Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çokk kolay kızlar isminizin yazdığı yerde 3 çizgi var üst üste oraya tıklayın albümler var üstüne basın albüm ekle var oraya gelin formu benim takip ettiklerim diye doldurun resim ekleyin hepsi bu

Çokk kolay kızlar isminizin yazdığı yerde 3 çizgi var üst üste oraya tıklayın albümler var üstüne basın albüm ekle var oraya gelin formu benim takip ettiklerim diye doldurun resim ekleyin hepsi bu
Canım bazı telefonlar izin vermiyor yükleme yapmaya. Yani albüm yapmayı bilmemekten değil. Telefon izin vermiyor. Neden yapıyor bilmiyoruz

Canım bazı telefonlar izin vermiyor yükleme yapmaya. Yani albüm yapmayı bilmemekten değil. Telefon izin vermiyor. Neden yapıyor bilmiyoruz

Bende de kabul etmemisti yuklemeyi. Sonra sey denedim. O cektigim fotografin ekran goruntusunu aldim. Onu yuklemeyi denedim. Oyle olunca yukletiyor

Bi de sey sorcam. Ben high profil kondu saniyodum. Moderate konmus bana. High olsa daha mi dolgun gozukurdu. Neye gore seciyolar onu?

Valla ben atamiyorum.telefondan sanırım. Özelden denedim o da olmuyor
Canım aynı sorun benim tel de de var. Ne özelden nede normalden resim yüklenmiyor. O yüzden bende eşimin telefon unu kullanıyorum fotoğraf yüklemek için (tabi eşimin haberi yok bundan ) sende istersen başka bi tel den dene

Bi de sey sorcam. Ben high profil kondu saniyodum. Moderate konmus bana. High olsa daha mi dolgun gozukurdu. Neye gore seciyolar onu?
High profil yüksekliği daha fazlası. Hatta ultra high var. O daha yüksek. Ama onu tercih etmiyor doktorlar dalgalanma riski fazlaymis. Ama genelde high profil tercih ediyorlar. Göğüs kafesin in genişliğine bağlıdır canım.

eşime söyledim. O kabul etmedi. Yükleme gören olur falan dedi özelden göndermeyi denedim sana ama o da olmadı canım.

Merhaba canım bende ameliyat oldum 2 hafta oldu ve benimkininde şekli bi tuhaf ve benimde canım buna çok sıkılıyor umarım düZelir yukarıda meme uçları aşagıda hiç hoş değil...

Merhaba canım bende ameliyat oldum 2 hafta oldu ve benimkininde şekli bi tuhaf ve benimde canım buna çok sıkılıyor umarım düZelir yukarıda meme uçları aşagıda hiç hoş değil...
Geçmiş olsun öncelikle.düzelir çokkkda güzel olur hiç merak etme nelerin düzeldiğini gördük şahit olduk burda.resim atarsan bakar yorum yapabiliriz

Biliyorum su an iyilesme asamasindasin :) web sayfasinda doktor beyin soyledigi sana da 3D planmasi yapildi mi?

Biliyorum su an iyilesme asamasindasin :) web sayfasinda doktor beyin soyledigi sana da 3D planmasi yapildi mi?

Yapildi ama ben o 3d planlamadan cok bi sy anlamadim yani gercekte ordakinden farkli duracagani dusundugum icin onemsemedim nerdeyse hic o 3d planlamayi
Bu arada bana high takilmamis moderate takilmis.

Ya kizlar bi sorum olucak 30 ekim de Ayşegül sivri ye ameliyat olucam 330 ile 360 arası denicem demişti demin natrelle silikonun kataloğunu indirdim 330 ile 360 en küçük yükseklikte var yani bu en incesini takacağı anlamina mi geliyor bn high profil istiyorum ama acaba kendimi dogru ifade edemedim mi kadına cok kafama takıldı akşam akşam yarın arayip sorsam mı sizce okadr acı çekmisken yaptırdığıma degsin yani dimi

Sol mememin alt kismi uyusuk sanki alt yarisi. Normal midir

Kizlar geceleri bu kesi yapilan alt cizgiler asiri agriyor. Sizin o kisimlarsa agri var miydi, ne kadar surdu. Bana doktorun agri olmamasi icin verdigi ilacin yan etkileri cok fazla, kullanmak istemiyorum.
Bi de ust kisimlarda da agri var hala ama asiri degil. Butun agrilarin gecmesi, yani en azindan ara ara gelip gitmeye baslamasi ne kadar surer:) sabirsizim galiba

Alt kisimlarda da uyusukluk var her ikisinin alt yarisinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…