Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bugün 5. Günüm ve Direnlerim alındı. Aslında onlarla yaşamaya alismistim. Kendimi eksik hissettim alınınca ama 'oh be! Dünya varmış ' dedim. Direnlerin alınması konusu gerçekten düşündüğüm ve zihnimi yoran bişeydı. Ama sandığım kadar korkulacak bişey yokmuş. Eli hafif bir hemşire ile minicik bir sızı ile onlardan kurtuluyorsunuz. İlk günler kendime kızarken şimdi her fırsatta ayna karsisindayim. Ne kadar çirkin şiş ve ödemli olsalar bile

Acaba Neden 5 gün kaldı ki drenler. Benim 1 gün kalmıştı sadece

Kizlar bu banyodan ciktiktan sonra tekrar bantliyo muyuz yara kisimlarini. Yara izlerime bakmadim daha banyoya giris cikis kismini bi yazar misiniz. Nasil yaptiniz

Bana basını sampuanla su aksın gitsin kendi. Durulan cık dedi. Ovalama lıfleme yok. Bandajımı ustten kuruttum makınayla soguk tarafla azcık. O kadar

Bana da banyo yapabilirsin artık dedi. Bandajlari ni banyodan çıkarken çıkar dedi. Altında tekrar bi nabt daha var. Onu biz birdaha ki pansuman da alacaz dedi. Bu aksam banyo yapıcam artık

Merhaba kizlar, ben yeni katildim araniza :) ne kadar yazmissiniz uzun zamandir bu ameliyati arastiriyorum ama kafam tamamen karisti burayi okuduktan sonra:)

Suan hollandada yasadigim icin herseyi ayarlayip kasim sonu ameliyat olmak istiyorum ama randevu yapip sonra dusunme imkanim yok herseyi buradan halletmem gerekecek. Balikesir yada istanbuldan doktor tavsiyeleriniz varmi? Defne erkara bide Naci celik bu forum sayesinde arastirmaya basladim, fiyat ile ilgili bilgi verebilecek olan varmi?

Kizlar bu banyodan ciktiktan sonra tekrar bantliyo muyuz yara kisimlarini. Yara izlerime bakmadim daha banyoya giris cikis kismini bi yazar misiniz. Nasil yaptiniz
Canım ben ameliyat tan bir hafta sonra yaptım banyomu. Ama dikiş yerlerimde ki yara bandını hiç ellemedim. Çıkartma dedi doktor um. Normal duşumu aldım. duştan sonra bantin üstünü hafifçe havluyla kuruladim ve saç kurutma makinesi ile uzak mesafeden kuruladim. Doktor um onerisiydi bu. Bende o şekilde yaptım

Yuvarlak 400 cc takıldı. Olacak agrıları hafıfe almıştım bıraz. Yeterki bi cesaret olsam dıyordun. Ama ılk 4 gun belırgın hıssettım. Suan pek bişeye benzemıyor. Odemli ve şiş. Şekil bı tuaf :)) masajla asagı ıncekmiş yukarda duruyo bıraz. 6 ay da sekıllencekmiş sanırım.

Ama keselenme yasak bir hafta

Dren fln kullanmadı. Amelıyatta korkulcak bısey yok. Temiz iş oldu. Sekıllense bıan once o aman net bısey soyleyebılırım.

Canım sanırım aynı gün ameliyat olduk.benim de 5. Günüm bugün. Benimde şekli bu tuhaf sis ve ödemli. Masaj başlıyoruz bugün :)

Benim 9. Günüm. Sekline cok kafam takılıyo ama yapcak bısey yok inşallah beklenen halını alır. masajı nasıl yapıyosun. Asagı dogru bastırıyorum ama tamamen benim uydurarak yaptıgım bişe:))

Benim 9. Günüm. Sekline cok kafam takılıyo ama yapcak bısey yok inşallah beklenen halını alır. masajı nasıl yapıyosun. Asagı dogru bastırıyorum ama tamamen benim uydurarak yaptıgım bişe:))
Aşağıya doğru 10 kere. Yanlardan ortaya doğru 10 kere. Sabah akşam öğle. Öyle dedi doktor. Kendisi gösterdi. Ağrıyor tabi biraz ama yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…