Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba ben de meme büyütme ameliyatı düşünüyorum.geçmiş olsun. ameliyatı kime oldunuz acaba. memnun musunuz. fiyat ne kadardı

geçmiş olsun. defne hanıma nasıl karar verdiniz, memnun musunuz, ne kadar ödediniz acaba

herkese merhaba. meme büyütme ameliyatı düşünüyorum ben de. buradaki yorumlar gerçekten yardımcı oluyor. acaba dr. ayşe öztürk'e ameliyat olan var mı aranızda? meme cerrahisinde nasıl bir doktordur?

cevabınız için teşekkür ederim. ben istanbul avrupa yakasındayım. bu yakada bayan doktor araştırıyorum. cevabınız için teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim canım. İnşallah istediğiniz kriterlere uygun bir doktor bulabilirsin sende. Ve inşallah sana da nasip olur

Ameliyatima yaklasikca sacma sacma seyler geliyo aklima kizlar. Silikona alerjim falan var midir acaba diye bile dusunmeye basladim. Benim bunyem alerjik bi bunye, altin gumus olmayan takilara bile alerjim var. Aranizda boyle alerjik bunyesi olup silikon taktiraniniz var mi:)

selam.silikon inert madde, yani vücut onu algılayıp tepki veremiyor. o yüzden sorun olacağını zannetmiyorum.

arkadaşlar selam. meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ben de. tecrübe ettiğiniz, memnun kaldığınız bayan doktor önerileriniz ihtiyacım var. özellikle ist-avrupa yakasında olursa benim için daha kolay olacak. buralarda araştırma yaparken defne erkaraya rastladım. görüşmeye gittim ama fikirlerim net oturmadı. bu doktor hakkında bilgisi olanlardan da yardım isteyebilir miyim?

Benim toza,polene,hatta kediye bile alerjim var (bu arada evde kedimiz var,alerjimi eve kedi aldıktan sonra ögrendim ama kedimi terketmedim )
Altın ve gümüş olmayan hiçbirşey takamıyorum,yoksa kabarıyor ve kaşınıyor takının vücuduma değdiği yer.
Protezlerim 2011 den beri benimle :) Hiçbir sorun olmadı :))
Meme protezi alerji yapmaz merak etmeyin

Defne hanıma ameliyat olup sorun yaşayanlar oldu,forumda da yazıldı ama doktor şikayet ettiği için yorumlar kaldırıldı..
Çok yakın arkadaşım da eşi bayan doktor istediği için kendisine olmuş,hiç memnun kalmadı. Defalarca revizyon oldu ama düzelmedi..
Benim ameliyat olduğum doktor erkek,ameliyat olduğum dönemde aynı hastanede bayan doktorda vardı. Hatta ameliyatıma girmişti. Kendisini ordan tanıyorum. Bayan doktor sorduğunuz için ismini verebilirim. Dr Elif Eren Aydın. Netten ve sosyal medyadan kendisine ulaşabilirsiniz
Neden bayan doktor istiyorsunuz? Eşinizmi istiyor yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…