Kız sana 300 bile çok benceBen çok küçüğüm 154 boyum 48 kilom var. Muhtemelen 300 un üstüne cikamayacak
Ay yok ya. Ben büyük istiyorum. 500 u alır dese tak derim yani. O biçimKız sana 300 bile çok bence
8 000 civarı canım. Doktordan doktora değişiyorKızlar fiyatlar nasıl acaba 2017 de?
Selam canım. Kime ameliyat oluyorsun.hangi il. Boy kilo nasıl. Benimde perşembe günü ameliyat im. Ne kadar tirsdigimi anlatmaya kelimeler yetmezselam arkadaşlar 3 hafta sonra ameliyat olucam inşallah ama içimde bi korku var yorumları okuyunca motive oldum biraz ama çok heyecanlıyım eskiden mis gibi olan memintolarım 2 çocuktan sonra poşet çay gibi oldu nerde o eski günler diye anmaktansa ameliyat olmaya karar verdim inşallah herşey gönlümce olur zira çok korkuyorum
Onu bilmiyorum ama ben perşembe günü fatih uygur a ameliyat oluyorum canım.Kızlar merhaba İzmir'de meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ve şu an araştırma içerisindeyim. Op.Dr.Görkem Çalışkan ile görüştüm sadece. İlgili bir doktor ama kararsız kaldımAranızda Görkem Bey'e ameliyat olan ya da doktor hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim
Fatih ve Görkem Bey arasında kararsız kaldım aslında.Hayırlı olsun canım senin için.Gerçi Fatih Bey ile görüşmeye gitmedim henüz. Ameliyat ücreti için ne kadar dedi sana canım?Onu bilmiyorum ama ben perşembe günü fatih uygur a ameliyat oluyorum canım.
8000 canım. Bacaklar dan yağ alıp enjekte edecek aynı zamanda.çok zayıf olduğum için silikonun daha iyi kamufle olmasi açısından. Görüşme ücreti 50 lira. Eğer ameliyat a karar verirsen tahlilleri ücretsiz yaptırıyorsun. Ve ondan sonraki görüşmeler ücretsiz.Fatih ve Görkem Bey arasında kararsız kaldım aslında.Hayırlı olsun canım senin için.Gerçi Fatih Bey ile görüşmeye gitmedim henüz. Ameliyat ücreti için ne kadar dedi sana canım?
selam ilk defa mesaj yazıyorum.. ben haziranda odum aleliyatımı.. 3.5 ay oldu. hala yumuşak değil. 350 cc takıldıbana çok byük geliyor. bakıyorum forumda büyüklükten çok küçüklükten şikayet ediliyor. bende çıkarıp 300 takalım dedim doktoruma bekle dedi. ne kadar daha bekleyeyim ki daha . küçülmez bence. sizin nasıl 3 aydan sonra küçülme ve yumuşama oldu mu hiç. bu arada yuvarlak takıldı. ondada mutsuzum. keşke damla olsaydı diyorum ama damlada dönme riskini okuduğumdan korkmuştum damla taktırmaya. çok özeniyorum şöyle mutlu olanlara.
Valla bana kalsa 500 cc taksın. Ama benim vücudum ufacık. Büyük göğüslere çok ozeniyorum.keşke olsa da taksa ama çok utopik olur büyük silikon düşünmek. Büyük oldu diye kesinlikle üzülme bence. Zamanla muhtemelen kuculecek ve gözün alisacak sonra keşke daha büyük olsaydı diyeceksin.büyük diye ağlayanlardan biri olarak hemen cevap vereyim benimkiler 6 aydan sonra bile çok değişti, hatta 7. ayımdan sonra bariz küçüldü, şu an 10. ayımdayım hala yumuşamaya da devam ediyorlar. Herkesin süreci çok farklı ama 3.5 bence çok erken, abartı büyük değilse bekle gerçekten.
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için:) Ameliyat sonrası yorumlarını da bekliyorum mutlaka inşallah istediğin gibi olur. Ben sanırım bu durumda Görkem Bey'e ameliyat olacağım fiyat olarak da daha uygun çünkü ve ne zaman arasam mesaj atsam hemen yanıtlıyor tüm sorularımı :)8000 canım. Bacaklar dan yağ alıp enjekte edecek aynı zamanda.çok zayıf olduğum için silikonun daha iyi kamufle olmasi açısından. Görüşme ücreti 50 lira. Eğer ameliyat a karar verirsen tahlilleri ücretsiz yaptırıyorsun. Ve ondan sonraki görüşmeler ücretsiz.
büyük diye ağlayanlardan biri olarak hemen cevap vereyim benimkiler 6 aydan sonra bile çok değişti, hatta 7. ayımdan sonra bariz küçüldü, şu an 10. ayımdayım hala yumuşamaya da devam ediyorlar. Herkesin süreci çok farklı ama 3.5 bence çok erken, abartı büyük değilse bekle gerçekten.
Ücret olarak düşünme bence. Bide söyle düşün eğer sorularını Hemen yanıtlıyor sa bu da demek oluyor ki boş vakti çok. Mesela fatih bey e telefonla ulaşmayı bırak randevu alıp gittiğinde bile çok sıra bekliyorsun. Sen bilirsin canım. Ameliyattan so ra bilgilendirirm mutlaka. Hayirlisi olsun hepimiz için inşaallahTeşekkür ederim canım bilgilendirme için:) Ameliyat sonrası yorumlarını da bekliyorum mutlaka inşallah istediğin gibi olur. Ben sanırım bu durumda Görkem Bey'e ameliyat olacağım fiyat olarak da daha uygun çünkü ve ne zaman arasam mesaj atsam hemen yanıtlıyor tüm sorularımı :)
İnşallah canım:)Ücret olarak düşünme bence. Bide söyle düşün eğer sorularını Hemen yanıtlıyor sa bu da demek oluyor ki boş vakti çok. Mesela fatih bey e telefonla ulaşmayı bırak randevu alıp gittiğinde bile çok sıra bekliyorsun. Sen bilirsin canım. Ameliyattan so ra bilgilendirirm mutlaka. Hayirlisi olsun hepimiz için inşaallah
Çok geçmiş olsun arkadaşım . Benim de ameliyat imin 4. günü ve ne ağrı nede sızı var tamamiyle iyi olduğumu söyleyebilirim yani. Yalnızca ağırlık kaldırmak yasak. Velhasıl 4 günlük bi ağrı sızı nin sonunda hayal ettiğimiz şeye kavuşmuş oluyor uz. Yani korkmasin ameliyat olmaktan hiç kimse. Çünkü gerçekten de katlanılmayacak kadar zor bi işlem değil meme büyütme operasyonu. Agri kesiciler oluşan ağrıların giderilmesinde çok yardimci oluyor zaten.benim ilk günüm den beri ağrım sızım olmadı gayet rahat atlattım ilk günleri mi de.yalnizca kollarimi kullanmakta zorluk cektim o kadar.simdi 4. günüm ve artık günlük yaşantıma donebildim şükürler olsun ki. Bu ameliyat i olmaya bu forum sayesinde karar verdim. Bana yardımcı oldukları için herkese minnettarım :)Merhaba kızlar çok düşündüm. Çok araştırdım göğüslerim beni hiç mutlu etmiyordu. Araştırmalarımda sürekli önüme isveç klinik ve Defne erkara çıkıyordu. Benim tercihim Defne hanım oldu gerçek çok iyi işinde uzman. Kendim konyada yaşıyorum. Defne hanım ile görüşmek için istanbula gittim kas altı tercihim olduğunu belirttim. Kaç cc olduğuna, yuvarlak mı damlamı olduğuna doktorunuz karar vermenizde size yardımcı oluyor zaten benim istediğim yuvarlaktı öylede oldu. Ama cc konusuna pek karar verememiştim şuanda 425 cc var. Ilk dört gün çok pişmandım neden yaptırdım keşke yapmasaydım diyorsunuz ama zaman geçtikçe sizı mutlu ettiğini güveninizin yerine geldigini hissediyorsunuz. Kaslarım sanki yırtılıyordu çok ağrıyor yanıyordu. Ama sadece 4 günlük bir hareketszilik baska birsey yok korkulacak birşey yok ben şuan iyiki yaptırdım diyorum. Çok mutluyum Korkmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?