- 27 Nisan 2017
- 293
- 157
- 53
merhaba ben de meme büyütme ameliyatı düşünüyorum.geçmiş olsun. ameliyatı kime oldunuz acaba. memnun musunuz. fiyat ne kadardıÇok geçmiş olsun arkadaşım . Benim de ameliyat imin 4. günü ve ne ağrı nede sızı var tamamiyle iyi olduğumu söyleyebilirim yani. Yalnızca ağırlık kaldırmak yasak. Velhasıl 4 günlük bi ağrı sızı nin sonunda hayal ettiğimiz şeye kavuşmuş oluyor uz. Yani korkmasin ameliyat olmaktan hiç kimse. Çünkü gerçekten de katlanılmayacak kadar zor bi işlem değil meme büyütme operasyonu. Agri kesiciler oluşan ağrıların giderilmesinde çok yardimci oluyor zaten.benim ilk günüm den beri ağrım sızım olmadı gayet rahat atlattım ilk günleri mi de.yalnizca kollarimi kullanmakta zorluk cektim o kadar.simdi 4. günüm ve artık günlük yaşantıma donebildim şükürler olsun ki. Bu ameliyat i olmaya bu forum sayesinde karar verdim. Bana yardımcı oldukları için herkese minnettarım :)
geçmiş olsun. defne hanıma nasıl karar verdiniz, memnun musunuz, ne kadar ödediniz acabaMerhaba kızlar çok düşündüm. Çok araştırdım göğüslerim beni hiç mutlu etmiyordu. Araştırmalarımda sürekli önüme isveç klinik ve Defne erkara çıkıyordu. Benim tercihim Defne hanım oldu gerçek çok iyi işinde uzman. Kendim konyada yaşıyorum. Defne hanım ile görüşmek için istanbula gittim kas altı tercihim olduğunu belirttim. Kaç cc olduğuna, yuvarlak mı damlamı olduğuna doktorunuz karar vermenizde size yardımcı oluyor zaten benim istediğim yuvarlaktı öylede oldu. Ama cc konusuna pek karar verememiştim şuanda 425 cc var. Ilk dört gün çok pişmandım neden yaptırdım keşke yapmasaydım diyorsunuz ama zaman geçtikçe sizı mutlu ettiğini güveninizin yerine geldigini hissediyorsunuz. Kaslarım sanki yırtılıyordu çok ağrıyor yanıyordu. Ama sadece 4 günlük bir hareketszilik baska birsey yok korkulacak birşey yok ben şuan iyiki yaptırdım diyorum. Çok mutluyum Korkmayın..
İzmit akademi hastanesinde oldum canım.. doktorum ilsun Aka . 9 bin lira ya oldummerhaba ben de meme büyütme ameliyatı düşünüyorum.geçmiş olsun. ameliyatı kime oldunuz acaba. memnun musunuz. fiyat ne kadardı
cevabınız için teşekkür ederim. ben istanbul avrupa yakasındayım. bu yakada bayan doktor araştırıyorum. cevabınız için teşekkür ederim tekrardanİzmit akademi hastanesinde oldum canım.. doktorum ilsun Aka . 9 bin lira ya oldum
Rica ederim canım. İnşallah istediğiniz kriterlere uygun bir doktor bulabilirsin sende. Ve inşallah sana da nasip olurcevabınız için teşekkür ederim. ben istanbul avrupa yakasındayım. bu yakada bayan doktor araştırıyorum. cevabınız için teşekkür ederim tekrardan
Resimlerin görünmüyor canım5. gün fotoğrafi koydum
Allah Allah bi bakayımResimlerin görünmüyor canım
Yanlışlıkla seni izlemeden cikarmisim kuşum kusuruma bakmaAllah Allah bi bakayım
Önemli değil canımYanlışlıkla seni izlemeden cikarmisim kuşum kusuruma bakma
selam.silikon inert madde, yani vücut onu algılayıp tepki veremiyor. o yüzden sorun olacağını zannetmiyorum.Ameliyatima yaklasikca sacma sacma seyler geliyo aklima kizlar. Silikona alerjim falan var midir acaba diye bile dusunmeye basladim. Benim bunyem alerjik bi bunye, altin gumus olmayan takilara bile alerjim var. Aranizda boyle alerjik bunyesi olup silikon taktiraniniz var mi:)
Benim toza,polene,hatta kediye bile alerjim var (bu arada evde kedimiz var,alerjimi eve kedi aldıktan sonra ögrendim ama kedimi terketmedim )Ameliyatima yaklasikca sacma sacma seyler geliyo aklima kizlar. Silikona alerjim falan var midir acaba diye bile dusunmeye basladim. Benim bunyem alerjik bi bunye, altin gumus olmayan takilara bile alerjim var. Aranizda boyle alerjik bunyesi olup silikon taktiraniniz var mi:)
Defne hanıma ameliyat olup sorun yaşayanlar oldu,forumda da yazıldı ama doktor şikayet ettiği için yorumlar kaldırıldı..arkadaşlar selam. meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ben de. tecrübe ettiğiniz, memnun kaldığınız bayan doktor önerileriniz ihtiyacım var. özellikle ist-avrupa yakasında olursa benim için daha kolay olacak. buralarda araştırma yaparken defne erkaraya rastladım. görüşmeye gittim ama fikirlerim net oturmadı. bu doktor hakkında bilgisi olanlardan da yardım isteyebilir miyim?
Canım beni de takip eder miisn.5. gün fotoğrafi koydum
EttimCanım beni de takip eder miisn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?