Canım bazı telefonlar izin vermiyor yükleme yapmaya. Yani albüm yapmayı bilmemekten değil. Telefon izin vermiyor. Neden yapıyor bilmiyoruzÇokk kolay kızlar isminizin yazdığı yerde 3 çizgi var üst üste oraya tıklayın albümler var üstüne basın albüm ekle var oraya gelin formu benim takip ettiklerim diye doldurun resim ekleyin hepsi bu
Canım bazı telefonlar izin vermiyor yükleme yapmaya. Yani albüm yapmayı bilmemekten değil. Telefon izin vermiyor. Neden yapıyor bilmiyoruz
Canım aynı sorun benim tel de de var. Ne özelden nede normalden resim yüklenmiyor. O yüzden bende eşimin telefon unu kullanıyorum fotoğraf yüklemek için (tabi eşimin haberi yok bundanValla ben atamiyorum.telefondan sanırım. Özelden denedim o da olmuyor
High profil yüksekliği daha fazlası. Hatta ultra high var. O daha yüksek. Ama onu tercih etmiyor doktorlar dalgalanma riski fazlaymis. Ama genelde high profil tercih ediyorlar. Göğüs kafesin in genişliğine bağlıdır canım.Bi de sey sorcam. Ben high profil kondu saniyodum. Moderate konmus bana. High olsa daha mi dolgun gozukurdu. Neye gore seciyolar onu?
Canım aynı sorun benim tel de de var. Ne özelden nede normalden resim yüklenmiyor. O yüzden bende eşimin telefon unu kullanıyorum fotoğraf yüklemek için (tabi eşimin haberi yok bundan) sende istersen başka bi tel den dene
Fotoğraf boyutu büyük geliyor olabilir. İsterseniz birde başka foto programları ile foto çekip eklemeyi deneyin. Misal snapchat programı ile ..Naptıysam yukleyemedim yahu.
Merhaba canım bende ameliyat oldum 2 hafta oldu ve benimkininde şekli bi tuhaf ve benimde canım buna çok sıkılıyor umarım düZelir yukarıda meme uçları aşagıda hiç hoş değil...Yuvarlak 400 cc takıldı. Olacak agrıları hafıfe almıştım bıraz. Yeterki bi cesaret olsam dıyordun. Ama ılk 4 gun belırgın hıssettım. Suan pek bişeye benzemıyor. Odemli ve şiş. Şekil bı tuaf :)) masajla asagı ıncekmiş yukarda duruyo bıraz. 6 ay da sekıllencekmiş sanırım.
Geçmiş olsun öncelikle.düzelir çokkkda güzel olur hiç merak etme nelerin düzeldiğini gördük şahit olduk burda.resim atarsan bakar yorum yapabilirizMerhaba canım bende ameliyat oldum 2 hafta oldu ve benimkininde şekli bi tuhaf ve benimde canım buna çok sıkılıyor umarım düZelir yukarıda meme uçları aşagıda hiç hoş değil...
Merhaba canım bende ameliyat oldum 2 hafta oldu ve benimkininde şekli bi tuhaf ve benimde canım buna çok sıkılıyor umarım düZelir yukarıda meme uçları aşagıda hiç hoş değil...
Biliyorum su an iyilesme asamasindasin :) web sayfasinda doktor beyin soyledigi sana da 3D planmasi yapildi mi?pinokyo6 Evet bana high 350 damla demisti, oyle takildi. Ben zaten haldun beye ustler dolgun olsun ve dogal olsun demistim. Aslinda buyuk istiyodum ama onu neden demedim hic bilmiyorum:) heralde guvendim doktora en guzelini takar diye. Belki buyuk istiyorum desem bi buyugunu takardi bilmiyorum. Ama ameliyat cikisinda daha buyuk olsa iyi olurdu gibi bi sey dedim ben, bi buyugu sigmazdi cirkin olurdu dedi. Su an memnun olmaya basladim gibi ama buyuklugunden. Bence gun gectikce mutlu olcam. Agrilarim masallah ilk gun de azdi. Bugun 4.gune geciyorum. Sukurler olsun bence yine az. Sirt agrim zaten cok azaldi. Goguslerimde agri var ama bekledigimden cok az. Sol gogsum saga gore daha cok agriyor. Bi de korseli sutyenden dolayi agri oluyor gibi geliyo bana. Gevsetsem mi onu bilemedim. Agri kesici vermisti doktor, onu aliyorum iki uc tane gunde. Agrilarin tamamen gecmesi ne kadar surer bilmiyorum. Boyle su an...
Biliyorum su an iyilesme asamasindasin :) web sayfasinda doktor beyin soyledigi sana da 3D planmasi yapildi mi?
Bende beceremedim resim atmayı... umarım düZelir yaa sanki hiç düzelmeyecek gibiGeçmiş olsun öncelikle.düzelir çokkkda güzel olur hiç merak etme nelerin düzeldiğini gördük şahit olduk burda.resim atarsan bakar yorum yapabiliriz
Bu forumda cok kisi yazmış uyuşukluk olup sonradan gectigini bnce normaldir rahat ol bende olsam da kurtulsam artık memeyle kafayı bozdum beklemek işkence gibiSol mememin alt kismi uyusuk sanki alt yarisi. Normal midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?