylarini yazarmisin peki ne kadar odedin kas altimi ustumu damlami :) bende erdem guvenle gorustum ekim basinda ona gidicem ama cok kararsizim acikcasi korkuyorumda hemen bir doktora takilip kalmak istemiyorum

Ameliyattan sonra göğüs çevrem 86 fakat şuan 82 ama hala sert yaklaşık üç hafta oldu dahada küçülür mü

arzum77 ben size birsey sormak istiyorum konu ile bilginiz cok :) 295 cc moderate damla protezim var. cuk olmus vucuduma gore. Ama dedigim gibi daha buyutmek istiyorum. Suan b kullaniyorum c+ veya d olmak istiyorum. Bunun icin 400 uzeri mi olmali? Yada 300 high profile damla ile de d olur mu sizce? Esasen demek istedigim acaba protez ebatini degistrmesem ama implant profili degisse fark olur mu

arzum77 ben size birsey sormak istiyorum konu ile bilginiz cok :) 295 cc moderate damla protezim var. cuk olmus vucuduma gore. Ama dedigim gibi daha buyutmek istiyorum. Suan b kullaniyorum c+ veya d olmak istiyorum. Bunun icin 400 uzeri mi olmali? Yada 300 high profile damla ile de d olur mu sizce? Esasen demek istedigim acaba protez ebatini degistrmesem ama implant profili degisse fark olur mu

Moderate profil çapı geniş,öne çıkıtısı daha azdır hıgh profile göre. Sizin gögüs çapınıza göre protezin çapı tercih edilir. Açılmış bir gögüs cebi var şu anda sizde,ondan daha dar bir protez tercih edilirse heleki damla protezde risk olur. Damla protezin dönme ihtimali oldugu için cepten daha dar olursa bu ihtimal riski daha fazladır. Bu yüzden çok ince hesap yapmak gerekir.
Bende öne çıkıntısı olan göğüsleri çok seviyorum misal,doktoruma keşke ultra hıgh olsaydı demiştim ama doktorum olmaz,onun çapı dar,senin gögüs yapına olmaz. Yada çok daha büyük cc olması gerekirdi demişti.

O zaman 400 cc damla mantikli olur dimi? Yani moderate ama cc fazla? 295 ile b isem 400 ile sanirim istedigim tam buyukluge sahip olurum

Yeniden ameliyat mi olacaksınız yani. Yeniden o kadar para

O zaman 400 cc damla mantikli olur dimi? Yani moderate ama cc fazla? 295 ile b isem 400 ile sanirim istedigim tam buyukluge sahip olurum
Cc büyüdükçe çap da büyür. Yani bilemiyorum,doktorun belki cebi genişletebilir biraz daha büyük cc koyabikmek için.
En doğru olanı doktorun cevap verecektir

Merhaba kizlar, bende artik karar verdim ve ISTANBUL'da ameliyat olmak istiyorum :) Buralarda cok yeniyim.. Baya mesaj okudum ve bilgi edinmeye calistim. Suan DOKTOR arayisindayim. Siz nerde yaptirdiniz? Iyi veya kötü tüm yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkürler!

Kızlar benim gibi silikonu yukarı kayan var mı. Sol meme yukari kaymış ben farketmemistim doktorum söyledi artık bende farkediyorum masaj yapiyorum aşağı doğru bastiriyorum bandaj sariyorum geceleri ama banamisin demiyor

Yeniden ameliyat mi olacaksınız yani. Yeniden o kadar para

Evet oyle bir dusuncem olustu. Okdr para odemisken keske tabii ki daha buyugunu isteseydim. Ben goze batmasin aman dedim derli toplu ama dolgun dedim aynen de oyle oldu. Ama sonuc okdr guzel ve dogal ki bunun daha buyugunu istiyorum :) dogal silikon mu olur derseniz valla oluyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…