Acaba Neden 5 gün kaldı ki drenler. Benim 1 gün kalmıştı sadeceBugün 5. Günüm ve Direnlerim alındı. Aslında onlarla yaşamaya alismistim. Kendimi eksik hissettim alınınca ama 'oh be! Dünya varmış ' dedim. Direnlerin alınması konusu gerçekten düşündüğüm ve zihnimi yoran bişeydı. Ama sandığım kadar korkulacak bişey yokmuş. Eli hafif bir hemşire ile minicik bir sızı ile onlardan kurtuluyorsunuz. İlk günler kendime kızarken şimdi her fırsatta ayna karsisindayim. Ne kadar çirkin şiş ve ödemli olsalar bile
Canım benimkiler büyüktü. Ben özellikle büyük istedim. O yüzden muhtemelen doktorum tedbir amaçlı bıraktırdi o kadar.Acaba Neden 5 gün kaldı ki drenler. Benim 1 gün kalmıştı sadece
Canım benimkiler büyüktü. Ben özellikle büyük istedim. O yüzden muhtemelen doktorum tedbir amaçlı bıraktırdi o kadar.
Paris foto koysana:)[/QUOTE
Özelden atarım canım. Fotoğraf koyamıyorum. Telefondan sanırım.
Daha erken ama memnunmusunuz peki? Bide damla ve yuvarlak fiyat farki var diyorlar siz hangisini yaptirdiniz?Defne hanıma 1 hafta once oldum. Hersey dahıl 1 gece yatış 8 bin tl.
Canım ben ameliyat tan bir hafta sonra yaptım banyomu. Ama dikiş yerlerimde ki yara bandını hiç ellemedim. Çıkartma dedi doktor um. Normal duşumu aldım. duştan sonra bantin üstünü hafifçe havluyla kuruladim ve saç kurutma makinesi ile uzak mesafeden kuruladim. Doktor um onerisiydi bu. Bende o şekilde yaptımKizlar bu banyodan ciktiktan sonra tekrar bantliyo muyuz yara kisimlarini. Yara izlerime bakmadim dahabanyoya giris cikis kismini bi yazar misiniz. Nasil yaptiniz
Ama keselenme yasak bir haftaCanım ben ameliyat tan bir hafta sonra yaptım banyomu. Ama dikiş yerlerimde ki yara bandını hiç ellemedim. Çıkartma dedi doktor um. Normal duşumu aldım. duştan sonra bantin üstünü hafifçe havluyla kuruladim ve saç kurutma makinesi ile uzak mesafeden kuruladim. Doktor um onerisiydi bu. Bende o şekilde yaptım
Canım sanırım aynı gün ameliyat olduk.benim de 5. Günüm bugün. Benimde şekli bu tuhaf sis ve ödemli. Masaj başlıyoruz bugün :)Yuvarlak 400 cc takıldı. Olacak agrıları hafıfe almıştım bıraz. Yeterki bi cesaret olsam dıyordun. Ama ılk 4 gun belırgın hıssettım. Suan pek bişeye benzemıyor. Odemli ve şiş. Şekil bı tuaf :)) masajla asagı ıncekmiş yukarda duruyo bıraz. 6 ay da sekıllencekmiş sanırım.
Aşağıya doğru 10 kere. Yanlardan ortaya doğru 10 kere. Sabah akşam öğle. Öyle dedi doktor. Kendisi gösterdi. Ağrıyor tabi biraz ama yapacak bişey yokBenim 9. Günüm. Sekline cok kafam takılıyo ama yapcak bısey yok inşallah beklenen halını alır. masajı nasıl yapıyosun. Asagı dogru bastırıyorum ama tamamen benim uydurarak yaptıgım bişe:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?